Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poučevanje v knjižnici?

Poučevanje v knjižnici?

Nekoga bom poučevala tuj jezik, ni otrok. Ker mi tega doma ni za početi, ker imava s partnerjem bolj malo stanovanje, pa tudi ne želim deliti z učenci svoj intimni prostor, bi to rada počela v mestni knjižnici. Tam imajo tako manjšo učilnico, kjer so rrdko ljudje, pa tudi čitalnico za odrasle. Če bi tam poučevala tega znanca ob večerih ali zjutraj, mislim da ne bi smelo biti problema.

Ali naj vprašam direktno?

Ima kdo izkušnje?

Hvala

V čitalnico, knjižnco greš ob miru. Ti bi pa kako ta mir rušila? In ja, prej se pomeni, kdo bo komu računal. 😅🙃☺️☺️☺️

Sicer pa, učencev imaš koliko? ☺️☺️☺️

Zjutraj ni nobenega v knjižnici, ponedeljki so še precej mirni. Sedaj med poletjem so itak vsi na morju in ni gneče. Gneča je spomladi pred izpiti (junija) in predvidevam da jeseni (septembra).

Odgovor na objavo uporabnika
Qwertz, 13.07.2025 ob 19:04

Zjutraj ni nobenega v knjižnici, ponedeljki so še precej mirni. Sedaj med poletjem so itak vsi na morju in ni gneče. Gneča je spomladi pred izpiti (junija) in predvidevam da jeseni (septembra).

Saj na to sem ciljala, terminsko. Hvala za podporo. Tako mi je tudi GPTchat svetoval 🙂 ti pa človeško potrdil. Pa to gre za srednje veliko mesto, ne kako regijsko metropolo, tipa Novo mesto, Slivenj Gradec, Rogaška Slatina, kjer, predvidevam, je še znatbo manj ljzdi v knjižnici, kot v kakšni Univerzitetni knjižnici v naših univerzitetnih mestih.

Zdaj sem dobila pa zagon, samo da mi ni treba ‘vsega’ deliti s ‘strankami’.

Koliko pa naj mu računam za eno uro poučevanja nemščibe? Ali koliko za šolsko uro? Odraščala in študirala sem v Nemčiji, sem sicer že poučevala, ni problem, ampak nisem pa ‘profi’! Znam vse lepo razložit, ena učenka me je oboževala, ampak gre za znanca, zato ne bi bila rada preveč oderuška.

Kakšne so kaj cene inštrukcij in podobnega?

😅😅😅😅😅😅 Predračun kar knjižnci dostavi. Mogoče ti pol za kak fruštek istane, ko bo tole frjančič prav veselo in podrobno prebral. Stranke v knjižnco 😅😅😅😅😅😇😇😇☺️☺️☺️☺️

Na net vtipkak inštrukcije nemščine…al pa GPT

New Report

Close