Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Potrebujem moško telo!

Potrebujem moško telo!

Pozdravljeni,
jaz pa se oglašam, ker ne vem, kje bi sprostila mojo energijo…
Pred 11 meseci sem se razšla s tipom, bilo je prav boleče, ker sva bila skupaj veliko let. Od takrat sem bila do pred kratkim prav blokirana, sploh
nisem imela želje po spolnosti, po nežnostih, nič, kot da ne bi bila ženska.
No, malo pred novim letom pa se mi je začelo odpirat in k meni že dolgo zahaja prijatelj, ki je sicer vezan, a je zaljubljen vame že najmanj 10 let. Dobro mi je olajšal prebolevanje, ker sem mu lahko jokala o vseh mojih bolečinah. Zadnjič je izjavil, da mu v zvezi škriplje in da mu ne bi bilo nič narobe, če bi se med nama kaj zgodilo. Pomislila sem, da bi bilo zanimivo, še posebno, ker sem začutila željo po nežnostih.
No, od takrat je bil pri meni vsak dan, pa se ni zgodilo nič. Ne vem, ali se sedaj boji, ali kaj. Dejstvo je, da bi imela priložnost najmanj še pri treh fantih, ki me kličejo, a z nobenim se ne bi resneje vezala.
Jaz pa skozenj spolnost se lahko zaljubim. Taka sem.
Najbolj primeren se mi je zdel ta prijatelj in sem tudi razčistila s sabo, da se ne smem potem zaljubit in kaj več hoteti od njega.
No, nič se ne zgodi, danes se je pri meni oglasil ravno toliko, da sva nekaj malega pogovorila, potem je moral iti k punci.
Vse bi dala, da bi ostal pri meni. Jaz sem potem šla spat, a ne morem.
Tako hrepenim po nežnostih, pa še kaj. Kako naj se prepričam, pa zaspim, ker v meni vse drhti?? Če zaspim, potem sanjam same mokre sanje in se potem zbudim in me prav boli, tako bi rada vsaj za kakšno urico čutila ob sebi moško telo…
Kaj naj naredim, pomagajte mi….

Če sem prav razumela, potem je edina možnost, da višek energije uspešno sprostiš SEX.
In kaj boš zdaj?
Ja zgrabla boš enga tistih, ki se vrtijo okol tebe in ga posexala, a ne?

Samo nekaj ne razumem, moški zahaja k tebi redno (tako praviš), v tem se pa vse trga od želje po eni dobro “jebi” (vzami dobesedno). Pa dobro, kaj za boga delata, da se ne treskneta??

Samo nekaj ne razumem, moški zahaja k tebi redno (tako praviš), v tebi se pa vse trga od želje po eni dobri “jebi” (vzami dobesedno). Pa dobro, kaj za boga delata, da se ne treskneta??

Moje mnenje- najdi kakšnega samskega. Pa brez zamere.

bejba pejt vn se boa našu kandidat takoj. Ma moškem sam malo namigneš pa že plešejo. Aja pa zapeli samskega kolega. bodi spoštljiva do vez.:)

MACA-FACA

Ja in kako bo potem to izgledalo, če bo on hotel kaj več???
Bom izpadla groba, lahka, neuvidevna…Jaz bom imela pa slabo vest.

Pol pa v kot in v jok, pa nič več ven :-)))

New Report

Close