Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povprečna ženska feministka ipd.

Povprečna ženska feministka ipd.

Če se je moški odločil za samskost ZARADI ŽENSKE, mu le te še kako dirigira, kako naj živi v življenju.

De omnibus disputandum..

Feminizirana družba?
Kokretno.. kaj je to?
Primeri, razlike.. kako naj bi bilo?

De omnibus disputandum..

V bistvu si argumentiral ravno obratno kot si predstavljas. Namrec, sele v resni zvezi ti zivljenje “doloca” zenska. Ker ko enkrat vec ne bos plesal kot ona igra, si bye bye.

Samskemu tako nobene zenska ne more dirigirati. Tisti, ki se z zenskami cesa gre, ampak ne veze, pa lahko v vsakem trenutku brez vecjih posledic izstopi.

Ravno druzinski mozje, ocetje, so najbolj jebene stranke v danasnji pozensceni druzbi. Zenska se lahko v vsakem trenutku loci, sodisce ji bo dodelilo otroke, moskemu pa ne bo preostalo drugega kot nakazovanje denarja. Ni cudnega, da dajo zenske povod za vecino locitev. Moskih, ki se zelijo odpovedati otrokom, ni prav veliko. Ti pa tu sanjas koga zenske drzijo za jajca… lol.
[/quote]

Se vedno mislim da vecini moskim, ki se locijo tako najbolk ustreza. Ok, oni ne bi nakazovali niti denarja, ce bi bilo po njihovo. Po tvoje pa bi moralo biti kako?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

IIIIInnnnn …že n-tič ponavljam vprašanje:

kakšna pa bi morala biti družba (kako konkretno bi se morala spremeniti) , da bi vi užaljenčki prilezli iz svojih lukenj in ugotovili, da zdaj pa feminizem ni več grožnja?

A je še komu med vami ostalo ene pol jajca, da odgovori?

Ženske so kot vino. Če nisi pravi poznavalec, ti je vsaka ista. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj so pojasnili nulo, poligamne ženske morajo za začetek nehati z trojčki in slatanjem ostalih milfic po 30em, da spet ne propade še en imperij zaradi razuzdanega življenja povprečne Jožice kot smo to videli neštetokrat v zgodovini.
Potem pa jih morate lepo prositi, da se izclanijo z društva družbenih revolucijonarjev in opustijo radikalno idejo o samskem življenju moškega kot edini rešitvi za naš planet, vas poročijo in dajo na verigo, ker
je jasno, da brez njih ne morete.
To so okvirji, za dodatne informacije pa natančneje prouči 60-eta ko je bila zlata doba zakonov in načina urejenosti odnosov med partnerji. Mogoče imajo v mislih, da nam boste morale odstopiti sedeže v javnem prevozu kot črnci v ZDA do 68. leta:))

S prve me spominja njihov odnos do žensk kot primer ideala na podlagi tistega zadrtega moža z klasike Ridleya Scotta Thelma in Louise.

Aja pa kulturni marksizem in feminizem kot največje zlo bo obvezen predmet v OŠ in SŠ, da nas obvarujejo grešnih misli in dejanj.
Predvsem pa moramo vsi ostali spregledati, da imajo oni edini prav kako in kaj je treba z družbo, odnosi, kulturo, ker pogosto položijo nesrečne ženske brez trohice samospoštovanja, to je pa pomemben temelj, da peljejo našo civilizacijo naprej kot alfa šimpanzi svoj trop.

Saj so pojasnili nulo, poligamne ženske morajo za začetek nehati z trojčki in slatanjem ostalih milfic po 30em, da spet ne propade še en imperij zaradi razuzdanega življenja povprečne Jožice kot smo to videli neštetokrat v zgodovini.
Potem pa jih morate lepo prositi, da se izclanijo z društva družbenih revolucijonarjev in opustijo radikalno idejo o samskem življenju moškega kot edini rešitvi za naš planet, vas poročijo in dajo na verigo, ker
To so okvirji, za dodatne informacije pa natančneje prouči 60-eta ko je bila zlata doba zakonov in načina urejenosti odnosov med partnerji. Mogoče imajo v mislih, da nam boste morale odstopiti sedeže v javnem prevozu kot črnci v ZDA do 68. leta:))

S prve me spominja njihov odnos do žensk kot primer ideala na podlagi tistega zadrtega moža z klasike Ridleya Scotta Thelma in Louise.

Aja pa kulturni marksizem in feminizem kot največje zlo bo obvezen predmet v OŠ in SŠ, da nas obvarujejo grešnih misli in dejanj.
Predvsem pa moramo vsi ostali spregledati, da imajo oni edini prav kako in kaj je treba z družbo, odnosi, kulturo, ker pogosto položijo nesrečne ženske brez trohice samospoštovanja, to je pa pomemben temelj, da peljejo našo civilizacijo naprej kot alfa šimpanzi svoj trop.
[/quote]

Hvala – sicer tistega o šlatanju in trojčkih ne štekam, ampak lej, ok.
Škoda samo, ker dobim odtgovor samo od “stranskega opazovalca”…mene so bolj zanimale ideje taglavnih jamračev. Feminizem gor, feminizem dol – pa me je zanimalo kako bi konkretno to zver ukrotili…
Samo o čem bi pa potem jamrali in kaj bi bilo potem krivo za njihov neuspeh?

Pa to se mi je zdel vrh neumnosti, ko so napisali, da dekadentno življenje žensk pelje v propad družbe in je bil vzrok propada civilizacij…Ker moških sploh ni bilo pri orgijah in posteljni užitki ključno vplivajo na družbene spremembe in dinamiko sprememb.
Malce sem bil ciničen ampak očitno ne dovolj spretno :).

Ni kaj razumeti ali razložiti, ker ni problema o katerem pišejo pa tudi njihovi teoriji je skupen in logičen zaključek le paradoks in obup zgubljenih duš.
Oni lahko pustijo mail v temi “iščem moškega za seks” in to je njihov edini možen prispevek k vsebini foruma.

Še vedno se pogovarjamo o dveh različnih zadevah… Kdorkoli pojmuje MGTOW dobesedno, dela napako.

MGTOW je odgovor na to da babnce mislijo da vejo boljše kot tipi… prav pa naj, in če se tipi tega ne grejo je pa jok in stok… MGTOW je trenutno feminizem v pure form… takšen kot se ga je nekoč pred desetletji splačalo podpirat!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Veste vi kakšna oblika feminizma je najboljša za ženske kot so naciji vedli kaj je najboljše za Jude.

Zenska, kako si ti brez vsake vsebine, znanja, tudi zelje po slednjem. Skratka, klasicna definicija glupace. Sporocas vsakic, ko odpres usta.
[/quote]
Ampak nekaj si moraš priznati – moje besede te zarežejo v dno srca :). Če se temu lahko reče srce. Morda imaš kamen ali zgolj šoder :). Jeza je čustvo, ki ga moraš krotiti, sicer ne boš nikoli dobrodošel v ženskem svetu. Nič čakat, začni že danes!

Ne skrbi ti za nas. Rojen si, da služiš babi in glej, da ne razočaraš svoje lastnice. Sicer bo to spet ena ponesrečena zgodba, kot so številne. vsi copatarji ste polni neke teorije, v praksi pa ločitve kažejo, kolk imate dejansko pojma.

Ne skrbim za vas, le povedal sem mnenje o neumnosti, ki jo ponosno širite, ker s tem bombardirate forum na dnevni ravni že leta.

Jaz in večina ostalih smo v osnovi isti kot člani MGTOW pred pridruzitvijo, vsi odprti in z določeno željo po partnerki, le da ste jih vi po eni slabi izkušnji ali parih vse zmetali v en koš, ostalim pa slabe izkušnje ne ubijejo želje in samozavesti ter ne pomracijo uma.

Ker za nobenega tu ne morem reči, da premore neodvisen duh in od nekdaj ne rabi ženske niti pod razno, potem bi jih spoštovali. Vsi ste obupali in polni jeze ves srž in krivdo zvrgli na ženske.

In koliko opažam je z leti vsem huje, če jim nihče ne reče nič kot, če se partner razjezi nanje. Tako, da ti si boj že zgubil, kot vsi v vašem društvu, ki je pravzaprav feministično le, da ženske tega ne dojamejo kot ste nas razsvetlili.

Saj ni važno kdo v odnosu nosi hlače, glavno, da je obema po godu.

Ne skrbi ti za nas. Rojen si, da služiš babi in glej, da ne razočaraš svoje lastnice. Sicer bo to spet ena ponesrečena zgodba, kot so številne. vsi copatarji ste polni neke teorije, v praksi pa ločitve kažejo, kolk imate dejansko pojma.
[/quote]

V praksi imajo težave predvsem bodoči MGTOW-jevci. 😉

Ee en kulturni Marsist. MGTOW, ce ze razmisljamo, moramo to zadrzimo za sebe, a ne? Koji idiot. In kje pise, da MGTOW ne sme seksat? Kje me ti vidis druge prepricevati, da je MGTOW edino pravilno?

To kar jaz tu vidim je ravno obratno. Vecina se vas spotika ob MGTOW, ne obratno. Vecina vas ima MGTOW za neke vrste budale. Vecina vas zagovarja edino pravilno karkoli ze to je po vasem prepricanju”.

Svet je ravbo oratno kot si vecina razlaga. Tako je vedno bilo. Vecina ste BEDAKI sami.

Ne vem za druge. Zase pa vem, da sem v roke” vzel malo vec kot tisti, ki bi me ucili kako je menda treba ziveti. Predvsem pa sem malo vec izkusil. In se iz tega se toliko vec naucil.

To so moderne “princeske na zrnu graha”, ki se nočejo sprijaznit z dejstvom, da se svet ne vrti okoli njih kot se je takrat, ko je za njih skrbela mamica in sedaj vse druge ženske ne pašejo v ta njihov kalup…

Peterpanovski sindrom, večno neodrasli fantiči
[/quote]
Samo da si ti odrasu. Se mal si ponavljaj. Se bos bolj odraslega pocutil.

Potemtakem, če tvoja teorija drži, jih je še premalo nat***, saj je ob tej veliki številki še vedno zafrustriran in razočaran, da so mu vse ženske prišle vrh glave, ker ni našel nobene prave, ki bi mu ustrezala. 🙂

Kapricavost, kot če poskusiš 10 sort čevljev, pa ti noben ne ustreza, potem pa začneš na koncu kriviti čevlje, da niso uliti po pravih merah, češ da boš jih zabrisal na cesto.
Jah, nič, kaj potem jamranje, hodi bos – ostani brez ženske, če imaš zdravo vsaj eno roko, bo šlo. 😀
[/quote]
Vidis kako ne dojames?? Ni stvar v tem ali onem cevlju, kapricah, ipd. Stvar je v tveganju dolgorocnega nosenja enega para cevlja v sodobni druzbi. Kar se ne pomeni, da cevljev vec ne pogledas, da jih vec ne nosis, itd. Ti si se zaciklal pri uravnilovki kar MGTOW gotovo NI.

Feminizem ima točno določen pomen: v meščanski družbi gibanje žensk za enakopravnost z moškimi: pospeševanje feminizma

Če se torej nekdo sklicuje na “feminizem”, da s tem zatira ženske (ISIS hidžab video) ali moške.. to ni feminizem, temveč ZLORABA.

Namesto praznih besed, bi bilo morda primerneje, da pokažeš na konkretne primere. Katero dejanje, kjer in kdaj?
[/quote]
Ce kdo ponuja prazne beside, eno samo teoretiziranje, si to prav ti. S tem, da tako ne dojames razlike med teorijo in prakso.

Kar sem prilepil je le en od mnogih pokazateljem kaj se dogaja v danasnjem svetu in kaj med drugih ravno feninistke podpirajo.

Poleg tega vedi, da feminizem ima enakost le za krinko. Vedno je bil borba za posebne privilegije zensk. Ce bi slo za enakost, bi lahko rekli preprosti equality ne pa feminizem.

Ce ti pac ne vidis to kar sprasujes, potem tega niti ne zelis videti. Nastel sem ze nickoliko primerov. Pac, verjami kar zelis verjeti. Tako in tako je lazje ziveti v teoriji kot praksi.

Se najvecji pokazatelj kako pro-zensko okolje nad obdaja je to, da vecina tega sploh ni splosobna videti, ker ste indoktrinirati, da gre za normalno.

Normalno je, da se zenska sama odloci, ce bo spocetega otroka obdrzala ali splavila. Moski pri tem nima besede. Njegova volja je nepomembno. Ima pa zakonsko doloceno obveznost, da do polnoletnosti in dlje otroka financira, pa ce se strinjal ali ne, ce mu je bil podtaknjen ali ne, ce… Noben ga nic ne vprasa. Skratka, izrazito pro-zenska zakonodaja.
Ce gresta narazen se podrazumeva, da bo le ta “sel” z zensko. Ce se slednja odseli ali kako drugace odloci, da mu onemogoci stike, moski otroka pac vec ne bo videz. Nobenih posledic. Sodna praksa je 100% na strani zenske.
Poznam primera dveh zakonov, kjer bi se moska locila, pa se ne, ker vesta, da bi otroke izgubila.

V bistvu si argumentiral ravno obratno kot si predstavljas. Namrec, sele v resni zvezi ti zivljenje “doloca” zenska. Ker ko enkrat vec ne bos plesal kot ona igra, si bye bye.

Samskemu tako nobene zenska ne more dirigirati. Tisti, ki se z zenskami cesa gre, ampak ne veze, pa lahko v vsakem trenutku brez vecjih posledic izstopi.

Ravno druzinski mozje, ocetje, so najbolj jebene stranke v danasnji pozensceni druzbi. Zenska se lahko v vsakem trenutku loci, sodisce ji bo dodelilo otroke, moskemu pa ne bo preostalo drugega kot nakazovanje denarja. Ni cudnega, da dajo zenske povod za vecino locitev. Moskih, ki se zelijo odpovedati otrokom, ni prav veliko. Ti pa tu sanjas koga zenske drzijo za jajca… lol.
[/quote]

Se vedno mislim da vecini moskim, ki se locijo tako najbolk ustreza. Ok, oni ne bi nakazovali niti denarja, ce bi bilo po njihovo. Po tvoje pa bi moralo biti kako?
[/quote]
Ja, vecina ljudi je butlov. Pa to se ne pomeni, da smo vsi butli.

[/quote]

[/quote]
Kako bi moralo biti? Real equality! Smo v pro-zenskem svetu, tako vec niti ne vete kaj je pravi equality.

Ce se ze forsira enakopravnost, naj gre za pravo enakopravnost. Ne pa da se zenski daje vse pravice, zenske kvote in pravno zascito, da moskega obere, hkrati pa nobene odgovornosti.

[/quote]
Vbistvu si lepo opisal svojo stran. Eno in edino je pravilno. Ostali smo bedaki, ki naj bomo tiho.

Kot ze tolikokrat receno, velika vecina vas je opranoglavih komunajzarjev, ki zagovarjate vse kar levica vrze ven. Si klasicni primerek.

Zenska, kako si ti brez vsake vsebine, znanja, tudi zelje po slednjem. Skratka, klasicna definicija glupace. Sporocas vsakic, ko odpres usta.
[/quote]
Ampak nekaj si moraš priznati – moje besede te zarežejo v dno srca :). Če se temu lahko reče srce. Morda imaš kamen ali zgolj šoder :). Jeza je čustvo, ki ga moraš krotiti, sicer ne boš nikoli dobrodošel v ženskem svetu. Nič čakat, začni že danes!
[/quote]
Ce je se kdo rabil dokaz, da nisi le glupaca. Ampak domisljava glupaca. Klasicem primerek dolgorocno samske zenske. Ni si treba laskat. Sem ti ze povedal, da me nisi nikoli 5% zanimala. Mnenje domisljave glupace mi je pomembno kot lanski sneg. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close