Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povečanje ustnic s hialuronsko kislino – izkušnje

Povečanje ustnic s hialuronsko kislino – izkušnje

Pozdravljeni
Zanimajo me izkušnje s povečavo ustnic s hialuronsko kislino – imam čist tanko zgornjo ustnico in bi jo samo malo povečala – ne v stilu Čepinke ampak le toliko da bi bila vidna.

Se mi javijo tiste ki ste to naredile prosim… Ne rabim pametnjakovičev prosim.

Hvala …pa krasen dan

jaz sem to naredila, do zdaj 1x, res pa zelo malo, bolj za probo. Me je bilo strah, kako bo izpadlo. Noben sploh ni opazil. Jaz sem pa videla spremembo in sem bila zadovoljna. Neposredno pred posegom sem se natančno posvetovala s kirurgom, kako in kaj želim. V detajle. Vbrizguje namreč na mestih, ki so bila po moji logiki povsem neprimerna. Ampak on že ve. Ker se ne vidi povečanje točno tam, kjer vbrizga. Izberi kirurga z veliko tovrstne prakse. Pri meni je ratalo lepo in je trajalo skoraj leto.

ojla.

jaz pa pišem samo z 1 razlogom in ta razlog je da se pozanimam ali je mogoc poseg povecanja ustnic z hialuronsko kislino pred 18 letom. Zelo bom hvalezna za odgovor.

lp

Ne!

Tiste z izkušnjami, kakšna je cena na ml in kako dolgo zdrži?

Jaz sem sla danes zjutraj prvic. Imam tanjso zgornjo ustnico, desna stran se tanjsa. Najprej sem se z zdravnico pogovorila kaj bi rada, kaj ona priporoca. Potem so mi namazali ustnice z mazilom ki bi naj omrtvicil ustnice. Vbodi se vseeno kar cutijo. V spodnjo ustnico sem ga dobila cisto malo. Ko sem se videla V ogledalo je bilo kar zateceno vse skupaj, me je malo ustrasilo. Zgleda nekako toliko zateceno kot takrat ko dobim od prevec sonca herpes. Na sreco je malo uplahnilo. Zdaj mi je ze kar vsec, pa je minilo samo 7 ur. Malo bo potpludb, Samo na ustnici zgleda, samo to me ne moti. Glede na to da so rekli da ko uplahne vse skupaj bo nekje 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj zateceno. V nedeljo imamo goste, tako da upam da bo takrat doseglo pravo velikost.

…pa počni kaj pomembnejšega v življenju, se dosti takega najde…

kakšne izkušnje rabiš?kaj te zanima?če boli?malo.
če se opazi?odvisno od tega koliko polnila si daš.

38 let si čakala na povečanje ustnic?pri teh letih so ustnice še najmanj pomembne.v tem smislu,da je pri njih potreben poprevek,izkoljšanje.

cena je odvisna od količine polnila.kako dolgo zdrzi polnilo pa on količine polnila.
en ml je okoli 300 evrov ampak to so ze precej povečane…
boš dala vsako leto 350 evrov za ustnice lai še celo več???’

Po koliko časa po posegu si ‘za v javnost’ ?

takoj.pa daj si malo preberte preden greste .ne pa da čiste nevednice strašujejo.imajo kirurgi vse razlozeno na straneh.

New Report

Close