Povprečna ženska feministka ipd.
Tole je eden lepših primerov zakaj so ženske samske, kar izluščite ven 🙂
Največja ironija pa je, da se samskim ženskam posmehuje nekdo, ki ima najdalšjo zvezo 2 dni. Ali je tri? 😉
Kr decent catch je, ker ma PHD z zgodovine. Hahahaha….
Ta koment ga zmaga: “it’s funny she’s a “single woman” but she still takes up two airplane seats”
Tako ja… težko se nehaš smejat ob taki pacientki 🙂 Potem je boljši še njen seznam in kako izgleda ona 🙂
Ja pa še pove, da so njene zahteve realistic. Ne rečem, da bi dve tri stvari naštela, ne ona bi kr cel seznam. Na prvo mesto da pa tall, kolk shallow moraš bit, da skenslaš nekoga samo zarad višine. Recimo, da je 5cm nižji od nje, izpolnjuje pa vse ostale pogoje (zabaven, hard working,…). Kr nej bo samska še naprej, ko jo jebe.
Men je zelo zanimivo kok hitro so ženske užaljene če jim rečeš da so debele al pa rečeš pač da te debele ne privlačijo oziroma ne zanimajo.
To da pa one hočejo moškega ki je visok je pa ok in nič kaj takega. HAHA
S tem da moramo upoštevati dejstvo, da debelost se lahko kontrolira z dieto itd…medtem ko na višino ravno nemoreš vplivat…
Ah ja te babe hump em and dump em
Saj ne vem kaj bi tu komentirala… Pri tvojem odgovoru se vidi kako lahko ljudje glede nekega “problema” razmišljamo samo do neke točke, naprej pa nismo zmožni pogledat. Mogoče si je lažje zatiskat oči in se slepit ali pa se nam preprosto ne da. Iz tvojega pisanja sem razbrala samo tvojo nizko samopodobo in ogromno kompleksov s samim sabo. No najbrž so za te komplekse krive tudi ženske.
V glavnem, v nobenem izmed videev nisem zasledila, da bi se ženske posmehovale in žalile moške manjše rasti, samo pač višina vpliva na izbor njihovih partnerjev, s čimer mislim da ni nič narobe. Pa tudi ni nič narobe če tebe debele ne privlačijo, si jih pač ne izbiraš za partnerke in jih pustiš pri miru. Ni pa treba nikomur pod nos metati njihovega videza – tako tebi ni treba da debelim ženskam govoriš da so ti neprivlačne, kot se ženskam ni treba posmehovati moškim (mogoče tebi?) da so majhni.
Videi pa so sami po sebi tako butasti, da se lahko samo čudiš. Butaste so mi ženske in njihovo obnašanje v videih, ki k večjemu povzročajo samo več škode in ostale ženske še bolj stigmatizirajo. Neumni so seznami, kot si ga je sestavila ženska v prvem videu. Neumen in primitiven pa je tudi moški, ki je brez posebnih ali pametnih argumentov zraven komentiral, kot bi lahko to komentiral samo nek užaljen, otročji fantič brez izkušenj in znanja.
@Jojprejoj
Poanta je v tem, da moški, ki so visoki imajo pač prednost, ker vsaka ženska želi imeti moškega, ki je visok in tak moški nebo z eno povprečno chubby luzrko k je že past her prime …
Isto velja za moške. Pač če nimaš generalno tega kar si nasprotni spol želi od tebe pač vizualno nimaš niti par procentov šanse.
Namesto, da ratamo malo bolj človeški in iščemo nekoga s katerim se dejansko ujamemo pač raj gledamo na dolgoročno nepomembne stvari pač vsi smo ratal egoisti.
Da ne govorim o ženskah dons kuj k zavohajo da moši nekaj dela v lajfu pa lepo služi takoj pozabite na to kolko visok mora bit in kaj jaz vem kaj …se vidi da večina žensk samo hoče en easy life …skratka brezveze govort sj je polhno videov gor na netu kakšne ženske ste v resnici.
Poanta je v tem, da moški, ki so visoki imajo pač prednost, ker vsaka ženska želi imeti moškega, ki je visok in tak moški nebo z eno povprečno chubby luzrko k je že past her prime …
Isto velja za moške. Pač če nimaš generalno tega kar si nasprotni spol želi od tebe pač vizualno nimaš niti par procentov šanse.
Namesto, da ratamo malo bolj človeški in iščemo nekoga s katerim se dejansko ujamemo pač raj gledamo na dolgoročno nepomembne stvari pač vsi smo ratal egoisti.
Da ne govorim o ženskah dons kuj k zavohajo da moši nekaj dela v lajfu pa lepo služi takoj pozabite na to kolko visok mora bit in kaj jaz vem kaj …se vidi da večina žensk samo hoče en easy life …skratka brezveze govort sj je polhno videov gor na netu kakšne ženske ste v resnici.[/quote]
Ni res da si vsaka ženska želi imet moškega, ki je visok – si pa v glavnem vse želimo moškega ki je vsaj enako visok kot me ali pa vsaj malo višji. Sama se pač ne bi dobro počutila z moškim, ki je od mene manjši, verjetno pa tudi ti ne bi bil povsem sproščen z žensko, ki je recimo 10 cm višja od tebe, lahko me popraviš. Ne vidim kaj je tu egoističnega. Ponavadi si res izbiramo partnerje, ki so nam na “lestvici” najbližje, pa če je tu največ ujemanja – naj bo tako.
Glede tega da pa si vse ženske želimo samo denarja in easy life… ne vem s kakšnimi ženskami se ti srečuješ, ampak v moji družbi se ne morem spomniti ene take ženske, ki bi si iskala moškega na podlagi tega koliko zasluži. Verjemi mi, tudi sama sem imela eno res lepo priložnost, ko me je pecal nek moški, ki je verjetno mislil, da bi lahko bil moj sugar-daddy. Pa se mi je tako bahal s svojim premoženjem, da mi je postalo kar slabo in sem ga v hipu zavrnila.
Ne glej preveč tistih ameriških posnetkov od raznih gold-diggerk, ker dobivaš samo napačne predstave in predsodke da so vse ženske take. Ker če je že tvoj pristop k ženskam bolj sovražno nastrojen in vzvišen – zaradi predsodkov v tvoji glavi – bi tudi jaz bežala stran od tebe, ti pa bi si lahko spet po svoje napačno predstavljal da je bilo to zato, ker ne zaslužiš dovolj ali pa je kriva tvoja višina.
@Jojprejoj
Punca ti ali lažeš ali pa si naivna. Punce, ki so moj letnik torej 91 ali mlajše gledajo več ali manj na tipe, ki imajo denar ogromno je takih res je da so tudi izjeme ampak takih je zelo zelo malo…recimo moja kolegica je ena od teh normalnih in dela v službi kjer ima precej sodelovk in njihovi pogovori med pavzo so zmeraj debate o tipih, ki imajo denar oz nek status.
Med seboj si izmenjujejo informacije o tem kakšen je kak tip potem se jim pa mečejo pod noge da jih on opazi uglavnem doroljetine…takih je cel kup…osebno krivim feminizem in zahod …nobene kontrole nimajo več … samo ponucat pa čao.
Tipičen primer je moja soseda …v mladih letih je bila top od ženske še moj first crush je bila pri mojih 8 letih ahaha. Razdajala se je kokr se je lahko pa pustla se je razvajat vsakmu …jo pa zdaj pogledaš ločena dvakrat, dva otrok različen foter…pol leta nazaj je pa našla enga beta feget luzerja, ki se je poročil z njo …uglavnem v današnjih časih torej ženske današnjih genaeracij aint shit …uporabne samo za eno stavr to je pa to …večina NE VSE!
Očitno imava različne izkušnje oziroma živiva v tako različnem okolju, sama se res ne srečujem z ženskami, ki bi palile na denar, tudi sama nisem med njimi, pa sem precej blizu tvojem letniku 91.
Ne razumem pa tega, kako lahko za to kriviš feminizem? Če kaj, potem feminizem opogumlja ženske, da so samostojne, da si najdejo delo in služijo svoj denar in ne da so odvisne od moških in njihovih dohodkov. V glavnem se feminizem trudi ženske vpeljati iz zasebnega v TUDI javni sektor, da pač niso samo doma kot gospodinje svojim moškim.
Glede tvoje sosede nisem čisto prepričana kaj si hotel povedat. Ampak kakorkoli, nimam dovolj znanja da bi jo lahko obsojala in na pamet nekaj trdila o njenem primeru, pa tudi dvomim, da si se ti kdaj z njo odkrito pogovarjal o njenem življenju.
Človek se vpraša, ko te bere, koliko in kako sploh kakšno ponucaš, če so vse večje od tebe?
Saj ne vem kaj bi tu komentirala… Pri tvojem odgovoru se vidi kako lahko ljudje glede nekega “problema” razmišljamo samo do neke točke, naprej pa nismo zmožni pogledat. Mogoče si je lažje zatiskat oči in se slepit ali pa se nam preprosto ne da. Iz tvojega pisanja sem razbrala samo tvojo nizko samopodobo in ogromno kompleksov s samim sabo. No najbrž so za te komplekse krive tudi ženske.
V glavnem, v nobenem izmed videev nisem zasledila, da bi se ženske posmehovale in žalile moške manjše rasti, samo pač višina vpliva na izbor njihovih partnerjev, s čimer mislim da ni nič narobe. Pa tudi ni nič narobe če tebe debele ne privlačijo, si jih pač ne izbiraš za partnerke in jih pustiš pri miru. Ni pa treba nikomur pod nos metati njihovega videza – tako tebi ni treba da debelim ženskam govoriš da so ti neprivlačne, kot se ženskam ni treba posmehovati moškim (mogoče tebi?) da so majhni.
Videi pa so sami po sebi tako butasti, da se lahko samo čudiš. Butaste so mi ženske in njihovo obnašanje v videih, ki k večjemu povzročajo samo več škode in ostale ženske še bolj stigmatizirajo. Neumni so seznami, kot si ga je sestavila ženska v prvem videu. Neumen in primitiven pa je tudi moški, ki je brez posebnih ali pametnih argumentov zraven komentiral, kot bi lahko to komentiral samo nek užaljen, otročji fantič brez izkušenj in znanja.[/quote]
Ja samo ko nekdo reče od tipov da so mu ljubše suhe je takoj halo pri ženskah sploh ta debelih 🙂
Obratno pa je to pač preferenca 🙂
Pač najhuje ni to da je video butast ampak da je dokaj realen… ženske mislijo da so hud catch, ker imajo neko diplomo (phd iz zgodovine) ki je popolnoma nekoristna pri 60%+ ženske populacije ker je družboslovne smeri…
Potem imajo zalite noge in široko rit se tolažijo da je to kao in (latino) ampak pozabijo da one majo celulita 🙂
Nato pa bi imele tipa z postavo Špartancev ki bi mel samo njih (monogamija) hkrati pa bi mel vsaj nadpovprečno mesečno plačo 🙂
Saj ti dam prav, ene ženske so res naivne oziroma polne nerealnih pričakovanj, ampak, kaj pa ti, si v redu catch? Al se podobno kot one (da so latino), kako drugače tolažiš?
Da ne govorim o ženskah dons kuj k zavohajo da moši nekaj dela v lajfu pa lepo služi takoj pozabite na to kolko visok mora bit in kaj jaz vem kaj …se vidi da večina žensk samo hoče en easy life …skratka brezveze govort sj je polhno videov gor na netu kakšne ženske ste v resnici.[/quote]
Ni res da si vsaka ženska želi imet moškega, ki je visok – si pa v glavnem vse želimo moškega ki je vsaj enako visok kot me ali pa vsaj malo višji. Sama se pač ne bi dobro počutila z moškim, ki je od mene manjši, verjetno pa tudi ti ne bi bil povsem sproščen z žensko, ki je recimo 10 cm višja od tebe, lahko me popraviš. Ne vidim kaj je tu egoističnega. Ponavadi si res izbiramo partnerje, ki so nam na “lestvici” najbližje, pa če je tu največ ujemanja – naj bo tako.
Glede tega da pa si vse ženske želimo samo denarja in easy life… ne vem s kakšnimi ženskami se ti srečuješ, ampak v moji družbi se ne morem spomniti ene take ženske, ki bi si iskala moškega na podlagi tega koliko zasluži. Verjemi mi, tudi sama sem imela eno res lepo priložnost, ko me je pecal nek moški, ki je verjetno mislil, da bi lahko bil moj sugar-daddy. Pa se mi je tako bahal s svojim premoženjem, da mi je postalo kar slabo in sem ga v hipu zavrnila.
Ne glej preveč tistih ameriških posnetkov od raznih gold-diggerk, ker dobivaš samo napačne predstave in predsodke da so vse ženske take. Ker če je že tvoj pristop k ženskam bolj sovražno nastrojen in vzvišen – zaradi predsodkov v tvoji glavi – bi tudi jaz bežala stran od tebe, ti pa bi si lahko spet po svoje napačno predstavljal da je bilo to zato, ker ne zaslužiš dovolj ali pa je kriva tvoja višina.[/quote]
Glej, mene ne bi zmotil, če bi bil z babo iste višine, ali pa +/- 5cm razlike, to se sploh ne pozna. Point tle je, da babe že v naprej skenslate tipa, ki je VAŠE višine! Tisti meter90+ si ziher ne bojo eno tako debelajso vzel, tak že ima bolj pestro izbiro (seveda na račun vaše zabitosti/ozkoglednosti).
Ne glej preveč tistih ameriških posnetkov od raznih gold-diggerk, ker dobivaš samo napačne predstave in predsodke da so vse ženske take. Ker če je že tvoj pristop k ženskam bolj sovražno nastrojen in vzvišen – zaradi predsodkov v tvoji glavi – bi tudi jaz bežala stran od tebe, ti pa bi si lahko spet po svoje napačno predstavljal da je bilo to zato, ker ne zaslužiš dovolj ali pa je kriva tvoja višina.[/quote]
Glej, mene ne bi zmotil, če bi bil z babo iste višine, ali pa +/- 5cm razlike, to se sploh ne pozna. Point tle je, da babe že v naprej skenslate tipa, ki je VAŠE višine! Tisti meter90+ si ziher ne bojo eno tako debelajso vzel, tak že ima bolj pestro izbiro (seveda na račun vaše zabitosti/ozkoglednosti).[/quote]
Koliko žensk pa je že skenslalo tebe, ker si bil njihove višine in ne 190cm?
No od vseh moških, s katerimi sem se sama videvala so bili vsaj trije približno moje višine torej okrog 170cm +/- 5cm. Pa me ni motilo da niso bili visoki 190+. Sigurno si lahko vsak moški šteje v plus če je višje postave, kot si lahko vsaka ženska šteje v plus če je fit, pač zaradi idealov zahodne družbe. To pa še zmeraj ne pomeni, da mora biti vsaka debela ženska zadovoljna z vsakim moškim, ki ji utegne nameniti pozornost. Tudi ti imaš svoje preference, zunanji videz je vsaj na začetku vedno najbolj pomemben. Jaz nikoli ne bi bila z nekom ki me že na začetku ne bi fizično privlačil, pa naj bo to zaradi tega, ker je 10 cm nižji od mene. Tebe pa tudi nihče ne sili da se spuščaš v karkoli z debelimi ženskami.
Zaenkrat še nobena. Pa zadnja s kiro sem bil je bla 15 cm nižja od mene in mi je blo vseen, ker so mi druge stvari dost bolj pomembne.
Pa ne palamudi mi neki, ker mislm, da sem bil dovolj jasen. Če je tej debelajsi zunanji videz tok pomemben, potem nej pa še sama da kej nase. Nej neha žret, pa bo mogoče še za koga druzga (razen sama zase) bla decent catch.
Sej te ne vabim na zmenek, samo pogovarjava se 🙂
V samo teh nekaj stavkih si bil tako kontradiktoren sam sebi. Najprej da so ti druge stvari kot videz oziroma višina dost bolj pomembne, nato pa da naj ženska na videoposnetku neha žret, da bo decent catch še za koga drugega, ker debela je grda. Kaj to pa zate ni shallow? Vsak ima pač svoja merila. Pa ne stopam na njeno stran, ampak glede videza je vse kar si želi pri moškem to, da je višji od nje. To se mi pa res ne zdi neko nerealno pričakovanje.
Sej te ne vabim na zmenek, samo pogovarjava se :)[/quote]
Hehe, ta se ti je pa skoraj posrečila. V bistvu sem presrečna da sem suha in postavna, da si lahko izbiram tudi moške, ki so višji od mene.
Če bi iskala samo visoke, minus ambiciozne, pametne, s smislom za humor,…bi to še šlo skozi ja.
Ziher manj shallow kot skenslat nekoga, ker ni zrastel dovolj v višino. Za to moraš bit na nek način že psihopat, čista diskriminacija za moje pojme. Debelost je easy peasy proti temu, tistih 10 kil spraviš dol v dveh mescih, pa je. Ji pa še vedno ne bi pogledal skoz prste, ker s tako podobo samo kaže kako malo se ceni.
Tile video so me pa prav nasmejali, lol.
Nobody wants a libturd hippo, lol, with an inflated sense of self-worth.
Tile video so me pa prav nasmejali, lol.
Nobody wants a libturd hippo, lol, with an inflated sense of self-worth.[/quote]
Seveda, najboljše je seveda tisti skrčen list, ki je tako lepo kamufliram da hoče lepotca, ki ma ful keša in ki jo bo spravljal v smeh pa še pameten mora bit 🙂
In to kao ni unreasonable pri tisti šunkici 🙂
Še ena zelo dobra debata 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.