Povejte mi bi se vi šli tako smešit
V zadnji tarči se je Erika žnidaršič spet osmešila do kraja, prvo nabave, popol fijasko, sedaj seznami , kar ti sploh niso.
Pa ne me jeba_t da nek “novinar” gre graditi zgodbo na napačni predpostavki, da ni toliko da bi osnovno dejstvo preveril, Erika tega očitno ni naredila, greš naredit oddajo za kaztero se (spet) izkaže da je oddaja za vznemirjanje ljudstva, tako za prazen nič, ok, razumem urednike, oni ne marajo JJ, ampak oni so skriti zadaj, da gre pa Erika v prvo vrsto in vodi tako oddajo, serje po lastnem imenu in priimku, njo bomo pomnili po teh zmazkih, ne urednike.
Bi vi naredili za razmeroma dobro Erikino plačo enako , se pred vesoljno Slovenijo polili z drekom, ali bi reje ostali na bolniški ?
Mene je punca pozitivno presenetila. Vsak, ki dvigne pritisk fanatikom s(d)s je car, no ona pač carica.. Docim recimo Pesekovo bi na prvo oko imel za tako ljudsko, prijazno, z dušo kot se reče med ljudmi… , pol sem pa videl, da je jajatov pesek, ajoj…, od takrat je več ne gledam..
Ampak, da se razumemo, vedno sem na strani resnice, sm je problem, da resnici s(d)s ne verjamem.., njihova resnica je sovražiti, kaj cmo, takle mamo..
Prebral sem komentar , z avtorjem se niti nisem ubadal, sem si mislil ok, pač tako razmišlja, pa pridem do tebe kateri opozoriš na popaya, dejanskoprav ima, grem nazaj, vidim res popay, si rečem, kako da nisem že prej pomislil, dejansko izklučevanje na vsakem koraku, na koncu bodo pa spet vpili kako jih noben ne posluša.
Komiji dosti je bilo, čas je za normalnost, to kar ste nam vi ponujali to ni normalnost, je radikalizem, zato tudi najbrž vlada uživa tako podporo kot jo.
Bi ti ravnala enako , se polila z drekom za razmeroma dobro plačo, s tem da bi dobila sloves ne preveč resnicoljubne pisunke, kot sta recimo mojca in evgenja.
[/quote]
Kakšno dobro plačo? Kaj bluziš?
Punci grozijo DNEVNO – to mislim direktne resne grožnje, ne tegale pljuvanja po forumih.
A tebi se zdi njena plača tega vredna? Je treba imeti jajca, ki jih sdsovci nimajo.
Lovska sezona na novinarje je itak odprta, dovoljeno je pa vedno več. Počasi bo slabše kot v bivši jugi.
Bi ti ravnala enako , se polila z drekom za razmeroma dobro plačo, s tem da bi dobila sloves ne preveč resnicoljubne pisunke, kot sta recimo mojca in evgenja.
[/quote]
Mojca, Evgenija in Erika – raziskovalne novinarke, ki še kako zaslužijo svojo plačo.
Ampak vi na desni bi radi novinarje, ki v osebo vržejo blato, potem pa se, ko je škoda že narejena, opravičujejo. Vaš leader jih pa vzpodbuja, gnusobe ste vsi skupaj.
Tale zapis je lansiral spet en iz kleti pod krinko zvaliti krivdo na eriko, ker naj bi se stvari ne dogajale. Se kaj hujsega se dogaja, no, tole s starostniki smo klele gor eni pisali ze aprila, ko se je kazalo, kako spkoh niso poslrbeli zanje, kaj ces od take vlade pricakovati drugega. Bravo, raziskovalni novinarji, sploh rtjeve erika, carlova in paskova. Pa se cel kup jih je, seveda, ker razkrivajo jjansatove spodrsljaje, so za zmerjat.
Ponavadi ne gledam teh zadev in tudi te nisem; mi je pa logično da novinar brska, voditelj vodi (na osnovi tistega kar dobi od drugih) in producent producira.
Če so kaj zgrešili in ne preverili – se zgodi. Enkrat mogoče zgrešijo v eno smer, drugič v drugo.
Tako da… tudi jaz bi, če bi bil na tistem mestu.
In kje je njen pogum? Pač pove, kar so ji pripravili. Ona je “napovedovalka”, ne raziskuje sama. Če nima problema s podtaknjenimi temami, pač njen problem. A je to tudi pogum, da Tarča odpade, če nimajo nobene teme za nabijat?
[/quote]
Mora že biti pogumna, glede na to, kakšna gonjo se sdsovčki&company gredo proti njej. Saj se gredo gonjo (diskreditacije, laži, grožnje) proti vsem, ki ne tulijo z njimi v isti rog. kaj poglej tukaj na MON…Še tukaj smo številni neprestano na udaru sdsovčkov&company.
In kje je njen pogum? Pač pove, kar so ji pripravili. Ona je “napovedovalka”, ne raziskuje sama. Če nima problema s podtaknjenimi temami, pač njen problem. A je to tudi pogum, da Tarča odpade, če nimajo nobene teme za nabijat?
[/quote]
Žal je zadnja Tarča odpadla, ker je JJ izsilil “intervju” v terminu Tarče.
Odgovarjal na vnaprej zastavljena vprašanja, na vprašanja, ki jih je novinarju sam položil v usta, žalost od žalosti pač, tale “naš” PM.
[/quote]
Samo res, dela ekipa raziskovalnih novinarjev te oddaje, Markoviceva, Dolajš.. Tudi jaz vidim Eriko le kot voditeljico oziroma realizatorko prispevkov, ki so jih pripravili in raziskali zgoraj omenjeni in še kdo… Brez njih ne bi bilo nič.. Ali je mogoče Erika na terenu in intervjuja vpletene, brska po arhivu itd..?
Samo res, dela ekipa raziskovalnih novinarjev te oddaje, Markoviceva, Dolajš.. Tudi jaz vidim Eriko le kot voditeljico oziroma realizatorko prispevkov, ki so jih pripravili in raziskali zgoraj omenjeni in še kdo… Brez njih ne bi bilo nič.. Ali je mogoče Erika na terenu in intervjuja vpletene, brska po arhivu itd..?
[/quote]
Ne vem, kako si predstavljaš, da lahko vodi tako oddajo, če ni do zadnje pike in vejice seznanjena z vsem dogajanjem in s še več, kot pove? Ona usmerja nit pogovora, mora se znati odzvati na izjave gostov – kako bi se lahko, če bi samo “vodila” na podlagi tistega, kar bi ji drugi zreferirali? Seveda pa pri raziskovanju ozadij rabi pomoč, menda ne misliš, da ona lahko v enem tednu preveri 50 firm in oseb ter njihovo preteklost?
Tudi Carlova, ko vodi dnevnik, ni samo bralka, ampak ve, o čem bere, pozna ozadje in bi morala znati postaviti vprašanja tudi iz glave, če bi tehnika zatajila.
Žal je zadnja Tarča odpadla, ker je JJ izsilil “intervju” v terminu Tarče.
Odgovarjal na vnaprej zastavljena vprašanja, na vprašanja, ki jih je novinarju sam položil v usta, žalost od žalosti pač, tale “naš” PM.
[/quote]
Odpadla je predzadnja Tarča, ne potvarjaj!
Intervjuji 2x na leto s PV in opozicijo so pa nekaj normalnega, ne glede na to, kdo je na oblasti. To bi lahko vedelo.
je razvidno, da edino ti sovražiš in izključuješ. Lepo. Ni kaj dodati.
[/quote]
Jebes tvojo logiko, narobe vidiš.. Mene ne motijo trenirkarji, magnifico, RTV in še in še. Tega, ki vi obožujete pa moti, vidiš kako se po domače zajebes . Se najmanj me moti pošten kmet, ki dela na svoji zemlji pa se na siht hodi, prej v jugi, kot zdej v Sloveniji, za njih mi je logično, da bodo volili s(d)s.
Ampak, ko mi pa fašisti po religiji neki lapajo o demokraciji je pa treba kej reč v imenu demokracije, Al moramo bit tiho in samo kolimat tako kot vi svojemu Furerju..
Kdo ste pa kaj ste se vidi v vaših komentarjih in to vsepovsod, tud v Tokiu in Marsu, če majo gor internet.