Povejte mi bi se vi šli tako smešit
Kolikor jaz razumem, se smešiš ti.
Tarča je ena boljših oddaj, razkriva to, kar sicer nekateri hočejo, da nam “navadnim” državljanom ostane skrito-prikrito.
Kot je zgoraj napisal že Popay, tudi jaz Odmevov ne gledam več, oz. jih sploh ne gledam, ko jih vodi Peskova, ker to sploh niso več “odmevi”, pač pa neki monologi, skratka eno navadno sranje.
Odpadla je predzadnja Tarča, ne potvarjaj!
Intervjuji 2x na leto s PV in opozicijo so pa nekaj normalnega, ne glede na to, kdo je na oblasti. To bi lahko vedelo.
[/quote]
Nisem srednjega spola, kot hočeš insinuirati.
Sem se pač zmotila za en teden, ničesar ne potvarjam.
Ja, intervjuji s PV so normalni, ampak ne taki, da intervjuvanec polaga besede “novinarju” v usta in je totalno neobjektiven.
Za njega in zate velja samo njegova resnica, ker malce čez planke ne ti ne on nista sposobna pogledati.
Dobro vas vozi sc*.
Nisem srednjega spola, kot hočeš insinuirati.
Sem se pač zmotila za en teden, ničesar ne potvarjam.
Ja, intervjuji s PV so normalni, ampak ne taki, da intervjuvanec polaga besede “novinarju” v usta in je totalno neobjektiven.
Za njega in zate velja samo njegova resnica, ker malce čez planke ne ti ne on nista sposobna pogledati.
Dobro vas vozi sc*.
[/quote]
Intervju tudi meni ni bil všeč, ampak kdo je kriv – intervjuvanec ali tisti, ki intervjuva? To pomeni, da je novinarka nesposobna.
Intervju tudi meni ni bil všeč, ampak kdo je kriv – intervjuvanec ali tisti, ki intervjuva? To pomeni, da je novinarka nesposobna.
[/quote]
Ho ho, ta je pa mastna!
Intervjuvanec bi dobil božjastni napad, če bi novinarka peljala intervju tako kot bi se spodobilo. In ni treba poudariti, da bi tudi njo označil ta prostitutko, sankcije bi pa sledile.
A si ti priseljen/a v Slovenijo šele kakšen teden nazaj, da ne veš, kakšen je PV?
Mora že biti pogumna, glede na to, kakšna gonjo se sdsovčki&company gredo proti njej. Saj se gredo gonjo (diskreditacije, laži, grožnje) proti vsem, ki ne tulijo z njimi v isti rog. kaj poglej tukaj na MON…Še tukaj smo številni neprestano na udaru sdsovčkov&company.
[/quote]
Kaj ropočeš, če pa vi levaki niste nič drugačni? Tudi vam so vse drugi krivi! Poglej se v ogledalo!
[/quote]
V zadnjih 15-20 min je intervjuvanec neuspešno poskušal z manevri manipuliranja in prikazovanja sebe kot žrtve. Uporaba vseh sredstev kar je itak predvidljivo pri takem kalibru.
Jebes tvojo logiko, narobe vidiš.. Mene ne motijo trenirkarji, magnifico, RTV in še in še. Tega, ki vi obožujete pa moti, vidiš kako se po domače zajebes . Se najmanj me moti pošten kmet, ki dela na svoji zemlji pa se na siht hodi, prej v jugi, kot zdej v Sloveniji, za njih mi je logično, da bodo volili s(d)s.
Ampak, ko mi pa fašisti po religiji neki lapajo o demokraciji je pa treba kej reč v imenu demokracije, Al moramo bit tiho in samo kolimat tako kot vi svojemu Furerju..
Kdo ste pa kaj ste se vidi v vaših komentarjih in to vsepovsod, tud v Tokiu in Marsu, če majo gor internet.
[/quote]
da si čisto enak fašist, kot tisti, ki jim očitaš, da so fašisti? preberi lastne zapise in jih poskusi razumeti. Toliko sovraštva, kot veje iz tvojih zapisov, veje iz redko katerega drugega zapisa kogarkoli.
A ti nekomu, ki je drugačnega mnenja kot ti, in temu oporeka ( sam praviš, ko nekdo nekaj lapa o demokraciji, je pač treba nekaj rečt) ne daješ pravice da izrazi svoje mnenje? Zanimiva je vaša demokracija.
jih najprej dobijo po gobcu. Hvala bogu, da je tako.
[/quote]
Ampak tudi če me še tako mlatiš po gobcu, kot sam praviš, imam še vedno jaz prav. Ti, skrito za vedno novim nikom, si pa seveda bojazljivo ščene. In tudi sam dobro veš, da si bojazljivo, ničvredno ščene. Pa lep dan. Tudi ščeneta si ga lahko privoščite kdaj pa kdaj.
[/quote]
V tem konkretnem primeru absolutno intervjuvanec, ker je novinarki dal vedeti, kdo je on in kaj se ji lahko zgodi, če se ne bo natančno držala scenarija, ki ga je napisal on.
Klasični politični pritiski pač, to on obvlada v nulo.
Videno že ničkolikokrat pri njem.
Meni se najbolj butato zdi to, da so “afero seznami” sproducirali ravno tisti, ki so prej tako goreče zagovarjali evtanazijo. In za vse tiste papke, ki slepo verjamete lažnim novicam rtvslo: Če ste prej zagovarjali pobijanje starih in obnemoglih ljudi, bodite sedaj načelni in zaprite svoje umazane lažnjive gobce.
Ne evtanazija in ne spiski niso sprejemljivi.
Kakšno dobro plačo? Kaj bluziš?
Punci grozijo DNEVNO – to mislim direktne resne grožnje, ne tegale pljuvanja po forumih.
A tebi se zdi njena plača tega vredna? Je treba imeti jajca, ki jih sdsovci nimajo.
Lovska sezona na novinarje je itak odprta, dovoljeno je pa vedno več. Počasi bo slabše kot v bivši jugi.
[/quote]
To je pri novinarskem delu pričakovano. Če je računala z lagodnim življenjem, bi si morala izbrati kak drug poklic. Pa tudi razlika je, ko kot novinar razgališ neke nelegalne posle nekoga ali pa ko napišeš/izpelješ navaden “hit piece”.
Peskovo so npr. za več let potegnili v sodne mline pa ni bila ne kriva ne dolžna le zato, ker je kandidirala za urednico in je po izobrazbi močno prekašala ostale. Pač ni bila “primerna”.
To je pri novinarskem delu pričakovano. Če je računala z lagodnim življenjem, bi si morala izbrati kak drug poklic. Pa tudi razlika je, ko kot novinar razgališ neke nelegalne posle nekoga ali pa ko napišeš/izpelješ navaden “hit piece”.
Peskovo so npr. za več let potegnili v sodne mline pa ni bila ne kriva ne dolžna le zato, ker je kandidirala za urednico in je po izobrazbi močno prekašala ostale. Pač ni bila “primerna”.
[/quote]
Res je.
Ampak tudi če me še tako mlatiš po gobcu, kot sam praviš, imam še vedno jaz prav. Ti, skrito za vedno novim nikom, si pa seveda bojazljivo ščene. In tudi sam dobro veš, da si bojazljivo, ničvredno ščene. Pa lep dan. Tudi ščeneta si ga lahko privoščite kdaj pa kdaj.
[/quote]
Kaj je zdaj humanitarka Taroslava prdoslava si že sprejela kakega pakistanca v svoj dom, ko si se tako hlvalila,d a jih boš ? A si a si ali si se pokakala v tangice prdoslava Taroslava ?
Evtanazija JE sprejemljiva, ker se oseba SAMA odloči, kaj naj se dogaja z njo.
Ne sorodniki, ne zdravniki, oseba sama se odloči.
Spiski pa niso sprejemljivi, še posebej ne taki, kot je bil objavljen en izmed njih – hipertenzija (torej visok pritisk) in demenca. Tak človek si ne zasluži, da se ga ne zdravi.
[/quote]
Pričakovano? Je razlika med “lagodnim življenjem” in direktnimi grožnjami, ki jih ZADNJE MESECE doživlja vedno več novinarjev, tudi fizične napade, pošiljanje raznih “belih prahov”, uničevanje opreme, vse po komandi malega diktatorčka.
Še malo, pa bomo Slovaška .
Mi lahko poveš vsaj približno, kaj bi rad jajo na dolgi rok dosegel s to hajko?
Jaz namreč ne vidim ne smisla, ne učinka, ne cilja.
Pričakovano? Je razlika med “lagodnim življenjem” in direktnimi grožnjami, ki jih ZADNJE MESECE doživlja vedno več novinarjev, tudi fizične napade, pošiljanje raznih “belih prahov”, uničevanje opreme, vse po komandi malega diktatorčka.
Še malo, pa bomo Slovaška .
Mi lahko poveš vsaj približno, kaj bi rad jajo na dolgi rok dosegel s to hajko?
Jaz namreč ne vidim ne smisla, ne učinka, ne cilja.
[/quote]
Kot sem napisal: Če se greš raziskovalnega novinarja, je iluzorno pričakovati, da takih groženj ne bo. Poglej samo kaj se je zgodilo Miru Petku, – ne samo, da so mu grozili, komaj je preživel pa je razkrival umazanijo levih šaleških in koroških packarij.
Da bi po Petku razen Vasleta še koga napadli pa nisem zasledil… 😉
Volite levo in odprite meje