Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

ampak res ne morem razumet, da se eni tko lepo vidijo, da je tok poln sebe, ampak praksa ne daje takih rezultatov, da bi loh npr na podlagi tega sklepal tako

jaz se nikoli ne bi opisala kot lepa npr, mnogo stvari bi napisala prej

tale pa… ne vem no, nekak mi za tipa to zlo pobabljeno deluje, da pravi, da je privlačen in taka jajca

moški ne rabi lepe face. rabi šarm in jajca, vse ostalo je sam balast

Ej, SončekTzu, ti pa res marajo ženske samo do takrat, dokler ne odpreš ust. Potem pa vsako mine. Še vedno iščeš? Pri svojih 30+ pa res ne bi smel biti še tako obupan.

Nisem 30+. obupanci ! Sivi mišoni in miške, iz vas veje gora obupanosti.

Veš kako je, hvališ se s tistim, kar imaš. Zdaj, če imaš pamet, denar, čustveno inteligenco, lepoto in še kaj. Se hvališ predvsem s pametjo. Če pa ostalega nimaš pa se preprosto hvališ s tistim, kar imaš :).
Eni pa se hvalijo z dragimi avti, ker je to edino kar lahko pokažeš (pametni ljudje, ki imajo drage avte, nimajo potrebe, da bi se hvalili z avti, tisti pa, ki bolj puhloglavi, avto pa imajo pa se hvalijo z njim).
Da pa se tip hvali z videzom, to je pa tudi res kriza. Včasih so rekli, da se ženske hvalijo z lepoto. Tip, ki se hvali s tem, po mojem res nima nič drugega kot lepote :).

ampak res ne morem razumet, da se eni tko lepo vidijo, da je tok poln sebe, ampak praksa ne daje takih rezultatov, da bi loh npr na podlagi tega sklepal tako

jaz se nikoli ne bi opisala kot lepa npr, mnogo stvari bi napisala prej

tale pa… ne vem no, nekak mi za tipa to zlo pobabljeno deluje, da pravi, da je privlačen in taka jajca

moški ne rabi lepe face. rabi šarm in jajca, vse ostalo je sam balast[/quote]

Mariborčan: V živo te z enim zamahom spremenim v softiča.
Sive miši: Po vas ni povpraševanja, čisto vseeno je kaj mislite in razglabljate, to nobenega ne zanima. Objektivno pač niste zanimive moškim. Razumite že enkrat 30+, 35+ in tako naprej.

Ok, verjamem, da si res fizično privlačen (trdotelno, al kako že temu rečeš) :), ampak se bmi zdi, da ti to ne koristi prav veliko, saj je v tebi še vedno toliko nezadovoljstva (tukaj kar vre iz tebe), da boš vsako, ki se zalepi na tvoje telo oziroma zunanjost, pregnal s svojo osebnostjo.
Ampak nekaj težav pa verjetno vseeno imaš pri izbiri partnerice, predvidevam, glede na to, da se kjub svoji silni privlačnosti poslužuješ teh dogodkov za samske in podobno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A si potem 40+ pa si tako obupano želiš sejat svoje seme?
Pri 30- si verjetno ne bi tako obupano želel plodne ženske. Tistim nad 40 pa včasih res začne voda v grlo teči, ker hočejo takoj katero oplodit.
Zakaj ti je tako pomembno, da bi katero oplodil? Misliš, da drugo leto ne bo več časa? Kaj pa, če je 20 stara pa je neplodna? Joj, ti vesel vesel, da si dobil 20 letnico, dobiš pa neplodno. Boš zamenjal za mlajši model :)?

Zrcalo (Ogledalo): Nabijaš vedno eno in isto, ne razumeš dejstva, da če ni povpraševanja, povpraševalcev ni, torej nobenega ne zanima kaj blebeta siva miš, ki ni sposobna generirati pozornosti povpraševalcev v REALI !

Ha,ha,ha….Tole si pa dobro ugotovila :))))
Sam dej povej kolk je potrebno šarma in kolk jajc?

Mene je zadnič ena prosila, da ji prinesem jajca.
Sem ji dajal dvanajst pa jih je samo deset vzela…… 😉 :)))
Sedaj me pa skrbi da ni z onima dvema kaj narobe…….ccccccc

Sedaj me pa skrbi da ni z onima dvema kaj narobe…….ccccccc[/quote]

ja odvisno od ženske :))

prava mera – to bi bil tak dober, ampak ne hudo konkreten odgovor hahaaaa

Sedaj me pa skrbi da ni z onima dvema kaj narobe…….ccccccc[/quote]
Mogoče bi jih pa moral zapakirat skupaj s preostalimi desetimi. Si prepričan, da jih je sploh opazila? Mislim, kljub temu, da si stal pred njo. Saj veš, bistvo je včasih očem skrito. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Suntzek, veš kako je, pametni razumejo, da privlačnim moškim ni treba plačevat drugim, da jim zrihtajo zmenke, enim je pa to potrebno napisat večkrat.

on_, veš kako je, to boš pa razumel ko boš tako na psu, da te ne bo nobena več povohala in boš moral za zmenkanje plačat drugim :). Ti, ki imaš žensko pa ne moreš razumet onih, ki so poročeni s svojo desnico, ljubica pa jim je levica :).

a si 40+ : Ali si peder ali pa imaš nizko raven testosterona ? Nisem ne 40+ ne 30+, ampak 30-. . Obupani ste vsi vi, kar je bilo že objektivno determinirano. Zda vas bo očitno res potrebno terminirat in eliminirat. Same horde neprivlačnih nizkotestosteronskih ženskih prijaznežev.

Ko sem brala tegale voleka tu gor, sem se pa res nasmejala. Saj veš Sonkec, da nisi bikec, ampak volek, saj veš zakaj. On bo že vedel kaj ti manjka, on pravi, da ima dve preveč, tebi pa dve manjkata.

A 30- si? Kaj to pomeni? 15? 14? Si že končal OŠ?

Le mirroir: Ne pametuj v tri krasne, če ne razumeš pravih moških ti jaz nisem kriv. Kar je popolnoma razumljivo upoštevaje dejstvo, da bo tebi ni povpraševanja.
Marko: Beden si. Saj ti ne zamerim. Že od rojstva si prisiljen igrati vlogo ženskega prijazneža, ki si ga meče na roko. Si pač turbo drkadžija.

a si 40+ : Beda od bede si.

Kaj si tako fin do njega. Ne vidiš, da gre za tipičnega modernega metroseksualca s previsokim mnenjem o sebi?

Če bi bil res tako lep, kot misli da je, bi se mu ženske metale pod noge, ko bi se sprehodil po Ljubljani. Tako pa mora hodit na zmenkarije, da ga sploh katera registrira. Potem s epa tukaj pritožuje, da so na zmenkarije prišle prestare ženske.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej smo ugotovili: tale tipček je najstnik. Predlagam vpis v SŠ, da si povečaš razgledanost. Pa mogoče tam kako punco najdeš.

Spider, tip je najstnik, saj pa ja vidiš, da niti srednje šole ni skupaj spacal. Po pisanju se vidi.

Popolnoma ste brez argumentov,ker se bojite samozavestnih in uspešnih ljudi. Tipični zakompleksani Slovenci. In neprivlačni seveda. Iz hlapcev rojeni, v hlapce vzgojeni, rojeni za hlapčevanje !

Ha, ha, ti pa si kaj, graščak?

a si 40+: Je hudo biti neprivlačen in zafrustriran comp geek?

Sun Tzu – kaj to pomeni? Si Kitajec ali kaj takega?

Pa kaj ste se spravili na ubogega fanta? Saj ni čudno, da je jezen. Dal je kup denarja za zmenek, pričakoval svoje vrstnice (koliko si star?). Dobi pa 10 let starejše.
Jaz bi bila tudi jezna, če bi plačala mastno, potem pa bi tja prišli sami 35 in več letniki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close