Potrebujem dežnik!
Tole vreme je za znoret. Kaplja in curlja od povsod, dežnik levo, dežnik desno, torbica na rami, vrečka v roki. Luže, blatni cestni robniki, jaz pa v kostimu in salonarjih. Da o deževnikih sploh ne govorim – bljak, da te lahk ubriše, če stopiš nanj je jasno, da pa morajo tako grozno smrdet – fuuuuuuuj. Benti, in zdaj naj še iščem ključe od avta!!? In odložim na mokra tla, kaj?????, naprej svojo besno rit!!
Ehh, medtem ko glasno godem, se ustavi poleg mene avto, slišim odpiranje okna in znan moški glas me prijetno preseneti : „Hojla srce, greva na kavo? Al čaj? In medtem ko tako očitni godeš nad tem vremenom, daj, vrž tele vrečke na zadnji sedež, ok? in ne pozabi na dežnik?“ Žlehtnoba moška!!!???…Ampak, hahaha, ne morem verjet, Peter, sošolec, s katerim sva na pred meseci doživetem srečanju veselo klepetala, se mi je nesramno režal iz avta in ponujal rešitev mojemu razpoloženju. S tko mal užaljeno šobico na ustnih (čist po žensko, češ, kaj si zdaj pameten – pa ti počni tolk stvari naenkrat, če zmoreš, moški!!!!!!!) in zmajajočim obrazom, pa kljub vsemu, širokih ust nasmejana, sedem v avto. Da o tem, da sem imela očitne težave z zapiranjem dežnika in umetnostjo, kako se spodobno!!! vsedit v avto brez da bi mi krilo zlezlo nesramno visoko, hkrati zapirat dežnik in poskusti bit čim manj mokra – hja, raje ne dodajam. In moško čudo na moji levi je ob vsem tem nesramno in močno smejoče se uživalo!
OK, uspela. „Kam greva, sošolka?“ …“Hotel bo čist ok. Pa še tortice imajo dobre.“dodam. Velja torej, smer je hotel.
Da razložim nekaj: tale moj Peter je postal z leti močno fejst moški, da sva se dobro razumela vso šolo je jasno, kajti še vedno, kadar se srečava , si veselo seževa v roke in sledi poljub na lička. Čeprav bi se pa močno zlagala, če bi zanikala dejstvo, da sva se vedno „nekoliko bolj vesela“ in da naju vedno, ko se vidiva, daje občutek , hmm, obžalovanja??! Enostavno, to se čuti. Pahh, tako pač je.
In danes je nasmejan, dobre volje, močno samozavesten in benti, dišeč za znoret, kar pomeni, da so se moja čutila močno napela in da je slabo voljo zamenjala želja po igranju. Nekaj se je zgodilo na zadnjem srečanju in to nekaj je zdajle močno izdajalsko „dehtelo“. Iz obeh. Tisti stisk roke med plesom in igra njegovih prstov z mojo dlanjo, tesnejši stisk teles in med njegove noge ujeta moje noga med plesom – jaaaa, vem, bilo je nekaj več. „Ti si prava nagajivka!“ je ugotovil takrat, „nič bolj kot ti, Peter“ je bil moj odgovor. In nič več.
Avto je ustavil tik pred hotelom, izstopil in mi prišel odpret vrata. S pogledom je objel moja kolena medtem ko se je njegova dlan iztegnila proti moji, v pomoč pri izstopanju iz avta. In spet ni bila samo dlan, temveč hitra in nežna igra prstov, ravno dovolj, da sem ponovno občutila znano vzburjenje in dobesedno začutila, kako sem zažarela. Saj veste, ko naenkrat močno zavohaš jutranji parfum, ko ti postane vroče in ti pogled zažari – ko zadehtijo feromoni!!!!!!! Brez besed sem objela ponujeno roko in se nanjo naslonila ter se pod dežnikom stiskala pred dežjem.
Miza v kotu je bila ravno dovolj velika za dva, tako, da sva sedela oba na eni strani in komaj sem se dobro vsedla poleg njega, sem začutila močan in odločen dotik njegovega kolena. Kot bi me zadela strela, priznam, sem občutila vso napetost prejšnjih let, preteklega srečanja, vseh pogledov in naključnih srečanj in vso napetost skritih stiskov rok – vse to naenkrat sproščeno. Nasmehnem se, ga pogledam in srečam njegov nagajiv in iskren pogled, kotički oči se smehljajo in v trenutku se zavem, da se teža te situacije pospešeno sprošča in da jo vedno bolj nadomešča iskreno navdušenje, simpatija in močnoooo olajšanje. Priznanje.
Svojo nogo pritisnem tesno k njegovi, moj odgovor je jasen. Medtem ko natakarju naročava pijačo, sezujem salonar in se s prsti dotaknem njegovih meč in nadaljujem z ovijanjem noge okoli njegove. Dol padeš ejj, ampak ko opazim, kako intenzivno se Peter koncentrira, da sploh naroči pijačo in kako resen obraz ima ker taji občutke, me popade glasen smeh. Natakar me začudeno pogleda, skomigne z rameni in odide. Peter me pogleda v oči, me prime za roko in reče: „Všeč si mi. Že vsa ta leta si mi močno všeč.“ Sladko priznanje in očitno olajšanje naju zajame, vse zavore so sproščene, iskrenost je tako ljubka in hkrati sramežljiva. „Lep moški si postal.“ mu odgovorim „in sploh ne vem, kako se nisva ujela že pred leti! Kako sva se lahko tako očitno falila?!“ S prsti se igra z mojo dlanjo, nogo ritmično drgne ob moje stopalo in reče „ Si kdaj želiš, da bi bila ponovno stara 25 let?“ …jajaja, razumem, zelo dobro razumem…Srkava vsak svojo kavo, pod mizi se dogaja cunami, ko ponovno ustreli : „Si že imela kakšno avanturo?“ „Ne, pa ti?“ „ja, pred leti sem se zapletel s sodelavko in ko je šla iz podjetja sva razmerje končala. Brez bolečin in obveznosti.“
Vroče mi postaja, vse skupaj je postalo ena močna kombinacija brzdanja strasti, norenja feromonov in očitnega flirta. Rahlo zatemnjen del bara skriva moj pordel obraz, medtem ko se najine noge še vedno radostno dotikajo. Nogo ovijem tesno okoli njegove noge, ga pogledam in se nasmejim (ejj, ne morem pomagat, ampak smeh me sprošča) „hlačnico boš imel total zmečkano.“ v smehu izdavim. Sproščeno se mi nasmehne, očke mu žarijo in občutek je nor – ko se sprijazniš s situacijo in ti zaradi tega močno odleže, prevzame te samo neskončno zaupanje.
„Kaj je ljubči, se bova igrala?“ ga slišim…Prikimam. Sledi samo močan stisk roke in akcija. S stopalom nervozno iščem salonar, kam do vraga sva ga zbrcala???, njegova roka me objame okoli pasu in slišim ga govorit, da greva do recepcije. Končno!!!salonar, torbica, dežnik!!! hehe, in njegov pogled, enako sproščen in radoveden kot moj, čeprav naju dihanje izdaja. Kljub vsemu je še nekaj več. Tisto sladko, kratko dihanje, ki moje prsi dviguje močno pod brado in ki se vidi na njegovi srajci, grlu in pulzajočo vratni žili.
…Ja, sladek moj, tale igrica bo za dušo…
Tudi danes dežuje…
V dvigalu stojim tesno ob njem in ne vem, kam naj gledam, kaj naj rečem, kajti nagon, kateremu sem se brezsramno prepustila, me hromi.
Na boku začutim njegovo roko in s kratkim gibom me stisne ob svoje napeto telo. Benti!!! Sranje, kaj delam!!! Sto pomislekov mi šine skozi glavo, priznam, tud šegi drhti in kipi in ravno ko se noro napete, rdeče in od sline ter pohote svetleče moške ustnice sklonijo do mojih, ko na boku začutim njegovo trdoto, ko se mi desna noga instinktivno v kolenu dvigne navzgor in razprtih ustnic željno pričakujem njegove – jaaa, sranje ejjj, dežnik!!! ta prekleti dežnik, se v tej tako pomembni sekundi divje odpre in zadane ob moje noge, se stakne ob moje krilo in namesto vlažnih njami ustnic dobim konkretno porcijo vlage mojega dežnika.
Hehe, še dobr da se rada smejim. Pogleda me, tak igriv, lušn in sproščen nasmeh izda, da uživa tudi on. Seveda, saj njegove roke na hitr, medtem ko krotijo podivjan dežnik, nežno pobožajo mojo bedro – tisti del, pod kterga se je mudilo tudi dežniku.
Huh, dvigalo se ustavlja in oklenem se torbice (daj vrag da še ta ne pade), dežnik ima Peter, soba pa, jaa, takoj pred nama.
Prsa se mi začnejo pospešeno dvigovat, utrip nori, on odklepa vrata in samo en njegov pogled vame je dovolj, da me umiri. Ja, zdaj vem zakaj je tako uspešen v svojem poslu. V tem zelenem pogledu se skriva vsa umirjenost in zaupanje, ki sem jo tako močno iskala v sebi, skriva pa se tudi strast in obljuba, stara že toooooooooliko let – “moja si, pazil bom nate”…
Končno varno zaklenjena v sobi previdno obesim torbico na obešalnik (take natančnosti močno pomagajo trenutni zmedenosti). Stoji za mano in benti, voham ga – in takoj tudi občutim. Obrne me k sebi in medtem ko njegove roke lastniško objamejo moj pas, opazim, da ima neverjetno natančno zavezano kravato…in da so njegova ramena čudovita v obleki…in da mu adamovo jabolko trepeta…in da požira slino…in norooooooooo diši…
In jih začutim, takoj – njegove ustnice, temno rdeče, polne in tako mehke, da zmehčajo še moja kolena. Samo naslonim se nanj, tesno in se prepustim sladkosti, ki me je mamila vsa ta leta. In tu se konča moja zmeda, strast mi zamegli misli in z rokami objamem njegov vrat, razprem ustnice, vzamem njegove v poljub in jih okušam. Noro, njegov jezik poišče mojega in razprtih ustnic se dotikava samo z jeziki…počasi zakrožim po njegovi zgornji ustnici in jaa, ta sladek moški, zajeban poslovnež!!! nemočno zastoka ob igri mojega jezika…izda me pogled in telo, v tem trenutku začuti mojo odločnost in ko se z boki naslonim na trdega kurca, mi hitro dvigne krilo, objame rito in me dvigne ter odnese na posteljo…
Jaa, koliko let skomin? Me ne briga več…ta moški, sladek in divji, me položi na posteljo in se vleže name, z nogami razklene moje noge in z roko potegne z mene nogavice…varno ukenjena pod njegovim telesom ga opazujem priprtih oči in vlažnih ustnic…z drugo roko me povleče k sebi in poljubi grobo in nežno, tako kot njegovi prsti, ki se v tem trenutku zarijejo v mojo vlažno luknjo…noro, s sredincem se giblje v meni medtem ko palec nasloni na šegi in ga v krožnih gibih ljubi…boki mi uidejo visoko proti njegovi kipeči trdoti, zastokam ob njegovem ušesu in se zaližem v njegov vrat…dovolj imam!!! S prsti se zarijem v njegove hlače, razprem zadrgo in končno!!! V rokah mi utripa njegov k**ac…dotik mojih rok na njemu in njegovih prstov v meni je razlog za dva globoka vzdiha…mojega in njegovega…
Na robu postelje, z zavihanim krilom in napol razprto bluzo, nežno popeljem njegovega k**ca do vhoda v mojo vlažno luknjo. Za trenutek se ujameva v pogledu in vsa nežnost in zatajevana dolgoletna strast se poigrata v najinih očeh – in ga začutim, v enem sunku, nič počasi, hitro in odločno se z vso dolžino zarije vame in olajšano zastoka…
Aaaaaaaaa, jaaaaaaa….zastokam in noge ovijem okoli njegovih bokov…“ti paše, ljubica“ ga slišim…vrat usločim nazaj, noge stegnem za njegovim hrbtom, njegovi sunki postajajo hitrejši, moji stoki glasnejši, boke začnem vrteti in hkrati močno suvam vanj…on pa tako krasno drsi v meni…
jaaaa,šeee,šeee,paaaaaaašeeeeeee…orgazem, ki ga začutim v bokih me zadane silovito, usloči moje telo visoko proti moškemu!!! ki me ponosno in žarečih oči nabije še zadnjič na svoj mogočen k**rac in krikne…globoko zarit v meni stokajoč sprejema krče mojega orgazma…
„ljubim te“ slišim ob svojem ušesu…ja sladek moj, v tem trenutku te ljubim tudi jaz…nežen dotik sladkih moških ustnic na mojem vratu me nasmeji, še vedno ga močno vonjam in vem, da roka, ki boža mojo nogo, obljublja še veeeeeeeeeeeeeeliko…
Še vedno dežuje……
še vedno dežuje in jaz sem ob njej. Ne vem kaj mi je bilo, da sem prišel tako daleč, da sem se znašel pod tušem, razprtih ustnic, zaprtih oči, s hladnimi kapljicami po vsem telesu, ki so mirile mojo slo. Po njej. Ne po njej, s katero sva skupaj že šest let. Po drugi “njej”, ki mi včasih piše, a ne o poslovnih načrtih, odhodu v kino, ali utruja o novih natikačih. Je neposredna v tistih stvareh, o katerih sanjarim. O fuku, o ljubljenju z njo. O njeni *****. Hmm, poredno je, ko ona je moja ljubica. Kar vidim jo, kako se sveti v trdi temi.
Je kot mesec, ko ima največjo moč. Diši, vabi, obnori. Sem žrtev? Je moja žrtev? Je ona izvirni greh? Ne vem, prepričan sem le, da tisto o “živi se samo enkrat” uresničim še danes. Nisem zaman kupil jagod in šampanjca. Vem, da ima rada jagode, šampanjec pa je zato, da mi pokaže v živo, tisto o čemer je pisala v pismih. Vzburjala me je s predstavo kako steklenični vrat izginja v njej. In kako, klasična fantazija, lovim kapljice po njenem vabljivem telesu. Če bi imel dan, dva, bi po njej posejal jagode. Ugasnil uro, se skupaj z njo zaprl na travnik, jo povabil na dekico in jo ljubil. Bral bi jo kot knjigo, se znova in znova vračal na prebrane strani. Nepozabna je, ko vem, da je tu zaradi mene, zaradi naju, da postaneva eno. Da mi pokaže, kako najraje čuti, kako najbolj drhti, kako se ji najbolj naježi koža in kako naj jo prepričam, da bo samo moja. Moja, dokler se ne vrneva vsak v svoj svet. Do naslednjič.
Ne bom še končal, niti se ne bom obrisal. Sem pregret, se bo že posušilo, ko bom gol legel v posteljo. Vznemirjen zaspal. Dokler dokončno ne pregorim v želji po njej.
pa veš, da je želja po ugajanju tudi adrenalin…fantastičen…
…ki ga čutim, ko mu pišem in divje flirtam s sabo, njim, besedilom…ko med prsti vrtim tanek pramen las in mi iz očk sije sla, ko se z jezikom sprehodim po ustnicah, jih oslinim, pogrizem in uživam, ko jih v ogledalu opazujem, kako nabreknejo… kot nabrekne šegi, ki kot antena začuti divjo povezavo med štrlečimi bradavičkami in strastjo…
besede mi uhajajo, skrivam jih med vrsticami, vrtim med mislimi, kot vrtim njega, ki me ujame tam nekje in se zna igrat…in me zavrti tudi on…
…in ko ovijem noge, drugo okoli druge in ju občudujem v njuni igri zapeljevanja…in dajanja…še bolje – jemanja!!!…
…in ko začutiš moj dih ob tvojem ušesu in slišiš besede “sladek moj” ujemi moj trepet v svoje misli in ga osvoji z dejanji nežnega ljubimca in ne divjega osvajalca…ker, tu nekje, sem samo tvoja…
Nežno,neznano,vznemirjajoče…Vse se je začelo z poljubom. Z poljubom meni neznanega človeka. Kar tako je prišla in me poljubila. Še sedaj sem čisto zmeden ko pomislim na to. Bila je na zabavi, kjer je čvekala z prijatelji in znanci. Ko sem tam sedel sem jo zagledal, tega neznano žensko, kako sedi za barom. Najprej je delovala zamišljeno in celo potrto, nato se ji je obraz kar na enkrat prikradel nasmešek. Takrat sem nehal gledati vanjo. Bila je zelo zanimiva, takšen tip ženske, ki ni leptica z naslovnice ampak odaja tisto posebno avro, ki jo naredi zanimivo in edinstveno. Zopet sem se priključil pogovoru z preostalo družbo. Zaznam da me nekdo gleda, obrnem se in res neznanka gleda proti meni, z prijaznimi očmi in nasmeškom na ustnicah. Postane mi nerodno, a se nasmehnem nazaj. Pogledam proč. A, še vedno čutim njen pogled na sebi, full je čuden občutek. Vendar še kdaj pa kdaj pogledam nazaj in zmeraj me pričaka z nasmehom, ki ji ga pridno vračam. Vse to traja kako uro in ko še enkrat pogledam je ni ni več. Ozrem se še malo naokoli če je kje druge vendar je ne vidim. Nekako se počutim razočarano. Ko se obrnem nazaj k družbi me nekdo zagrabi za rokav tako da se obrnem in tam je bil ta neznanka in še preden sem uspel karkoli reči me je poljubila. Bil je na začetku polno-grobi poljub, a ko me presenečenje minilo sem se ji odzval, sicer čisto na rahlo vedar je tudi ona postala nežnejša. Vendar sam o za trenutek. Nato je nehala. Pogledala sva se v oči in v trenutku je zopet odšla. Kar odšla je! Nič več mi ni bilo jasno. Družba me je začela spraševati kdo je to bil, A jim nisem znal odgovoriti. Kar obstal sem tam in gledal v smer v katero je izginila. Nisem vedel kaj naj naredim. Za tisi večer sem imel dovolj stvari za razmišljat in sem se zato poslovil od prijateljev in znancev in se napotila proti domu. Ko sem iztopil iz stavbe sem jo zagledal, kako sloni na steno in opazuje nekaj na tleh, opazi da gledam, vrne mi pogled in začne premikati proti meni. Jaz že drugič ta večer otrpnemm, samo gledam kako se prebližuje. Srce mi začne noro biti, Ne vem kaj naj naredim zato samo čakam dokler ni pred mano in ji ovijem roke okoli vratu in že ona poljubi tudi mene, začutim kako je tokrat ona otrpnila in potem prav tako kot jaz prej mi vrne poljub. A, tokrat ta poljub ne traja samo par sekund ampak celo večnost. Pozabil sem na vse okoli sebe in svet je izginil.Nazaj v realnost so me pripeljali glasovi ljudi kateri so prihajali iz stavbe. Nehala sva z poljubom in se pogledala v oči. Nakar jo primem za roko in odpeljemi nekam, nič ni spraševala kam jo peljem. V resnici ti je bilo vseeno ker si hotela biti samo v njegovi bližini in čeprav sem ji bil neznan, si mi zaupala in se me nisem bala.
Iz žepa sem vzel ključe in odklenil vrata, vstopila sva notri, nisem prižgal luči, saj je mesečina sijala skozi okno. Samo zaprl sem vrata za tabo in te objel. In zopet sva se gledala v oči, oba sva vedela zakaj sva tam in sva semo preverjala če se strinjava, brez besed sva si povedala, da se ni treba ničesar bati, to sva potrdila z poljubom. Med poljublanjem sva počasi prišla do spalnice. Počasi sva začela odlagati obleke drug iz drugega in vsak košček, ki sva ga odkrila sva pozdravila z poljubi.
stala sem pred njim in zadrhtela ob vsakem dotiku njegovih rok…njegovi prsti so previdno odpirali gumbe moje bluze, se za trenutek ustavili na prsih in s prstom je nežno potegnil po vdolbinici, ki jo je ustvarjal modrček…opazovala sem ta njegov gib, tako nežen in čuten hkrati in moj vrat se je instiktivno umaknil na stran in naredil prostor za poljub…tako vroče ustnice je imel, da sem zopet vsa vzdrhtela…
tu nekje, med ljubljenjem mojega vratu in odpiranjem bluze sem se zavedla, da je to on, ki se mi je neodločno smejal in presenečeno sprejel mojo igro…in da me zdaj ljubkuje kot me že dolgo ni ljubkoval moški…glavo sem naslonila na njegovo ramo in se s prsti dotaknila njegovih prsi…razgaljene pred mano so nihale v ritmu poželenja…nežno, z vso dlanjo, sem se ga dotikala in dlan počasi spuščala do roba hlač…in jih začela odpirat…božal mi je hrbet, vmes nežno ljubil moj vrat…tako, kot sem jaz ljubila njegove bradavičke, napete in trde…z jezikom sem se jih dotikala, na hitro preletela in se ponovno prisesala nanje…zastokal je…moj jezik je čutil na svojem telesu in mojo roko na svojem korenjaku…trdem in mogočnem a še vedno v spodnjicah…začutila sem, da mi odpira krilo in medtem, ko je padalo na tla je v roke objel moje ritnice in jih stisnil…za trenutek sem občutila sram, ko pa je z prsti nežno prijel mojo brado in jo privzdignil k sebi, sem vedela, da je vreden vseh sladkih dotikov in divjih misli…poljubil me je, razprl moje ustnice in si me vzel z jezikom…
dotikala sem se ga z nabreklimi bradavičkami in se z boki vedno zahtevneje drgnila ob njegovo trdoto medtem ko se je njegova roka dotaknila moje mokre in nabrekle muce in si jo prilastila v vsej dolžini in širini…ušel mi je stok, ki sem ga dolgo zadrževala in zaslišala sem ga tesno ob svojem ušesu “stokaj, sladka moja, stokaj…želim slišati prav vsak tvoj vzdih, medtem ko se bova igrala”…noro…prisesal se je na moj vrat, se s sredincem zaril v mojo vlažnost in jaaa, jaaaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaaa, divje sem zastokala…
Ko sva bila oba gola sva se odmaknila drug od drugega in občudovala pohoto najinih golih teles. Opazoval sem tvojo svetlo kožo ki se je svetila v mesečini. Dotaknil sem se je, bila je gladka kot svila in pod prsti sem čutil nabrekle bradavičke
Želela si, da ostajam negiben, medtem, ko si se dotikala vsak košček mojega telesa. Božala si me po laseh, hrbtu, riti, trebuhu in zraven še z ustnicami okušala slanost moje kože. Nato si prišla do tja, do mojega trdega ponosa, bil je že v popolni velikosti. Najprej si ga prijela v roke, ki si jih začela počasi premikati gor in dol, na glavico si mu dala nežen poljub in ga nato vzela v svoje okrilje ustnic in jezika. Delala si čudeže in to veš ker si slišala moje ječanje, ki sem ga hotel prekriti. Še preden bi me lahko pripeljala do vrhunca, sem te odrinil stran, te povlekel k sebi tako, da si morala vstati in te potisnil na posteljo. Ko si ležala, sem te začel poljubljati po nogah in se nato počasi premikal navzgor najprej , preskočil tvojo pičkico in odšel z poljubi do tvojih prsi, eno vzel med usta in se prisesal nanjo, drugo bradavičko pa ti gnetil s prsti. Mmm, poljubil sem ti še vrat in nato končno prišel do tvojih ust in spet se spojiva. Medtem premaknem svoje roke med tvoje spolovilo in ti začnem gnetiti ščegetavček, prsti postajajo zmeraj hitrejši, komaj še dihaš. Umakneš mi roko in mi pomagaš, da ga dam v tebe.
Kako lepo ga je čutiti v sebi – mi praviš.
Začneva se gibati, najprej nekoliko neusklajeno, a potem najdeva skupni ritem. Gibava se sinhrono in z vsakim gibom greva višje v nebo, pozabima kako se diha in ječima drug ob drugem. Pospešiva in na enkrat, nekaj eksplodira v tebii in objame te ekstaza, ko zopet prideš iz neba se zaveš da sva bila oba skupaj gori ob istem času. Skotališ se zraven mene, oba dihava pospešeno. Objameva se in tvoje bitje srca je zadnja stvar, ki jo slišim preden – končava za danes….