Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek potrditvena koda

potrditvena koda

Dobila sem sms, brez stevilke, kjer pise: Vasa google potrditvena koda je (pet stevilk-modre barve-ocitno lahko kliknem na to). Mogoce kdo kaj ve zakaj gre?

Kaj takega sem dobila prvic in verjetno mi bodo stroke smsa zaracunali.

Ce ima kdo podobno situacijo, bom vesela, kakrsnekoli informacije.

Lp

najbrž hoče kdo odpret nov gmail račun pa je pomotoma? tvojo številko vnesel 🙂

Google včasih preveri uporabnika preko SMS-a. Modro ti številke pobarva telefon, SMS ti ne bo računan, na SMS nazaj ne odgovarjaj. Na spletni strani bodo zahtevali to kodo. Oziroma so jo verjetno zahtevali od tistega, ki je hotel uporabiti tvoj račun. Sedaj mu nesi telefon…

to je dvojno preverjanje če se na google prijavljaš z neznanega računalnika…nekdo je očitno vnesel tvojo številko in je tebi poslalo sms, ali je pa nekdo poskušal dostopiti do tvojega google računa….sms je zastonj, je pa res fajn zadeva če se veliko prijavljaš na računalnikih, kjer nimaš zagotovljene 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} diskretnosti oz. je možnost da kdo vidi tvoje geslo…

---- sledite mojemu blogu na: http://zygawehar.blogspot.com/

O hvala vsem.

Lp pozdrav. Imam težavo z googlem. Ne morem se prijaviti v Google račun, ker je trenutno onemogočen. Vendar je to zaradi varnost, vdora v moj račun druge osebe. Ko pa hočem obnoviti normalno ti Google pošlje šest mestno kodo po sms-u. Pri meni pa je problem da nimam več te tel. številke in ne morem priti do potrditvene kode.
Prosil bi ker sem slišal, da se da spremeniti ta tel. številka v nastavitvah računa. Če mi lahko kdo pomaga, ker sem zdaj izgubil vse povezave, ki so vezane z googlom,kot pošta, google+, povedano čisto vse.

Hvala že v naprej za pomoč.

New Report

Close