Potrebna
fantje ta tema je 10+ let stara kje ste to iz naftalina potegnl
anja30, 07.08.2014 ob 08:19
…RES JE MARKO,JE TREBA PROBAT,ker zna biti dobro,nepozabno….ti mulček ne mene jugat,ker te bom….;)
Ti g
anja30, 07.08.2014 ob 08:27
…marko men zarad želje….
anči jest ze cel dan iscemeno punco da mal tigra tm spodi pomiri. Ce te mika ideja kave na “sovraznikovem ozemlju” mi pisi na barglbargl123 gmail pa se lahko naprej pogovarjava. 42, flet v centru, rabm mal pomoci pri sprostitvi pritiska tm dol men ne rata dons sammu :/
Piši na tadej33@gmail.com
Pozdravljena.
Za vse tvoje zelje sem ti na voljo na mailu, ki ti ga posiljam na dnu sporocila.
Poslji mi kaj si zelis, jaz pa ti posredujem telefonsko stevilko.
Sem urejen in diskreten 35 let star slovenec, na voljo sem ti po predhodnem dogovoru.
Ime v mailu je samo za kamuflazo
Kaligula, 08.09.2011 ob 10:58
Sem samska a si želim občasnega rednega moškega,ki bi me občasno spolno zadovoljil.Nočem se vezati,ker sem bila razočarana v vezah.Zato si želim nekoga samo za potešitev.Stalni moški na klic,bi se temu reklo.In prosim monovke,ne mi svetovati tistega žigola Mikija,ki je nikakav.Hvala.
Piši mi na pajek740@gmail.com. Res ni nobene tukaj gor? Bom moral očitno tipom pisat
Caw Javi se mi na macho25ze@gmail.com
OI zivjo sem z Gorenjske star sem 29 let sportne postave će te zanima kaj već mi pa piši na triglavfc@gmail.com
Pišite mi na pajek740@gmail.com. Sem 35 letni štajerec.
Jagodička
oglasi se mi hinkonovak1@gmil.com