Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek potrebujem malo vzpodbude

potrebujem malo vzpodbude

Stvar je taka; mož je v bolnišnici, staknil je bakterijsko pljučnico, desno polovico pljuč ima zalito z vodo, četrti dan je na kisiku, doma imava firmo, zdaj vsa dela stojijo, komaj najdem kakšnega človeka ( njegove bivše sodelavce ), da mi naredijo uslugo in ga pokrivajo pri najnujnejši naročilih ( ogrevanje ), ker so dela ostala nedokončana nimam prilivov, jaz grem v sredo na konizacijo, k sreči imam hčerko pri starših, da lahko nemoteno letam okoli.
Saj vem, da se bo vse ok končalo ampak trenutno sem čisto na tleh.

Dajmo punca, zberi vse kapljice moči in jih usmeri v energijo.
Za dežjem vedno posije sonce!

Si pa res v težki situaciji. Upam, da boš uspela dobiti dovolj pomoči, da bodo vsaj nujnejše zadeve normalno tekle. Pa seveda, da mož čimprej okreva.

Drži se, kmalu bo bolje.

Tako pljučnico sem imela tudi jaz pred leti.Ne bom te strašila ampak ostala sem cel mesec v bolnici.Na bolniški pa potem še dva meseca.

Zato se lepo zdaj skoncentriraj in z novimi močmi naproti.Vse se bo urdilo,le če boš imela moč in voljo.Vedipa,da za vsakem dežjem posije sonce.
Želim,da tvoj mož okreva čimprej,tebi pa veliko uspeha,da boš vso stvar dobro izpeljala.Včasih iz nemogočega nastane mogoče.
Vso srečo.

Hvala vam

Boga …. kakšno firmo pa imata?

Če imaš kej za napisat ali pa karkoli kar ti lahko pomagam samo sporoči!

Mi imamo tudi firmo pa mogoče res lahko kaj postorim zate in ti pomagam

Sporoči ….

Veliko sreče in uspehov …..

Včasih je nemogoi cilj še kako mogočen ;)))))))))

Srečno želim tebi, možu pa čimhitrejšo okrevanje!

Držim pesti, da se čimprej vse najbolje izteče. Pošiljam ti toplo misel, naj te vsaj za tenutek ogreje delček optimizma. Drži se! :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close