Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

SunTzu ima inovativen način kako nasmejati zdolgočasene forumaše. :))

No vsaj tu je uspešen. Morda je pa stand up komik. (poleg tega da je psihopat hihi)

hvala za smeh: Je onaniranja že konec ?

Čustveno pa na ravni najstnika in negotovega narciseka, ki svojo vrednost in skrhano sampodobo lahko potrjuje le tako, da se primerja z naštevanjem “kaj vse je” in “kaj drugi niso”. Še ene 10 let, ko z veliko sreče čustveno odrasteš, boš pa mogoče dobil tudi žensko, potem boš pa kompleten – najboljši od najboljših. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kornološka starost, kaj pa čustvena starost, čemur tudi pravimo odraslost? 😀
Relevanco in objektivnost te ocene pa ti določajo ljudje okrog tebe, kako te vidimo/jo, ko te čitamo. 15 let? :))

matjazko: Bravo majstore ! Dobro si opisal sebe. Zdaj pa malo molje pospravi, ki so se zaredili v tvoji zatemnjeni sobi z računalničkom.

TI bi mi lahko kakšno najstnico zrihtal, saj lep in pameten, kot si, se jih menda komaj otepaš. :))

Lahko, samo najstnice imajo tudi svoje kriterije. Ne zanimajo jih geeki pred kompom z 1.70 m in 30 kg.

Hahaha, 30 kg.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot je že avtorica ugotovila – dogodki za samske so nateg od natega, Nina pa je navadna manipulatorka, ki izkorišča ljudi po dolgem in počez…

Naj bo ta tema vsem v poduk – izogibajte se dogodkov za samske!!!

zdaj pa gredo “dogodki za samske” na novoletno potovanje v Tanzanijo…

Pa saj ni jezen zato… dal je denar, tam so bile same starejše, pa ŠE TE GA NISO HOTELE…
A to do kraja bedno?

Hahaha, pa če to niso besede enih zafrustrifanih oseb.
Kolikor jaz poznam te dogodke za samske so vedno delali vse profi … po reglcih tko kt je treba.
Slišal sem, da so bili potniki po baliju totalno zadovoljni … mislim da so šli že 2x na bali, kar najbrz pomeni samo to da se imajo tam res dobr. pa kdo se tam ne bi imel dobr?!
Haha, glede na slike, se imajo vsi res dobr, mrbit samo tele samičke/samci niso “nič dobil” pa jim gre za to mal v nos vse. 🙂

Moja izkušnja iz Balija je pa čisto nasprotje in je bilo to eno mojih najlepših potovanj! Namestitev je bila vrhunska, sicer malo odmaknjena od turističnih centrov, kar pomeni da si se lahko bolje vklopil in občutil realno življenje balinezijcev. Pa veliko miru je bilo, tako da mi je čudna izjava o samo žuru z alkoholom, v mojem primeru, bi lahko cel dan meditirala pred vilo, če bi to želela. Organizacija je imela, kot večinoma vsa potovanja, tudi kakšno napako oziroma last minute spremembo, ki pa jo vsak lahko doživlja kot želi. Eni smo to sprejeli kot normalno stvar na potovanjih, eni so pa samo kritizirali in iskali napake. Če si kaj sveta videl, potem moraš biti tudi odprt za malo improvizacije, saj je na papirju ena stvar, v praksi si pa odvisen od zunanjih okoliščin, seveda je pa sindrom Slovencev, da znamo samo jamrati… Navsezadnje pa ne vem kaj ima Nina z organizacijo, ker je to organiziral Andrej? Tudi cena je bila, glede na namestitev, ustrezna. Moram reči, da se je Nina trudila na področjih kjer je lahko vplivala. Drugače pa je bil program klasika kot je na potovanjih, z nekaj večeri žura, kar je tudi večina pričakovala, noben ni pa koga silil da mora žurati, če ni želel. Dovolj si imel proste roke, da si lahko tudi sam odkrival Bali, če ti program ni ustrezal in Andrejeva žena, ki je domačinka, se je trudila in usmerjala z informacijami in kontakti, še šoferja so ti nudili, če si si ga želel.
Tako da samo pohvale na to potovanje in ga toplo priporočam vsem!

Draga dekleta!

V mesecu aprilu letos sem se udeležila prvega popotovanja po Baliju, skupaj z dogodki za samske. Kar ne morem verjet, kaj vse pišete. Vsa organizacija tako pred odhodom, kot tudi sam prihod in vseh 12 dni na Baliju je bilo nepopisno in enkratno doživetje. Nina kot organizatorka je bila od prvega do zadnjega dne razpoložljiva za vsa naša vprašanja, negotovosti in vse kar nam je padlo na pamet pred samim odhodom. Tudi Andrej iz Ville Zale nas je kontaktiral že pred odhodom in nam na Baliju pokazal vrsto znamenitosti in kvečjemu še kaj več, kot je bilo na samem programu potovanja ( večerjice, plaža, zabava in še in še). Drži pa dejstvo, da če si že pred samim odhodom ubiješ v glavo, da to ni to…..potem verjamem, da se ne moreš imeti lepo. Tja sem šla samska, po želji videti svet malce drugače, spoznati nove ljudi, skratka pustiti vsakodnevne težave doma in se prepustiti toku dogajanja na Baliju. Vsakomur, ki še ni bil in bi si želel obiskati Bali skupaj z Nino in Dogodki za samske, naj nikar ne okleva, saj je doživetje res edinstveno. Pravemu interesentu sem pripravljena pokazati fotografije iz katerih je razvidno, da je potovanje na Bali skupaj s samskimi nekaj čisto posebnega. In če je kdo, ki Bali res pozna, kot svojo lastno pest, je to zagotovo Andrej in z njim je popotovanje tako še toliko bolj poučno in zabavno.

Tudi kar se tiče organizacije dejtov s strani Nine…..lahko rečem SVAKA ČAST. Prisrčno in simpatično!!

Skratka dekleta, nekje je moral biti en velik nesporazum ali pa zgolj ZLOBA in želja uničiti nekaj kar je marsikomu v veliko veselje in možnost za sprostitev.

DOGODKI ZA SAMSKE, NINA, ANDREJ – VILLA ZALA…….Ostanite takšni kot ste, ker ste naravnost super!!

Draga Sunshine,

O tem kdaj je kozarec napol poln, kdaj pa napol prazen, se da govoriti z dveh perspektiv. Iz katere gledas ti je odvisno samo od tebe.

Jaz sem se udeležila prvega potovanja za samske na Bali, v aprilu. Z zagotovostjo lahko trdim, da je bil Bali z Nino eno mojih boljših potovanj, pa jih imam za sabo že precej. Seveda se tja nisem odpravila s pričakovanjem, da bom tam našla ljubezen svojega življenja, ampak z namenom, da spoznam zanimive ljudji in z njimi preživim čudovit dopust, za katerega moji ne-samski prijatelji pač ne najdejo časa ali interesa. Kakšna pričakovanja si gojila ti sicer ne vem, ampak zase lahko rečem, da je potovanje preseglo moja pričakovanja. Namestitev v Zala vilah je bila sanjska, Nina pa je zadevo organizacijsko speljala zelo profesionalno in se ves čas trudila, da je zadostila vsem našim “nemogočim” muham. Naša skupina je bila zelo raznolika in vsi v skupini smo se zavedali, da mora vsak od nas kdaj pa kdaj sprejeti kak kompromis, da se bomo vsi imeli fajn. Za individualiste zagotovo bolj priporočam individualna potovanja z lastnim vodičem (Interconti), vsem tistim, ki se pa radi družijo in uživajo v družbi, pa zagotovo potovanje z Dogodki za samske. Ampak kot ze rečeno, prilagajanje v tako raznoliki družbi je nujno potrebno. Naj dodam na tem mestu še to, da je ravno Andrej eden izmed razlogov, da bo Bali v mojem spominu ostal eno izmed najlepših potovanj. To, da odkrivaš Bali z očmi slovensko govorečega vodiča, ki poskrbi za to, da nikoli ne čakaš v vrsti, in te popelje na kotičke Balija, ki jih “navadni” turisti nikoli ne vidijo, je neprecenljivo. Kar se tiče zgodovinskih in krajevnih razlag, sem jih kot zahteven turist dobila več kot dovolj (z malo podlage svojih predhodnih raziskav, pred odhodom na Bali – če se zavestno odpraviš na drug konec sveta, priporočljivo ravno v izogib “razočaranj”, kot je tvoje).

Za konec naj dodam še to, da so se v naši skupini (32-57 let) ustvarile vezi, ki bodo trajale. Srečujemo se še vedno, 6 samskih nas je skupaj preživelo celo tudi poletni dopust (organiziran s strani Nine), ki je bil prav tako fenomenalna izkušnja. Za vse to se imamo zahvaliti ravno Nini in njenim dogodkom.

Za to, da se imaš fajn in uživaš vsak trenutek v življenju moraš v prvi vrsti poskrbeti sam (česar se vsi ‘bivši’ samski dobro zavedamo).

Lep večer še naprej 😉

Petra P.

Bila sem 1x na enem dogodku, ki ga je prirejala ta organizacija. Šla sem predvsem zaradi 2 stvari, ki sta me zanimali in po pravici povedano, nisem niti upala, da bi tam kakšnega tipa spoznala. Moram povedati, da mi bo ta žur 100% ostal za vedno v spominu, hehe 🙂 V glavnem, jaz sem se imela fino, za ostale ne vem. Videla in doživela sem tisto kar sem želela. Spominjam se, da je kar nekaj tipov stalo osamljenih ob robu ali v kakšnem temnem kotu. Kot tudi ženske sem videla, ki so zdolgočasene sedele za mizo. Mogoče je težje, če prideš čisto sam tja. Jaz sem že prišla z družbo, ko pa sem bila tam, se je ta družba le še razširila 🙂

Vem pa, da sem kakšen teden zatem od njih tudi prejela reklamo za neko počitnikovanje ter že resno razmišljala, da bi šla. No, pa se je vse obrnilo drugače, saj sem v roku par dni spoznala svojega trenutnega fanta- ampak NE na dogodkih za samske, temveč čisto drugje.

Naj še sam dodam par besed v vednost potencialnim udeležencem Dogodkov za Samske.

Sem bil na nekaj različnih dogodkih, tudi prvem Baliju, Nine od prej nisem poznal.

Mogoče najprej glede samih dogodkov. Če jih jemlješ kot zmenkarije, nekaj kjer boš plačal X EUR in se ti bo kar udejanil tvoj idealni partner, po možnosti v prvo… potem boš zelo verjetno razočaran. Tudi če boš pričakoval ultra zabavo in družbo točno tebi po godu, vse nadstandardno, potem znaš biti verjetno razočaran. Verjetno bi se za take namene moral obrniti kam drugam.

Za resno oceno je seveda potrebna večkratna udeležba in malo realnosti, ena izkušnja pač ne more biti merilo.

Če sprejmeš dogodke kot to kar so – Dogodki Za Samske, če boš vložil malo dobre volje, če boš odprt za nova poznanstva in dogodivščine, če ne boš zahteval ničesar ampak se le pustil presenetiti… potem se znaš imeti odlično!

Taka je tudi moja izkušnja. Na kar nekaj dogodkih sem se imel super, vedno so bile zadeve nadstandardno zorganizirane, Nina se je trudila po svojih najboljših močeh… (pa ne trdim, da je bilo vedno vse idealno. Če kdo pozna kaj podobnega na še višjem nivoju ali z boljšim razmerjem vrednost/cena, se priporočam za objavo!)

Spoznal sem nove zanimive osebe, nove kraje, doživel nove izkušnje, sicer nisem spoznal (še?) ‘svoje princeske’, a vseeno,.. v celoti zelo pozitivna izkušnja.

Še o Baliju, pomladanska skupina je bila super, več videti in doživeti skoraj ni bilo možno (kar je verjetno manj od uradnega programa, a si ga pač sproti prilagajaš glede na okoliščine, kar je še bolje kot slepo slediti nečemu), če bi se kdo pritožil bi me res presenetilo… več od Nine, Andreja in vil verjetno ni realno pričakovati.

Če se je imela Sunshine tako slabo, potem je verjetno o svojih željah obvestila organizatorje že na licu mesta? Takrat, ko se ji lahko ugodi. (želje so bile predvidoma usklajene s skupino in znotraj nekih realnih pričakovanj)
Nina ter Andrej nista odreagirala? To me zelo preseneča, je tudi v nasprotju z izkušnjami ostalih obiskovalcev Zala vil (izven DZS).

Še kar se tiče zmenkarij in Balija, meni osebno bi se zdelo zelo drzno za tak denar iti na drugi konec sveta v pričakovanju ‘zmenakarij’. Sploh, ker se z ostalimi udeleženci že prej spoznaš. Sam sem to vzel kot potovanje s samskimi (ki so bolj odprti tudi za druženje). Zato ne vidim najboljše primerjave z ostalimi potovanji (mešanico individualnij in parov, samostojno organizacijo Balija..). Zopet, če kdo pozna alternativne možnosti popotovanj v skupini samskih, se priporočam za informacije.

Skratka, sam močno priporočam DZS. Ustrezno si nastavi pričakovanja, pojdi parkrat (na podoben ali različen dogodek)… in lahko se boš imel zelo lepo, vsekakor pa dobiš svojo lastno izkušnjo in mnenje.

V najboljšem primeru celo najdeš svojega partnerja? (tudi sam poznam take pare, zatorej to je možno).

Tudi jaz sem se nekajkrat udeležil dogodkov za samske (na Baliju sicer nisem bil). Če svoje občutke strnem na kratko: hočejo bit nekaj ekskluzivnega in posebnega, pa jim ne uspeva. Veliko lepih besed in veliko obljub, organizacija pa daleč od tega, človek se na koncu počuti nategnjen. Ne priporočam!

Zakaj mam občutek, da tu sodelujeta samo 2 osebka? En ki je za, drugi ki je proti. Vsaj besednjak malo zamenjajta, da ne bosta tako očitna 😉

Sodeluje več osebkov – tisti ki jim DZS niso všeč in en osebek, ki so mu dogodki tako všeč, da jih mora hvaliti na vse pretege (ker bi rad(a) naredil malo pozitivne reklame). Vsak ki Nino vsaj malo pozna, ve da je to točno njen način dela. Bognedaj da se o njej kaj slabega govori… Na enem izmed forumov je pred časom celo dosegla da so podobno temo izbrisali…

Saj menda se nekako da preverjat IP, tudi če nisi moderator, samo jaz žal ne znam.

Zaradi blatenja dobrega imena verjetno. Sej prav. Sploh pa anonimni mislijo da lahko karkoli spišejo brez posledic, e, jok brate.

je pa tako, tudi če se udeležiš podobnih dogodkov, še ne pomeni, da boš našel koga za kej več. Vedno pač obstaja stopnja tveganja in možnost, da boš šel “zaman”, zatorej čimmanjša pričakovanja. Eni si morda domišljajo da samo zato, ker nekaj plačajo (v trgovini, lokalu, online dating), da so upravičeni do nevem kakšne gala postrežbe, v smislu denar kupi vse.

Zaradi blatenja dobrega imena verjetno. Sej prav. Sploh pa anonimni mislijo da lahko karkoli spišejo brez posledic, e, jok brate.

je pa tako, tudi če se udeležiš podobnih dogodkov, še ne pomeni, da boš našel koga za kej več. Vedno pač obstaja stopnja tveganja in možnost, da boš šel “zaman”, zatorej čimmanjša pričakovanja. Eni si morda domišljajo da samo zato, ker nekaj plačajo (v trgovini, lokalu, online dating), da so upravičeni do nevem kakšne gala postrežbe, v smislu denar kupi vse.[/quote]Ma kaj postrežbe….
Ker ona/on plača ima da se mu ustreže… v vsem kar si je zaželel.
Saj je dal/a gnar!! 😉

Zaradi blatenja dobrega imena verjetno. Sej prav. Sploh pa anonimni mislijo da lahko karkoli spišejo brez posledic, e, jok brate.[/quote]

O blatenju dobrega imena govorimo takrat, ko nekdo o nekom piše nekaj za kar ve, da je neresnično. Takšne stvari je možno tudi preganjati na sodišču, vendar mora tožnik dokazati, da je tožena stranka o njem širila neresnice. Po koncu takšnega postopka lahko sodišče tudi izda odredbo o izbrisu določene (neresnične) vsebine, če je la ta bila tudi dokazana.

Pri brisanju prispevkov (in tem) na forumih – sploh če se to doseže mimo zgoraj opisanega postopka (beri: preko vez in poznanstev), gre pa za čisto navadno omejevanje svobode govora…. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close