Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba soseda

Potreba soseda

Z možem sva na morju celo poletje, ker imava tako službo, da si to lahko privoščiva. Že več let hodiva v isti kamp, kjer imava prikolico. Včasih so z nama otroci, včasih sva sama, pa kakšni sorodniki pridejo, prijatelji. No, skratka, letos je malo drugače kot sicer. V sosesčino se je parkirala druščina nemcev. Dva para, srednjih let. Niso ne vem kako komunikativni, par vljudnostnih fraz, ko greš mimo. Po videzu so tudi čisto običajni, dolgočasni. Posebnost pa je ena izmed žensk. Večkrat sem opazila, da se rada preoblači tako, da jo lahko vidimo, še posebej, če je kje moj mož. Je zelo postaven in luškan. Zadnjič se je slekla do golega, čeprav ima prikolico in šotor, kjer bi to lahko čisto intimno opravila. To je ponovila že večkrat. Še bolj sem bila presenečena, ker je danes, ko je šel mož na wc odkorakala za njim tudi ona. lahko bi bil slučaj, vendar je rekel, da ga je ogovorila in želela z njim na pijačo, kar praj, ko je v družbi svojih nikoli ni. Moj mož je sicer zelo zvest, hkrati pa tudi zelo potenten, pa se malo bojim, da se ne bosta dala dol, ker una zgleda, da ji manjka pri svojem dolgočasnem možu. Do sedaj mi vse pove, ampak mu je kar simpatična situacija. Ženska se sicer ne more primerjati z mano, kar se teleščka tiče, pa vendar, strast je prisotna in potreeba je huda. kaj naj naredim?

Potešiš mu njegovo potentnost? Ubiješ dve muhi na en mah. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, saj to počnem vsak dan, tudi večkrat. Samo…

Vrit suni dedca, kaj češ s takim, ki ga vsaka frčafela lahko zmeša.

[/quote]
Te skrbi, da nisi dovolj dobra? 🙂
Bolj se potrudi….he,he,he…

Kaj pa če bi svojega zaprla v prikolico in še priklenila na omaro, zastrla okna? 😛

[/quote]
Te skrbi, da nisi dovolj dobra? 🙂
Bolj se potrudi….he,he,he…

Kaj pa če bi svojega zaprla v prikolico in še priklenila na omaro, zastrla okna? 😛
[/quote]

Dobra ideja, pa še nemko povabim 🙂

na gobec daj oba

lahkotno poletno branje ☺

aja – če jo bo že kresnil, naj ji tudi zaračuna, da bo imel za tebe za na večerjo častit

Drugo leto vlecite prikolo v nudo kamp, tam si jih bo v prvih dveh tednih nagledal in ga ne bo več ena stara mamila. Drugače pa, zaposli ga in ne spuščaj spred oči, verjetno nista ravno tipa za en javni seks uprizorit.

povabita jo k vama na kavico in se dajte skupaj dol

A moža sodiš po sebi? Prilika dela tatu? Pojdi v trgovino in si kupi eno konzervo samozavesti.

Vzemi to kot test možekovega karakterja, da boš vsaj vedla, s kom si deliš posteljo.

Zgodbica za lahko noč.

….ljubosumni ga sami najbolj..serjejo….:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close