Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek povprečna cena za izdelavo lesene terase na m2

povprečna cena za izdelavo lesene terase na m2

Zanima me, kolliko računajo vaši možje/partnerji/sorodniki, ki kot izvajalci polagajo terase ( les napirmer sibirski macesen) na m2 izgotovljene terase?

Toliko da lahko primerjam z eno ponudbo, ki se mi zdi precej pretirana.
120 eur po m2 …..

Debelina desk: 27mm, max dolžina 4000mm, kvaliteta AB, oziroma 0-II, natur- nič lakirano, podkonstrukcija tudi iz lesa.

Vnaprej hvala!

Menim, da je vaša ponudba precej draga. Mi smo plačali za cca 5 m2 = 250,00 eur = material + delo (brez barvanja), brez računa. Barvali smo sami. Vključen je bil ves material.

Zaradi takih kot ste vi, pa je naša sociala na psu.

A ob plači 800,00 eur mesečno naj plačam položnice, preživim in leseno teraso plačam 120,00 €/m.

Pravijo, da je s polno ritjo lahko srat.

Zaradi takih kot ste vi, pa je naša sociala na psu.
[/quote]

Hvala za tvoje podeljeno mnenje -se strinjam.

Tudi jaz ne podpiram takih odgovorov, ne dejanj. S predpostavko, da nismo vsi za vse in da naj bo vsak pošten “majster” na svojem področju

S tem, da avtorica ni prebrala, da barvanje ne pride v poštev…..

Torej, dodajam: v poštev pride uradna poštena ponudba z računom.

hvala tudi tebi za podeljeno mnenje.

Saj zato pa sprašujem tudi na tem forumu, ker se ene dosedanje ponudbe, ki jo imam, ne bom oprijela ko cek dlake. Ker vem, da se da, uradno z računom dobiti tudi po 60, 70 eur m2.

Imate masecen, ali “ponarejeni” macesen = smreko? Les prve kategorije ( oznaka je 0-II ali AB) ali druge, ali tretje kategorije – tudi to je vplivalo na vašo končno ceno, zagotovo. Debelina desk je kolikšna? dolžina najdaljše deske je bila kolikšna?

Kvadratura pa je pri nas 14x vaše. in ne podpiram črne ekonomije.

Nihče te tega ni vprašal, niti želel izvedeti od tebe .

Vsak si pa privošči torej toliko, kot si lahko -na pošten način, z računom .Hvala!

A zdaj smo pa mi krivi, da imaš ti tako majhno plačo? Ampak kot pravijo, lopovščina se ne izplača.

New Report

Close