Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POTRES!!!! Zdajle ob 3:38!!!

POTRES!!!! Zdajle ob 3:38!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Vrh157, 09.12.2024 ob 05:44

Nedolgo nazaj sem pisala, da se lahko zgodi potres v Ljubljani in da vam razsuje tiste vaše drage nepremičnine. To še ni vse kar ste začutili. Še pride.

Kaka prasica, se zavedaš, da tam živijo navadni nedolžni ljudje

Nič nisem čutila, me je pa zbudila aplikacija, ki je zapiskala in je gospa rekla …earthquake near Ljubljana.. zoprno, da te sredi noči tako napade sovražnik, a? Še dobro, da ni bilo nič hujšega.

No, 09.12.2024 ob 07:11

Nič nisem čutila, me je pa zbudila aplikacija, ki je zapiskala in je gospa rekla …earthquake near Ljubljana.. zoprno, da te sredi noči tako napade sovražnik, a? Še dobro, da ni bilo nič hujšega.

V bistvu sam, da je hitro konec, če te napade sovražnik. Trpet pa ne maram. Naj bo hitro.

slutim isto

Lj- zagornaj Šiška 4. štuk. Spali, nič čutili. Sem prebrala na MMC RTV okrog 7h, ko sem vstala. Upam, da je bilo to to!! Da to ni nek predpotresni sunek !

Bog nas obvaruj vsega hudega. Zavedajmo se, da živimo na potresnem območju.

Epicenter je bil 8 km JZ od Šk. Loka. Poljane? Še malo niže ?

Ko je bil zadnji malo večji potres, ki smo ga čutili v Lj., je tudi nekdo napisal nekaj tako privoščljivega. Malo zatem je kar večkrat treslo na drugem koncu, v Ljubljani pa ne več. Si je pa dobro zapomniti take želje. Doslej sem vedno prispevala za kakšne poplave in druge nesreče. Ob takih željah fovšljivcev me pa vedno bolj mineva

Se rado vrača, 09.12.2024 ob 09:49

Ko je bil zadnji malo večji potres, ki smo ga čutili v Lj., je tudi nekdo napisal nekaj tako privoščljivega. Malo zatem je kar večkrat treslo na drugem koncu, v Ljubljani pa ne več. Si je pa dobro zapomniti take želje. Doslej sem vedno prispevala za kakšne poplave in druge nesreče. Ob takih željah fovšljivcev me pa vedno bolj mineva

Kje je doma privoščljivec? Mogoče se mu vrne, bo na njegovm koncu streslo? Ne , da mu privoščim, le zanima me, če te stvari tako gredo.

uff.. sem ga prespala.. ampak tuki ga niti ne bi čutila, ker se že ob močnih sunkih leta 20 tuki ni nič čutilo, takrat je dva dni ali kok že rukalo, v službi pa me je skupi s stolom naprej nazaj premikalo..

prespali izgleda..

Tudi mene je proti jutri 3x stresel orgazem…..mmmm

V bloku, ki je star približno 60. let, sem ga v višjem nadstropju le malo čutila. Zadnji potres, ki smo ga čutili, je bil zagrebški. Izgleda, da se je po skopskem potresu res zidalo kvalitetno, po novih predpisih in tudi z materialom niso šparali.

Smo ga čutili, zbudil nas je.

Eh, jaz ob taki uri spim.

Pa dobro kakšen “človek” si ti??!!??

No ja, saj vem – zeeelo Slab!!!

sram naj te bo, 09.12.2024 ob 13:55

Pa dobro kakšen “človek” si ti??!!??

No ja, saj vem – zeeelo Slab!!!

Tista, ki privošči Ljubljani rušitev!

Do sedaj ni zabeleženega nobenega omembe vrednega popotresnega sunka. Je možno, da je bil ta potres predpotresni sunek ?!!?

popotresni sunki, 09.12.2024 ob 18:03

Do sedaj ni zabeleženega nobenega omembe vrednega popotresnega sunka. Je možno, da je bil ta potres predpotresni sunek ?!!?

Ne kliči hudiča!!

New Report

Close