Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek potovanje z go opti

potovanje z go opti

Prosim za pomoč,
naši 20 letniki so se odločili, ker iz Brnika ni več prostega leta, da za počitnice z letalom letijo iz Munchena v Egipt…in da do Munchena pridejo z GO OPTI.
Zdaj me pa zanima, kako to poteka, kako se to sploh organizira? Je to varno, sigurno in točno, da ne bodo zamudili let v Munchnu in da bo vse ok..

Izkušnje prosim, hvala, ker me zelo skrbi..

Ce jim pri 20 ne rata pridt do munchna, imajo hujse tezave kot to, da so zamudili letalo 😛

smo šli z njimi do benetk in do milana

bolj komot kot prevoz z goopti ga ni!

preko spleta rezerviraš prevoz

vsi prevozi so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zagotovljeni, so točni, dajo vse potrebe kontakte, so točni in zanesljivi. Zelo priporočam – pa ne delam reklame – smo res bili zelo zadovoljni z njimi!

če vzamejo flexi varjanto, je to navadno kar ugodno – naj pa čimprej, saj je cena ugodnejša, če prej rezervirajo

no, določiš najpoznejši čas, ko želiš nekje biti, npr. 2 ure pred letom, da si že tam, ali pa še prej, za vsak slučaj, če se kaj zagužva na cesti

sicer pa, če gre za letalo, moraš na goopti vnesti podatke leta, tako da imajo tudi oni podatke o tvojem leu – imajo v sistemu. Peljejo pa te skoraj noter v letališče :)))

Sla z njimi do Benetk oz.letalisca Treviso in nazaj, brez pripomb 🙂

Sem se, ko sem dobila kontakt soferja, z njim tudi domenila, da so me pobrali drugje, kot pa je bilo uradno zbirno mesto, pa sem imela osnovni paket (res pa je, da so delali samo izvoz iz AC in nazaj na AC, meni pa prihranili cca 10 km poti).

Jaz sem koristila njihove storitve pred 14 dnevi na lokaciji Ljubljana-Munchen. Vse brez pripomb, super voznik, vglavnem bi jih priporočala tudi vsem ostalim. Ampak to je moje mnenje. Če bi kdo vprašal moje sopotnike v kombiju pa bi jih večina popljuvala do konca, saj so zaradi mene imeli več ur prej odhod iz LJ., kot je bilo dogovorjeno. Jaz sem pač imela srečo, ker sem prva imela let. Konkretno: jaz sem imela let ob 9h, ostali sopotniki pa ob 14h ali še kasneje. Vsi smo iz Lj. štartali ob 2:00 ponoči in so tako posledično morali dalj časa čakati na letališču. Tudi za nazaj se je meni super izšlo, saj so spet vsi čakali mene; moje letalo je pristalo ob 15h, odhod iz letališča smo imeli ob 16.10, ostali sopotniki so na letališče prišli že v dopoldanskih urah in tako spet čakali več ur. Aja, pa cena je tudi bila zeloooo ugodna; 50eur v obe smeri. Tako, da iz moje strani vse pohvale.

lahko se vzame tudi naprednejši paket s točno željeno uro odhoda in ne fleksi varjanto – zato pa je cenovno ugodna

tako da, če so bentili, niso upravičeno 🙂 je treba vzeti v zakup

pa kolk gnila mat si ti … boš pa ja vsilila, da jih TI pelješ in greš iskat

smrad od babe — si samo še za pod ovele ciprese

Redno uporabljam že par let, predvsem do Benetk ali do Brnika (jah, javni prevoz je v Sloveniji izjemno slabo organiziran). Glavni prednosti zame: prevoz “od vrat do vrat” -> ker živim v manjšem mestu, je kar logističen podvig priti z javnim prevozom do letališča, in vse uredim s parimi kliki prek njihove spletne strani. Nobenega klicarjenja, dogovarjanja, ipd.
Cena je pa okrog 20EUR v eno smer, ampak je dobro naročiti kak mesec vnaprej, sicer pride dražje. Moraš pa vzeti v zakup, da lahko na letališču čakaš tudi par ur, ker združujejo prevoze več ljudi in se pač orientirajo na tistega, ki ima let prvi (oz zadnji za nazaj). Včasih si to ti, včasih pa ne. Za višjo ceno je možno naročiti tudi prevoz, ki časovno bolj ustreza, ampak meni občasno čakanje ni tak problem.

Seveda pa je najlažje, če te pelje in pride iskati kdo od domačih, ampak vsi nimamo te možnosti. Pa tudi malo tečno postane za tistega, ki dela uslugo, če imaš lete vsak mesec.

No, jaz sem pa bila pred parimi meseci na žalost tista, ki sem morala več ur čakati na letališču. Tudi mi smo šli iz LJ ob 1 ponoči, ob 5.30 smo bili na letališču, moj let pa je bil šele ob 14h!! Za nazaj pa nekaj podobnega. Totalno razočarana in z njimi pod takimi pogoji ne bi več šla. Preveč čakanja za tak denar. Sama sem plačala 35 eur v eno smer.

Dobro, vzamem v zakup, da čakam par ur. To je recimo do 4 ure. Jaz sem v Munchnu čakala 8 ur in pol, nekateri pa so imeli let šele zvečer in so čakali 12 ur. To je pa zame za 35 eur v eno smer na žalost nesprejemljivo.

Mi smo iz manjšega kraja in smo potrebovali prevoz na dolgi most za 4 člansko družino pa smo dali 50 eur za vse 4 in smo bili super zadovoljni.Če ne bi vzeli bi pa šli z javnim prevozom in v Lj čakali 3 ure tako ,da je go opti super

Pa saj se na njihovi strani označi, koliko je največje “časovno okno”, čas, ko si pripravljen čakati in če je napisano, da je let npr. ob 17:00, ti označiš, da je maksimum čakanja npr. do 4 ure, ti enostavno pokaže, da nimajo termina vožnje, če pa označiš, da čakaš do 8 ur, pa ti omogočijo prevoz, a pač s takim čakanjem.

Nikoli še nisem predolgo čakala pa zelo pogosto potujem z njimi na letališče Treviso.
Prav tako si pravočasno rezerviram in plačam povratno karto do trevisa 28 €.
Če rezervirate zadnji trebutek vzemite v zakup čakanje in višje cene. Ker pač niste organizirani in potem se tudi Goopti ne more organizirati!

Živijo,

Bi kdo potreboval GoOpti kodo? Pripravljen sem prodati GoOpti dobropis po nižji ceni kot je nominalna vrednost kode.

Pišite, pa se zmeniva!

Go Opti sem uporabljala od samega začetka, ampak po zadnjih treh izkušnjah na beneškem letališču imam njihovega nadutega odnosa dovolj. Vsakič sem plačala drugo najdražjo varianto, da bi čim manj čakala (75 EUR LJ-BEN in nazaj).

Nazadnje je šofer zamudil več kot 20 minut, pol ure sem stala v temi na mrazu. Šele po več klicih, naj pride pred dogovorjeni vhod – rekel je, da je na parkirišču (nobenega pojasnila, kje na parkirišču, ki je seveda veliko in polno avtomobilov) in da naj ga kar sama pridem iskat – s 25 kilogramov težkim kovčkom in ostalo prtljago! Če meni firma napiše, da voznik pride pred vhod D ali E, ga bom s svojo prtljago pričakala točno tam in nikjer drugje.

Razumem, da tam kdaj stojijo avtobusi in ne more parkirati kombija, ampak v takem primeru mora voznik osebno iti pred dogovorjeni vhod in počakati, da se tam zberejo vsi potniki ter skupaj z njimi iti do mesta, kjer ima parkiran avto. Nikakor ne more GoOpti pričakovati, da se bomo potniki s težkimi kovčki šli raziskovanje velikega parkirišča pred letališčem. To je v temi zelo nevarno – enkrat se je na tem parkirišču v naš GoOpti kombi zaletel neki Italijan – in res ne bi rada, da se vame zaleti kak avto, medtem ko moram fijakat težek kovček po parkirišču, ker se šoferju GoOpti ne ljubi osebno prit do napovedanega vhoda in tam z listom papirja z oznako GoOpti počakati, da se zberejo vsi potniki.

Tako večkratno klicarjenje voznika, naj blagovoli priti do vhoda, kjer naj bi ga potniki pričakali, se mi je z GoOpti zgodilo že tretjič. Kaj če bi meni ali njemu crknila baterija na telefonu, kako naj potem najdem šoferja? Ta voznik je bil oblečen v navadna oblačila, brez vsake oznake GoOpti, še avto ni imel nobene oznake GoOpti – bil je zgolj navaden bel kombi. In tak avto naj jaz kot potnica iščem v temi po velikem parkirišču?

Že trikrat sem se GoOpti pisno pritožila glede tega, ne naredijo pa popolnoma nič. Vsakič naduto zatrjujejo, da noben drugi potnik nima težav z iskanjem njihovega avtomobila na parkirišču in da so vsi superduper zadovoljni z njimi.

Poleg tega so GoOpti kombiji vse manjši in vse manj udobni – stlačeni smo bili kot sardine, vso pot v avtomobilu ni bilo nobenega prezračevanja. Voznik je zelo smrdel po znoju in zaradi tega je smrdel tudi cel avto. Kot zadnja prispela sem žal morala sedeti zraven voznika in v neprezračenem avtu vso pot vohati njegova prešvicana oblačila. Zaradi tega mi je bilo vso pot slabo. Ker sem morala sedeti zraven voznika, sem imela vso pot čisto skrčene noge pred armaturno ploščo, niti malo jih nisem mogla iztegniti, ker je bila zraven že druga potnica. Res čudovita izkušnja!

Še nikoli nisem imela tako neudobne vožnje v tako smrdečem avtomobilu na letališče kot tokrat in to za tako visoko ceno prevoza!

GoOpti so bili na začetku super, zdaj pa za oderuške cene vozijo ljudi kot živino. Za točnost in telesno higieno voznikov ter za udobje potnikov jim gladko dol visi. Na pritožbe potnikov se gladko požvižgajo.

Srčno upam, da se bodo take stvari med ljudmi razvedele, da se bo pojavila zdrava konkurenca na področju prevozov na letališče in GoOpti zbila to krono nadutosti z glave!

Očitno nepismena, eden ti je dokazal, da ne znaš brat. A ti bo to zbilo tvojo krono nadutosti z glave?

New Report

Close