potrebnež
Zbudil sem se… s spermo na trebuhu…
Sem jo mel na trebuhu celo noč… sem namenoma zaspal tak, ves moker… Zadnje dni sem bolj malo drkal… zvečer sem bil že ves napet, še preden si mi pisala sms… uredil sem neke slike … bil gol v postelji… se po malem drgnil ob rjuho… skratka potrebno in napeto… Nakar sem dobil sms… kako si se onegavila s svojo prijateljico… kako te je grizla po joških….drkal bi takaltak… no, nato sem drkal še malo bolj intenzivno….
Prišlo mi je ful… obilno… vse je bilo mokro… rjuha, odeja, trebuh… Nisem imel dovolj enkrat. sem moral še enkrat. Izliva seveda ni bilo dosti, orgazem pa občuten. Močno občuten.
Nato sem zaspal,
Zjutraj….potipal posušeno spermo na trebuihu… in spet drkal… Prišlo mi je hitro… Predstavljal sem si vaju, kako se onegavita… kako se drgneta s pi..čkami…. mmmmm
Nato pa pod tuš…
V službi sem obesil slike na kupid…. tiste, ki sva jih posnela zadnji vikend…. ko je bilo malo bolj strastno in malo bolj grobo … in potem kar tam pogledal nekaj filmčkov… Medtem divje drkal z roko v hlačah… še dobro, da sodelavka občasno zapusti pisarno… ni slaba, taka svoboda v službi….
Prišlo mi je spet… obilno. Sperma se je pocedila s trebuha, mimo tiča proti nogi… Komaj sem jo obrisal z robcem…
Povohal sem roko… vonj po tiču, po spermi,,, mmmmm
Nisem imel dovolj… ko so me že klicali na malico… ravno prav, vsi so bili tam… imel sem mir… sem moral drkat še enkrat… Po drugem orgazmu sem, se ves tresel….
Pred malico sem stopil na wc. Urinirat. Me je melo, da bi si še tam enkrat vrgu na roko…
Nisem si…
Se mi pa zdi, da bom zdaj… tokrat brez filma… pa zato s spuščenimi hlačami do kolen… in s svojimi fantazijami… O tebi, ki fukaš s svojo novo pridobitvijo…. Bomo naslednjič v tri? Ali pa bosta dovolili le opazovati??
Zdaj grem…. na wc
…. in se javim, ko se vrnem….
😉
Fantazija… ali pa morebiti resničnost… 😉
Tole je pa res delovalo kot izpoved enega potentnega dedca!!!!!
(Ne PREpotentnega, da ne bo pomote!!!)
Sem šla 3x skozi ves tekst. Pa potem z zaprtimi očmi še enkrat. In si predstavljala tebe z roko v hlačah… pa potem s spuščenimi hlačami… pa zapackanega zjutraj pod odejo, še vsega mačkastega in toplega od sanj…
Jebela cesta, stari, a si ti vedno tako vroč?!??!?!!?
Srečna tista, ki te ima!