POTRES!!!! Zdajle ob 3:38!!!
No, 09.12.2024 ob 07:11
Nič nisem čutila, me je pa zbudila aplikacija, ki je zapiskala in je gospa rekla …earthquake near Ljubljana.. zoprno, da te sredi noči tako napade sovražnik, a? Še dobro, da ni bilo nič hujšega.
V bistvu sam, da je hitro konec, če te napade sovražnik. Trpet pa ne maram. Naj bo hitro.
Ko je bil zadnji malo večji potres, ki smo ga čutili v Lj., je tudi nekdo napisal nekaj tako privoščljivega. Malo zatem je kar večkrat treslo na drugem koncu, v Ljubljani pa ne več. Si je pa dobro zapomniti take želje. Doslej sem vedno prispevala za kakšne poplave in druge nesreče. Ob takih željah fovšljivcev me pa vedno bolj mineva
Se rado vrača, 09.12.2024 ob 09:49
Ko je bil zadnji malo večji potres, ki smo ga čutili v Lj., je tudi nekdo napisal nekaj tako privoščljivega. Malo zatem je kar večkrat treslo na drugem koncu, v Ljubljani pa ne več. Si je pa dobro zapomniti take želje. Doslej sem vedno prispevala za kakšne poplave in druge nesreče. Ob takih željah fovšljivcev me pa vedno bolj mineva
Kje je doma privoščljivec? Mogoče se mu vrne, bo na njegovm koncu streslo? Ne , da mu privoščim, le zanima me, če te stvari tako gredo.