Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Zanima me, če ima kdo negativne izkušnje s potovanji za samske na Bali, ki jih organizirajo Dogodki za samske in g.Andrej Zorko v njegovih Zala Villa Bali?

Namreč, pred kratkim smo se vrnili s tega potovanja in smo doživele kar nekaj negativnih ozkušenj s strani organizacije potovanja, kot tudi s strani gostitelja v Zala Villah Bali. Program potovanja je napisan zelo olepševalno, saj v realnosti dosti stvari po programu nismo niti videli, niti doživeli, prav tako nismo bili deležni nobenih družabnih aktivnosti, ki so primerni za samske (razen “žuriranja z alkoholom”, kar pa vsem ni odgovarjalo), vodenje izletov je bilo brez zgodovinskih in krajevnih razlag tega prečudovitega otoka, sam odnos do udeležencev potovanja in še in še bi lahko naštevala. Skratka, razočaranje na ” celi črti”.

Prav tako smo za polno ceno 13-dnevnega potovanja bivali na Baliju en dan manj, kar pomeni, da nismo zaradi tega plačali nič manj kot polnih 13 dni. Denarja seveda s strani organizatorjev ne bomo dobili povrnjenega.

Zanimajo me vaše izkušnje, mnenja..

Saj tudi je spid dejting nateg in pol, vse ženske so blizu 40, mlajše so njene prijateljice, ozračje izumetničeno in bedno. Na spletu pa hvalnice kako je stvar oh in sploh uspešna. Samo denar pobira in nič ne naredi. Bi kupili avtomobil in zanj plačali polno ceno, če bi bi bil brez gum in z razbitimi šipami, verjetno ne. Problem je, ker tovrstni dogodki nimajo konkurence, ker so skoraj edini in je potem težko primerjati. Iz stiske ljudi pa se najlažje dela hiter profit. Misiljo, ker je nekdo samski, da bo vse živo požrl, dobro plačal in bil tiho. Ona sama z Dogodki nima nobenih rezultatov, čeprav se v medijih hvali s svojim uspehom. Na forumih je seveda veliko kritik, vendar ima tudi svoje ljudi (sebe), ki zadevo po forumih hvalijo oz. reklamirajo. Njena strategija temelji na tem, da je samska oseba v stiski in da bo pripravljena dobro plačati za nič ali podpovprečne usluge, ker je pač spoznavanje samskih pri nas velik tabu in stigma, ljudje pa kot na loteriji upajo, da bo enkrat bolje, čeprav 1000 krat prej niso uspeli.

Točno tako!

Cena enakega aranžmaja če ga rezerviraš direktno v vilah zala bali je 885€, pri dogodkih za samske je cena 1150€ – torej ga preplačaš za celih 265€! Če to ni navaden nateg, potem pa res ne vem kaj je…

Jst mam tud slabo izkušnjo s tole Nino Slapnik, al kdo že organizira Dogodke za Samske.

Sicer nisem šel na bali, ampak sem šel na tisto kuhno. Kuharskemu delu bi dal desetko, ker res rad eksperimentiram v kuhinji in počeli smo stvari, ki jih sam ne bi. Tud mentor je bil ok.

Kar se pa tiče zmenkarskega dela se pa še vedno počutim, kot da sem bil nategnjen na suho. Po mailu sem jo marsikaj vprašal in na nekej vprašanj ni odgovorila. Na koncu se je izkazalo, da ni odgovorila predvsem na tista, za katera ni imela lepega odgovora. To je po mojem mnenju manipulacija in zavajanje. In konec koncev, če nekoga plačam za storitev pričakujem, da dela v moj interes. Tu je bilo daleč od tega.

To je tudi razlog, da jim ne dam nobene možnosti več, pa če imajo še tako dober “poslovni” model.

V tem primeru se ni šlo za ceno, ampak za odnos. Kako ji naj namreč zaupam na prej, če je(so) že pri takih malenkostih manipulirali in zavajali. Raje ne vem kako je bilo na baliju.

Še enkrat, ne gre se za kvaliteto, ampak za odnos.

Problem pri njej je, da je zmenkarski del nateg na polno. Pri tem delu je bistvu popolnoma pogorela, ker nima ženskih kandidatov za moško populacijo. Pri oglaševanju teh zmenkarij imaš oblčutek, da je zsdeva za mlade od 20 do največ 35 let. V resnici so vse ženske nad 35 let, kar večino moških v plodnih letih ne zanima. Tiste njene prijateljice so pa čisto povprečne,vendar se obnašajo kot supermodeli, kar deluje groteskno. Tudi ne verjamem, da je nastalo toliko parov kot zatrjuje ona na spletu Normalno za moškega je, da pride na takšen dogodek z namenom, da bo kaj užitnega ulovil. To naj bi tudi bil glavni namen takšnih dogodkov. Družijo se posamezniki na drugačne načine, takšno prisilno druženje ni pravo druženje. Zato tudi posameznik plača. To izgleda tako, kot bi posameznik plačal za celodnevno vstopnino na bazen, bazen bi bil pa brez vode. Lahko bi zgolj hodili po bazenu, kar ni bil namen plačila. V tem primeru lahko zahtevamo vrnitev plačila, ker smo plačali za nekaj kar nismo dobili. Mislimo, da bi tudi v primeru Balija lahko zahtevali po sodni poti del denarja nazaj, zaradi previsoke cene glede na primerljive storitve in neizpolnjenih pogodbenih obveznosti s strani gospe Slapnik. Je pa seveda odvisno od tega, kaj piše v pogodbi o potovanju, ki ste jo sklenili z njo. Ali so tudi v predmetni pogodbi vsebovane storitve, ki jih ona zatrjuje v svojih potovalnih oglasih. V to močno dvomim.

Moški v plodnih letih? :))) Zanimivo je, kako so moški vedno prepričani, da so plodni, ženske pa se jim zdijo po določeni starosti na tem področju “problematične”. In glej, toliko je parov, kjer je ženska kar nekaj let mlajša, pa nimata otrok, ker jih ne moreta imeti.

Ovce so za šišanje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ogledalo, SunTzu je želel povedat, da 45 letniki pričakujejo, da jim bodo ponudili 30 letnice na izbiro :).
Samo problem je v tem, da ženske nismo stvar, ki bi jo lahko nekdo okrog ponujal. Tipično moško razmišljanje, da oni so 45 in da morajo otroka naredit, da zato pa rabijo 30 ali manj letnico.

Spet verbalni plaz obupanih žensk. Povpraševana po 35+ ni. To je objektivno dejstvo, ne subjektivno. Lahko kokodajsate kolikorr hočete Nobeden pa ni govoril o 45 letnih moških. Moškim so pač najbolj zanimive 20 do 28 kategorija. Tudi onim 45+. Če tega ne opazite vam bog ne more pomagat. Ni povpraševanja in pika.

SunTzu, kot si sam opazil na teh zmenkarijah, se tam zbirate očitno obupani moški, ne obupane ženske. Žensk ne zanimajo prestari tipi, zato se ne prijavijo. Potem pa moški javkate, da ni žensk. Ženske so, samo za tiste, ki se taki kot si ti, zanimate, se zanimajo za dosti mlajše moške.
Mi lahko poveš, zakaj bi se zate zanimala 15 let mlajša ženska?
Katera ženska pa bo prišla na zmenkarije, če bodo tam sami 15 in več let stari tipi?

Če bi po tebi bilo povpraševanje, ne bi rabil iskat ženske z alternativnimi metodami.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Verjetno misli, da jo bo impresioniralo njegovo zastarelo razmišljanje, ki ga je vsa ta leta dodatno potencirala njegova mati (predvidevam, da gre za samske tipe, ki so bili dolgo oziroma so še pod okriljem matere). Celo “starejše” ženske se odločajo za mlajše tipe.

Spider, SunTzu, še ni dojel tega, da če bi bili tipi kot je on (ki iščejo 15, 20 let mlajšo zato da jo bodo oplodili) iskani, bi ženske drvele se prijavit na te zmenkarije :).
Ogledalo, ja verjetno misli, da smo ženske hodeče maternice, ki komaj čakamo, da bomo našle ostarelega oplojevalca :). Sploh me ne čudi, da manjka žensk na takih zmenkarijah, če se nanje prijavljajo taki moški.

če ženska ne išče resne veze in skrbi zase je vedno aktualna – mlajšim, starejšim….

starega tipa pa nobena dosti mlajša ne pogleda, če nima denarja ali pa kakih zelu hudih čarov

samo moški pač tega ne dojamete, ko bi videli stvari realno bi se tudi evč ljudi skupaj našlo za resne relacije, tko pa tipi bluzite in sanjate na svojem bregu, ženske pa na svojem

Kdo pa je rekel, da smo stari ? Samo stari deci vas obletavajo v realnosti, zato tako pišete. Spider, bodi tiho. Tvoji posti na forumu so dovolj zgovorni. V živo si en zakompleksan palček David. Kar pišite ubupanci, mi je čisto vseeno. V realnosti vaših povpraševalcev ni, so le v vaših glavah. Sprijaznite se že.

Se strinjam, ker smo tu sami obupanci, bi bilo dobro, če bi odšel s tega foruma. Kaj veš, prisotnost tu lahko škodi tvoji plodnosti. 🙂

SunTzu, sprijazni se z dejstvom, da na te zadeve ni žensk, ker tja pridejo preslabi moški, ki pišejo v stilu: “V resnici so vse ženske nad 35 let, kar večino moških v plodnih letih ne zanima.”
Razumi, da taki tipi pač niste privlačni za ženske, zato ne pridejo na te zmenkarije.

Se strinjam, ker smo tu sami obupanci, bi bilo dobro, če bi odšel s tega foruma. Kaj veš, prisotnost tu lahko škodi tvoji plodnosti. :)[/quote]

take bi blo treba kastrirat, oz vsaj začasno dokler podstrehe ne zrihtajo

Meni se pač ni treba dokazovati, ker sem v realnosti še kako privlačen za ženske. Kar je za vas na forumu samo pobožna želja. Če niste bili tam, ne morete vedeti. Ogledalo, razumi, da pač nisi privlačna za moške, si navadna siva miš, lažje ti bo. Uvele koprive so pač uvele koprive.

Ubogi virtualni reveži !

SunTzu, nekoč je tu gor svetil nek Dater :), kopija tebe ali pa klon.
Veš zakaj eni ne hodimo za drage denarce na te zmenkarije? Ker nam ni potrebno, ker se znajdemo drugače.

Če bi po tebi bilo povpraševanje, ne bi rabil iskat ženske z alternativnimi metodami.[/quote]

Spider, meni se tale SunTzu zdi nekoliko “znan”. Intuicija mi pravi, da je morda naš stari znanec. No, morda se motim. :))

o mater, jaz sem pa misla da so kaki popusti, pa so na tebe čakale

joj kako lepo :)))))))

Ja seveda ! Če ni povpraševanja, itak nič ne morete. To je dejstvo ! Lahko samo verbalizirate na takšnih forumih ! Ubožice ! Realnost je pač objektivni determinator, ne morete ji ubežati.

Ja, ja, Suntzu, še vednot dejta, antilopa :). Samo pa je res kriza, da je tako vztrajen Dater :). Pa še plačuje zato, da gre lahko na date. A ni to smešno, da moraš plačat mastne denarce za date, ja res pravi Dater.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close