Potrdilo o delovni dobi
Delodajalec zahteva, da mu prinesem potrdilo o delovni dobi. Sem se pa malo izmišljeval v življenjepisu, kje sem vse delal, pa sem se spomnil, da bi lahko potrdilo, ki ga dobim na ZPIZ-u ustrezno predelal (photoshop imam v malem prstu), da bi ustrezal navedbam v življenjepisu, oziroma dodal še kakšno leto delovnih izkušenj več, da bi imel več dodatka na delovno dobo. A je kakšna kazen za to predvidena, oziroma ali te sploh lahko odkrijejo?
Jp, zagotovo imaš photoshop v malem prstu tele butasto……jaoooo Si vedelo, da je photoshop tako obsežen program, da niti razvijalci ne poznajo kombinacij vsej njegovih funkcij in uporabnosti in te informacije pridobivajo od fotogrfov po svetu?
In zakaj že, bi v photoshopu ponarejal dokument, ker ta program ni najbolj primeren za to, mar tega nisi vedelo, ko imaš pa photoshop v malem prstu?
Hehe, itak noben ne verjame flancam, ki jih skavčkate okrog svojega delovnega življenjepisa.
[/quote]
Jp, res je, pa bi bilo dobro, da prepoznajo kdaj je treba verjet. Meni recimo niti niso verjeli, oziroma so za njih morda bolj štela poznanstva, med katere se nisem uvrščal in bi izvisel, če ne bi uporabil uradno zakonske prisile, pa jim je danes jasno, da bi jim bilo žal, če bi zamudili takega človeka in ga ne zaposlili.
Jp, res je, pa bi bilo dobro, da prepoznajo kdaj je treba verjet. Meni recimo niti niso verjeli, oziroma so za njih morda bolj štela poznanstva, med katere se nisem uvrščal in bi izvisel, če ne bi uporabil uradno zakonske prisile, pa jim je danes jasno, da bi jim bilo žal, če bi zamudili takega človeka in ga ne zaposlili.
[/quote]
[/quote]
Polarni ti si tako konflikten, da se nic ne cudim, da si izvisel. Noben ne mara takih v sluzbi. Saj znas bit sladek, vem, samo pravi kadrovniki vidijo skozi tvoje maske.
Polarni ti si tako konflikten, da se nic ne cudim, da si izvisel. Noben ne mara takih v sluzbi. Saj znas bit sladek, vem, samo pravi kadrovniki vidijo skozi tvoje maske.
[/quote]Ko bi znao brat, bi videlo, da nisemn izvisel.Konflikten nisem, postavim pa takoj stvari in bedake na svoje mesto in sploh ni pomembno za koga gre, lahko je predsednik vlade, to je ena od mojih kvalitet, zraven širine znanja in sposobnosti. Ljudje, ki delajo z mano, me imajo radi, ker sem zabaven in topel človek, veliko se šalim, delo pa vseeno jemljem odgovorno. Še kaj?
Ko bi znao brat, bi videlo, da nisemn izvisel.Konflikten nisem, postavim pa takoj stvari in bedake na svoje mesto in sploh ni pomembno za koga gre, lahko je predsednik vlade, to je ena od mojih kvalitet, zraven širine znanja in sposobnosti. Ljudje, ki delajo z mano, me imajo radi, ker sem zabaven in topel človek, veliko se šalim, delo pa vseeno jemljem odgovorno. Še kaj?
[/quote]
Zakaj ni nič od teh tvojih kvalitet deležen mon?
Ko bi znao brat, bi videlo, da nisemn izvisel.Konflikten nisem, postavim pa takoj stvari in bedake na svoje mesto in sploh ni pomembno za koga gre, lahko je predsednik vlade, to je ena od mojih kvalitet, zraven širine znanja in sposobnosti. Ljudje, ki delajo z mano, me imajo radi, ker sem zabaven in topel človek, veliko se šalim, delo pa vseeno jemljem odgovorno. Še kaj?
[/quote]
Zdaj si pa res me dobil na napaki v branju, in se ti za to najglobje in ponizno opravicujem. To, da nisi konflikten, pa niti sam sebi ne verjames brzkone. Vsak butec, ki sodeluje na tem forumu ve, da sta ti in Erika1 najboljsa takoj za….ce bi bil tak, kot se skusas prikazati s tvojo osladnostjo, potem ne bi takih kozlarij klatil po forumu. Saj ti verjamemo, v reali si cisto drugacen, res. Edin skoz mas ene tezave, pa vedno so drugi krivi. Ogledalo si kup.