Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Povečanje prsi

Povečanje prsi

XENA !

Mislim, da se moraš nujno odločiti za liposukcijo tebuha! Glede 60-it let je pač tako, da ne razmišljam tako daleč! ČE BI TI IMELA V KOŠARICI MODRČKA NAMESTO 4-ke 1-ko bi verjetno tako razmišljala kot me! Glede ličenja Xena?
Koliko si stara? Ko boš blizu 30-ih in boš imela otroke z njimi pa podočnjake, povešene prsi in še večji tebušček boš mogoče na ta forum pisala bolj prizanesljivo!

Nina – ta je pa zate!

Se mi zdi da mal preveč obsojaš xeno……..saj je lepo razložila da pač žensk ne razume……..tut jest ne oz. bi imela večje prsi, ampak za nobeno ceno si jih ne bi operativno povečevala. Priznam, že od nekdaj nosim podložene modrce in to mi je čist všeč.

Maja

maja hvala……še enkrat….NIKOGAR NE OBSOJAM…TO JE ZGOLJ IN SAMO MOJE MNENJE….

Popolnoma se strinjam z nino. Tiste, ki imate velike prsi, pač ne veste, kaj pomeni imeti majhne. In kako to vpliva na samozavest. Sploh v današnjem času.

Xena, če bi samo en dan imela moje prsi, bi razumela.

Odkrito vsem! Ni mi žal za operacijo in vse grozno se samo bojim, da bi imela raka pa ga ne bi pravočasno zatipala! To je edina pomankljivost! S časom gremo naprej. Včasih ni bilo umetnih zob pa so ljudje hodili z popačenimi nasmehi! Ni bilo očal pa so bili slabovidni!Čas gre naprej in mi z njim! Ta prekleti svet od posameznikov zahteva popolnost, ker če nisi tak si izobčen! Celo ko iščeš službo vsi gledajo poleg ostalih kvalitet zunanjo lepoto in urejenost! Od majhnega ti vtepajo v glavo preko medijev in ostalih občil kako pomembna je zunanja lepota!
MOGOČE PA SMO RES ŽE VSI MALO NORI Z POMANKANJEM ZDRAVE SAMOZAVESTI IN SAMOSPOŠTOVANJA!

oprosti, ampak z očali in z zobmi pa res ne moreš primerjat no…..

Takole vam bom povedala, jaz imam velike, prevelike in sem zaradi tega verjetno še bolj nesrečna kot ve! Modrce komaj dobim oz. dobim le takšne za “stare mame”, pri kopalkah se mi kar rola, nosim mabreč dvodelne in če je modrc pravi, bolje da ne veste kakšne so zraven hlačke (velike in visoke do popka ali čez!!!). Težko spim na trebuhu in prsi so se mi grozno povesile. Na morju sem včasih bila zgoraj brez, sedaj pa me je sram. Stara sem 28 let in imam enega otroka, Razmišljam, da bi potem ko bom rodila še drugega šla na operacijo zmanjšanja prsi!!!

XENA OČITNO SI ČLOVEK, KI DOLOČENIH STVARI NE ŽELI RAZUMETI!
Nataša tebe pa čisto razumem, ker imam okoli sebe dve ženski z podobnimi težavami! Vso srečo !

Če bi bila pri teh letih brez zob ali bi se odločila za protezo, ki jo vsak dan jemlješ ven in vsavljaš not ali bi si dala vsadke? Če bi imela dioptrijo – 5,0 ali več in bi imela stalne težave z lečami očala pa bi bila kot povečevalno steklo ali bi se odločila za laserski poseg ali ne? Tok o vezi z povečenjem prsi in zobmi ter očmi!

Kratkovidnost je bolezen, ravno tako je to (vsaj običajno), da ti izpadejo zobje vzrok nekega bolezenskega stanja v ustni votlini. Majhne prsi pa niso bolezen, tako da tega tudi približno ne moreš primerjati s tem.
Pa še nekaj, če bi me vzeli v službo samo zaradi mojih prsi, potem je vseeno, če te službe nimam, res ne.

XENA ALI MI ZAUPAŠ KOLIKO LET IMAŠ?

zakaj?

Me pač zanima?Očitno iščeš svojo identiteto na forumih! Vprašanja in odgovori so bili namenjeni dekletom, ki se soočajo z problemi majhnih ali velikih prsi! Nihče ni v nobenem vprašanju prosil za kritiko nekoga! Izmenjavamo si izkušnje dobre ali slabe! Očitno je da nam ne slediš. Nisem navajala, da so prsi pomembne za sprejem v delavno razmerje hotela sem samo povedati, da nas družba sili k popolnemu izgledu in, da smo pod pritiski, ker želimo biti sprejeti v okolico!
Ima pa vsak svoje komplekse verjetno tudi ti!

26. Ne bom te obtoževala, kakšne komplekse imaš (za razliko od tebe). Očitno ti nisi sledila meni, saj sem vse lepo napisala in če boš šla še enkrat brat, boš videla. Povedala sem zgolj in samo svoje mnenje…ali pa je to prepovedano tukaj? Nisem še zasledila da bi bilo. Pretresle so me besede neke ženske, ki je opisovala bolečine in vse to. Priznam, tudi sanjalo se mi ni, da je to tako in ko sem brala (ponavljam) me je kar bolelo v prsih, res. Zato se nisem mogla upreti temu, da ne bi napisala svojega mnenja. In še enkrat….NE OBSOJAM NIKOGAR!!!

Imam 26 let, dva otroka, micene prsi in kar precejšno rit-mati narava mi je prisodila postavo hruške. Včasih sem se obremenjevala s tem, nergala in bila vsa nezadovoljna. Več kot zunanja privlačnost je bila in bo vedno notranja-energija, vonj telesa, nekaj, kar drugo osebo pritegne, da te opazi, lahko bi rekli kemija.
Vse to pa ni povezano z velikimi joški, lepo postavo, četudi to katera ima, kar ji privoščim, bo slej ali prej minilo in vse bomo enkrat stare, nagubane, s protezo, mogoče očali. Ostalo pa bo eno in sicer človek, katerega smo si izbrale za življenje, ki se bo prav tako straral z nami in nas bo imel takrat rad zaradi tistega kar je v nas samih in ne zaradi tistega česar ni več.

Energija, veselje in nasmeh so najlepši okras ženske, če verjamete ali ne.

Sara

BRAVO SARA!!

He he he….ne zamerit, ampak tiste ki ste si jih povečale: kako boste zgledale ko boste stare mame, zgubane, zvite…s pokončnimi joški? :))

Draga dekleta!

Forum se je začel z vprašanjem po izkušnjah s povečanjem prsi, po podatkih, ki jih Manja, ki se odloča za operacijo, razumljivo, želi dobiti iz prve roke, pa se je žal sprevrgel v prepir o tem, katera ima bolj prav: tista, ki je proti ali tista, ki je za operacijo…
Nepomembno. Vsaka ima pravico, da s svojim telesom počne, kar hoče. Malo žalostno je le, da očitno nihče več ne verjame v nič drugega kot popolno (pa čeprav plastično) lepoto in v to, da samozavest mora izvirati od nekod drugje – ne iz zunanjosti. Ta se bo z leti zelo spreminjala (ne na boljše!) in če jo boste želele ohraniti, boste nenehno legale pod kirurški nož. Spet hočem poudariti, da s tem ni nič narobe, je popolnoma vaša odločitev.
Le življenje zna biti tako malce prazno.- Govorim iz lastnih izkušenj. Moj modrček je 75 B, moja kilaža 47 kg, višina 163 cm, lase imam tanke in zato na videz redke, nosim očala z dioptrijo 5-, spodnje zobe imam malo krive… Na vse živo sem že pomislila: na povečanje prsi, ravnanje zob, kontaktne leče in lasersko operacijo, presajanje las ali vstavljanje lasnih vložkov. Haloooo! Verjetno si me predstavljate kot notredamskega zvonarja. Napaka! Prav fejst punca sem. Pravijo moški.
Ne nosim podloženih modrcev, očala sem našla takšna, da skorajda niso vidna, izbrala sem sebi primerno frizuro in se sprijaznila s tem, da vsi nimamo manekenskih zob, smo pa lahko srečni, da imamo svoje…
Moški, ki me spozna, ve, kaj bo dobil: male prsi, redke lase, presenečenja so mu prihranjena. Jaz pa sem se osvobodila stalne nehgotovosti in primerjanja.
Pa še to: za denar, ki sem ga želela nameniti za povečanje prsi, sem šla na potovanje v Brazilijo.
Še enkrat;: vbso srečo Manji, ki se odloča za operacijo, lep pozdrav tudi Xeni in imejte se rade. Tako ali druugače!
Nana

BAJE DA SE DA TO TUD VEN IN BAJE DA SE TA ZADEVA TUD Z LETI POVES
TKO DA JIM NI TREBA SKRBET, BI BLE NA STARA LETA GRDE!

preseneča me ugotovitev, da so ženske tako obremenjene s tem, da morajo biti popolne. popolnih ljudi namreč NI. tudi naomi in jenifer lopez nista popolni, tako da…preseneča mi je tudi, da gradite samozavest na svojih prsih…hudo, res….raje sploh ne rečem, kam vam svetujem da pojdite….ker me boste razkosale tako kot xeno…no ja…kakor komu ustreza…..

Jaz se strinjam z Nino, ker če vse še enkrat dobro prebereš sploh ni hotla pisat, da je samozavest na joških ampak, da je ta družba res šla predaleč z vsem. Strinjam se da popraviš del svojga telesa, če se z njim nikakor ne moreš sprijaznt.
Pa tudi to je res, da privlačnejši ljudje prej dobijo službo kot je ona omenila, kar so pokazale ankete in je opisano tudi v knjigi z naslovom Kaj storim ko ostanem brez službe! Mislim, da Nina ni hotla nikomur škodovat je pa prikazala problematiko našga usranga sveta, ki nas dejansko potiska glede zunajnosti v kot. Anoreksija in ostale bolezni ravno tako izvirajo iz tega ne?

Draga Briga!

Se ti ne zdi, da lahko umetna lepota in kult lepote uspevata le, če nanj slepo pristajamo…??? Ženske kot sva ti in jaz, namreč.
Zagotovo je zunanjost pomembna, mislim pa, da ni bistvena. Če bi bila jaz moški, bi si izbrala žensko, ob kateri bi se počutila prijetno in ob kateri bi bil vsak dan zanimiv. Ne vem, če je barbikasta lepota za kaj takega dovolj…in če je sploh potrebna.
Sicer sem se pa že enkrat danes malo bolj razpisala, zato bom ponovila le tole: odločitev je vaša, ne obsojam nikogar, a odločite se lahko tudi za drugačno samozavest.
Lep dan vsem!
Nana

Darge dame.
Sem en fajn postaven poba in zelo rad pogledam postavno lepo žensko. Toda ne vem ali se me v življenju drži smola ali kaj, v renici še nisem videl nobene idealne ženske. Vsaj v živo še ne. na slikah v revijah že, toda to je popolnoma nekaj drugega. Hodim na morje in še nisem videl ženske ki bi imela vse obline v zapovedanih merilih. Grozno? Ali so okoli mene same grdobe? Osebno menim da nobena ženska nima tako ( majhnih, suhih, visečih, preveč skupej ali narazen ali kakršnih drugih hib), da bi morala kakor koli si jih olepšavat.
Veliko bol nagnusna mi je ženska ki si ne umiva zob in ji zaudarja iz gofle kot gnojna jama, ampak njo skrbi le to kako si bo dala povečati joške da bo bol seksi.
Dragi nežnejši spol. Če z vašimi joškami niso zadovolni vaši moški je to njihov problem, pač obožujejo samo malo loja, drugače pa raje hrepenite po tem da vas moški ljubijo takšne kot ste. Lepo se napravite in umujte, bodite veselega in odprtega srca in povdarite tiste kvalitete ki jih imate in videle boste ga moski znamo občudovati in ceniti na žensakh tudi kaj drugega, na samo fino stoječe joške.

Lp Marcel

No, pa naj dodam še jaz eno pametno. Tudi moje prsi so majhne (75B) ampak za enkrat še ne razmišljam o vsadkih. Vem pa, da ko bom enkrat rodila, bo od 75B nastalo še manj in kar bo ostalo bo povešeno. Zato razumem odločitev žensk, ki si po porodu povečajo prsi. Če se pa kdo odloči zaradi drugačnih razlogov, je pa tudi njegova stvar.

In želim si, če bom kdaj sama potrebovala kakšen nasvet, da ga bom tudi dobila in da ne bodo vsi po meni pljuvali! Življenje je prelepo, da bi ga zapravljali z nevoščljivostjo.. Sto ljudi, sto čudes.

Čeprav je moj problem ravno obraten – prsi bi si dala prej zmanjšati kot povečati – pa pritrjujem vsem, ki menijo, da si Manja zasluži nasvet in ne pridige. Glede samozavesti pa toliko: vsak posameznik jo veže na nekaj drugega – eden na prsi, drugi na nos, tretji na obleko, četrti na umske sposobnosti. Eden si ne upa pokazati v kopalkah, drugi si ne upa priznati, da se je zmotil, tretji si brez make-upa ali popolne frizure ne upa iz hiše… Vsak ima kakšno šibko točko, in res ne vem, zakaj bi se delali vzvišene nad tistimi, ki jih kaj moti na zunanjosti. Naj si pomanjkljivost pač odpravijo – hvalabogu, dandanes je večina stvari izvedljivih in zelo dostopnih, družba pa za relativno majhno ceno takoj dobi par zadovoljnih posameznikov več! Toleranca je v takih rečeh res lahka – ne vem, zakaj bi imeli z njo težave!

New Report

Close