Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povabilo fanta na zmenek in ta se izgovori, kako bi ve odreagirale??

Povabilo fanta na zmenek in ta se izgovori, kako bi ve odreagirale??

z napisanim… haha mogoc ima pa dvanajstletnico doma tip in je najstnica dozivela zivcni zlom in napad obsesije jeze in nevem cesa vsega se, ko je slisala, da ga ena vabi ven…tud take zgodbe sovražnih hcera se pojavljajo…

ko dojameš,da druga stran ni zainteresirana,je vseno ali skačeš okoli nje in plaziš po kolenih,na koncu itak spušiš.vprašanje je samo časa kdaj to dojameš.

ko dojameš,da druga stran ni zainteresirana,je vseno ali skačeš okoli nje in plaziš po kolenih,na koncu itak spušiš.vprašanje je samo časa kdaj to dojameš.[/quote] eni kar direktno vprasamo in se ne bojimo zavenitve in potem se odmaknemo… a nadutim osebkom, ki uzivajo v ponizevanju enkrat zavrnjenega, taki potem lazijo za tabo in ti nagajajo ker ne morejo sprejeti, da si dostojanstveno sprejel zavrnitev in si celo uredil zivljenje brez njih… in potem gredo celo tako dalec da svoje otroke nascuvajo, da bi te poskodovali nic hudega slutec ko si na sorehodu… in ti zlati otroci zo celo naredijo… ne samo sovrazne celo nasilne otroke so sposobni vzgojiti, take ki so sposobni poskofovati socloveka

Lahko, da ima doma punco, ti si pa za rezervo, ko mu je dolgčas…,

Pikilina smotana, ki gre v jok in na drevo. Saj niti baba ne bi vedla, kaj češ.

Ja no, to boš ti razrešil, če si se kaj naučil. Iz jeze pa človek ne raste, prej potone.
Neodgovorno je tudi, ko menite, da so vaše travme dobrodošle za neverending story

Ojoj, stara sta 30 in 35?
Ko sem tole brala, sem bila prepričana, da sta kaka najstnika. Z obeh strani ful nezrelo obnašanje, s tvoje pa se kup užaljenosti. Direktno se vpraša, ne pa takili hecni izpadi. In če sta 6x šla ven, pa nista šla niti en korak dlje, potem med vama itak ni bilo privlačnosti, tako da škoda časa in energije.
Za drugič pa se odloči za bolj zrelo komunikacijo, bo za obe strani bolje. Srečno!

Meni vse skupaj deluje posiljeno. Ti vodis bilanco stanja in na podlagi kontov travmiras. Si morda pozabila kaj pomeni obcutiti? Poslusaj sebe, ti gotovo ves kje je problem. Ce sta dva za skupaj se razmerje odvija spontano, zamere, kuhanje mule in uzaljenost pa ne sodijo v razvoj cesa stabilnega. Prevec se ukvarjas z njim in premalo s seboj. Poleg tega si tudi malcek posesivna. Imas neko sliko v glavi kako bi moralo biti in cim se zgodi deviacija se ti ta slika podre. Grow up.

Ločim posesivnost in ceniti se. Se pa strinjam glede spontanosti!

Očinto nama ni bilo namenjeno. Še pred vabilom trdil, da ni nič utrujen po eni dejavnosti prejšnji dan, po vabilu pa,boš jezna, če bo šel kar spat, da mu za nič ni in da naj oprostim, bova kak drug dan. Sicer pa še kar vztraja sedaj s smsi, če sem jezna in če sem se pomirila itd.

Če bi bilo to enkrat, ok razumem. Ampak s ponavljanjem pač ne kaže zainteresiranosti oz. kaže, da bo zgolj po njegovo. Je pa bolj trmast tip, kolker se ga spoznala tudi na drugih področjih, če mu kaj ne paše, pove in gre.

Točno tako, kot ti je nekdo zgoraj odgovoril.

Tipu nisi bila všeč, da bi se te res želel videti. Zato je pravilno, da ga v celoti skenslaš. Sama mu ne bi več pisala, zame bi bil zaključena zgodba. Če bi mu bila všeč in ne bi mogel priti na vabilo, potem ne bi hotel zamuditi priložnosti, da se dobi s teboj in bi se takoj dogovoril za naslednje srečanje, za takrat ko bi lahko. Tega fanta ne zanimaš, zato se z njim ni vredno ubadati. Ko pride pravi fant naokoli, boš videla razliko – bil bo vztrajen in ne boš se ga mogla znebit.

Čisto v redu si odreagirala.[/quote]

Hvala. Se učim, da dam ljudem vedno 2. priložnost in če jo izrabijo, ni več povratka. Prej še tega nisem zmogla in tako nekajkrat potegnila ta kratko.

Mi je pa še pisal, zakaj taka reakcija…[/quote]

Čisto prav si naredila. Ni edini na svetu.

Tipu nisi bila všeč, da bi se te res želel videti. Zato je pravilno, da ga v celoti skenslaš. Sama mu ne bi več pisala, zame bi bil zaključena zgodba. Če bi mu bila všeč in ne bi mogel priti na vabilo, potem ne bi hotel zamuditi priložnosti, da se dobi s teboj in bi se takoj dogovoril za naslednje srečanje, za takrat ko bi lahko. Tega fanta ne zanimaš, zato se z njim ni vredno ubadati. Ko pride pravi fant naokoli, boš videla razliko – bil bo vztrajen in ne boš se ga mogla znebit.[/quote]

Hvala vam! 🙂

Me pa mika, da bi mu razsvetila oči, ko mi še nekaj piše, da ni nič slabega mislil. Hjoj, a to se določeni tipi delajo ali imajo res tako dolgo lajtengo, da ne zaštekajo, zakaj punce tako odreagiramo.

Tipu nisi bila všeč, da bi se te res želel videti. Zato je pravilno, da ga v celoti skenslaš. Sama mu ne bi več pisala, zame bi bil zaključena zgodba. Če bi mu bila všeč in ne bi mogel priti na vabilo, potem ne bi hotel zamuditi priložnosti, da se dobi s teboj in bi se takoj dogovoril za naslednje srečanje, za takrat ko bi lahko. Tega fanta ne zanimaš, zato se z njim ni vredno ubadati. Ko pride pravi fant naokoli, boš videla razliko – bil bo vztrajen in ne boš se ga mogla znebit.[/quote]

Hvala vam! 🙂

Me pa mika, da bi mu razsvetila oči, ko mi še nekaj piše, da ni nič slabega mislil. Hjoj, a to se določeni tipi delajo ali imajo res tako dolgo lajtengo, da ne zaštekajo, zakaj punce tako odreagiramo.[/quote]

Vmes je iskal kaj boljšega…ali pa tudi ne, ampak verjetno mu je zanimanje popustilo.
Kako bi mu pa rada razsvetlila oči, z baterijo ali kako?

Hvala vam! 🙂

Me pa mika, da bi mu razsvetila oči, ko mi še nekaj piše, da ni nič slabega mislil. Hjoj, a to se določeni tipi delajo ali imajo res tako dolgo lajtengo, da ne zaštekajo, zakaj punce tako odreagiramo.[/quote]
Ne zaštekajo. Saj tud ne morejo, če jim punce (pardon, ženske) tega ne poveste in namesto tega raje pasete trmo, tiho mašo. Tudi sama ne poštekaš, da to ni pravi način. Ta tvoja navada ni dober temelj za nek resen, stabilen odnos. Kar boš še spoznala.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hvala vam! 🙂

Ne zaštekajo. Saj tud ne morejo, če jim punce (pardon, ženske) tega ne poveste in namesto tega raje pasete trmo, tiho mašo. Tudi sama ne poštekaš, da to ni pravi način. Ta tvoja navada ni dober temelj za nek resen, stabilen odnos. Kar boš še spoznala.[/quote]

Kakšna navada? A morem sama fantu povedati, da vidim, da ga ne interesiram dovolj?

on se lahko igra s tabo, ker vidi, da vedno skočiš 🙂

Če bi v razmerja vstopali in jih razvijali na “klasičen” način, do takih dilem in težav ne bi prihajalo. Ne razumem, kako lahko mislite, da bo dopisovanje na kakršenkoli način uspešen substitut odnosu v živo? V živo delujejo in so aktivirani vsi čuti, čutila, prek dopisovanja bore malo. In mine, pri enih prej enih kasneje. Ok, pač sta tako se spoznala, nič narobe, ampak ko se enkrat srečata v živo, naj se razmerje nadaljuje na tak način, srečevanje, spoznavanje, zbliževanje. Ne pa mal chata vsakih nekaj dni.

Saj to. Odrasle nezrele igrice premoči.

Ko te je on vabil, si vedno sprejela. Se je “trudil”, ker je preizkušal tvoje meje. To ni bil pravi interes zate, niti ni skakal okoli tebe, kot hočejo to eni prikazat. Ker če bi bila tipu res všeč, bi se na tvoje vabilo odzval(dejstvo), če pa tisti dan res ne bi mogel, bi se zmenil za drug dan. Kar se pa ni, celo 2x ali 3x. In vmesni mrki? Pove dovolj o njegovi zainteresiranosti zate.
Je čisto ok, da daš drugo možnost, ampak ne it na led še v tretje. Prekini stike, ker mu pač ni do tebe. Aja- preberi knjigico Mu pač ni do tebe, hej vse te moške fore so not napisane( s strani moškega).

Ne zaštekajo. Saj tud ne morejo, če jim punce (pardon, ženske) tega ne poveste in namesto tega raje pasete trmo, tiho mašo. Tudi sama ne poštekaš, da to ni pravi način. Ta tvoja navada ni dober temelj za nek resen, stabilen odnos. Kar boš še spoznala.[/quote]

Kakšna navada? A morem sama fantu povedati, da vidim, da ga ne interesiram dovolj?[/quote]
Če imaš še namen komunicirat z njim, potem je sigurno bolje, da mu to poveš, kot pa da paseš mulo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšno mulo? Sprejela njegov neodziv in se poslovila. Prej bi bila mulasta, če mu sploh ne bi več odpisala.

Sem zaključila in odstranila. Če bi mu še kaj pisala, bi me najverjetneje spet dobil na njegov nivo, na koncu bi še izpadlo, da sem jaz kriva. Jaz bi pa popuščala.

Ah fantje, pardon moški. 🙂

Že prav. Ampak, ker si že vprašala, če tipom to ni jasno. Ko jim kdo pove, je večja verjetnost, da jim bo jasno. Zdaj si pa lahko misli, da nisi bila dovolj zainteresirana zanj. 🙂 Pač saj veš, ljudje ponavadi napake ali pa razloge, da nekaj ni šlo po pričakovanji, najraje iščemo pri drugih.

Zgleda si naletela na 35 letnega otroka v odraslem telesu, kar je danes običajna situacija … vidiš, da ni interesa, vprašanje koliko si mu res všeč, ni resnosti, ni osebnostne zrelosti … Ni to zate.

Kaj pa kemija?
Hormončki?

Zgleda ni kaj preveč zainteresiran….Tudi sama ne vem, zakaj folk to počne, ženske so iste btw. Jaz ponavadi odgovorim, če mi je nekdo všeč, če mi ni, pa pač ignoriram, ne pa kar neko mutenje. Razumem, da nekdo nima časa, samo če se želiš srečat, potem predlagaš drug datum, vsaj jaz bi…Se mi je pa dosti to dogajalo, ponavadi je problem, da ti max.en dan vnaprej povejo, ko že kaj planiraš. Vedno rečem tipom, naj probajo vsaj par dni vnaprej povedat, ampak bv…Je res tolk čudno, če hočeš mal vnaprej vedet, ne pa da ti reče jutri, čez 3 ure, ipd.?

a veš zakaj nekatere ženske to počnejo?zato,da jim pumpaš ego in za nič drugega.sem imel sam primer,ko sem dobil cifro od ženske,ki sem ji vedno prvi poslal sms, ona meni nikoli prva.po enem 5 javljanju,mi je bilo več kot očitno jasno,da je absolutno ne zanimam,ker sem na vsak moj poslan sms,čakal 1uro in pol,da mi odgovori.ko sem jo vprašal,če jo moti,da se ji javljam,naj pač pove iskreno in pošteno in da z moje strani ne bo nobene zamere,je rekla,da jo ne moti.ene 4 mesece nazaj,sem jo nehal kontaktirati,ker sem videl,da od te moke ne bo kruha,in seveda se ona ni nikoli javila.služil sem ji za pumpanje lastnega ega,in to je to.tudi take ženske imaš.

New Report

Close