Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potovanje v London

Potovanje v London

Iscem sopotnika ali sopotnico za enotedensko potovanje v London konec februarja ali v zacetku marca. Varianta letalo.
Info: [email protected]

David

Živjo David!

Šla bi z veseljem, pa ne morem iti 🙁 Še rajši pa bi šla na Irsko, saj je bolj zanimiva od London-a, namreč tam sem že bila. Je fantastično.
Cao

rada bi sla v london s tabo ?

ce castis, sem takoj za….

LP!

Sopotnika za v Royal City? Ali sopotnico? Bi sla, ce mi poves od kod bi bil let? Imas ze rezervirani karti?

Ce cujemo!

LP,
T.

Žal sem tam že bil, če pa greš kam drugam ?

Ojla David!
Zanimivo povabilo…ampak me caka matura, pa zaenkrat ne bo nic s potepanji 🙁 Sem pa bla v Londonu ze 2x in mislim it med pisnim in ustnim delom M spet, ker je res ful dobro mesto. No, zdaj pa zakaj ti v bistvu pisem, ce ne mislim it: verjetno si ze slisal, ce pa ne, pa te zelim opozorit na irsko agencijo Ryanair, ki organizira smesno poceni polete v LOndon iz Trsta. Vse informacije dobis na njihovi strani ryanair.com, pa uzivaj!!!!!!!!
LP,
Katja

Glede Irske se ne bi mogla bolj strinjat s tabo!!! Sicer sem bla jaz le v Dublinu in se to samo (pre)kratek cas, ampak dovolj, da sem se zaljubila vanj in njegove prebivalce. Od tega je ze dve leti in zadnji cas, da se vrnem “domov”. Ce imas kaksne podobne namene to poletje mi sporoci, pa LP,
Katja

Itak…

Oj!

Nc nimam se rezervirano. Sem prilagodljiv. Karte bi poiskal prek interneta – ta poceni, v nasprotnem primeru se jih dobi za 25.000 sit. Povej zelje. Se raje pa bi se menu prek e-maila!

[email protected]

Pisi!

David

Ja poleti bi bila Irska v redu. Ostaniva na zvezi. Moj mail [email protected]

David

Gremo raje vsi skup u Bosno! tam se se med tednom žura:) Obrnemo prasca ali vola na ražnju, par litrov rakije, pa bomo mislni da smo v Londonu:)

Živjo!

sliši se zanimivo – vsaj dokler še vsi stroški niso znani:))

torej, tja in nazaj z letalom…. prenočitev? si imel v mislih hostle, kakšen kamp?

london bi bil kar kul, še boljša pa bi bla škotska.

lp

tja…zanimivo…me samo zanima kolk casa mislis ostat ..oz. z kaksnim namenom gres?

Raynar.com – majo super cene – vendar v eno stran – kako je s povratnimi vozovnicami oz. kako je z vozovnico iz Londona nazaj?

Kaj je treba vedet za London?
In hotel book preko Raynairja – cena 3 zvezdic okoli 20Bpf (8000/noč)?

bok!

ajt zmente se že enkrat kam gremo, važno je da se gre!

lahko vam ponudio letalsko vozovnico za London iz Trsta ugodno
http://www.opecc.com

lahko vam ponudio letalsko vozovnico za London iz Trsta ugodno
http://www.opecc.com

Ja začelo se je z Londonom…

Hi,

kot sem že opisal enemu iz tega foruma , nisem zadovoljen z bookingom direktno preko ryana, ker so me pošteno opeharili in so mi znesek za karto trgali kar dva krat !

Ker sem pa bil v prihodnje bolj pozoren, pa sem karto bookiral za Ryanair pri nas, pri agenciji Travel Shop 24, kjer je res malenkost dražja , s tem da pa si 100% varen in še priložijo ti kup pripomočkov za London od map do kje poceni prenočiti … zelo zanimivo !

Pokliči jih na tel : 04 146 45 44

internet : http://www.travelshop24.net

Če pa potrbuješ kakšne informacije pa piši !

ej kaj ko bi ti najprej napisal osnovne podatke potovanja v London kot: koliko časa, kdaj, zakaj, kako, s kolikimi ?? pa sliko prlož da bodo punce vedle s kom majo opravka !

Jaz bom tam od 24.2.2002 do 1.3.2002 lahko se dobimo …. obiskati nameravam kkšno diskoteko in zg. znamenitosti.

LP

matjaž

LEP POZDRAV1

Jaz grem v LONDON.Pa bi prosila, če mi kdo lahko svetuje kaj naj si ogledam.Zanima pa me kako drago je tam?

HVALA
JASMINA

Zdravo,
Spock bi u londonium od 25. – 30. 03. Iščem tudi sopotnika

TI SI PA RES BUDALA!!!!!!!

New Report

Close