Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Potrebujem kvalitetno kremo. Kaj si mislite o kakovosti NIVEA krem, raznih mask za obraz in krem za roke?

Potrebujem kvalitetno kremo. Kaj si mislite o kakovosti NIVEA krem, raznih mask za obraz in krem za roke?

Jaz uporabjam The Ordinary in ga ne menjam. Kreme oz. serumi so top, večinoma ekološki. Cene več kot ugodne. Edino malce več časa potrebuješ, da naštudiraš kombinacije, ker je res nešteto kombinacij. Vzame nekaj časa, ampak se da.

Zame je najbolj optimalna kombinacija, serum (vlažilni) + olje. Sta pač dva izdelka, ampak če ne dobiš vsega v enem, je tudi to OK.

Kupujem pa na deciem.com

Jaz imam to. Meni paše. Kupim v DM-u za isto ceno kot je tu na spletu.

https://www.ecco-verde.si/dr-scheller/bio-jasmina-24h-nega

Kako si našla pravo kombinacijo? Kam označiš kakšno kožo imaš in kaj želiš, da ti vrže ven primerne izdelke?

Slon ne more v mišjo luknjo in kreme večinoma ne morejo v kožo. Tudi parabeni gredo težko v kožo.
Lahko samo površinsko malo izboljša videz kože.

Kako si našla pravo kombinacijo? Kam označiš kakšno kožo imaš in kaj želiš, da ti vrže ven primerne izdelke?
[/quote]

Sem 45 in mi vsi ponujajo kreme za moja leta, a mene vse te kreme grozno pecejo.
Se nekaj let nazaj sem uporabljala najstniske kreme in tiste za po 20, zdaj je koza ze malo bolj suha in mi te ne zadostujejo, zato kombiniram vlazilno kremo v gelu in hranilne kreme, pac po potrebi eno ali drugo.
Ne gre drugace, kot da sama probas, pa se to ne z enim testerjem, ampak da se lahko mazes vsaj 10 dni z eno kremo in sele takrat vidis, ce ti naceloma pase.

Kaj pa SPF oz. zaščitni faktor imate v kremah? Meni je to zelo pomembno.

Ja, The Ordinary je res fajn. Sem pravkar naročila na Superskin( naša spletna trgovina) Kremo s faktorjem pa od Paule Choise, Super Glow moisturizer faktor 30. Ne smrdi, je brez vonja, krasno jo prenašam, ni testirana na źivalih itd. Edini minus je cena: 35€. Kupila sem tudi kremo s faktorjem 50 od Eucerina, za enih 16€. Pa se mi gravža. Smrdi po kemiji, obup:((( Po moje jo bom vrgla stran.

[/quote]

uf, čist točno se ne spomnim, sem našla z googlanjem

nekaj je tule: https://theordinary.com/regimenguide

pa tule: https://www.adorebeauty.com.au/the-ordinary/guide/the-ordinary-skincare-guide-what-product-is-right-for-me

potem pa mal bereš, mal greš pa na blef 🙂

Sepravi za 11€ rada kremo ki je kvalitetna, vlažilna, polna antioksidantov, ima hialuronsko kislino IN kolagen? Že kolagenski produkti sami po sebi so zelo dragi, kaj šele krema z vsem tem.
Sama niveje ne uporabljam že od najstnišva saj samo maši pore in naredi kožo še bolj mastno. Pri 45-ih pa nivea sploh nima nobenega efekta razen če imaš ekstremno suho kožo ali sončne opekline.
Jaz prisegam na lux-factor 4D kremo in jo priporočam vsem prijateljicam ki iščejo novo kremo, imaš pa seveda tudi druge opcije. Nobena od teh opcij pa ni tako ugodna kot sama želiš.
Druge opcije so: mario badescu kolagen krema, dr. dennis krema, olay micro-skulpturna krema, itd.

kupi si luxfactor kremo pa boš imela mir

meni so jo na tem forumu svetovale pa nimam pritožb

O hej! Mario badescu in Lux factor 🙂 ful dobra predloga si ji dala, mogoč bi jst zraven še The Ordinary priporočala. Sama uporablam Witch Hazel & Rosewater tonik od Mariota pa pol čez Lux factor 4d kremo pa že dolg nisem mela tok lepe kože.

Živjo.

Jaz uporabljam jojobino kremo, z medom in limonsko travo-Apoteka natura.

Imam suho in občutljivo kožo. Cena je sprejemljiva, mislim pa, da gre za naravno kremo..

New Report

Close