Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Povedati ali ne povedati bivšemu?

Povedati ali ne povedati bivšemu?

Z bivšim sva šla narazen par mesecev nazaj. On ni dolgo sameval, jaz pa sem še vedno samska. On se je čisto zaljubil v punco pri kateri me je od kar sem jo spoznala nekaj motilo. Da ne bo nepotrebnih vprašanj in polemik, predstavil mi jo je na enem žuru, ker imava večino skupnih prijateljev. Pa tudi ljubosumna nisem. Da greva narazen je bila skupna odločitev.

V soboto smo s frendicami praznovale moj rojstni dan v enem klubu. Že takoj ko smo prišle sem ta novo od bivšega zagledala, njega pa nikjer. Ok, saj punca se lahko zabava tudi brez svojega moškega. Grem na wc in tam v hodniku se ta nova od bivšega strastno poljublja in šlata z žensko. Sem samo malo pokašljala, se nista dali motiti.

Zdaj ne vem, naj povem bivšemu ali pustim pri miru? Lahko, da je bil kriv samo alko. Če mu povem, kaj če bo mislil, da sem samo ljubosumna, ker nisem. On je preveč vredu tip, da bi se mu natikalo rogove, sploh na tak način. Kaj naj storim?

 

 

Najbrž se pove, pa se bo odločil ji predlagat trojčka 🙂

Ne povej.Ti pač nisi videla nič.

Ce sta ostala v prijateljskih odnosih – poves

Jaz bi bila tiho.

Vprašaj ga, če sta še skupaj.

Ne praskaj se tam kjer te ne srbi!

Dosadna si s temi fejk zgodbicami.

povej, mogoče bodo trojčka vžgal, takrat bo pa videl ali ima biseksualko ali lezbo, ki je z njim samo zaradi reda radi..

verjetno ga je na tak način tudi dobila lol

sem skor ziher, da tip ve, da ima njegova punca biseksualna nagnjenja 😀

Kako se nisi spomnila, da bi ju pofotkala? Da bi imela res pravi dokaz. Da bi pokazala svojemu bivšemu, da si ti fuuuul boljša od nje.

Jaz sem se tudi razsel ker sem hotel imeti biseksualko. In sedaj jo imam. Seks je veliko boljsi, ona tudi sama sspoznava punce in jih nato pripelje v domace gnezdo

Precej hecna zadeva.
Smo se ravno pred kakšnim tednom v družbi pogovarjali o tem – nekateri pravijo, da če se punca s punco poljublja itak nič ne pomeni (ni varanje, kakorkoli), ker se samo za zabavo. Kaj pa, če je recimo punca res biseksualka, je trenutno s fantom, ampak so ji punce tudi všeč… potem to je varanje? Ali nasprotno – če bi se v punca poljubljala z drugim fantom, potem to ni nič narobe, saj je ”samo za zabavo”. Ne vem no, meni je v takem primeru čisto enako ali se nekdo, ki je v zvezi poljublja z nekom drugim istega ali pa nasprotnega spola.
Kakorkoli… se mi zdi, da je nekaterim fantom celo všeč, če vidijo svojo punco s katero drugo, kot je že nekaj komentatorjev tu povedalo. Zna bit, da tvoj bivši ve kaj se dogaja in mu je pač vseeno

Ohhh, ja itak da si še zdaj vsa mokra, ko si videla ta prizor, povedala pa bi bivšemu tipu samo zato, ker se ti nisi lizala s to bejbo.

Veliko žensk je biseksualnih sploh pod vplivom alkohola.. Nič posebnega..

Pusti naj ima kar si je zbral.  Tudi tebe bo našla sreča,vsaj veš kakšnih se moraš izogibati . Zgleda ,da ti je še vedno malo pri srcu drugače te nebi skrbelo zanj in nisi škodoželjna. V nobenem primeru ne vzami nazaj.

lp

Namigni mu, da je biseksualna in da naj ji predlaga, da lahko še prijateljico povabi domov 😉

Brigaj se za sebe

Po moje tip ne ve. Mislim da si mu dolžna povrdati, samo bodi previdna kako mu boš servirala. Kaj hitro res lahko izpadeš ljubosumno in škodoželjno.

kaj se to tebe tice…..a ne znas dati.miru in se ukvarjati s sabo

V vsakem primeru mu povej,…edino pravilno. Saj mogoče mu bo všeč, mogoče celo ve da je BI,…

Avtorica, te citiram:

》Pa tudi ljubosumna nisem. Da greva narazen je bila skupna odločitev.

On je preveč vredu tip, da bi se mu natikalo rogove, sploh na tak način. Kaj naj storim?《

Tole ne gre skupaj, ker če bi bil preveč v redu tip, ti ne bi šla z njim narazen in ne bi bila skupna odločitev. Daj si izmislili nekaj drugega…

Še ti probaj. Mogoče ti bo pasalo

Najbolj zeljen tip zensk pri moskih – biseksualke.
Ce se pa ljubico domov pripelje, se pa moskemu odpelje 👍👍👍

To so otroške čvekljive in obrekljive punce..nezrele.. vse kar je “bivše” so z razlogom dobili ime: ” bivsi”.  Naj tako ostane,kaj te brigajo bivsi,tudi druge prijatelje, ki ti niso, si poisci !!!! Zivi svoje zivlhenje in ne vtikuj se tam,ko te ne briga!! Otrocje se obnasate punce!!

New Report

Close