Potovanje z Oskarjem DA ali NE
Nisem informirana, 23.02.2025 ob 23:15
Mah kakšne bogataše! Za tiste z lesenimi živci, isto kot Šapa
re nisem informirana
ja, nisi informirana, tam je veliko takih, ki ob prihodu domov samo zamenjajo kovček in že potujejo dalje. Sicer potem ne vedo, kje vse so bili, je pa bilo vedno super in fajn. Bi marsi kaj lahko povedala, pa raje ne bom, kar probajte potem pa sami iščite svoje pravice.
moj kolega je šel na z njimi, pa so jim izgubili kovčke, potem je pa vodička tega mojega kolega postavila za vodjo skupine za nazaj grede, ker nazaj ni šla z njimi…za moje pojme malo neodgovorno.
Kolega jih je prehvalil čeprav resda nima izkušenj s potovanji in ni dojel, da so ga nategovali na vsakem koraku, ko je govoril kako super poceni je prišel skozi, ko je kupoval tam kjer se je vodička zmenila…drugje cen niti pogledal ni zato je Oskar za naivneže, ki ne potujejo…ker je samski, je na koncu še 2 meseca po tem, ko se je vrnil iz Kube na Vibru osvajal vodičko in ji pisal…njeni ofgovori “aha”, “ja” ” v redu” mu niso vklopili hrčka, da mogoče pa pač ni zainteresirana :/
Sem bila z Oskarjem lani v Maroku… meni je bilo lepo, prideš, se usedeš na bus in šibaš… se mi ne da v lastni režiji načrtovat, sploh pa v Maroko nebi šla sama. Skupina je bila manjša, naš vodič je vseskozi razlagal o Maroku, njihovem režimu, zgodovini, ni da ni, njihov domači vodič pa je bil odprt za vse vrste pogovora in s prve roke sem izvedela mnogo o tej deželi. Hoteli super, kaj druga ne moreš pričakovat v deželi, ki mora varčevat z vodo. Če bi želela na plažo, bi izbrala drugo destinacijo, tako pa sem bolj za potovanja in odkrivanja drugih kultur, imam pa seveda omejen časovni okvir, da vse vidiš.
Anonimno 4419, 19.04.2025 ob 22:39
Mah ne bi rekla, da je konec Agencije Oskar. Sem si ogledala “stanje odhodov”. Do poletja vsa potovanja zagotovljena. Veliko jih je zaključenih s čakalno vrsto. In vsak mesec imajo razpisanih tudi 30 potovanj.
Ne mislim, da jo je konec, samo njihova velika žlica, s katero kopljejo od kovida dalje, se jim bo prej ko slej zalomila.