Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

Potovanje za samske na Bali v izvedbi Dogodkov za samske

ufffff ….

tele babe zafustrirane, ki s suho šljivo okoli hodijo bi pa rad spoznal …
A če v Sloveniji ne dobijo so mislnle pa kr na Baliju?

Sam imam veliko izkušenj z vodenjem turistov in lahko rečem le, da je to pač posledica tega, da niso bile v središču pozornosti in da so bila pričakovanja glede na program prevelika.
Če je med mnenjem enega in drugega udeleženca (ki sta bila na istem potovanju) tako različno, oz. že kar totalno nasprotje, je jasno kdo je kle zafrustriran.

Nino poznam iz medijev in ji lahko samo dam kapo dol!
Svaka čast.

Hahaha… Dej Nina ne delaj si bruke. Kolkrat se misliš še oglasit v tej temi in si pisat samohvalo???

KER SEM PRED KRATKIM SLUČAJNO VIDEL, DA NA DOLOČENIH FORUMIH PIŠETE, da Nina pripelje svoje kolegice na dogodke, ker ni dovolj žensk prijavljenih in je moških več …

vam povem iz lastnih izkušenj, da to ni tako!!!

Žensk je vedno več kot moških…..tako, da to ne gre skupaj.

Po vašem kaj pišete potem ne bi smela Nina imeti nobenega kolega in nobene samske prijateljice ali kako?????

Ene ženske in moški pridejo večkrat na dogodke in tukaj potem pride do spoznanja in prijateljstva med Nino in udeleženci…kar je po moje razumljivo…..

Vsak, ki piše takšne bolne misli na forumih….NAJ SE RAJE PRI SEBI ZAMISLI, KER NIKOLI NE VEŠ KDAJ BOŠ TUDI TI SAM ŽELEL IMETI OB SEBI PARNTERJA OZ. SPOZNATI OSEBO SVOJIH SANJ IN SE BOS V TISTEM TRENUTKO OBRNIL NA NINO TER ŽELEL BITI DEL TOPLINE IN ŽELJE PO NOVEM SPOZNANJU.

Ne glede na to, kaj in kdo si……včasih se ti lahko zgodi, da boš sam…..

Nini, organizatorici Dogodkov za Samske pa bi rad napisal komentar po petkovem dogodku RED LOVE PARTY, katerega sem se udeležil.
Dogodek je bil organiziran presneto dobro, na nivoju in s polno mero ljubezni do vseh nas.

Saj vsak po svoje doživlja, ni problema, samo o ljubezni, ko se neko zadevo mastno zaračuna, pa ne moremo govoriti.

Letos imajo neke novosti . Turcijo in piknik varante.

Bil kdo na pikniku ali razmislja o turciji?

N a balliju ste lani ble povecini ze zenske? Ali? Koliko vas blilo?

Lep dan

Berem malo zgodovino te teme in ostajam brez besed. Pa kaj je lepšega kot da naračun samskih obupanih oseb prepotuješ pol sveta. Me mika, da še jaz začnem organizirat dogodke za samske. 🙂

Seveda jaz nisem edina, ki zganjam pr na tem forumu. Veliko promocije je menda tukaj doživela tudi ta gospa Nina. Kakšno naključje, da sem na isti dan, ko so k življenju obudili to temo, torej nekaj minut nazaj, podoben pr prispevek z njo v glavni vlogi videla tudi v poročilih na Planet TV.
Če ga na kratko povzamem (za Calypso, ki ne mara dolgovezenj): par, ki se je spoznal na njenem dogodku, septembra pričakuje naraščaj.

Sloveneke so že v Yugi (pred 1990) veljale za radodajke že, ko so bile 25 km od rodnega kraja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala, da me upoštevaš 🙂

Pitaj boga, kdo ti je otac. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sam sem se dogodka za samske udeležil za novo leto. Moja ocena dogodka bi bila 4+. Naj še povem, da sem šele na tem dogodku spoznal organizatorico Nino, tako da z oceno dogodka nisem popolnoma nič pristranski.

Na dogodku nas je bilo okoli 120. Bili smo vseh starostnih skupin. Mlajših od 25 let nisem zasledil. Več je bilo žensk.

Na dogodku sem spoznal veliko žensk in tudi moških. Tisti, ki trdite, da na te dogodke prihajajo obupani ljudje, vam lahko z zagotovostjo trdim da se motite. Mogoče se najde kdo, ampak mislim, da so zelo redki. Večino ljudi, ki sem spoznal so bili nasplošno uspešni v življenju. Zelo veliko je bilo lepih žensk. Moške sicer bolj narad ocenjujem, vendar lahko rečem, da je bilo veliko takih, ki so bili privlačni za ženske. Tisti, ki se prijavijo na tak dogodek zagotovo niso obupanci. Obupanci so tisti, ki nimajo samozavesti in se ne upajo prijaviti na tak dogodek, ter si sami sebi lažejo da nimajo problema,…

Seveda pa samo udeležba na tekem dogodku ne pomeni garancijo, da boste dobili žensko ali moškega. Če si nekumunikativen, ne plešeš, si zagrejen,… moraš najprej sebe spraviti v red. Šele potem lahko pričakuješ, da boš na takem dogodku našel žensko/moškega.

Ravno na tem dogodku je moj prijatelj dobil super punco, z katero sta v resni zvezi dva meseca.

Na dogodku je bilo tudi nekaj zabavnih programov, ki so bili v redu, vendar menim, da bi se jih dalo speljati tudi veliko bolje.

Cena mislim da je bila 79€, kar se meni osebno zdi malo veliko. Seveda razumem, da ima vsak organizator pravico do svoje cenovne politike, mi udeleženci pa imamo pravico, da jo sprejmemo ali zavrnemo. Osebno, mi ni bilo žal, da sem za ta dogodek dal 79€, menim pa da bi bila lahko cena nižja. Je pa res, da za malo višjimi cenami dvigneš nivo udeležencev.

Kar se tiče potvanja na Bali sem prepričan, da je to super zadeva in bi se ga z veseljem udeležil, če bi bila cena vsaj za 30% nižja. Namreč sam sem bil v Indoneziji že dvakrat in vem kakšne nizke cene so v Indoneziji. Zadnje moje potovanje v Indonezijo je trajalo en mesec. Bil sem na Baliju, Floresu, Javi in Kalimantanu (Borneo). Potovanje je bilo ves čas aktivno. Nikoli nismo bili več kot dva dni v eenem kraju. Imeli smo devet notranjih letov. In še bi lahko našteval. Vse skupaj me je stalo 600€.

Lansko leto sem bil z eno popotniško agencijo na enem drugem potovanju. Večina nas je bilo samskih. Razlika med tem potovanjem in med potovanjem na Bali je edina ta, da udeleženci potovanja na Bali prizanjo, da so samski.

Tomaž – Moja izkušnja, kdaj si potoval po Indoneziji en mesec, ali je bila kaka agencija ali v lastni režiji? Za tako vsoto grem takoj, hvala za odgovor

Tomaž – moja izkušnja. To ti pa povsem verjamem, da na ta srečanja pridejo predvsem uspešni posamezniki.
Cene vseh dogodkov so tako visoke, da si jih lahko privoščijo le uspešni ljudje. Taki z malimi plačami si tega ne morejo privoščit.

Ne vem za razne podrobnosti. Mi je pa hecno, da se ljudi, ki si lahko privoscijo dopust na Baliju, ipd smatra za bogate.

Tisti, ki da za en večer 79€ kot zgoraj piše, ni ravno revež. TUdi Bali ni ravno za nekoga z malo plačo. Tako, da na teh dogodkih res verjamem, da niso neuspešneži.
Tudi recimo rafting, ki ga organizirajo, je dosti dražji kot, če greš sam. Torej na te dogodke res hodijo tisti, ki imajo dovolj pod palcem in ne tisti, ki imajo bolj slabe plače. Tako, da res je, na teh dogodkih niso neuspešneži.

Tisti, ki da za en večer 79€ kot zgoraj piše, ni ravno revež. TUdi Bali ni ravno za nekoga z malo plačo. Tako, da na teh dogodkih res verjamem, da niso neuspešneži.
Tudi recimo rafting, ki ga organizirajo, je dosti dražji kot, če greš sam. Torej na te dogodke res hodijo tisti, ki imajo dovolj pod palcem in ne tisti, ki imajo bolj slabe plače. Tako, da res je, na teh dogodkih niso neuspešneži.[/quote]
Revni so v tem, da nikogar nimajo zato so pripravljeni plačat… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nina je prav prozorna s svojimi pozitivnimi komentarji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close