Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

bi ti kupili enosmerno karto za bali :))))

Se pravi, da si ti virtualni privlačnež? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

bi ti kupili enosmerno karto za bali :))))[/quote]Primaknem 5€
A da še kdo kaj zraven? :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem realni privlačnež kar potrjujejo dnevno številni pogledi privlačnih mladih žensk. Vi lahko o tem samo sanjate.

bi ti kupili enosmerno karto za bali :))))[/quote]Primaknem 5€
A da še kdo kaj zraven? :)))))[/quote]

Lahko tudi jaz primaknem 5 eur, s “starostjo” sem tudi nekaj prišparala. :))

no tut jaz dam zraven, da ne bi fant mislu, da mi ni do tega, da ga pošljemo na pot 🙂

Zmenkar, jaz nič ne sanjam, da bi privlačila ženske poglede :).
Ti, a veš kdo rad žali druge? Nesamozavestni tipi, ki z žaljenjem polnijo svoj ego. Nemočno brcajo pa ne dosežejo svojega, poskusijo z žaljenjem pa ostali niso tako trapasti, da bi se spustili na isti nivo… joj in ubogi zmenkar, cepeta na mestu in še naprej žali. Za zmenke pa mora še naprej plačevat, da sploh pride katera .

Veš kako je, on obvlada angleščino in ve, da dejtanje, dater in podobno izhaja iz angleške besede. Torej dater – oseba, ki hodi na zmenke. To pa si tako potrdil, da hodiš na te zmenkarije, torej dejtah, torej si dater :). Sicer moraš zato plačat, ampak vseeno Dater :).

Misliš, da imamo vsi enake sanje? Od kot ti tako močna želja, da druge privlačiš? Nisi zadovoljen sam s sabo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bumbar. Druge osebe človek privlači, ker je privlačen, ne zato, ker bi sam želel. Tipično razmišljanje neprivlačnega moškega s slabo (mehkotelno) telesno konstitucijo.

Večina ljudi nas tako razmišlja, da nima pomena biti privlačen 1000 ženskam, če se tista, ki je tebi privlačna, sploh ne zmeni zate.
Meni je vseeno kolikim sem privlačna, važno mi je le, da se zame zanima tisti, ki mene zanima. Če se tisti ne zanima zame, mi prav nič ne pomeni, če se 1000 drugih meče za mano.

Seveda. Tako zelo, da se moraš prijavljati na nekakšen Bali event, da te ženske opazijo. Potem prideš sem jokat, da so se prijavile prestare ženske.

Stari, sori, luzer si.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Daj beri poste, nobeden se ni prijavil na Bali. Pa še sam si bil na zmenkarijah pod drugim nickom, kar tiho bodi. Zato si en velik neprivlačen luzer nizke rasti.

Veš zakaj se ženske ne prijavimo na te zadeve?
Ker nismo obupane in ker vemo da so na teh stvareh pretežno luzerji. Verjamem, da je kak ok, ampak verjetno izjemoma. In ti nisi ta svetla izjema. Verjetno obstajajo ženske, ki so razmišljale, da bi se na tole prijavile, zdaj pa vidijo, da so tam taki tipi kot si ti pa so se odločile, da se nikoli ne bodo žrtvovale za take dejtinge.

Opisuješ sebe?

Glej, jaz nimam problema, ti ga imaš. Jaz sem samozadosten samski tip, status, ki ga ti ne boš nikoli dosegel. Ti si jokajoča cmera, ki hodi na razne zmenkarije.

rabiš robček?

Tebe ! Jaz na žalost spadam med privlačne moške.

Ej, privlačni moški pa ne žalijo drugih ljudi.

Mogoče po izgledu, zato imej čimdle zaprta usta…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dater se še ni naveličal, po mojem ga je tista ta nova joškarica dala na čevelj pa spet tu gor joka :).

Neprivlačneži in večne sive miši ter Mariborčan(Spider), dovolj vas imam. Bojevanje v virtuali vam prepuščam v polnem obsegu. Revčki ubogi !

Težko verjetno. Privlačni moški imajo mobi poln številk raznih žensk, ni treba na zmenkarije.

prov težko je verjet, da je tale tip tok všeč sam sebi, mogoče zato ker je najbolj svoje roke navajen….

res si en kekec no

Aleksandra, saj veš, da je poročen s svojo desno roko, ki jo včasih prevara z levo roko.

Srečno, ampak tebi žal ostaja tvoj boj v reali: kako postati privlačen mladim puncam, ki te trenutno nočejo.

Softič.

Mariborčan: Utopi se v svoji neprivlačni bedi, na zmenkarijah sem bil jaz samo iz firbca, ti pa iz obupa večkrat.
aleksandra: Je hudo, ko ni povpraševanja, kaj ? Na uvele koprive lula samo še star, garjav pes.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close