Potrebujem podporo
Tema bi sicer verjetno bolj ustrezala na forum Ločitev, vendar pa razumem, da tam ni ustrezen prostor za iskanje stikov. Zato torej tu: Čeprav sem si že kot mlada punca prisegla, da bom ohranjala lepe odnose v svoji lastni družini in poskrbela, da moji otroci ne bodo trpeli, se je zgodilo tudi meni. S partnerjem se bova razšla. Ne gre drugače, poskusila sem vse, kar je bilo v moji moči in sedaj sva na točki, od koder ni več vrnitve na bolje. Zame to pomeni hud življenjski neuspeh, soočam se z veliko žalostjo, nemočjo, zapuščenostjo.. Ob vsem tem pa je najhujše zaradi najinih otrok. Vsak dan znova mi je težko speljati, za svoja otroka pa še zbiram moč. Kdor ni v tem ali tega dal skozi ne more razumeti. Razmišljam, da bi bilo vsaj malo lažje, če bi se povezala s kom, ki je prav tako v takšni ali podobni situaciji – da se razvezuje. Lahko bi si dopisovali med seboj in tako drug drugega bodrili v stiski in si podali tudi kakšne izkušnje, kako vse skupaj lažje prenesti in speljati. Če se kdo najde v mojem pisanju, ga/jo vabim, da mi napiše mail na: [email protected]
Forum je zaprt za komentiranje.