Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Realnost je taka, da tvoji super spermiji crkujejo po……. vsepovsot koder jih pač razmažeš 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Realnost je taka, da tvoji super spermiji crkujejo po……. vsepovsot koder jih pač razmažeš ;)[/quote]
Mogoče pa jih ima kje v šalčki zarmznjene za hude čase. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem Dater. Tvoja vrednost na trgu pa je ničelna. Piši kar hočeš. Večina tu se vas v realnosi itak nič ne upa. Za obupane in nezanimive ženske je virtuala očitno njihova večna realnost. V resnični realnosti pa ste sive miši.

on_, ampak, a ne bi bilo fajn za biznis, če bi pa njegovi spermiji preživeli? Veš koliko bi potem imele te zmenkarske agencije mladih daterjev, ki bi jim plačevali, da jim agencija zrihta zmenke :)?

Tvoje besede povedo več o tebi, kot o drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če niste pozorno prebrali. sem govoril, da moške do 30 in tudi čez, ne zanimajo ženske 35+. Stari, neprivlačni dedi so vaš trg, kot je tudi lepo izvidno iz vaših postov. Sive miši ste bile, ste in boste ostale.

Realnost je taka, da tvoji super spermiji crkujejo po……. vsepovsot koder jih pač razmažeš ;)[/quote]
Mogoče pa jih ima kje v šalčki zarmznjene za hude čase. :)[/quote]

On_in Marko, hvala da še obstajajo normalni tipi. :)) Čeprav, meni ga je žal. Verjetno ga je kaka “starejša” grdo brcnila, pa zdaj misli, da bo lahko upravljal z mlajšo. Ampak, tudi mlajša dekleta so v današnjih časih drugačna.

Dater, bo treba pa denarnico odpret pa se ti mogoče kaka prilepi.

Ker nimaš za burek, osiraš tiste, ki imajo, tipično slovenceljsko.

Jaz bi šla na Bali, samska al nesamska. Tam mora bit lepo.

Obupani, virtualno gobezdači adijo ! Ni mi potrebno odpirati denarinice, ker sem pač privlačen moški. Sive miši pa ste sive miši.

Seveda moraš odpreti denarnico, za tvoje dejtanje, si moral plačat, da ti je organizatorka pripeljala par žensk :). Če ne gre drugače pa človek plača drugim, da mu zrihtajo zmenke :).
Po mojem je bolje, da bi šel na Bali, tam bi imel več možnosti :).

Mogoče pa jih ima kje v šalčki zarmznjene za hude čase. :)[/quote]

On_in Marko, hvala da še obstajajo normalni tipi. :)) Čeprav, meni ga je žal. Verjetno ga je kaka “starejša” grdo brcnila, pa zdaj misli, da bo lahko upravljal z mlajšo. Ampak, tudi mlajša dekleta so v današnjih časih drugačna.[/quote]Ma kaj starejša, ena navadna miška ga je oglodala tako na hitro da niti ni dojel kake barve je bila… sedaj pa nag cvili iz kota za zglodanimi oblekcami in si z rokama pokriva “moškost”…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Še en, zakompleksan tip z nizko ravnijo testosterona.!

Tud previsoka raven ni koristna, če ti uhaja na nepravem mestu.

Vsaj na Bali mi ni treba iz razlogov, ki se jih tu omenja…. 😉

Marko, saj veš kako je :). On ima žensko, tale zmenkar pa še kar išče in išče.

Še ženski prijaznež, kimavec in slinavec !

joj fant dej no :)))))

teb je pa manjvrednostni kompleks zelo očitno prerastel v večvrednostnega

Še ena zakompleksana, frigidna, neprivlačna siva miš s presežkom moških hormonov.

Dater je spet udaril :).

Nisem Dater !

SunTzu, nekam nervozno mi deluješ, ker imajo tvoji posti na koncu klicaje!!!! :))

Se tudi na zmenku od ženske, ki ti ni všeč, najprej posloviš, potem pa še kar ostaneš tam? Kaj si pa ženska misli po tem o tebi? Da ti je všeč?

Kako pa veš da nisi?
Kako pa sploh veš kaj je Dater, miško? 😉

Ker govorite o nekem Daterju, za katerega nisem nikoli slišal, bedak. Reveži virtualni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close