Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Povejte mi bi se vi šli tako smešit

Povejte mi bi se vi šli tako smešit

Kot sem napisal: Če se greš raziskovalnega novinarja, je iluzorno pričakovati, da takih groženj ne bo. Poglej samo kaj se je zgodilo Miru Petku, – ne samo, da so mu grozili, komaj je preživel pa je razkrival umazanijo levih šaleških in koroških packarij.
Da bi po Petku razen Vasleta še koga napadli pa nisem zasledil… 😉
[/quote]

Ja, tudi v Slovaški je biilo tako, raziskovallni novinarji točno vedo, kaj tvegajo, če se preveč približajo sumljivim poslom in sumljivemu denarju. Stvar izbire in odločitve.
Se strinjam, tudi zaradi tega je novinarski poklic vedno med najbolj nevarnimi na svetu.

Da pa PREDSEDNIK VLADE tera hajko nad novinarji, je pa druga pesem. Precej druga pesem.

Ja, tudi v Slovaški je biilo tako, raziskovallni novinarji točno vedo, kaj tvegajo, če se preveč približajo sumljivim poslom in sumljivemu denarju. Stvar izbire in odločitve.
Se strinjam, tudi zaradi tega je novinarski poklic vedno med najbolj nevarnimi na svetu.

Da pa PREDSEDNIK VLADE tera hajko nad novinarji, je pa druga pesem. Precej druga pesem.
[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=M0goOPQiMjA

[/quote]

Mislim, da nismo na Slovaškem in da je PV malce izgubil živce, ker ga imajo levi mediji stalno na tapeti pa če je imel prste v marmeladi, če je samo od daleč gledal marmelado, kako izginja v drugih ustih, ali pa če marmelade ni niti videl.

da si čisto enak fašist, kot tisti, ki jim očitaš, da so fašisti? preberi lastne zapise in jih poskusi razumeti. Toliko sovraštva, kot veje iz tvojih zapisov, veje iz redko katerega drugega zapisa kogarkoli.
A ti nekomu, ki je drugačnega mnenja kot ti, in temu oporeka ( sam praviš, ko nekdo nekaj lapa o demokraciji, je pač treba nekaj rečt) ne daješ pravice da izrazi svoje mnenje? Zanimiva je vaša demokracija.
[/quote]

maaa jaa, se pač spustim na nivo simpatizerjev s(d)s stranke.. Povej mi ti, kdo od znanih politikov zadnjih 30 let recimo, razen liderja s(d)s še žali prebivalce Slovenije, ko recimo izgubi volitve…, jst nisem nobenega slišal, recimo, kučan, cerar, šarec itd…. jajatove besede pa, trenirkarji, zombiji, odslužene prostitutke, politično truplo, s katerim hoče zdej v kompanijo, samo, da ostane na aablasti.., še Trump je na bolj kulturnem nivoju, preko svojga čivkanja…., zanimivo kako hitro jaja svoje zlo pozablja…, sm, da ostane na ablasti..
Enega napiši, ki ni simpatizer s(d)s in tako kot vaš lider pljuva po ljudeh pol pa lahko debatiraš o demokraciji..

Mislim, da nismo na Slovaškem in da je PV malce izgubil živce, ker ga imajo levi mediji stalno na tapeti pa če je imel prste v marmeladi, če je samo od daleč gledal marmelado, kako izginja v drugih ustih, ali pa če marmelade ni niti videl.
[/quote]

Malo izgubil živce?
Že leta 2016? Pa do danes jih še ni našel?
A ti lahko zaupaš takemu predsedniku, ki ne zmore osnov samokontrole?
Si njegov današnji twit videl? O antifa in ljubljanskih protestih?
Se ti zdi tip gladek?

Malo izgubil živce?
Se ti zdi tip gladek?
[/quote]
Joj no, kakšno vprašanje!
Že vrabci na strehi čivkajo o tej gladkosti.
Še največ bi vedel o tem povedati Požar. V časih, ko še ni ljubil rok velikemu liderju, je imel precej natančne podatke iz zdravstvenih kartonov.

Še največ bi vedel o tem povedati Požar. V časih, ko še ni ljubil rok velikemu liderju, je imel precej natančne podatke iz zdravstvenih kartonov.
[/quote]

Meni je to jasno, vprašala sem btdtja, če se mu zdi gladek.
Saj v zadnjem času sta se že dva psihijatra javno izrekla o tej gladkosti, ne rabiš Požara.

A bejž no? Oseba, da se sama odloči? Neskončna je narodova neumnost.
Ti bom jaz odtegnil zdravila, ali pa predpisal neprimerna, da ti še povečam muke, pa boš v enem tednu podpisala soglasje za evtanazijo. Ne mislit, da se take stvari ne dogajajo. Zloraba sistema evtanazije namreč. Sem proti temu, da dobijo zdravniki pravico, da se igrajo Boga.
Paliativa je instrument višje razvitih družb, ki bi nas naj ločil od ostalih nižje razvitih primatov (beri–>skrajnih levičarjev).

Za začetek kar cela poslanska skupina Levice. Pa da o raznih Štromajerjih niti ne govorim. Pa še tebe bi tule dodal zraven.

Malo izgubil živce?
Se ti zdi tip gladek?
[/quote]

Tisto “izgubil živce” je bil sarkazem.
JJ-ja imajo že ves čas v zbeh, ker jim je edini kos kot politični nasprotnik.
Nope, tega twita pa nisem videl… gaposreduješ prosim?

[/quote]

Zdravstvenih kartonov? Z objavljanjem teh podatkov stopa onkraj zakona. 😉

Tisto “izgubil živce” je bil sarkazem.
JJ-ja imajo že ves čas v zbeh, ker jim je edini kos kot politični nasprotnik.
Nope, tega twita pa nisem videl… gaposreduješ prosim?
[/quote]

Gor ga imaš v političnem pod mad max.
In ne, niamjo ga v zobeh kot politika, ampak predvsem kot razdiralno, neuravnovešeno osebo, kar tudi je.

In ne, niamjo ga v zobeh kot politika, ampak predvsem kot razdiralno, neuravnovešeno osebo, kar tudi je.
[/quote]

Hm… če te sistematično uničujejo kot osebo, kot politika in te želijo odstraniti in omadeževati za vsako ceno, potem se mi zdi še vedno zelo ok.
Kot otrok sem gledal trpljenje mojega očeta, ko so ga “pekli” pa ni nič ukradel, ne lagal, le resnico je povedal, zato JJ-ja nekako razmem, da ravna tako kot ravna. Nenazadnje mu to očitno prinaša tudi konkretno število glasov na volitvah.

Hm… če te sistematično uničujejo kot osebo, kot politika in te želijo odstraniti in omadeževati za vsako ceno, potem se mi zdi še vedno zelo ok.
Kot otrok sem gledal trpljenje mojega očeta, ko so ga “pekli” pa ni nič ukradel, ne lagal, le resnico je povedal, zato JJ-ja nekako razmem, da ravna tako kot ravna. Nenazadnje mu to očitno prinaša tudi konkretno število glasov na volitvah.
[/quote]

Ti imaš potem čisto osebne razloge, relevantne za tisti čas. OK, recimo da razumem. Omadeževal in uničil se je kar lepo sam, a ti tudi zagovarjaš, da revček ni nič kriv, da je čist kot solza ? Resno?
Glede glasov na volitvah: dejstvo je, da bi določeni ljudje vedno volili desnico, kdorkoli bi že bil na njenem čelu. Oklepati se norca, ker “prinaša glasove” je točno za desnico razdiralno.
Na dolgi rok zelo škodljivo, ker jajotovi popadki postajajo vse bolj moteni in jih je vedno bolj težko opravičevati.

[/quote]

Pa saj nekaj podobnega, v precej milejši obliki, smo že imeli v času “gotof si” revolucije.
Kako pa “posluje” ANTIFA je pa znano… Jbg… za moje pojme so navadni teroristi.
In ja, JJ-ja imajo že daljši čas v zobeh praktično vsi, ki gravitirajo levo. To se lepo vidi na tem forumu, na TVSlo, v Dnevniku, v Delu… Ker jim ne uspeva, da bi ga sesuli kot politika, se ga redno lotevajo tudi po čisto osebni plati – zdravniški kartoni, fiktivna bolnica v Avstraliji, zgodbe o pretepanju žene, otrok… in ne glede na vse je v svet za reševanje krize povabil tudi opozicijo, ki ga je seveda zavrnila, ker gradi svojo politiko, namesto na programu, na antijanša sentimentu. Meni se zadnje čase ne zdi razdiralen, prej nasprotno.

Pa saj nekaj podobnega, v precej milejši obliki, smo že imeli v času “gotof si” revolucije.
Kako pa “posluje” ANTIFA je pa znano… Jbg… za moje pojme so navadni teroristi.
In ja, JJ-ja imajo že daljši čas v zobeh praktično vsi, ki gravitirajo levo. To se lepo vidi na tem forumu, na TVSlo, v Dnevniku, v Delu… Ker jim ne uspeva, da bi ga sesuli kot politika, se ga redno lotevajo tudi po čisto osebni plati – zdravniški kartoni, fiktivna bolnica v Avstraliji, zgodbe o pretepanju žene, otrok… in ne glede na vse je v svet za reševanje krize povabil tudi opozicijo, ki ga je seveda zavrnila, ker gradi svojo politiko, namesto na programu, na antijanša sentimentu. Meni se zadnje čase ne zdi razdiralen, prej nasprotno.
[/quote]

Ja kul. Vidim , da si res totalen vernik, tudi če vedno zanikaš. Samo njegove twite si pojdi prebrat, če se ti zdijo normalni in “prav nič razdiralni, ravno nasprotno”, pol itak, da se nimava kaj dosti za pogovarjat.

maaa jaa, se pač spustim na nivo simpatizerjev s(d)s stranke.. Povej mi ti, kdo od znanih politikov zadnjih 30 let recimo, razen liderja s(d)s še žali prebivalce Slovenije, ko recimo izgubi volitve…, jst nisem nobenega slišal, recimo, kučan, cerar, šarec itd…. jajatove besede pa, trenirkarji, zombiji, odslužene prostitutke, politično truplo, s katerim hoče zdej v kompanijo, samo, da ostane na aablasti.., še Trump je na bolj kulturnem nivoju, preko svojga čivkanja…., zanimivo kako hitro jaja svoje zlo pozablja…, sm, da ostane na ablasti..
Enega napiši, ki ni simpatizer s(d)s in tako kot vaš lider pljuva po ljudeh pol pa lahko debatiraš o demokraciji..
[/quote]
Na katerega politika se je v 30 letih še zlilo in se zliva toliko gnojnice, toliko zaljenja, toliko laži in še cesa, kot na jj?
Kako naj se človek brani v nedogled? Prej ali slej ti zacne dvigat pokrov.
Pa zavedaj se, da so levi na oblasti praktično ves cas po ww2,_vse institucije nadzirajo, zakonodajo itd, pa niso jj dokazali še nič. Pa prosim, ne omenjaj tiste sodbe na neznanem kraju in tako dalje…ce bi jansa samo stop znak prevozil, bi ga lincali, tako pa mu že desetletja ocitajo najhujse reci, pa niti ena ne gre skozi. A je zdaj on tako dober lopov ali ste levi taki debili in nesposobneži, tretje moznosti ni. Glede na to, kako jj vcasih netakticno popizdi, vleče idiotske poteze, dvomim, da je tako dober lopov. Ostane torej tista, vam manj priljubljena moznost.

Ampak tudi če me še tako mlatiš po gobcu, kot sam praviš, imam še vedno jaz prav. Ti, skrito za vedno novim nikom, si pa seveda bojazljivo ščene. In tudi sam dobro veš, da si bojazljivo, ničvredno ščene. Pa lep dan. Tudi ščeneta si ga lahko privoščite kdaj pa kdaj.
[/quote]
Da kot registrirana se pa kaj manj skrivas kot jaz? Na kaksen nacin?
Isto sranje si kot jaz, ce se že gremo anonimnost. Kot registrirana nisi nič več vredna.

Za začetek kar cela poslanska skupina Levice. Pa da o raznih Štromajerjih niti ne govorim. Pa še tebe bi tule dodal zraven.
[/quote]

Lej ti, ki praviš, da nisi sdsovc…. Od levice nisem slišal javno nobenih tako nizkih in podlih besed kot jih vaš Fürer kot po tekočem traku producira skoraj vsak dan…., zvečer pljuva, zjutrej pa ponuja roko sprave… JE PO TVOJE S PSIHO TAKEGA ČLOVEKA VSE V REDU.. Od levice si noben ne želi biti celo življenje na ablasti… je pa res, da tisto kar tako imenovani politiki govorijo na levi strani niti ne poslušam, ker so mi brezvezni.. Oni niso predsednik vlade, torej na moje življenje nimajo nobenega vpliva in tud z nobenim od njih se ne vidim, da bi bilo kdaj kaj sploh podebatiral z njimi, za men so to vse malinovci, brez prave delaven dobe…..
Jst se pa ne bavim profesionalno s politiko ampak opisujem ljudi, ki volijo s(d)s, tako kot jih jst doživljam v svojem življenju v živo…. in tako vidim tudi tebe med simpatizerji te meni tako zoprne stanke, ki isto pljuvaš po ljudeh, ki niso za njih, samo na tak bolj sofisticiran način.., med vrsticami. Se pa ve, čigav si…. Midva se lahko še leta tukej virtualno spodjebava ampak ti men ne moreš tud v teoriji solit pameti o politiki.
Jst sem v življenju delal z komunisti in tabelimi, tako čist zares v praksi in točno sem vedel, kako kdo diha in razmišlja, oboje sem pa ukrotil s svojim načinom dela in razmišljanja, tako, da so videli, da men noben ne more buč prodajat o politiki….

Da kot registrirana se pa kaj manj skrivas kot jaz? Na kaksen nacin?
Isto sranje si kot jaz, ce se že gremo anonimnost. Kot registrirana nisi nič več vredna.
[/quote]

Ok, pa pojasnimo: ti lahko meni slediš, se spravljaš name vedno, ko zagledaš moj nik, jaz se pa ne morem izogniti tebi, ker nimaš stalnega nika. Ker določenim nikom se izogibam, ker so stalni, registrirani in jih pač izpustim oziroma se ne mešam v njihove posle. Ti pa žreš vedno pod drugim nikom in seveda človek do zadnjega upa, da nisi isto ščene. Ker včasih neprijavljeni nik uporabljajo tudi korektne osebe in je prav, da na njihove zapise se človek odzove. Ti se greš mimikrijo, da sploh dobiš kakšen odgovor. A se sploh zavedaš, kako ničvreden si?

Pa dobro, a res nihče ne bo očeta omenil? On je tisti, ki lahko balansira svojo družino, ker je vezni člen med novo partnerko, novim otrokom, otrokom iz nekdanje zveze in njegovo materjo.

Še enkrrat, pogovor in dogovor. Na začetku je bilo kar nekaj takih nasvetov, sedaj pa samo neke obtožbe. Saj morda se je pa le tema izpela… Hm. :-/

Ups. Kako je pa tale odgovor v to temo prišel? Čudno. Lepim takoj v pravo.

Ja kul. Vidim , da si res totalen vernik, tudi če vedno zanikaš. Samo njegove twite si pojdi prebrat, če se ti zdijo normalni in “prav nič razdiralni, ravno nasprotno”, pol itak, da se nimava kaj dosti za pogovarjat.
[/quote]

Glede na to, kaj se mu je do sedaj dogajalo, oz. kaj somu do sedaj “dogajali”, so njegovi twiti še kar znosni. Je pa razlika med nama, mene bolj kot besede zanimajo dejanja, ti pa zaradi par twitov čisto ven padeš. :)))))))))

Glede na to, kaj se mu je do sedaj dogajalo, oz. kaj somu do sedaj “dogajali”, so njegovi twiti še kar znosni. Je pa razlika med nama, mene bolj kot besede zanimajo dejanja, ti pa zaradi par twitov čisto ven padeš. :)))))))))
[/quote]

Jp, vernik. Na thompsona boš tudi šel.
Če smo že pri dejanjih te vlade. Pa upam, da nimaš koga v domu za ostarele, ker se jim po mnenju te vlade itak “že počasi izteka življenje” in niso vredni zdravljenja.
Lej dost te mam počasi. tebe in tvoji smeškotov, in vodeba in tvojega zagovarjanja jajota.
Enostavno imam dovolj.

Jp, vernik. Na thompsona boš tudi šel.
Če smo že pri dejanjih te vlade. Pa upam, da nimaš koga v domu za ostarele, ker se jim po mnenju te vlade itak “že počasi izteka življenje” in niso vredni zdravljenja.
Lej dost te mam počasi. tebe in tvoji smeškotov, in vodeba in tvojega zagovarjanja jajota.
Enostavno imam dovolj.
[/quote]

Ne vem kaj ima Tomphson s tem… Ne hodim na koncerte že od koncerta Queen-ov v München-u, kjer sem doživel “maso”, ki me je nosila brez, da bi lahko na to kakorkoli vplival.
Tudi sicer mi njegove pesmi niso ne všeč, niti mi ne pomenijo veliko, nenazadnje nisem Hrvat.
Itak, da me imaš dovolj, čim ne tulim v isti rog kot ti. Rdeči verniki ste na las podobni tistim, združenim pod polmesecem, zato tudi podobno reagirate. Motijo vas besede, motijo vas drugačni, motijo vas tisti, ki razmišljajo s svojo glavo.

New Report

Close