Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povprečna ženska feministka ipd.

Povprečna ženska feministka ipd.

Ti pac zagovarjas stalisce, da moski nosi 100% odgovornost, zenska pa 100% pravico odlocanja prej IN potem. in v modernem pozenscenem svetu je to kao fer. Pa ni.

Vse kar jaz zagovarjam je equality. Kar pomeni deljeno odgovornost in deljeno moznost odlocanj kako dalje. Tega pa trenutno nimamo. Vse v zvezi otroci je v prid zenske. Vse je “up to her“. Moskega se prakticno vec sploh ne uposteva.

Pa dajte ljudje bozji malo realno pogledati na stvar. Nehajte ze s tem nezivljenskih teoretiziranje.
Moski in zenska se spoznata in slej kot prej zacneta s spolnimi odnosi. Ne zivimo vec v srednjem veku, kjer se caka do poroke. Tudi ce se kondom prakticira skozi prvih nekaj spolnih odnosov, je parov, ki bo to poceli celo zivljenje bore malo. Razlogi so jasni vsakemu, ki si je s kondomi kdaj daj opravka. Torej, slej ko prej se preide na seks brez kondoma. In to, mimogrede, sploh ne nujno zaradi zelje moskega, Od tu dalje pa moski vec nima vsega pod svojo kontrolo. Ce mu zenska zatrdi, da je varno, da je zascitena, da je mimo ovulacija, da… da lahko notri, bo pac notri.

Razumem, da vas je vecina seksualno neizkusenih. In zivite v nekih teoreticnih idealih, ki z realnostjo nimajo veze. Zato pa je za mano toliko izkusenj, da dobro vem kako stvari potekajo. Ne le pri meni pac pac pa tudi pri drugih. Nisem se bil s partnerko, ki bi na dolge steze vztrajala pri kondumu. Nobena!!! Seveda se ne bom “hvalil” s stevilkami, ki jih tako vec ne poznam. Povedal pa bom, da sem bil celo z eno ginekologinjo. Torej, se vsaka je, ce ne prej po par tednih, sama zelela brez kondoma. Kar pa se ne pomeni, da se ni prakticirala razna vrsta zascite. Ce ne drugace metoda umika. in to dolga leta. In glede na to, da sem uspel v 40ta priti brez spolnih bolezni in neplaniranih otrok, ali splava, ocitno nekaj vem. Kar si za vecino prisotnih teoretikov ne bi upal trditi. Vem pa kaj vse se dogaja, kaj vse se je ze meni zgodilo in kaj vse sem ze sam moral narediti, da je moja situacija se vedno taksna kot je.

Skratka, ne me razumet, da zagovarjem enostransko, moski lahko pocne kar ga je volja, miselnost. Ker temu gotovo ni tako. Opozarjam pa na nepravicnost trenutne zakonodaje, kjer moski nosi 100% odgovornost za spocetega otroka (pa ceprav morebiti sploh ni oce! ja, tudi to se dogaja), tudi v primerih, ko je zenska ekplicitno vedela, da si otroka (se) ne zeli, ga ni zelel obdrzati in je bil vec ali manj le nacrtno zaveden, nategnjen. Poslusajte. Jaz imam prakse. Vem kaj se dogaja. Zivljenje ni vasa naivna teorija z nizom 0 in 1.
[/quote]

Ti pac zagovarjas stalisce, da moski nosi 100% odgovornost, zenska pa 100% pravico odlocanja prej IN potem. in v modernem pozenscenem svetu je to kao fer.

Tega absolutno NE zagovarjam! Od kje ti to??
In od kje ima ženska 100% pravico odločanja prej in potem?
Fizično je ponavadi ženska šibkejša, da bi kahko moškega posilila ravno v dneh ovulacije.
Če tuli, cepeta in moleduje, da si želi otroka in on absolutno ne, kako prfuknjen mora bit potem tak moški, ki se bo šel s tako žensko nezaščiten spol.odnos na polno?
Precej debilen.
Če se dogovorita OBA že na začetku veze, da otrok ne bo, so stvari jasne:
– KT ali kondomi, ali kot praviš, kot si sam prakticiral c.interuptus…
Iz lastnih večletnih izkušenj je c.i. bil 100% zanesljiv.
In vem, da je medicinska propaganda drugačna, zaradi mladoletnih nezaželjenih nosečnosti in spb-jev.

A potem smo spet na mojem zgornjem postu, o debilnih moških, ki očitno ne vejo kdaj jim pride in se c.i. ne znajo it, ali pa iz egoističnih razlogov nočejo it (ker je tko fajn noter špricat..btw izjava enega takega telebajska)..
In za posledice debilizma je treba nekaj plačat. C’est la Vie.
Manj si informiran, pameten, več-krat in bolj brutalno boš dobil po p.čki, kruto rečeno.

In če je v tem primeru nezaželjen otrok bil tudi z ženske strani, sta najebala OBA (kje ti tukaj vidiš, da se lahko 100% ženska izogne odgovornosti do otroka?)..
Ponavadi ravno moški lažje spizdi nekam.
Izredno malo je žensk, ki bodo novorojenčka kar tako zapustile (dojenje, hormonska navezanost, naravni biološki materinski čut za skrb preživetja potomca).
Še vedno obstaja tudi posvojitev.

Tako da, tvoja teza, kako samo moški najebe v celotni kolobociji okrog spočetja otroka, ti ravno ne pije vode.
[/quote]
Danes je zal tako, da se vsestransko zagovarja striktno zenski pogled na vse zivo, tudi kar se tice otrok. Ta pogled je tako zelo zakoreninjem, da ze samo omenjanje dejanske enakosti, kaj sele moskega vidika, sprozi ognjemet kot sem lepo vidi ze na primeru reakcije, ki te dni spremlja komentar Miss ZDA 2017.

Dejstvo je, da imamo tako moske kot zenske, ki ga “serjejo”. Ponavljam, moski IN zenske. Tega ni za zanikati. Ravno tako pa ni moc zanikati, da imajo zenske ekskluzivno pravico odlocanja kaj s spocetim otrokom. Medtem ko je mosko mnenje okoli tega NEPOMEMBNO. S tem, da slednje velja tudi kasneje. Ce zenski karkoli ne ustreza, se lahko mirne duse loci, otroka odpelje, moskemu pa ne ostane drugega kot placevanje poloznic. Pika. V najbolj pozenscenih okolji pa moski seveda se neprimerno bolj nastrada.

To je realnost danasnjega pozenscenega sveta. In to je tisto kar izpostavljam. Namrec, dejstvo, da se moskega glede otrok prakticno NE UPOSTEVA, ne le da ni fer, ampak vodi do posledic, ki so tako za moske, kot tudi druzbo kot celoto, neugodne, Na koncu pa seveda tudi za zensko, da si ne bo kdo delal utvar. Namrec, pridemo tudi do biti pojma MGTOW. Za vse vec moskih enostavno vec ni racunice. Si recemo, hvala, ampak pod taksnimi pravile se jaz tega ne mislim it. Ze res, da en “cidak” ni noben. Dejstvo pa je, da nas je taksnih vse vec in vec. In slej kot prej bo slo za hudicevo velik problem, ki se bo dotaknil vseh. Tudi tisth, ki si danes zatiskajo oci, nas zalijo in nadaljujejo s forsiranjem pro-zenske agende.

Podobno se je ze zgodilo s porodnisko. Zenske imate raznorazne pravice. Tudi prav. Vedite pa, da so ravno te iste pravice, bolj ko so obsezne in na skodo podjetij, hkrati tudi razlog, da so delodajalci, sploh manjsa podjetja, toliko pazljivi pri tem koga zaposlujejo. In razumljivo zakaj. Vsaj meni. Samo kaj ko ima v Sloveniji velika vecina prebivalstva komunajzarska prepricanja in na delodajalce gleda kot na neke zajedalce. S stalisca nekoga, ki je marsikaj tvegal, vlozil se pa se svojega casa in denarja, da je uspel podjetje zgraditi in razsiriti do te mere, da danes zaposluje druge, pa velika vecina niti pod razno ne zna pogledati.

So razlogi zakaj vedno znova poudarjam skodljivost komunajzarske mentalitete enoumlja. Ker se tice vseh por druzbe.

In še enkrat: NI IZGOVOROV za “SLUČAJNO” zanositev, če si sam kot moški prej 100% prepričan, da si 100% ne želiš riskirat in odgovarjat za posledice.
“POSLE (neodgovornega-brez zaščite) JEBANJA, NEMA KAJANJA!”
[/quote]
Ti pac zagovarjas stalisce, da moski nosi 100% odgovornost, zenska pa 100% pravico odlocanja prej IN potem. in v modernem pozenscenem svetu je to kao fer. Pa ni.

Vse kar jaz zagovarjam je equality. Kar pomeni deljeno odgovornost in deljeno moznost odlocanj kako dalje. Tega pa trenutno nimamo. Vse v zvezi otroci je v prid zenske. Vse je “up to her“. Moskega se prakticno vec sploh ne uposteva.

Pa dajte ljudje bozji malo realno pogledati na stvar. Nehajte ze s tem nezivljenskih teoretiziranje.
Moski in zenska se spoznata in slej kot prej zacneta s spolnimi odnosi. Ne zivimo vec v srednjem veku, kjer se caka do poroke. Tudi ce se kondom prakticira skozi prvih nekaj spolnih odnosov, je parov, ki bo to poceli celo zivljenje bore malo. Razlogi so jasni vsakemu, ki si je s kondomi kdaj daj opravka. Torej, slej ko prej se preide na seks brez kondoma. In to, mimogrede, sploh ne nujno zaradi zelje moskega, Od tu dalje pa moski vec nima vsega pod svojo kontrolo. Ce mu zenska zatrdi, da je varno, da je zascitena, da je mimo ovulacija, da… da lahko notri, bo pac notri.
[/quote]
Ti nisi resen, ali pa si neumen ko točak. :)) Če moški nima želje seksat brez kondoma, pač ne bo, as simple as that. Če pa bo, pa naj nosi posledice, pravila so znana vnaprej. Greš igrat človek ne jezi, potem pa se jočeš, če kdo “vrže ven”. Šalabajzer en.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V bistvu le potrjujes v kako pozenscenem svetu zivimo.

Popolnoma srejemljivo (ti) je, da zenska, ki ima na voljo 10 oblik kontracepcije, tega ne prakticira. In kar naprej se izpostavlja grozo in strah kontracepcijskih tablet. Prosim lepo. Kvecjemu kak odstotek zensk s katerimi sem se v zivljenju srecal, je imelo kakrsenkoli problem s KT. S tem, da obstaja se pa se drugih metod.

Po drugi strani pa se trivializira KIRURSKI POSEG. Sorry, ampak slednji ni tako zelo trivijalen. Ze tega se je treba zavedati, da vsak kiruski poseg nosi dolocena tveganja. Imel sem ze podobno “trivijalno” operacijo. Pa so me posledice zaznamovale za celo zivljenje.

Torej, prepricanje, ki nam ga prodajas, ti in vecina ostalih, je nazoren pokazatej pozenscene druzbe. Pozenscenost moskega nima nobene veze s kosmatostjo, ipd. Vse je v glavi. In ponotranjenju modernih pro-zenskih prepricanj. Tudi tega ko mi kar naprej prodajate teorije o kondomih in vazektomiji. Medtek, ko je danes vztrajati pri tem, da se (tudi) zenska kako zasciti, ze bogokletno.

Briga me kaj si mislis. Zame vas je tukaj 95% tako popolnih nerazgledanih kumunajzarsko nastrojenih luzerjev.
[/quote]

Isto si misli model, ki je z avtom zalutal v kontra smer po avtocesti, nevedoč seveda. :))
[/quote]
S tovrstno argumentacijo si, vsaj kar se mene tice, le zabijas avtogole. Ves, jaz nisem nikoli vozil v isti smeri kot ostali. Zato sem za razligo od vas ostalih nekam tudi prisel. Vi pa kar furajte v isto smer, z mozgani na off. Kot pravi ovce za strizenje. Pa se ponosni ste na to. Res vam ni pomoci. 😉

Pa vi še kar nabijate, se zapletate, ovijate, prerekate….poiščite si žensko!

[/quote]
Ti nisi resen, ali pa si neumen ko točak. :)) Če moški nima želje seksat brez kondoma, pač ne bo, as simple as that. Če pa bo, pa naj nosi posledice, pravila so znana vnaprej. Greš igrat človek ne jezi, potem pa se jočeš, če kdo “vrže ven”. Šalabajzer en.
[/quote]
Od kralja belih vitezov kaj drugega niti ni za pricakovati. Sicer pa zate res ni strahu, da bi kdaj imel moje “probleme”. Kot prvo, meni ni treba pol leta moledovati, da se me zenska usmili. Kot drugo, bojazen, da bi si zenska zelela otroka z luzerjem kot si sam, tako ne obstaja. 😉

Bebec kot si pa tako ne dojames, da igras po zenskih pravilih v pozenscenem svetu. Blissfully ignorant puppy. Jaz se jih zavedam. n zivim prilagojeno. Ti pa kot krava v zakol. Nevedna do zadnjega trenutka. 😉

Jaz jo imam. Kar si za tebe ne bi upal reci. Srot od zenske, kot si sama, ni za drugo kot klasicni pump and dump. 😉

Isto si misli model, ki je z avtom zalutal v kontra smer po avtocesti, nevedoč seveda. :))
[/quote]
S tovrstno argumentacijo si, vsaj kar se mene tice, le zabijas avtogole. Ves, jaz nisem nikoli vozil v isti smeri kot ostali. Zato sem za razligo od vas ostalih nekam tudi prisel. Vi pa kar furajte v isto smer, z mozgani na off. Kot pravi ovce za strizenje. Pa se ponosni ste na to. Res vam ni pomoci. 😉
[/quote]

Kamorkoli si že prišel, na veliko se jamra tam. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz jo imam. Kar si za tebe ne bi upal reci. Srot od zenske, kot si sama, ni za drugo kot klasicni pump and dump. 😉
[/quote]
Nekoga imeti ali ga samo posedovati za spolne usluge ni enako. Razmišljaj!

[/quote]
Od kralja belih vitezov kaj drugega niti ni za pricakovati. Sicer pa zate res ni strahu, da bi kdaj imel moje “probleme”. Kot prvo, meni ni treba pol leta moledovati, da se me zenska usmili. Kot drugo, bojazen, da bi si zenska zelela otroka z luzerjem kot si sam, tako ne obstaja. 😉

Bebec kot si pa tako ne dojames, da igras po zenskih pravilih v pozenscenem svetu. Blissfully ignorant puppy. Jaz se jih zavedam. n zivim prilagojeno. Ti pa kot krava v zakol. Nevedna do zadnjega trenutka. 😉
[/quote]

Kakšen zakol? Pri nas je vsak dan fešta. Glej, ne gremo vsi po tvoji poti. Če ne bi vozil kontra, bi razumel. Tako pa, pač ne boš.

[/quote]
Nekoga imeti ali ga samo posedovati za spolne usluge ni enako. Razmišljaj!
[/quote]
Dobim kar potrebujem. Kaj vse to je, je pa moja stvar. Vsekakor I hudega ni. Kar si za tebe ne bi upal reci.

[/quote]

Kakšen zakol? Pri nas je vsak dan fešta. Glej, ne gremo vsi po tvoji poti. Če ne bi vozil kontra, bi razumel. Tako pa, pač ne boš.
[/quote]
Ko mi to pise clovek, ki pozna le eno in edino pot. Poti, ki sem jih jaz ze prehodil, ti ne ves niti da obstajajo. Tu pa se ven mecec kot neki izkuseni starosta. Daj, malinovec, ne delaj se pametnejsi kot si, no. 😉

[/quote]
Ko mi to pise clovek, ki pozna le eno in edino pot. Poti, ki sem jih jaz ze prehodil, ti ne ves niti da obstajajo. Tu pa se ven mecec kot neki izkuseni starosta. Daj, malinovec, ne delaj se pametnejsi kot si, no. 😉
[/quote]

Ja, eni se pač učimo na napakah drugih, ne rabimo vsega prehodit. 😉

Samo še čakam enega bistrega, da bo napisal, kako ni pošteno, da ženske lahko rojevajo, medtem ko moški tega ne morejo. jok, jok, jok….

Pol pa dater, dejva si zamislit – ti si predsednik največje stranke v Sloveniji, za sabo imaš ogromno volilcev, večinsko podporo v parlamentu, mediji te obožujejo….
In zdaj boš predlagal 5 novih zakonov, ki bodo popravili to katastrofo, kjer vladajo podivjane feministke. Kateri zakoni bi to bili?

Popolnoma srejemljivo (ti) je, da zenska, ki ima na voljo 10 oblik kontracepcije, tega ne prakticira. In kar naprej se izpostavlja grozo in strah kontracepcijskih tablet. Prosim lepo. Kvecjemu kak odstotek zensk s katerimi sem se v zivljenju srecal, je imelo kakrsenkoli problem s KT. S tem, da obstaja se pa se drugih metod.

Po drugi strani pa se trivializira KIRURSKI POSEG. Sorry, ampak slednji ni tako zelo trivijalen. Ze tega se je treba zavedati, da vsak kiruski poseg nosi dolocena tveganja. Imel sem ze podobno “trivijalno” operacijo. Pa so me posledice zaznamovale za celo zivljenje.

Torej, prepricanje, ki nam ga prodajas, ti in vecina ostalih, je nazoren pokazatej pozenscene druzbe. Pozenscenost moskega nima nobene veze s kosmatostjo, ipd. Vse je v glavi. In ponotranjenju modernih pro-zenskih prepricanj. Tudi tega ko mi kar naprej prodajate teorije o kondomih in vazektomiji. Medtek, ko je danes vztrajati pri tem, da se (tudi) zenska kako zasciti, ze bogokletno.
[/quote]

Sori, za nekega intelektualca si pa ti malo preveč ignorantski. KT so problematične, med drugim povzročajo pljučno embolijo. In zdaj ti pričakuješ, da se bodo babe kr naprej filale s tabletami, da boš ti lahko v miru šprical okoli, ter se redile, slabo počutile, boleli jih bodo joški, ker ti je za kondome škoda keša, ob vsem kešu, ki ga baje imaš…

Ti si mi pa za nekega kao neodvisnega dedca bistveno preveč zjamran in mimozast. cel čas praviš, kako si prilagojen, v bistvu se pa samo nekaj pritožuješ nad “poženščenostjo” sveta. Sej pa te nihče ne sili imeti nič z babami, če te tako ogrožajo..

Aja to te moti, ker ženske več niso stigmatizirane zaradi seksa?

To bi ti moralo biti všeč, če seks razumeš kot šport.

[/quote]

Sori, za nekega intelektualca si pa ti malo preveč ignorantski. KT so problematične, med drugim povzročajo pljučno embolijo. In zdaj ti pričakuješ, da se bodo babe kr naprej filale s tabletami, da boš ti lahko v miru šprical okoli, ter se redile, slabo počutile, boleli jih bodo joški, ker ti je za kondome škoda keša, ob vsem kešu, ki ga baje imaš…

Ti si mi pa za nekega kao neodvisnega dedca bistveno preveč zjamran in mimozast. cel čas praviš, kako si prilagojen, v bistvu se pa samo nekaj pritožuješ nad “poženščenostjo” sveta. Sej pa te nihče ne sili imeti nič z babami, če te tako ogrožajo..
[/quote]

Lahko je intelektualec (ki gleda le na svojo rit). Taki potem najbolj jočejo, kako jih drugi “izkoriščajo”. Umreš od smeha. 🙂

[/quote]

Lahko je intelektualec (ki gleda le na svojo rit). Taki potem najbolj jočejo, kako jih drugi “izkoriščajo”. Umreš od smeha. 🙂
[/quote]
Smej se bebec, smej, v vsej svoji naivnosti, nerazgledanosti in zivljenski neizkusenosti. Drugega ti tako ne preostane. Pravi as si, ja, blissfully ignorantin full of yourself,

[/quote]

[/quote]
Prav nic manj pozenscen nisi od Markota. Le se en dezurni zagovornik zensk, pozenscenega sveta in zenskega pogleda na svet. 😉

Za zenske obstaja nic koliko oblik kontracepcije. Dalec od tega, da so KT edine. In dalec od tega, da so tako problematicne. Mimogrede, imajo tudi pozitivne ucinke in ene jih zaradi njih tudi jemljejo pa čeprav sploh ne seksajo. Ampak tebi je tako pomembno zagovarjanje tvojega zagrenjenega pogleda na svet, kjer je edino pravilno, da smo moski in zenske sami. Skratka, si le druga verzija Markota. S tem izpostavljanjem cene kondomov pa, vsaj kar se mene tice, predvsem kazete na to, kako se vam zivljenje vrti okoli drobiza, ki za vas seveda ni drobiz. Vas problem. Dejstvo pa ostaja, da se gre bore malo ljudi dolgorocno spolnosti s kondomov. In to z dobrim razlogom. Cesar taksni, ki kaj vec od bezne avanture in one night stands logicno ne morete razumeti. Namrec, realno pogledano, ste seksualno neizkuseni. Tako kot je seksualno neizkusena vecina tistih, ki celo zivljenje seksa le z enim ali dvema partnerjema. Sorry, ampak tako pac je. Zaradi mene se naprej prodajaj te svoje tralala teorije. Vendar praktikanti ze vemo kako je na stvari. Tako, da taksne in drugacne teoretike z avijona prepoznamo. Ko bi kdaj v zivljenju z eno zenko vsaj 100x ali 1000x seksal, bi vedel kako bedasto je zagovarjanje kondomov kot dolgorocne metode kontracepcije. Jaz bom sel celo tako dalec in rekel, da zenska, ki bi kaj takega pricakovala, da bova na veke in vekomaj s kondomom, je ze izkljucno zaradi tega hudicevo hitro bye bye. Seveda pa v zivljenju taksne se nisem srecal. Odkrito povedano, z veliko vecino zensk s katerimi sem imel opravka, sem se sel spolnosti na zaupanje. Zaupanje v vseh ozirih. Kaksni kondomi neki. Pogosto ravno na zeljo zenske. In z eventualnim vztrajanjem pri kondomu bi povzrocil skodo, nezaupanje in zbudil razne dvome. Razumem pa, da taksno zaupanje pri vecini ljudi ni nekaj obicajnega. Ali, ce povem drugace, nate zenske gledajo precej drugace kot name, s tem, da gre ze v osnovi za po vecini drugi kaliber zensk. Namrec, vem, da so kondomi nekaj najbolj normalnega tistim, ki prakticirate obcasen seks s porocenimi, prostitutkami, ipd. Tisto, enkrat na dva meseca. In pa seveda med mladoletnimi malinovci, ki jim tako ni za zaupati. Skratka, moja perspektiva, iz prakse, nima veze s tvojo. Spolnost s kondomom, natakni in zgi, pac ni spolnost kot se je grem jaz. Spolnost je dinamicna zadeva, kjer do taksnega ali drugacnega vtikanja prihaja spontano. V bistvu se mi zdi brezveze vse to sploh razlagat. V svoji sila omejeni izkusenosti vec ali manj le nezivljensko zagovarjate nekaj kar tako poznate le iz svoje sila omejene prakse. In temu se rece tudi teoretiziranje neizkusenih. Namrec, ponavljam, kondom je sila uporabna zadeva za razno razne situacije. Je pa tudi sila neprakticna dolgorocna resitev. Zato je ljudje na dolge steze seveda ne prakticiramo. Ampak tega 1x mesecno jebaci, ki ste dali morda par deset zensk skozi v svojem zivljenju, z nobeno pa niste seksali vec kot 10x, seveda ne razumete. Ker vam je tuje. Jasno kot beli dan pa mi je tudi kvaliteta spolnosti s tovrstnimi moskimi. Ampak to je ze druga tema.

Aja to te moti, ker ženske več niso stigmatizirane zaradi seksa?

To bi ti moralo biti všeč, če seks razumeš kot šport.
[/quote]
Napacno si me ocenil. Moj pogled na seks s tvojim nima prav dosti skupnega. Cisto prevec si pod vplivom ostalih forumskih enoumnezev, ki so naredili kariero iz svoje fantazijske predstave o meni. Skladiscnika, ki seksa prostitutke brez vsakih custev. Vi ste pa razni asi. Resnica seveda ne bi mogla biti drugacna. V vseh pogledih. Ampak kaj cem to razlagati ljudem, ki si me morajo tako nizko zamisljati, da se sami bolje pocutijo.

[/quote]
Smej se bebec, smej, v vsej svoji naivnosti, nerazgledanosti in zivljenski neizkusenosti. Drugega ti tako ne preostane. Pravi as si, ja, blissfully ignorantin full of yourself,
[/quote]

Daj ti, ko si tako pameten, odgovori raje na vprašanje wet wet wet, namesto da se “delaš” pametnega. Pokaži, da si. 😉

[/quote]
Prav nic manj pozenscen nisi od Markota. Le se en dezurni zagovornik zensk, pozenscenega sveta in zenskega pogleda na svet. 😉

Za zenske obstaja nic koliko oblik kontracepcije. Dalec od tega, da so KT edine. In dalec od tega, da so tako problematicne. Mimogrede, imajo tudi pozitivne ucinke in ene jih zaradi njih tudi jemljejo pa čeprav sploh ne seksajo. Ampak tebi je tako pomembno zagovarjanje tvojega zagrenjenega pogleda na svet, kjer je edino pravilno, da smo moski in zenske sami. Skratka, si le druga verzija Markota. S tem izpostavljanjem cene kondomov pa, vsaj kar se mene tice, predvsem kazete na to, kako se vam zivljenje vrti okoli drobiza, ki za vas seveda ni drobiz. Vas problem. Dejstvo pa ostaja, da se gre bore malo ljudi dolgorocno spolnosti s kondomov. In to z dobrim razlogom. Cesar taksni, ki kaj vec od bezne avanture in one night stands logicno ne morete razumeti. Namrec, realno pogledano, ste seksualno neizkuseni. Tako kot je seksualno neizkusena vecina tistih, ki celo zivljenje seksa le z enim ali dvema partnerjema. Sorry, ampak tako pac je. Zaradi mene se naprej prodajaj te svoje tralala teorije. Vendar praktikanti ze vemo kako je na stvari. Tako, da taksne in drugacne teoretike z avijona prepoznamo. Ko bi kdaj v zivljenju z eno zenko vsaj 100x ali 1000x seksal, bi vedel kako bedasto je zagovarjanje kondomov kot dolgorocne metode kontracepcije. Jaz bom sel celo tako dalec in rekel, da zenska, ki bi kaj takega pricakovala, da bova na veke in vekomaj s kondomom, je ze izkljucno zaradi tega hudicevo hitro bye bye. Seveda pa v zivljenju taksne se nisem srecal. Odkrito povedano, z veliko vecino zensk s katerimi sem imel opravka, sem se sel spolnosti na zaupanje. Zaupanje v vseh ozirih. Kaksni kondomi neki. Pogosto ravno na zeljo zenske. In z eventualnim vztrajanjem pri kondomu bi povzrocil skodo, nezaupanje in zbudil razne dvome. Razumem pa, da taksno zaupanje pri vecini ljudi ni nekaj obicajnega. Ali, ce povem drugace, nate zenske gledajo precej drugace kot name, s tem, da gre ze v osnovi za po vecini drugi kaliber zensk. Namrec, vem, da so kondomi nekaj najbolj normalnega tistim, ki prakticirate obcasen seks s porocenimi, prostitutkami, ipd. Tisto, enkrat na dva meseca. In pa seveda med mladoletnimi malinovci, ki jim tako ni za zaupati. Skratka, moja perspektiva, iz prakse, nima veze s tvojo. Spolnost s kondomom, natakni in zgi, pac ni spolnost kot se je grem jaz. Spolnost je dinamicna zadeva, kjer do taksnega ali drugacnega vtikanja prihaja spontano. V bistvu se mi zdi brezveze vse to sploh razlagat. V svoji sila omejeni izkusenosti vec ali manj le nezivljensko zagovarjate nekaj kar tako poznate le iz svoje sila omejene prakse. In temu se rece tudi teoretiziranje neizkusenih. Namrec, ponavljam, kondom je sila uporabna zadeva za razno razne situacije. Je pa tudi sila neprakticna dolgorocna resitev. Zato je ljudje na dolge steze seveda ne prakticiramo. Ampak tega 1x mesecno jebaci, ki ste dali morda par deset zensk skozi v svojem zivljenju, z nobeno pa niste seksali vec kot 10x, seveda ne razumete. Ker vam je tuje. Jasno kot beli dan pa mi je tudi kvaliteta spolnosti s tovrstnimi moskimi. Ampak to je ze druga tema.
[/quote]

Zopet se izogibaš bistvu.
Ne gre, da moraš seksat v nedogled ves čas s kondomi.
Sploh ne gre za to.
Še enkrat:
Gre za moške, ki so se 100% odločili že na začetku veze, da absolutno ne želijo otroka.
In za to lahko SAMI ABSOLUTNO UVELJAVIJO SVOJO PRAVICO, tako, da poskrbijo, da do tega ne pride.
Dejstvo št.1: ženska bo moškega težko posilila.
Dejstvo št.2: če ženski ne moreš zaupat (iz kakršnihkoli razlogov, je ona nezanesljiva, bi rada imela otroka in bluzi kontra, imaš strah ali odpor do otroka, pač tvoja popolna pravica, da si ga ne želiš itd.itd.), v tem primeru narediš VSE, da do posledic ne pride:
a) ne fukaš s tako žensko, ki ji ne moreš zaupat
b) fukaš s kondomi
c) se steriliziraš, spermo shraniš (če se kdaj premisliš)
d) če obvladaš, fukaš s prekinitvijo (coitus interruptus)

Imaš dovolj načinov, da ne fašeš posledic spolnih odnosov in ti potem ni potrebno skrbet, cmizdrit, kako nimajo moški nobenih pravic odločanja.
Vedno se lahko SAM ODLOČIŠ (fizično ste ponavadi moški močnejši), da se s tako in tako žensko, v tako in tako žensko ne boš šel spol.odnosa, kjer so MOŽNOSTI, DA ZANOSI.

In tudi če se slučajno zgodi, zakaj potem “moralni maček”, do otroka, če si ji od začetka rekel: ABSOLUTNO, POD NOBENIMI POGOJI NE ŽELIM OTROK, IN TUDI NE BOM PREVZEMAL ZANJE NOBENIH OBVEZ, ODGOVORNOSTI.
Če tega eni ženski ne moreš nikakor dopovedat, potem je na tem tipu, da se sam vpraša koji mu je k., kaj je z njim narobe, da rine v odnos z žensko, s katero očitno ne moreta doreč ničesar..??..
Kdo je zdaj tu bolj prfuknjen?
In krivit v takih primerih, da je samo ženska prasica je brezveze. Ok, če je ona prasica, je on definitivno precej debilen tip, da se sploh ukvarja z njo.
Torej?
Kaj je potem narobe s takim tipom?
Ne more očitno dobit “normalne”, pa vzame tisto, ki lahko?
In potem joka nad svojo omejenostjo in zanjo krivi pro-žensko usmerjeno družbo?
Vsi drugi krivi, sam moja neumnost, omejenost pa ni.
To nima veze z odraslostjo, odgovornostjo, moškostjo.
Prenesi ta primer na biznis.
Do kam misliš, da bi tak tipček karierno prilezel?
Mali Calimero, ki ne zmore prevzet odgovornosti za svoja nezrela dejanja?
In gre jokat, kako je ves svet kriv za to.
Vse gre v maloro, cel svet, ker on je samo hotel dudko, brezpogojno ljubezen.
Brezpogojna ljubezen je lahko samo starš, mama-otrok in nima nobene blage veze z enakopravnim odnosom dveh odraslih, kjer funkcionirajo stvari tako, da za vsako dejanje in posledice le tega odgovarjata OBA.

Res je.
Exkstrapolirana Kalergijeva agenda na kratko.

Veš mogoče kako se je imenoval njegov YT kanal ?

Ni nujno, da se gre za to, saj poglej si MGTOW101 – on je reformirani PUA-ovec. Je priznal v več videih. Torej prej je on IZKORIŠČAL TIPE glede na njihovo slo, poželenje do žensk (dokler so bili še na hormonih), sedaj je pa samo zamenjal “poslovni model” in še zmeraj IZKORIŠČA TIPE, vendar pa tokrat preži na njihovo sovraštvo oz. se napaja preko njihovih slabih izkušenj z ženskami, puncami in tistih, ki so neprostovoljni MGTOW-jevci (TFL).

Našel na Političnem čveku (zanimivo).

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=186&t=11065718

MGTOW je naravno stanje ločenega ali samskega moškega, starejšega od 40 let. Mislim, da sem to že napisal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close