Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povečanje prsi? Kam, kako, koliko?

Povečanje prsi? Kam, kako, koliko?

Odločila sem se, da iz A “skočim” na C. Rada bi čimbolj naraven videz in otip. Slišala sem, da je operacija na Hrvaškem cenejša. Je katera tu že prestala takšno operacijo? Kakšne izkušnje imate in koliko je stal celoten poseg. Pri kirurgih berem, da poseg npr. stane od 2900-3900€, kdaj je 2900 in kdaj 3900? Je to povezano z velikostjo vsadkov? Ali so vsadki doživljenski? Kaj se zgodi, če niso in po npr. nekaj letih ne moreš plačati “zamenjave” vsadkov?

Vem, da je veliko vprašanj naenkrat, upam, da mi bo kdo znal odgovoriti.

Drugače sem zdrava 21-letnica, brez alergij, ne jemljem nobenih zdravil, ne kadim, pijem in ne uživam drog, še nikoli nisem imela anastezije.

Glede na trenutno situacijo je najbolje, da kontaktiraš Planinška. Mislim, da bo trenutno najcenejši, ker no bo imel stroškov z najemom operacijske dvorane in osebja, saj bo lahko to opravil kar doma, v svojem sterilnem stanovanju, asistiral mu bo pa sin.

In reče se anestezija.

Hahahaha! Ja ok. Sem na tekočem z novicami. Za “anestezijo” pa priznam, da sem živela v nevednosti.

Vseeno hvala za dozo smeha.

Ob takih vprašanjih se zavem, kako sem lahko srečna, ker me velikost oprsja prav nič ne bega.

Kot prvo, je že okrevanje po povečanju dolgotrajno in lahko pride do zapletov. Kot drugo, moraš hoditi na redne remonte. Kot tretje, ne moreš vedeti, kaj se bo z oprsjem dogajalo med morebitno nosečnostjo. Kot četrto – vsaka operacija je tvegana.
Tri, štiri jurje vsakih deset let se da vložiti veliko bolj pametno.

definitivno in stoprocentno (poznam par lepotnih kirurgov kr malo bolje oz. njihove postopke ter rezultate) je naj naj najboljši dr. Mlakar, zasebna klinika zdrav splet:

Ne, ni reklama, pred par dnevi je minilo leto dni odkar sem šla iz dobre A na slabo D. Noro, super, … ne morem prehvalit…. to je ena od dveh ali treh stvari v življenju ki bi jo takoj naredila še enkrat.
Imajo ordinacijo v LJ, MB in Brežicah, kamor lahko greš na prvi pregled in vse pooperativne preglede, kliniko imajo pa v MB (le na operacijo moraš tja).

Imajo zalo prijetno medicinsko ekipo, po operaciji je bil dr. Mlakar direkt dosegljiv na mobi, je zelo skrben, pozitiven, šarmanten, šaljiv, dobrosrčen … mislim, res izjemen … sicer dela tudi na zasebni avstrijski kliniki, res je odličen kirurg in predvsem Človek. Z veliko začetnico. Ne bo ti žal.

Priporočam dr.Krešimirja Božikova, kontaktiraj ga na mail in se dogovori za obisk. Profesionalen, strokoven, vrhunski strokovnjak osebnostno izredno prijeten ter zaupanja vreden. Priporočam več predhodnih osebnih konzultacij in ko začutiš, da lahko kirurgu zaupaš, je to prava izbira.

Definitivno ima “Kostanj” prav – za to se odloči ko boš začutila da lahko da kirurgu zaupaš.
Najbolje bi bilo da bi obiskala več kirurgov, da vidiš kdo in kje ti bolj ustreza – ne pašejo nam isti ljudje, pristopi in iste situacije. Je pa to ponavadi povezano z dodatnimi stroški. Srečno.

Zanosi, pa se bodo naravno povečale…

Ni to to…rezultat traja sam določen čas

Meni so silikonske prsi, neprivlačne, da ne rečem ogabne.
S tako punco ne bi hotel nič imeti.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Kaka srečnica sem, da me nikoli niso motile moje male prsi. V tvojih letih, so bile kot slive, tiste ta male, potem A do 26 leta, ko sem pa rodila, pa sem te prilezla na B. Pa tudi če bi ostala na A in če bi bilo povečanje brezplačno, se nikoli in nikdar ne bi odločila za kaj takega.

Punce, sprejmite se takšne kot ste, ker ste enkratne in popolne, brez tujkov v sebi.

Pravilno.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Jaz pa imam c košarico, pa res lepo obliko prsi, nič povešene (še) niso, mojemu partnerju pa so všeč male prsi. Svašta res. Ampak jaz jih ne bi operirala, tudi če bi imela majhne.

Jaz imam obline. Žal so prsi edina fajn stvar, če imaš 50 kg in malo več kot 160 cm. Moj tip se vedno spozabi med seksom in me mal preveč stisne. Če bi imela manjše, bi me pustil pri miru. Imam pa to srečo, da imam ful čvrste prsne mišice in že tako zgledajo kot da nimam naravnih. Nosim majce in se cela zadekam, sicer, ker mi gre na živce to, čemur rečejo seksapil.

In pa tudi že nekoloko vrečkaske, saj sem 3x dojila. Niso ravno ful povešene, ker veliko itak ne morejo biti, ker so majhne. Ampak nikoli si ne bi dajala tujkov v telo!
Vem pa, da avtorica ni spraševala po mnenju da ali ne…;)

Avtorica je to spraševala pred petimi(!!!) leti. Pa kdo vleče te stare teme nonstop gor?

Visoka sem 158 cm in imam košarico C. Z veseljem ti podarim pol svojih.

Meni je super, ko berem komentarje, da si ne bi povečale jošk, ampak meni je bila to ena od najboljših stvari, ki sem jih lahko naredila za večjo samozavest. Kolegica si je šla popravit nos k dr. Maticu Fabjanu in sem malo poguglala kako pa dela večanje jošk in sem se po fotkah na instagramu kar odločila da grem. Okrevala zelo hitro, nasplošno pa tolk prijaznega osebja že dolg nisem srečala pri nobenem drugem zdravniku. Že 7 mesecev je od posega in res kadar pogledam v špegel, se počutim res 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj žensko kot prej. Je pa to zgolj moja izkušnja seveda.

Če koga zanima—-> http://www.korekcija-prsi.si/

Kratkotrajno ti res povečajo samozavest, na dolgi rok pa ni nujno.

En test ali si zadovoljen/zadovoljna s svojim telesom je če si upaš na nudo plažo, če si ne upaš na nudo plažo potem to ni to.

Kaj pa, ko se nagneš naprej, skloniš, pa zgledajo kot prazne vrečke, a takrat jih imate samozavestne tudi rade? Ker tiste umetne so v vsakem položaju polne. Jaz priznam, da imam manjše (sploh po končanem dojenju), ampak si jih ne bi dala povečat že samo iz strahu pred komplikacijami. Sem se sprijaznila, ampak mi grejo vseeno včasih na živce :))

https://www.youtube.com/results?search_query=breast+implants+absolutely+safe+documentary
Tudi na eni slovenski TV (najbrž nacionalki) je bilo nedavno nekaj o tem.

New Report

Close