Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POTREBUJEM INŠTRUKCIJE ZA MATEMATIKO

POTREBUJEM INŠTRUKCIJE ZA MATEMATIKO

POZDRAVLJENI! NUJNO POTREBUJEM KVALITETNE INŠTRUKCIJE IZ MATEMATIKE ZA SREDNJO ŠOLO V RAVNAH NA KOROŠKEM! MOGOČE KDO KOGA POZNA? HVALA ZA POMOČ LP

Se na srednji šola na Ravnah poučuje drugačna matematika kot sicer drugje?

Ja verjeno se en iz KP ne bo ravno vozil inštrurirat na Ravne, za eno urco na dan, kaj meniš, ko si že tako brihtna?

ja se, na gimnazijah je isro drugačna matematika, veliko bolj zahtevna in seveda naj bi na vseh ostalih srednjih šolah pa bila “enaka”, torej veliko lažja kot na gimnaziji, je pa vse odvisno od profesorjev, vsak ima svoj način, svoje bukle, imajo zelo proste roke!

Žal ti ne znam svetovat, kaj pa kak sošolec, sošolka, gimnazijec…inšturkcije so kar drage…obrni pa se najprej na profesorja, to je najboljša varianta, zagotovo imate govorilne ure za dijake, pogovori se z njim, imejta kako individualno uro, če ti gre res slabo, prosi starše, da gredo do šol. psihologa in se skupaj s profesorjem dogovorite za kako dodatno uro…najprej poišči pomoč na šoli, ko boste to vse uredili pa išči dalje…Inštrukcije so največkrat samo pobiranje denarja…res dobri inštruktroji pa stanejo tudi po 20 evrov…da te inštruira kar nekdo, predno bo dojel kaj znaš in kaj ne, bo že dva meseca mimo, tebi pa šripa zdaj, kajti če nekaj mesecev in bo konec šole…si se pogovoril s svojim profesorjem??? Starši…mogoče kdo v žlahti zna matematika, saj srednješolska ni težka…ne rečem gimnazijska…

Ali gre za srednjo strojno šolo na Ravnah. Kdo pa ga uči? Morda profesorica S.Š?

Sem mamica dijakinje prvega letnika na gimnaziji v Ljubljani. In tudi nam je zaškripalo pri matematiki. Smo se obrnili na znanko, ki inštruira, pa ni bilo veliko uspeha. Potem sem se jaz vsedla za comp., pa po netu pobrskala, našla njen učbenik z rešitvami, pa svinčnik v roke in začela študirat. SKupaj s hčerko smo se zagreble, se učile in veliko prekregale – ker bi kar vrgla puško v koruzo.. no na koncu je iz enke pisala 4 – to pa je uspeh! In še vedno tako delamo. Matematika se uči s svinčnikom v roki. Motivacija pri 15 letnikih je pa drugo. Moji hčerki vem, da najbolj pomaga tekmovanje, da prej reši kot jaz – se ji dvigne ego! No, včasih mora še men kaj razložit, ko ne razumem. haha
Vsako plačevanje inštrukcij je drago in vprašanje, če bo obrodilo take sadove, kot pričakujete. No, imam pa jaz samo SŠ in nikoli nisem marala matematike (imela komaj 2), ampak sedaj nekako bolj razumem. Pa še to; tisti denar, ki bi ga namenila inštruktorju, si bo naša družina nekaj privoščila.. to je pa moj motivator.
Veliko uspeha vam želim… saj bo šlo s skupnimi močmi!
Lp

@ena mim

Več problemov se pojavi pri tvojem reševanju problemov z matematiko. Prvi je ta, da si se sama usedla z njo in začela reševati. Tukaj je problem to, da se lahko hčerka navadi na tovrstno pomoč in bo pri vsakem nadaljnjem testu zahtevala isto. Gre za neke vrste potuho in pri takem načinu dela otrok zgublja motivacijo. Sledeč problem je ta, da so starši dandanes vse preveč zasedeni in preprosto nimajo časa, da bi se ukvarjali še z matematiko. V takšnem primeru so tukaj seveda primerne inštrukcije. So drage, res je, vendar je znanje neprecenljivo. Sliši se pocukrano, a koliko je vredno to, da tvoj otrok konča srednjo šolo in nato doštudira? Precej več kot nekaj dvajset evrov. Nekateri potrebujejo samo posredovanje pravega načina dela in takšne stvari inštruktorji obvladajo. Vsaj tisti dražji. Svojega sina sem poslal na inštrukcije h GO – inštrukcijam (link: go-tel.si/instrukcije) in rezultati so bili nad pričakovanji. Samo enkrat je bil pri njih in bilo je dovolj da je popravil oceno. Kar se mene tiče, raje priskrbim svojemu otroku dobro izobrazbo in zaradi tega spustim kakšno pivo zvečer.

Če še potrebujete inštrukcije, sem iz Šmartna pri Slovenj Gradcu. kontakt: kaceva1992@gmail.com

Inštrukcije se tudi nam zdijo drage, ampak vseeno raje plačam, pa otrok potem zna in dobri dobro oceno. Je pa seveda čist odvisno na kakšnega inštruktorja naletiš, da zna dobro razložit. Naša inštruktorica je rodila, tako da nekaj časa ni učila. Spraševala sem okrog za inštrukcije, pa mi je ena povedala za spletno stran e-matematika.si.
Sicer sem bila skeptična, ampak ker ni tako drago, napram inštrukcijam, smo vseeno probali. In mi smo zelo zadovoljni, veliko nad pričakovanji. Sin se sam uči preko te strani, gleda filme, kjer je razlaga, rešuje interaktivne naloge, ki imajo cele poteke reševanja, pa neke formule si je tudi printal. Tako da se uči kar sam, in mu gre, ker pravi, da je podobno, kot bi bil pri inštruktorju, ker ma v filmu vse razloženo. pa še naloge lahko dela kadar hoče in ima cel potek reševanja.
Vmes je šel samo enkrat k inštrukcijam, pa sta bila že v eni šolski uri konec, ker jo je vprašal le tiste naloge, ki jih preko e-matematika.si še vseeno ni razumel.

Mi smo zelo zadovoljni, priporočam!

Nudim inštrukcije matematike na koroškem. Kontaktiraj me na št. 040-296-373. LP

051 211 084…dolgoletne izkušnje, če kdo rabi lahko pokliče.

New Report

Close