Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Grega? 100 posto si Grega. Spet brez službe? Karma očitno deluje …

Ha,ha pa še brez službe pa še nategnili so ga. Pa spet je rekel adijo. REs se rad ponavlja.

Hvala je le subjektivno dozivljanje prebranega.

O dva daterja :).

Kok ste bedni ! Kakšen Grega, Dater ????

Tvoj stil pisanja, razmišljanja in večvrednosti kompleks ki je dejansko manjvrednosti, ker tip nima nbene ohoho službe, videza je povprečnega, zgleda starejši, o ostalih podrobnostih pa ne bomo. Poštenjak še nisi postal, vidimo. Pa s tole francoščino se kitiš, pa se redno zatipkavaš … koga nateguješ, mulček.

Sebe. Izključno sebe.

Jaz sem pa bila na speeddatingu in sem opazila, da so bili moški iz zgornjega dela starostne skupine, ženske pa iz spodnjega. Na hitrco sem opazila, da so moški želeli več kontaktov z ženskami, ženske pa niso bile pretirane navdušene. Zame so trije želeli dobiti kontakte pa nisem imela interesa. Sicer zabavna zadeva, ampak da bi se pa s kom še srečala mi pa ni bilo. Zato sem zavrnila vse nadaljne kontakte. Fajn je, ko te nič ne silijo, če si za ok, drugače pa on ne dobi tvojega kontakta in imaš mir.

Tako ste obremenjeni s privlačnostjo, ker ste neprivlačni. Za razliko od vas govorim 7 svetovnih jezikov, od katerih je eden tudi francoščina in sem tudi privlačen. Službo imam zaenkrat odlično, in tudi vztrajno napredujem po vodstveni lestvici.

bila na speeddatingu: Pri kategoriji 25-35 sigurno ne. Si portparolka Nine ?

Bila točno v tej skupini, stara sem 29 in moja kolegica stara 30. Kaj je portparolka?
Nino sem videla enkrat v živo, to je vse.
Speeddating. Ja kaj najrečem, probaš, ampak nisem pričakovala, da bom našla tam princa svojih sanj, zato nisem bila prav nič razočarana, ker mi ni bil nihče zanimiv. Tako, da ja zanimiva izkušnja, če pa tako iščeš partnerja pa si verjetno razočaran.
Tudi moja kolegica ni našla koga, da bi jo zanimal, so pa za njeno številko vprašali kar štirje.

Verjamem, da napreduješ. Sem te videla. Na začetku si smel čistit le z metlo, zdaj pa si že pri sesalcu. Počasi boš napredoval do direktorjeve pisarne, da boš smel tam čistit :).

Lejga suntzju, še vedno je tu. Kaj nisi že rekel adijo?

Zrcalo: Kot zafrustrirana debela in zanemarjena stara kahla lahko govoriš karkoli in komurkoli kar hočeš in želiš. Nisi pač povpraševani produkt s strani dotičnih povpraševalcev.

Saj zato pa imamo vas čistilce, da čistite kahle.

bila na speeddatingu: Mislil sem, da si njena predstavnica za odnose z javnostmi. Da noben ne pričakuje ničesar na tistih dogodkih je pa čista laž. Nobeden ne pričakuje sanjskega princa/princese, vendar določena pričakovanja obstajajo, ker so tam 30+ ženske, ki jim močno tiktaka biološka ura in iščejo oplojevalca, ker so jih mlajše konkurentke izrinile iz trga in moški, ki v realnosti ne morejo konkurirati za soliden kos mesa zaradi fizične neprivlačnosti. Izobraženost in tehnična inteligenca pri parjenju ne igrata nobene vloge.

Jaz kot privlačen vrtnar zalivam samo lepe in sveže rožice, za plevel pa imam vedno pripravljeno celo zalogo učinkovitih strupov. Vedno deluje.

Oh, ti pa razmišljaš. Daj mi povej, zakaj bi take ženske iskale oplojevalca?
Recimo s kolegico sva sošolki na doktorskem študiju, in verjemi mi, da ne njej, ne meni ni do tega, da bi poleg službe in študija, še pazili na otroke.
Dejstvo je, da smo ženske tam, dobile kup ponudb in želja za nadaljne kontakte, moški pa jih niso dobivali. Se mi zdi, da so eni tipi, kar za vse ženske rekli, da želijo kontakt.
Če bi ženskam bila ura, verjemi, da bi z veseljem dajale kontakte.
Saj ne rečem, da so bili slabi moški, ampak pač niso bili taki s katerimi bi si želela še enega srečanja.
Ja, so pa eni kaj hitro namignili kako želijo otroke in družino in od takih samo bejži, če iščejo samo eno za oplodit.
V glavnem vidim, da pojma nimaš o ženskah. Mi lahko poveš zakaj bi ženska pri 30ih obupano iskala oplojevalca?

Če pa ti najdeš kako žensko sem pa jaz bicikl.
Če bi bila gluha in slepa bi te marala, drugače pa ne.
Res, poden od podna si. Daj šparaj svoje seme, da se ne bi slučajno kje kaj prijelo. A one lakaste čevlje še vedno nosiš?

Bratec, daj se umiri no.
Ostali pa oprostite, da moj brat tako žali tu gor. Saj ni slab, samo psihične težave ima pa včasih pride malce do težav. Kadar pa tableti držijo je pa čisto ok. Pred časom ga je ena punca prizadela pa zdaj trpi, drugače pa je ok dečko. Če bi ga v živo poznali, bi videli, da je čisto prijazen, mirern, tih fant, sramežljiv.

pubček bubček mali kurček: Še en neprivlačen ženski prijaznež na sceni. Če nima nič pametnega za pripomniti, zapri svoj mali kljunček, da te ne bo teta Pehta po nagi riti naklestila.

gregova sestra: Za vsiljiv plevel imam več kot dovolj strupa.na razpolago.

Gregi, ne bodi tak. Ne zameri tisti punci, ki te je prizadela. Verjemi, tudi zate se bo našla prava ženska. TUdi ti boš lahko imel otroke. Ne se ozirat na te dogodke za samske. Pač so te enkrat okrog preneseli pa kaj? Ne se ozirat na to. Saj boš videl, da se bo tudi tebi nasmehnila sreča. Par mesecev pa bo vse po starem.
Srce ti krvavi, to vem, ampak ne zato na druge stresat jezo.
Glej, jaz vem, da si privlačen in pameten, ker si pa tudi dober po duši pa te včasih okrog prenesejo. To se vsakemu zgodi.

gregova sestra: Tudi za škodljive podgane imam ustrezne strupe.

Grega, nihče ti nič slabe noče. Ti si lep, pošten, pameten fant. Drugi so ti nevoščjivi, saj pa to sam veš. Ne se jim pustit. Poglej, pri zdravniku boš dobil tablete in se boš počutil bolje.
Ostali pa prosim podite bolj strpni. Fant je ok. Samo prizadet je s strani ženske. Drugače pa je res kar trdi, da zna 7 jezikov in športnik je.

😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close