Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Potovanje z Oskarjem DA ali NE

Potovanje z Oskarjem DA ali NE

Oskar je samo za bogatune, ki ne vedo, kam z denarjem.

Odgovor na objavo uporabnika
Hah, 23.02.2025 ob 20:34

Oskar je samo za bogatune, ki ne vedo, kam z denarjem.

Mah kakšne bogataše! Za tiste z lesenimi živci, isto kot Šapa

Nisem informirana, 23.02.2025 ob 23:15

Mah kakšne bogataše! Za tiste z lesenimi živci, isto kot Šapa

re nisem informirana

ja, nisi informirana, tam je veliko takih, ki ob prihodu domov samo zamenjajo kovček in že potujejo dalje. Sicer potem ne vedo, kje vse so bili, je pa bilo vedno super in fajn. Bi marsi kaj lahko povedala, pa raje ne bom, kar probajte potem pa sami iščite svoje pravice.

Re nisem informirana

Povejte malo več o teh lesenih živcih, jaz pa mislim, da moraš imeti jeklene

Se strinjam!

Tip je pač en bolan tajkun, ki se prodaja za hipija.

itak, pa prenatrpani urniki, nimaš časa dihat, kar naprej te nekam žene ko stoko. odsvetujem

tinka22564, 22.03.2025 ob 18:44

itak, pa prenatrpani urniki, nimaš časa dihat, kar naprej te nekam žene ko stoko. odsvetujem

bi morala prej misliti ali zmoreš in se odločiti za kake toplice, kjer ležiš cel dan v sobi.

Ležanje v sobi je lahko super, če znaš uživat, brez da skozi nekam bezis. Bezlanje smo pa tja kamorkol brez glave in prave ideje..pocen

moj kolega je šel na z njimi, pa so jim izgubili kovčke, potem je pa vodička tega mojega kolega postavila za vodjo skupine za nazaj grede, ker nazaj ni šla z njimi…za moje pojme malo neodgovorno.

Kolega jih je prehvalil čeprav resda nima izkušenj s potovanji in ni dojel, da so ga nategovali na vsakem koraku, ko je govoril kako super poceni je prišel skozi, ko je kupoval tam kjer se je vodička zmenila…drugje cen niti pogledal ni zato je Oskar za naivneže, ki ne potujejo…ker je samski, je na koncu še 2 meseca po tem, ko se je vrnil iz Kube na Vibru osvajal vodičko in ji pisal…njeni ofgovori “aha”, “ja” ” v redu” mu niso vklopili hrčka, da mogoče pa pač ni zainteresirana :/

NE!

Ja, Oskar je vsiljiv do amena. Bivši alkoholik, tipičen narcis. Eni vodniki, ki mu tajkunsko rit rešujejo so ponavadi obupani, kako preživet če zanj delajo in on to izkorišča na polno, agencija je katastrofa, eno samo zažiranje.

saj tem graščakom ni nujno lahko. morjo sprejemat neke odločitve, ki vedno nekoga prizadanejo in imajo sovražnikov morje. ne bi bila v njihovi koži, industrija oskar je pasee

Če si graščak, je normalno, da lahko pričakuješ turške vpade in kmečke upore…ja, industrija je, preživet model

pa prenatrpani programi, ne moreš dihat

vanda2231, 10.04.2025 ob 19:10

pa prenatrpani programi, ne moreš dihat

Mene pa bolj kot prenatrpani programi moti nepotrebno izgubljanje časa in krčenje razpisanega programa čeprav zato ne obstaja razlog.

Sem bila z Oskarjem lani v Maroku… meni je bilo lepo, prideš, se usedeš na bus in šibaš… se mi ne da v lastni režiji načrtovat, sploh pa v Maroko nebi šla sama. Skupina je bila manjša, naš vodič je vseskozi razlagal o Maroku, njihovem režimu, zgodovini, ni da ni, njihov domači vodič pa je bil odprt za vse vrste pogovora in s prve roke sem izvedela mnogo o tej deželi. Hoteli super, kaj druga ne moreš pričakovat v deželi, ki mora varčevat z vodo. Če bi želela na plažo, bi izbrala drugo destinacijo, tako pa sem bolj za potovanja in odkrivanja drugih kultur, imam pa seveda omejen časovni okvir, da vse vidiš.

Precej potrošniško se sliši, da te kar naprej nekam ženejo ko ovco

Te bleferji so dolgo prosperiral je pa čist možno in celo zelo verjetno da se ta doba končuje in prihajajo novi časi, ko požtrost ne bo edino merilo in se bo mogoče kdo zbudu iz iluzije neoliberalnega postkapitalizma in jaz-jaz-jaz osebkov in začel potovat po svoje in ne kot ovca

Oskar je tipičen tranzicijski nategun, sej to vsi vejo. Ustvarjal vam nepozabna doživetja!! Hahaha, itak.

Ta je popoln kreten, izkorišča ljudi enako kot te Filipince in Indijce, samo da svoje. Hoče da mu delajo za 500 evrov po 12 ur na dan v njegovih kočah ogabno.

Vsake veselice je enkrat konec😋

🤮🤮🤮, 19.04.2025 ob 20:26

Vsake veselice je enkrat konec😋

Mah ne bi rekla, da je konec Agencije Oskar. Sem si ogledala “stanje odhodov”. Do poletja vsa potovanja zagotovljena. Veliko jih je zaključenih s čakalno vrsto. In vsak mesec imajo razpisanih tudi 30 potovanj.

Anonimno 4419, 19.04.2025 ob 22:39

Mah ne bi rekla, da je konec Agencije Oskar. Sem si ogledala “stanje odhodov”. Do poletja vsa potovanja zagotovljena. Veliko jih je zaključenih s čakalno vrsto. In vsak mesec imajo razpisanih tudi 30 potovanj.

Ne mislim, da jo je konec, samo njihova velika žlica, s katero kopljejo od kovida dalje, se jim bo prej ko slej zalomila.

Megaloman takih imamo že tko dovolj. Več ma več bi rad požrl in pri tem je postal isto bolan ko kakšn musk al pa trump

New Report

Close