Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Povejte mi..

Povejte mi..

Kako med sexom s patrnerjem, pozabite ne sex z ljubimcem in obratno?

na srečo se mi zaenkrat še ni potrebno obremenjevati s tem, mislim pa da ne bi razmišljal in mislil o tem med sexom- – ker če bi bi se znalo da zaradi moralnega mačka ne bi mogel nadeljevati- predvsem z partnerko- malo hinavsko razmišljanje

Ja, Gabrijel

in kako si ti danes?

Najboljše je, da nimaš ljubimca al pa ne moža:))))

Ko boš samo z enim, boš lahko mislila samo na njega in to je tisto…pravo.

A ni moreče, če doma sexaš samo zaradi zakonskih dolžnosti? Mar s tem ne ponižuješ samo sebe?

Ravno zaradi takih vprašanj je vredno premisliti, ali imeti ljubimca v zakonu ali ni mogoče bolj pametno najprej rešiti težave v zakonu, zaradi katerih se tam ne počutiš več dobro, pa potem iti v novo, burno vezo…..

Čeprav se bojim, da take lisičke, ki imajo ljubimce (in lisjački) dobro vedo, zakaj ostajajo s svojim zakoncem;) Pa se hodijo samo včasih “sladkat” s kokoškami in petelinčki:)

Kako smo ljudje dan danes malo pripravljeni storiti zase in za tistega ki ga ljubimo, ali smo ga nekoč ljubili….škoda..

Pa še….navadno se to dogaja enim in istim, večnim iskalcem. Ko nekoga pridobijo, se ga kmalu naveličajo in spet….razmišljajo o nekom drugem!

Meni te faze prakticiranja nekako nikoli (do zdaj) niso šle čez realo.
V domišljiji je pa čisto drugače, tam ni slabe vesti, tam gre čez vse… ;-))

v domišljiji ni omejitev, pa se ti je že zgodilo kdaj kaj takega v domišljiji da te je bilo potem sram- pač v smislu, kako mi lahko sploh kaj takega pade na misel

Ja,kako mi kaj takega pade na pamet, sem se že spraševala.Zakaj bi me pa bilo sram same pred sabo?

Hm, kaj pa vem…mislim, da ne.
Vsaj ne v tej seksualno usmerjeni domišljiji.

včasih človek razmišlja o kakšni zadevi- se ti v nekem trenutku zdi popolnoma normalna, čez čas pa se najdeš in se vprašaš pa kako sem sploh pomislil na kaj takega- temu se ponavdi reče vest , ne vem no

Če sanjaš kaj lepega, kaj sexi, te je potem tudi sram, te peče vest?

kje pa si se potepala……

cmoka

leta letijo - iščem stevardeso

niti ne, daleč od tega, je pa zanimivo malo pogledat kaj na te naše sanje pravi carl jung… česa nam pravzaprav manjka, da si to kompenziramo z sanjami

Nimam teh problemov; ker nimam ljubimca. :))

negovala sem družinco:) spred in zad;) …

Povej kaj nam manjka, da sanjamo in da visimo tukaj na netu?

Poguma. 😉

prvo mislim da nam ene stvari ne manjka, ampak jo imamo še preveč in to je čas; to da smo tu gor pomeni da imamo preveč časa- manjka nam pa in to jer moje osebno mnenje predvsem pogovora z isto oz.podobnomislečimi ljudmi , ki sem vas po enem čudnem spletu našel tu gor- in ste prav fletni, zakaj pa sanjamo- podzavest je področje ki ga zelo slabo poznamo, sanje pa prihajajo iz podzavesti

sanjamo ponavadi o stvareh ki si jih želimo, pa nimamo poguma da bi jih udejanilli ali pa si nočemo priznati da si to želimo in to potlačimo v sebi, ampak ponoči ne moremo kontrolirati podzavesti- kot to počnemo čez dan in takrat privrejo na plan naše želje, strahovi in potrebe v sanjah smo to kar smo v resnici- brez hlinjenja brez sprenevedanja-goli kot takrat ko smo se rodili

Potem je to tudi hinavščina.
Zakaj se tega ne pogovarjamo doma? Praviš da to kar sanjamo najbrž pogrešamo. Potem je to tudi hinavščina, če partnerju ne poveš si želiš ampak se umikaš v sanje.
Vprašanje je, ali res nimamo poguma, ali pa ne želimo prizadeti nikogar .

mi smo preveč obremenjeni z vzorci obnašanja, ali veš da eskimi tujcu ki pride na obisk brez obotavljanja in ljubuosumja ponudi ženo, da spi z njo če si to želi- kdo od nas bi bil sposoben to narediti- vem da je to neumno pa vendar- ujeti smo v neke nazore ki jih ne razumemo in zagovarjamo stvari o katerih nimamo pojma

No,je že bolje.Na začetko ste me pa kar malo…., pa samo vprašala sem.
Sem že mislila da sem edina, ki sem kdaj razmišljala o tem, kako ljubimci zatrejo svoja čustva, kako preklopijo…

ne bi rekla da imajo hude težave s čustvovanjem in preklapljanjem tile na dveh stolih.

Vsi smo krvavi pod kožo, a ne?

Če gre sam oza seks ni problem, če pa še kaj drugega pa nastanejo težave. Npr. nehote zakričiš ime ljubimca 😉

New Report

Close