Povezava
Jaz bom pa butnila eno smešno vprašanje, ampak mene blazno zanima: ali lahko kdo vidi iz katere telefonske številke (na kateri je priklopljen internet) so poslana sporočila na internet? No, malo sem zbluzila. Na kratko: če meni npr. nekdo pošlje msg na gsm iz interneta- ali lahko odkrijem iz kje je poslano? Ali pa če jaz pišem recimo na neki forum ipd… ali lahko kdo vidi na katerem stabilcu sem priklopljena? Kdo recimo odgovarja za lažne objave in tako naprej. Ma pojma nimam jaz o tem, zato se obračam na vas. Hvala lepa za odgovor. Lp, Ivana.
Seveda se da videti………no sj si priklopljena na net in imš svoj IP naslov ki je stalni če si preko kabla na netu. Na “normalni liniji se tvoj IP spreminja vsakič ko se priklopiš nanj.
IP naslov je sestavljen z št, 127.22.57.00. samo kot primer. Zabeležen je pa v kateri mapi že………..no saj ti bo kdo drug povedal.
No če ti je kdo poslal na gsm preko neta potem ti pokaže samo kaj 001 in sporočilo a ne. To se mislim…ne da ugotovit.
Drugače tako na forumih pa mislim da ni problema to dobit , če je tu kakšna zloraba.
Pa saj ti bo še kdo kej napisal……… LP
O šment, pa taka anonimnost. Ne, saj ni panike, samo zelo me zanimajo te zadeve. Hvala in lp.
Forum je zaprt za komentiranje.