Potrebujem kvalitetno kremo. Kaj si mislite o kakovosti NIVEA krem, raznih mask za obraz in krem za roke?
Stara sem 45.
Jih uporabljate? Kakšna se vam zdi njihova kakovost? Cena je povprečna. Ampak cena kreme ne določa nujno tudi kakovosti. Kupovala sem tudi dražje kreme, ampak me ni prepričala npr. Vichy.
Rada bi imela kremo , ki je kvalitetna, vlažilna, polna antioksidantov, saj so velikega pomena, s hialuronsko kislino in po možnosti, da tvori kolagen? In pogoj je še, da je cena ugodna, okrog 11, 12 evrov največ.
Kaj mi predlagate in kje se jih kupi? Zdaj imam NIVEO in sem z njo delno zadovoljna.
Ne vem, če obstaja nivea krema z vsemi temi lastnostmi, a če obstaja, zagotovo ni slaba. Nivea izdelki so ponavadi vsem všeč, nihče nima kritik. Je res taka kozmetika, ki ustreza različnim tipom kože, tudi kar je izdelkov za otroke, jih ponavadi vsi pohvalijo. Kar jaz uporabljam izdelkov nivea (balzam za lase, deodorant, krema za okrog oči, BB krema in nivea krema za roke), sem z njimi zelo zadovoljna. Za otroke mi je super nivea krema za zaščito pred mrazom, ki naredi kot eno zaščitno plast na koži in ni šans, da ji mraz pride do živega. Skratka, nivea ima moj DA, ali ustreza tebi, pa najbolj veš ti sama. In tisto, da cena ne pomeni nujno kvalitete, zelo drži. Celo dermatologi povejo, da se velikokrat preplača bolj ime, torej znamko, kakor samo kvaliteto kreme. Samo za primer, moja prijateljica je frizerka in sem jo vprašala, kateri šamponi, ki jih kupujemo v marketih, so najboljši. Svetovala mi je glede na sestavine šamponov in bila sem presenečena, da je nekatere, ki veljajo za najboljše, najbolj skritizirala, priporočala pa marsikaterega, ki je dokaj poceni in v naših očeh navaden in nič posebnega.
Ne vem, če obstaja nivea krema z vsemi temi lastnostmi, a če obstaja, zagotovo ni slaba. Nivea izdelki so ponavadi vsem všeč, nihče nima kritik. Je res taka kozmetika, ki ustreza različnim tipom kože, tudi kar je izdelkov za otroke, jih ponavadi vsi pohvalijo. Kar jaz uporabljam izdelkov nivea (balzam za lase, deodorant, krema za okrog oči, BB krema in nivea krema za roke), sem z njimi zelo zadovoljna. Za otroke mi je super nivea krema za zaščito pred mrazom, ki naredi kot eno zaščitno plast na koži in ni šans, da ji mraz pride do živega. Skratka, nivea ima moj DA, ali ustreza tebi, pa najbolj veš ti sama. In tisto, da cena ne pomeni nujno kvalitete, zelo drži. Celo dermatologi povejo, da se velikokrat preplača bolj ime, torej znamko, kakor samo kvaliteto kreme. Samo za primer, moja prijateljica je frizerka in sem jo vprašala, kateri šamponi, ki jih kupujemo v marketih, so najboljši. Svetovala mi je glede na sestavine šamponov in bila sem presenečena, da je nekatere, ki veljajo za najboljše, najbolj skritizirala, priporočala pa marsikaterega, ki je dokaj poceni in v naših očeh navaden in nič posebnega.
[/quote]
Ja, saj tudi meni ni Nivea slaba, moti me edino to da se mi krema za obraz zelo hitro vpije in koža ostane nekako suha. Drugače pa ima ta krema antioksidante, hialuronsko kislino in spf faktor 20, kar se mi zdi ok. Moti me res le to, da mi pušča nekako suho kožo, kot, da jo ne bi namazala, čeprav nimam ravno suhe kože po naravi.
Nivea nima povprečne cene, ampak kar zelo nizko. Seveda je cena o tem iz Lidla in Hoferja se nižja, ampak to ni merilo.
Sama v zadnjem času prisegam na korejske kreme. Imajo trgovino tudi v ljubljanskem Btc ju, jaz jih naročem preko Notina.
Imaš malo morje izbire, najdeš nekaj kar odgovarja tvojemu tipu kože in seveda, da je cena sprejemljiva. So pa že nekje od 18 eur naprej, so pa tudi precej dražje.
Prej sem uporabljala Vichy, pa je tole neprimerno boljše.
Po Nuxovih krema, ki jih ena omenja pa sem bila jaz npr vsa rdeča in lišajasta.
Potrebno je probat, če se odločiš za lekarniške kreme, se da dobit teater.
Predvidevam, da imaš bolj suho kožo, glede na to, da želiš kremo s hialuronsko kislino. Jaz uporabljam kremo od znamke Mixa ( se mi zdi, da je neka francoska znamka), krema stane 6 ali 7€, uporabljam tudi tonik iste znamke za čiščenje in vlaženje kože na obrazu. Meni za zelo suho kožo zelo pomaga. Maske so pa dobre od znamke garnier, tiste vlažilne krpice pakirane, ki jih daš na obraz za 10 min. Kožo lepo hidrirajo, navlažijo, skratka super zadeva pa poceni je. To vse lahko kupiš v millerju ali dm. Ne rabiš zapravljat nevem koliko denarja, da bi bil izdelek enkraten. Piling maska mi je pa najboljša od znamke glamglow, ki se da tudi pri nas naročiti na notino. si, je sicer kar draga ampak vredna vsega denarja.
Ja, saj tudi meni ni Nivea slaba, moti me edino to da se mi krema za obraz zelo hitro vpije in koža ostane nekako suha. Drugače pa ima ta krema antioksidante, hialuronsko kislino in spf faktor 20, kar se mi zdi ok. Moti me res le to, da mi pušča nekako suho kožo, kot, da jo ne bi namazala, čeprav nimam ravno suhe kože po naravi.
[/quote]
Odvisno katera. Enkrat sem za Miklavža dobila niveo za obraz, nočna krema. Pa mi je bila zelo mastna. Zato sem jo uporabljala res samo pozimi, ko imam kožo predvsem zaradi centralnega ogrevanja res zelo suho. Pa še takrat sem jo zelo na tanko namazala, ker sicer sem bila mastna ko mortadela. 🙂 Če imaš eno kremo ravno v uporabi, pa je ne bi metala proč, ji samo dodaj kako kapljico otroškega olja ali pa za en grah tiste navadne temno modre nivee (najbrž sem jo prej pozabila omeniti), ki je res zelo mastna. Tisto imam v službi v omarici in pride prav za roke, suha stopala, celo zelo suhim ustnicam pozimi zelo prija, bolj kot katerikoli balzam za ustnice. Če pa hočeš res dobro kremo, vzemi kaj od L’occitane. Ponavadi ti znajo prodajalke zelo dobro svetovati in dobiš kreme res za vsak tip kože. So pa drage. Jaz si le vsake toliko kakšno privoščim, tako, za se malo pocrkljat. 🙂
Meni je dobra ta, ki ima notri kozje mleko. Je vlažilna, se lepo vpije in koža po njej ni mastna:
http://www.bela-milina.si/index.php?route=product/category&path=64
Cena ni enako kvaliteta.
Kolagen se tvori od znotraj, če ga tam ni, ti bo zunaj bolj malo pomagalo. Sprijazni se z gubicami, ker ne bodo šle stran, pa tudi nove bodo nastajale, ne glede na kremo. Sprejmi svoja leta. Predvsem pa se izogibaj krem, ki so zelo reklamirane (enako velja za vse izdelke). Za te folk zaradi marketinga misli, da so kvalitetne, ampak niso, ker je pol cene šlo v marketing.
Vem, da nisi vprašala tega, ampak te hočem samo zavarovati pred neumnimi dragimi nakupi brez učinka.
Mogoče bo zvenelo totalno neumno, ampak poskusi s Hoferjevo Ombio. Znamka ponavadi poseka na testih veliko zvenečih imen. Pa poceni je. Imam tisto za suho kožo in je super.
Meni je zadnjič lekarnarca (zasebna lekarna) pokazala eno kremo za okoli oči, ki je stala natančno 112 EUR. Sem pogledala dobro, ker sem mislila, da ne vidim prav. Potem je rekla, ja, če vam ni predraga. Sem jo tako pogledala, da je videla, da ni naredila prav. Je rekla, da jo ona uporablja. Sem si mislila, ja, ti, ki imaš koncesijo od lekarne (beri ogromno denarja), pa še testerje dobiš in kupiš lahko po nabavni ceni. Zame pa testerja ni imela; ampak testerje pa seveda dobi. Hm, le kam so testerji šli??
Meni je zadnjič lekarnarca (zasebna lekarna) pokazala eno kremo za okoli oči, ki je stala natančno 112 EUR. Sem pogledala dobro, ker sem mislila, da ne vidim prav. Potem je rekla, ja, če vam ni predraga. Sem jo tako pogledala, da je videla, da ni naredila prav. Je rekla, da jo ona uporablja. Sem si mislila, ja, ti, ki imaš koncesijo od lekarne (beri ogromno denarja), pa še testerje dobiš in kupiš lahko po nabavni ceni. Zame pa testerja ni imela; ampak testerje pa seveda dobi. Hm, le kam so testerji šli??
[/quote]saj ti je povedala da jo sama uporablja vs etesterje je lepo pokradla, saj tako delajo v večini