Potrebna
Sem iz Ljubljane,star 39 let.180/80 dobro obdarjen in simpaticen. Ce si za spoznavno kavico mi pisi menges1@gmail.com
Hey. Sem fant atletske postave, visok 188 cm, modre oci, spodaj obdarjen in depiliran. Vem kako se stvari streze in sem za vse variante. Sem iz mb. Sem nov v tem! Pisi mi na mail zigolo.jan@hotmail.com in zaradi lazjega jontakta pripisi gsm.
hey morda sem tisti ki ga iščeš brez probelma ko bibila za akcijo bi poklicala bi se dobila opravila in šla sak po svoje…. če bi se rada kaj več pomenila piši na gmail: iscem.iscem19@gmail.com
Če je kakšna resna za diskretna srečanja lahko pis na voznik.juric@gmail.com
Star 36let, urejen….
Sem v vezi zato pričakujem resnost in diskretnost
Lahko me kontaktiras bokkoferk@gmail.com
Kaligula, 08.09.2011 ob 10:58
Sem samska a si želim občasnega rednega moškega,ki bi me občasno spolno zadovoljil.Nočem se vezati,ker sem bila razočarana v vezah.Zato si želim nekoga samo za potešitev.Stalni moški na klic,bi se temu reklo.In prosim monovke,ne mi svetovati tistega žigola Mikija,ki je nikakav.Hvala.
Zivjo
Sem resn normalne postave 175 80 nekosmat star 28 let Pisi na jkure95@gmail.com
Jaz imam iste misli k ti. Pisi na nagajiv2@gmail.com pa se lohk kj zmeniva.
Pisi nagajiv2@gmail.com
sem resen upam da tudi ti
Pisi na nagajiv2@gmail.com
sem resen upam da tudi ti.
zdravo, sem za stvar, LP
This is my problem. I don’t know Slovenian also im not sloveni. Only English. That’s why I hesitate.. I can take any role and i can follow what you want. tom.reddingtonsss@gmail.com
oj. bi se spoznala s tipom ki bi ga imela samo za sex?
hej. kako si? si za ksn cvek? al raje…..heheheh
zivjo. spremljam.klepet. na novo sem tukaj. si za klepet? kej vec poves kaj se kaj dogaja tu gor?