Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Ne poznam omenjenih portalov in jih tudi ne uporabljam. Spet si šla iz konteksta. Na teh portalih so večinoma sive miši, takšne kot ti, kar tudi izkazuješ s poznavanjem njihovih vsebin. Tovrstna spoznavanja predstavljajo tudi tako majhen vzorec populacije, da niso nikakor dovolj reprezentativna. V realnosti pa povpraševanje po 30+ in sploh 35+ močno, še posebej, če gre za sive miši. Obstajajo tudi takšni moški, ki povprašujejo po tovrstnih izdelkih. Želim ti veliko sreče z njimi. So tvoja edina nada.

Vidiš, ko nisi dojel poante. Stvar je v tem, da je na teh portalih in zmenkarijah, ki jih ti uporabljaš veliko več moških kot žensk. In to predvsem moških, ki so tako obupano, da morajo tako iskati. Ženske pa se na to nočemo prijavit. In zato mora nina novačit svoje prijateljice, ker ne dobi dovolj žensk. A štekaš?
Pravi dedec se ne bo prijavljal na take speeddatinge, a razumeš?
Zato ženske ne pridemo na te zadeve. Štekaš?
Ker vemo, da so tam poden od tipov. Saj ti je že Spider lepo povedal, da je to za luzerje. Prav vam je, da vam poberejo denar.
Meni ga ne bodo.

Aja, portale sem sprobala, nikoli plačala članarine, ker sem ugotovila, da je gor preveč plevela. Naročila sem se tudi na te reklame od te nine, pa sem takoj videla zakaj gre: pobiranje denarja in takoj sem dojela, da na to, pravi moški ne hodi, zato sem sicer prebrala, prijavila pa se nikoli, na kraj pameti mi ne pride plačevat nekaj kar lahko dobim zastonj. V reali.

Poslušaj obupanka. Jaz tovrstnih zadev ne uporabljam. Ti tako v virtuali in reali dobivaš plevel, ker je to tvoja ciljna skupina povpraševalcev. Predstavljaš tipičen problem Slovenk, za katere ni nobenega povpraševanja, ki pa se nosijo kot Marija Šarapova in misijo, da bodo s tem premagale svojo stisko. Plevel gre vedno k plevelu.

nisi reku, da greš?

Gospdič, mene niso tako na suho nategnili kot so tebe. Če si dobro prebral, sem jaz preštudirala te speeddatinge pri Nini tako, da sem prebrala, kaj nudijo in se potem nisem prijavila. Ti pa si se.
In jaz ne jokam, da so me okrog prenesli. Ti pa tule jamraš in jadikuješ.
Le zakaj tak fejst dec rine na take dogodke?
Pametnim tega ni treba. Drugič pa raje prej preberi o zadevi, jaz sem, zato se nisem prijavila. In zdaj mi ni treba tu gor jadikovat.
Res moraš biti neumen, da takole nasedeš. Ni škoda denarja?
No, ti si enkrat nasedel, jaz pa nobenkrat :).

Ne čudi me, da ne najdejo žensk za tele zadeve, če se taki ljudje, kot je tale Suntzon tja prijavijo… potem verjamem, da ženske kar bežijo stran.

FYI, vsem, ki mislijo, da se kloniram, ipd… Imam bolj pametnega posla. Npr., vceraj sem 5+ ur seksal, danes pa se z gospodicno pakirava za dopust v trope, razlog, da sem sploh kliknil na temo. Mislili boste, da se zmisljujem, pa se mi ni treba.

Nima jajc, da bi držal besedo 🙂

nisi reku, da greš?[/quote]

O Dater, ti tudi? A si jo na spidingu našel :)? Daj še temule tu gor povej kako se dobi žensko. Saj kot enojajčna dvojčka (z eno jajčko).

nisi reku, da greš?[/quote][/quote]

če bi za kako bejbo tkole zapel k je tlele mu ziher ne bi ušla :))))

Ti par dni nazaj si se hvalil, da si v tropih, a si že nazaj pa spet greš? Lepo to. Upam, da tokrat ne samo za par dni.

Tipična tupa Slovenka, ki ne razume moškega sveta in potem cvili in jadikuje po virtualnih omrežjih. Svoje lastne frustracije zdraviš na drugih. Jaz sem samo preveril sceno, ker mi ne tiktaka nobena biološka ura, tako kot tebi. Privlačnost imam potrjeno v zunanjem svetu, kar pri tebi ni primer. Takšnih zafrustriranih babjih debelih kant kot si ti je na tone, samo kupcev ni, razen onih, ki kupujejo staro in zarjavelo pločevino. Šla pa nisi zato, ker si ne upaš in raje zmenkuješ na spletnih portalih in jadikuješ, kako je tam plevel, katerega del si tudi sama.

Kaj pa, če bi nam kako fotko prilepil, da vidimo, če si res lep?
Pameten nisi, ampak včasih je pa tudi lepota dovolj. Za kako avanturo bi te mogoče katera porabila. Tako, da kar daj, da te ocenimo.

Suntzo, veš zakaj nisem šla? Ker nisem obupana. Zakaj bi metala denar stran?
Vidiš, tudi na spletnih portalih nisem. Sprobala pa se odjavila. Nikoli, ampak res nikoli pa nisem za te stvari plačevala.
To se mi zdi pa preveč obupano.
Ja, vidiš, prav je, da so te malce oklestili. Boš drugič bolj pameten. Samo res mi ni jasno zakaj si bil med 36+? Zakaj pa ne med mlajšimi :)? A so te po videzu uvrstili v tako skupino?

Praviš, da si privlačen? Ja zakaj pa potem plačuješ za zmenke?
Ženske se priivlačnim moškim mečejo pod noge?
Jaz se nimam za lepega pa nikoli ne plačujem za dejtanje? Še vedno sem dobil žensko po normalni poti. Pa sem povprečnega videza.

Komot dam fotko, če jo daste tudi drugi. Po vas ni povpraševanja, zato so govori o avanturah brezmiselni. Nisem še srečal bolj tupih žensk od Slovenk. O pameti je pa je z neumnimi ljudmi nesmiselno diskutirati, še posebej če so neprivlačni in zafrustrirani medmrežni bebčki.

Če je tako, moraš prekleto veliko zaslužit, da plačaš še vse prisotne prijatelje in da še na koncu tebi kaj ostane. Glede na to, da prijateljem ni treba plačevat da sodelujejo v tem, ampak JIH je treba kvečjemu njih plačat, se tvoja računica po moje ne izide.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

o mater, a ni dost te katastrofe s poplavo

prihrani nam s sliko prosim

Jaz se srečujem izključno z privlačnimi ženskami po različnih poteh. Povprečne me ne zanimajo. Vem pa, da imajo neprivlačni moški velik kompleks, ki ga izražajo na sto in en način

Samo njegovo fotko bi pa res rada videla, bi si jo sprintala in obesila na hladilnik :).

S tem se strinjam in dodajam, tudi privlačni moški imajo lahko različne kompekse. Že samo ta tema je en tak lep dokaz.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Različne poti? A vedno plačaš, da ti jih privedejo na srečanje ?

Tale tipo pa res ni privlačen, mogoče je lep, privlačen pa ziher ne.
Privlačen pomeni tudi značajsko prijeten. Torej tale je privlačen dokler ne odpre ust ali pa ne napiše česa :).

S tem se strinjam in dodajam, tudi privlačni moški imajo lahko različne kompekse. Že samo ta tema je en tak lep dokaz.[/quote]

Sive miške in mišoni: Utonite v vaši nagnusni greznici !!!!!!!!!!!!!!!

Ce soir le vent vient de la mer
Septembre est là, l’été s’en va
Et le bonheur est éphémère
Comme les fleurs qui meurent déjà

Acropolis adieu, adieu l’amour
Les roses blanches d’Athénée se sont fanées
On s’est aimés quelques jours
Acropolis adieu

Ce soir c’est notre dernier soir
Demain matin je partirai
Tu resteras dans ma mémoire
Comme un bonheur comme un regret