Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek povečanje prsi

povečanje prsi

Pozdravljene,

zanima me,če ima katera izkušnje z povečanjem prsi in sicer z kapljičastimi vsadki? jaz bi si dala raje kapljičaste,ampak sem od kolegic,ki so si dale okrogle vsadke,slišala same negativne stvari o kapljičastih…da se povesijo,da se lahko obrnejo,…
a ima katera mogoče kakšno izkušnjo?

Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem!

Karla

Predelaj forum o plastični kirurgiji na spletni strani “lepota in stil”, tam boš izvedela vse in še več.

Srečno!

Grdi so in eni in drugi. A zato, ker jih imajo prijateljice, jih moraš imet tud ti? No ja, vsak po svoje 🙂

Imam kar nekaj prijateljic s povečanimi prsmi, tako s kapljičastimi, kot okroglimi vsadki.

Najbolj relevantno pa je, da imajo nekatere med njimi že izkušnje po nosečnostih in dojenju z vsadki. Torej imajo vsadke vsaj 5 let in več.In rezultat je sledeč: najbolj zadovoljne so tiste s kapljičastimi, vstavljenimi pod mišico, zato ker se jim je oblika dojk najmanj spremenila, dojke so se šele po npr. 5-ih letih lepo “vlegle” in izgedajo zelo naravno, kot da sploh niso povečane.

Tiste, ki pa imajo okrogle vsadke, so manj zadovoljne po porodih in dojenju, zato ker so se dojke med nosečnostjo povečale in spet zmanjšale, vsadki so se še dodatno spustili nižje, okrogli vsadki so že sami po sebi podobni “žogicam”, in sedaj pri večini ne izgleda več lepo proporcionalno, vsaj v kopalkah ne, kaj šele “in nude” ( to bi vedli povedat njihovi partnerji).

Iz prvotne lege pa se ponavadi obračajo tisti vsadki, ki so vstavljeni nad prsno mišico, torej pod mlečno žlezo in imajo gladko površino. Pri hrapavi površini vsadka in vstavitvijo pod prsno mišico je to bistveno redkeje.

New Report

Close