POVEČANJE PRSI
kako pa je to izračunal?
Ne bodi zoprna; ne ne bom razvila debate, ker nimam od tega nič; priznam pa, da zavidam vsem, ki so zadovoljne z operacijo…., vidim da so se razmere na našem trgu v zadnjih letih zelo popravile.
ptičica,
nisem nič zoprna; le spremljam tvoje sodelovanje in svetovanje na vseh forumih glede tega in nebi rada ponovno brala vsega, tudi negativnega na račun slovenskih lepotnih kirurgov….. Sem pa vesela, da si spoznala in sedaj tudi priznala, da so se razmere, kot ti praviš, na našem trgu v zadnjih letih zelo popravile. Pred 7. leti, ko si se ti odločila za poseg povečanja prsi, so imeli slovenski lepotni kirurgi na področju povečanja prsi bolj malo opravljenih posegov v primerjavi z današnjimi številkami, zato imaš tudi ti z njimi toliko slabih izkušenj.
ali lahko še poveš, koliko si visoka in težka; meni se zdi že ta količina velika; kako to, da si poseg opravila v lokalni in ne v splošni anasteziji?
ja, res je.
174 cm, 62 kg, (verjemi z lahkoto bi bile večje),kaj je pa narobe z lokalno anestazijo- pač stvar odločitve in svetovanja;
Nisi mi pa sama odgovorila na ? koliko si bila stara in zakaj nisi zadovoljna;
lp
stara sem bila 19 let, PRI 60 KG IN 167 VIŠINE SEM DOBILA 180 ml proteze; dojki po posegu nista bili simetrični, premajhni; čez čas pa sem imela še kup problemov; počene proteze, kapsula..; vse skupaj sem bila na operaciji4 krat, vedno pod splošno anastezijo; vprašala sem zdravnika, ali bi lahko bila pod lokalno, pa je rekel, da tega ne delajo…
pa prosim, da se “na tekočem” tokrat ne obregne vame!
koliko pa si ti stara in kje imaš šive?
Si prišla spet na svoj račun, kajneda? Kar selekcijo bomo delali, ali kaj? Pa saj ti nihče nič noče!
kaj se pa sedaj ti vmešavaš? Samo sem odg. na njeno vprašanje; in zeeeelo na splošno!
28, pod dojkam
a si ti sedaj brez vsadkov; kje oz. pri kom pa si napravila poseg, si bila še pri kakšnem drugem strokovnjaku ali si vse štiri operacije opravila pri enem, pa še to me zanima, velikost si izbrala sama in zakaj hudiča štiri operacije?
lp
ne, sedaj imam vsadke; zadnji poseg sem opravila pri drugem kot prve tri; več pa tukaj gor ne bi govorila…; velikosti nisem izbrala sama, sploh mi niso pokazali nobenih primerkov…
veš kaj – tudi jaz spremljam tvoje pisanje po forumih na to temo, sploh pa zadnja na forumu Estetska kirurgija – tam si se obnašala, kot da ti sedaj pa že vse veš na tem področju, (ti je ena kar fino odgovorila nazaj). Skuliraj se no, malo in ne napadaj, pa ne obnašaj se, kot da na tem področju že vse veš!! Si morda estetska kirurginja? Si pač dala to skozi pred tolikimi leti, ko je bilo to pri nas še bolj poskusno-zajčevsko, tvoja izkušnja je dobrodošla, žaliti pa ni treba, in selekcionirati tudi ne, kdo lahko sodeluje in kdo ne! In brez replike prosim!
saj jaz nisem rekla, da gdo ne sme sodelovati; mene je začela “na tekočem” napadati, da ne bi smela dati mnenja in kaj vprašati.
jaz pa iz njenih sporočil ne razvidim, da bi te kaj napadala…..
Meni je fino brat kaj se je kateri pripetilo z silikonskimi vsadki in NE kaj katera od vas misli o dekletu, ki si jih je dala delat.
In mi gre na živce, da tako outsaidersko vskakujete v razpravo (majam, na tekočem…)
sto ljudi, sto čudi…
No comment!
Hvala, vsaj ena, ki razume.
Forum je zaprt za komentiranje.