Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek povecanje prsi dr.mlakar

povecanje prsi dr.mlakar

Kaksne izkusnje imate z njim pri tem lepotnem posegu

S cenejšo in bolj naravno metodo

http://www.faceforceyoga.com/trgovina/skrbnik_za_prsi

Seveda ja, samo da za Savinine joške skrbi lepotni kirurg, ne joga. Denar zanje pa dobi od budal, ki kupujejo njene knjige in upajo na večje joške. Isto je z obrazno jogo. Ne morem verjet, kako vas nategujejo taki “strokovnjaki”. Čist isto kot “vedeževalci”.

Res ja, Savinica ima umetne, to lahko opazi vsak laik.

Priporočam Planinška. Drugam ne bi šla.

Jst pa za povečavo z implantati tastarejšega Fabjana, ne tamladega – je trem znankam odlično naredil, pred 10-imi leti, pa se sploh nič ne vidi, vse tako naravno, migajoče, nezabetonirano ( kapljičasti vsadki, anatomske oblike, ne okrogle žoge – dve sta imeli prazne prsi po porodih, ena pa tudi razliko v asimetriji velikosti dojke ).

Avtorica, morda pride v poštev tudi povečanje prsi z lastnimi izvornimi celicami -stem cells – dela kirurg na Dunaju – klinika Heinrich… Poznam eno Avstrijko, ki si je to naredila – fenomenalno, pa še naravno je, sicer res ni delala D košaric, samo napolnila je prazne prsi po porodih:

http://ddrheinrich.com/en/treatments/stem-cell-breast-augmentation/result/
http://ddrheinrich.com/en/treatments/stem-cell-breast-augmentation/methods/

Pozdravljeni jast sem pred kratkim imela operacijo povečavo dojk s 350m zdaj pa se mi zdijo tko mejhne kirurg mi je reku da se bojo oblikovale šele ko zgine oteklina zdj nvem a je to res ali ne k se mi zdijo res male od povečave prosim za iskusnje če se je kateri podobno dogajalo in če je možen popravek lp

New Report

Close