Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potrebujem podporo

Potrebujem podporo

Tema bi sicer verjetno bolj ustrezala na forum Ločitev, vendar pa razumem, da tam ni ustrezen prostor za iskanje stikov. Zato torej tu: Čeprav sem si že kot mlada punca prisegla, da bom ohranjala lepe odnose v svoji lastni družini in poskrbela, da moji otroci ne bodo trpeli, se je zgodilo tudi meni. S partnerjem se bova razšla. Ne gre drugače, poskusila sem vse, kar je bilo v moji moči in sedaj sva na točki, od koder ni več vrnitve na bolje. Zame to pomeni hud življenjski neuspeh, soočam se z veliko žalostjo, nemočjo, zapuščenostjo.. Ob vsem tem pa je najhujše zaradi najinih otrok. Vsak dan znova mi je težko speljati, za svoja otroka pa še zbiram moč. Kdor ni v tem ali tega dal skozi ne more razumeti. Razmišljam, da bi bilo vsaj malo lažje, če bi se povezala s kom, ki je prav tako v takšni ali podobni situaciji – da se razvezuje. Lahko bi si dopisovali med seboj in tako drug drugega bodrili v stiski in si podali tudi kakšne izkušnje, kako vse skupaj lažje prenesti in speljati. Če se kdo najde v mojem pisanju, ga/jo vabim, da mi napiše mail na: [email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close