Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Potrebujete posojilo?

Potrebujete posojilo?

 

Potrebujete posojilo?

S sodobnimi tržnimi prijemi se je prebudilo tudi finančno gospodarstvo in banke že dolgo niso več edine, ki ponujajo posojila. Smo podjetje, ki vam pomaga hitro in učinkovito do finančnega posojila. Podjetje, ki je svoje temelje gradilo na zaupanju strank in učinkovitosti.

kontaktirajte nas preko e-pošte: [email protected]

ja vemo za taka posojila, so predraga- vi pa izkoriščate uboge ljudi in jim zaračunavate svinjske obresti, ker vestem da na njihove dohodke ne morejo dobiti kredita, ker bankam to oblast- zakon ne dovoljuje vi ste pa mafija in delate preko zakonov s tajnimi pogodbami zahtevate podpis in hipoteke– poznamo vas banda nmafisjka izkoriščevalna, ko takšni vaši naivni klienti ne morejo vrniti tako oderuških obresti, jim po pogodbi vzamete edino kar imajo- potem končajo pod mostom….marš banda mafijska!

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projektov, nam pošljite e-pošto. Zahteva je hitro obdelana, denar pa je nakazan na vaš bančni račun po 24 urah.

 

E-pošta: [email protected]

prosim nehajte obsojati ljudi, ne da bi jih poznali

Odgovor na objavo uporabnika
financepress, 19.09.2022. ob 22:31

prosim nehajte obsojati ljudi, ne da bi jih poznali

vi ste navadna mafija- sem vzel kredit pri vas, ker mi ga banka ne da, zaračunali ste take obresti, da smo jedli samo kruh in mleko- BANDA HUDIČEVA!

Poleg tega se na tem forumu oglašujete nelegalno, ker za reklame vaših mafijskih posojil niste nič plačali!!

    Puši k…., vtakni si v rit tiste bankovce. Mogli bi za jajce take obesit ki v izobilju poceni denarja računajo več kot 3% fiksno. Gnoji jadni…
Pozor: Preden bo vaš komentar javno viden, ga mora odobriti moderator.

New Report

Close