Povprečna ženska feministka ipd.
Prav nic manj pozenscen nisi od Markota. Le se en dezurni zagovornik zensk, pozenscenega sveta in zenskega pogleda na svet. 😉
Za zenske obstaja nic koliko oblik kontracepcije. Dalec od tega, da so KT edine. In dalec od tega, da so tako problematicne. Mimogrede, imajo tudi pozitivne ucinke in ene jih zaradi njih tudi jemljejo pa čeprav sploh ne seksajo. Ampak tebi je tako pomembno zagovarjanje tvojega zagrenjenega pogleda na svet, kjer je edino pravilno, da smo moski in zenske sami. Skratka, si le druga verzija Markota. S tem izpostavljanjem cene kondomov pa, vsaj kar se mene tice, predvsem kazete na to, kako se vam zivljenje vrti okoli drobiza, ki za vas seveda ni drobiz. Vas problem. Dejstvo pa ostaja, da se gre bore malo ljudi dolgorocno spolnosti s kondomov. In to z dobrim razlogom. Cesar taksni, ki kaj vec od bezne avanture in one night stands logicno ne morete razumeti. Namrec, realno pogledano, ste seksualno neizkuseni. Tako kot je seksualno neizkusena vecina tistih, ki celo zivljenje seksa le z enim ali dvema partnerjema. Sorry, ampak tako pac je. Zaradi mene se naprej prodajaj te svoje tralala teorije. Vendar praktikanti ze vemo kako je na stvari. Tako, da taksne in drugacne teoretike z avijona prepoznamo. Ko bi kdaj v zivljenju z eno zenko vsaj 100x ali 1000x seksal, bi vedel kako bedasto je zagovarjanje kondomov kot dolgorocne metode kontracepcije. Jaz bom sel celo tako dalec in rekel, da zenska, ki bi kaj takega pricakovala, da bova na veke in vekomaj s kondomom, je ze izkljucno zaradi tega hudicevo hitro bye bye. Seveda pa v zivljenju taksne se nisem srecal. Odkrito povedano, z veliko vecino zensk s katerimi sem imel opravka, sem se sel spolnosti na zaupanje. Zaupanje v vseh ozirih. Kaksni kondomi neki. Pogosto ravno na zeljo zenske. In z eventualnim vztrajanjem pri kondomu bi povzrocil skodo, nezaupanje in zbudil razne dvome. Razumem pa, da taksno zaupanje pri vecini ljudi ni nekaj obicajnega. Ali, ce povem drugace, nate zenske gledajo precej drugace kot name, s tem, da gre ze v osnovi za po vecini drugi kaliber zensk. Namrec, vem, da so kondomi nekaj najbolj normalnega tistim, ki prakticirate obcasen seks s porocenimi, prostitutkami, ipd. Tisto, enkrat na dva meseca. In pa seveda med mladoletnimi malinovci, ki jim tako ni za zaupati. Skratka, moja perspektiva, iz prakse, nima veze s tvojo. Spolnost s kondomom, natakni in zgi, pac ni spolnost kot se je grem jaz. Spolnost je dinamicna zadeva, kjer do taksnega ali drugacnega vtikanja prihaja spontano. V bistvu se mi zdi brezveze vse to sploh razlagat. V svoji sila omejeni izkusenosti vec ali manj le nezivljensko zagovarjate nekaj kar tako poznate le iz svoje sila omejene prakse. In temu se rece tudi teoretiziranje neizkusenih. Namrec, ponavljam, kondom je sila uporabna zadeva za razno razne situacije. Je pa tudi sila neprakticna dolgorocna resitev. Zato je ljudje na dolge steze seveda ne prakticiramo. Ampak tega 1x mesecno jebaci, ki ste dali morda par deset zensk skozi v svojem zivljenju, z nobeno pa niste seksali vec kot 10x, seveda ne razumete. Ker vam je tuje. Jasno kot beli dan pa mi je tudi kvaliteta spolnosti s tovrstnimi moskimi. Ampak to je ze druga tema.
[/quote]
Zopet se izogibaš bistvu.
Ne gre, da moraš seksat v nedogled ves čas s kondomi.
Sploh ne gre za to.
Še enkrat:
Gre za moške, ki so se 100% odločili že na začetku veze, da absolutno ne želijo otroka.
In za to lahko SAMI ABSOLUTNO UVELJAVIJO SVOJO PRAVICO, tako, da poskrbijo, da do tega ne pride.
Dejstvo št.1: ženska bo moškega težko posilila.
Dejstvo št.2: če ženski ne moreš zaupat (iz kakršnihkoli razlogov, je ona nezanesljiva, bi rada imela otroka in bluzi kontra, imaš strah ali odpor do otroka, pač tvoja popolna pravica, da si ga ne želiš itd.itd.), v tem primeru narediš VSE, da do posledic ne pride:
a) ne fukaš s tako žensko, ki ji ne moreš zaupat
b) fukaš s kondomi
c) se steriliziraš, spermo shraniš (če se kdaj premisliš)
d) če obvladaš, fukaš s prekinitvijo (coitus interruptus)
Imaš dovolj načinov, da ne fašeš posledic spolnih odnosov in ti potem ni potrebno skrbet, cmizdrit, kako nimajo moški nobenih pravic odločanja.
Vedno se lahko SAM ODLOČIŠ (fizično ste ponavadi moški močnejši), da se s tako in tako žensko, v tako in tako žensko ne boš šel spol.odnosa, kjer so MOŽNOSTI, DA ZANOSI.
In tudi če se slučajno zgodi, zakaj potem “moralni maček”, do otroka, če si ji od začetka rekel: ABSOLUTNO, POD NOBENIMI POGOJI NE ŽELIM OTROK, IN TUDI NE BOM PREVZEMAL ZANJE NOBENIH OBVEZ, ODGOVORNOSTI.
Če tega eni ženski ne moreš nikakor dopovedat, potem je na tem tipu, da se sam vpraša koji mu je k., kaj je z njim narobe, da rine v odnos z žensko, s katero očitno ne moreta doreč ničesar..??..
Kdo je zdaj tu bolj prfuknjen?
In krivit v takih primerih, da je samo ženska ****** je brezveze. Ok, če je ona ******, je on definitivno precej debilen tip, da se sploh ukvarja z njo.
Torej?
Kaj je potem narobe s takim tipom?
Ne more očitno dobit “normalne”, pa vzame tisto, ki lahko?
In potem joka nad svojo omejenostjo in zanjo krivi pro-žensko usmerjeno družbo?
Vsi drugi krivi, sam moja neumnost, omejenost pa ni.
To nima veze z odraslostjo, odgovornostjo, moškostjo.
Prenesi ta primer na biznis.
Do kam misliš, da bi tak tipček karierno prilezel?
Mali Calimero, ki ne zmore prevzet odgovornosti za svoja nezrela dejanja?
In gre jokat, kako je ves svet kriv za to.
Vse gre v maloro, cel svet, ker on je samo hotel dudko, brezpogojno ljubezen.
Brezpogojna ljubezen je lahko samo starš, mama-otrok in nima nobene blage veze z enakopravnim odnosom dveh odraslih, kjer funkcionirajo stvari tako, da za vsako dejanje in posledice le tega odgovarjata OBA.
[/quote]
Ti pac vidis bistvo cisto nekje drugje kot jaz. Pa ne le ti. Velika vecina ljudi v danasnjem pozenscenem svetu. Bistvo tvoje teze namrej je, da naj moski kakor ve in zna pac poskrbi, da zenska ne bo zanosila, ce mu do tega ni. In neha cmizdril, da nima beside pri odlocanju kaj se zenska odloci narediti s spocetim otrokom in vsemi posledicami, ki za moskega potem sledijo.
Jaz pa temu pravim izrazito zenski pogled na svet. Moskemu se pripise vsa odgovornost, pravic pa nobenih. Zenski pa vse pravice.Skratka, ni posteno. Mpak kaj zenske zanima kaj je in kaj ni posteno. Danes, ce je v prid zenski, je posteno. Tisti, ki se s tem ne strinjamo pa smo cmizdraci. Potem pa se cudte, da vas po vecini sploh ne jemljem resno. Saj nimate posluha za karkoli drugega kot zagovarjanje aktualno mainstream agende.
Veckrat sem ze na primerih nazorno pokazal, da stvavi niso tako preproste, ko jih za potrebe zagovarjanja zenske agende mnogi zelite prikazati. A, b, c ali d. Potem se pa jebi. Sorry. Nisem, ampak na tem svetu od vceraj. Se kako dobro vem do kaksnih vse situacij prihaja znotraj tega predalckanja. In dobro vem kaj vse sem ze slisal od zensk in noskih. In vase teoretiziranje, poenostavljanje in predalckanje pac ne pije vodo. Ne recem, da ne velja za vecino situacij. Zal pa ne za vse. In med vecino in vsem je velika razlika. V vsakem primer pa se bom vrni na zgornjo trditev. Vse kar pocnes, kar pocnete dezurni zagovorniki pro-zenskega sveta je sledece. Moski ima vso odgovornost, pravic pa nobenih. Skratka, ce mnoski zajeba, pa ceprav sploh ne po svoji krivdi, pa je na zenski, da naredi kakor jo je volja, pri tem pa jib o na vse mozne nacine pomagala tudi drzava. To, slednje, je zame bostvo zgodbe. Zate pa je to normalno, ker si tipicna zenska., pa ceprav se sama sebi zdis tako posebna. Kot na splosno kadar govorite o moskem, vedno se vse vrti okoli tega kaj naj bi moski moral narediti, bt, poceti, odgovarjati za, itd. Samo pokazatelji pro-zenskega sveta. In razlogi zakaj vas vse vec moskih vec ne jemlje resno. Resno v smislu pocencijalnih partnerjev. Ker s taksnim odnosom predvsem kazete, da vam gre za lastno rit, od moskega pa imate izkljucno pricakovanja. Brez najmanjse zelje ak potrebe razumeti mosko plat. Pac po zelje. Pocnite kar zelite. Samo ne se potem cudit, da je taksnih tipov kot sem sam vse vec in vec. Enostavno vas vec ne jemljemo resno.
Vedi namrec, da ko otrok enkrat je, pa ce si zelel ali ne, ne gre le za moralnega macka, ipd. Iz tega naslova sledijo konretne zakonsko dolocene obveznost, ki so vse prej kot zanemarljive. Jaz sicer temu pravi nasilje drzave. V komunizmu rastci Slovenci pa me samo cudno gledate kaj neki to bluzim.
Smesno mi je ko iz zensk delate svetnice. Upam si trditi, da je danes vec otrok spocetih “slucajno” in “po nesreci” kot nacrtno. To pa prav gotovo ne ker smo moski kar naekrat postali tako neodovorni. Namrec, to kar trdim, da se boste zenske v prihodnosti se kako sprasevale kako moskega zadrzati, ker bo taksnih kot sem sam se bistveno vec, do neke mere velja ze danes. Sicer se sirokoustite in glummite kaksne frajle ste. Vsi pa vemo, da je taksno in drugacno “izsiljevanje” z otrokom vse bolj pogosti nacin, da moskega priklenete nase. Edno je bilo. Nekoc ste ga priklenile zaradi javnega mnenja,morale. Danes, koi mate vso svoboto, pa izkoriscate zakonodajo. Zato v vecini primerov tudi pali. Namrec, moski se zaveda kaj mu tako ali drugace sledi, ne glede na lastno mnenje. Kaj pa bo, ce si zenska otroka zeli? Potem pa imamo malo morje fiktivnih samohranilk, pa ceprav so z ocetom v de-facto zvezi, da se dodatnomolzejo denar. Itd, itd
Tako da me ne prepricas s tem, da imata oba starsa enake pravice in odgovornosti. Temu preprosto ni tako. In tu jaz vidim srz problema. In tu jaz vidil del razlogov za porast MGTOW. Okolje je dao moskega vse bolj ne fer. Taksno okolje pa slednjega spodbuja k deviantnemu obnasanju. Gre za nacin kako se zavarovati.
Morda. Vendar to kar se danes dogaja vec ni omejeno zgolj na 40+ populacijo. Namrec vse vec je mladih, ki se ne obnasajo ali razmisljajo bistveno drugace. Pa tudi sider, v kombinaciji z dejstvom, da se mladi sirom razvitega sveta danes vse tezje osamosvajajo, tudi zveze postajajo zveze vse manj in manj resne.
Sedaj so že neke umetne maternice pogruntal.
No Trump je samo lutka, državo vodi Kushner in Ivanka. Banker Banifesto 1892 še zmeraj velja. Ko in če bo Trump ukinil FED, pobrisal ves dolg Amerike in šel na ustavno določen denar (Au, Ag) in ga bodo sami tiskali, potem bom pa “verjel”, da je alternativa. Do takrat pa…
Ja res, saj če grem na UE, bo za šaltarjem najverjetneje ženska, če grem v Merkator, tudi na blagajni ženska, grem v lekarno – ženska, itn.
Če grem pa k čevlarju naprimer, bo pa tam nek stari ata (mojster), ko vidim smetarje, ki mi odnašajo smeti so pa tudi tukaj samo moški (še voznik njihovega smeatarskega kamiona je tip). U get my drift.
Samo veš kam (zanimivo) bo vse to, poleg že obstoječe hipergamije, ženske pripeljalo ?
Poleg Rent-A-Gent:
– https://www.youtube.com/watch?v=V26Bx8XEEsk
– https://www.youtube.com/watch?v=1SeNUrAHmBE
(samo glede na to, da je njihov “trenutni nabor” samo in zgolj le wanna-be igralci in homići, je bolj vse skupaj “slim pickings”)
Je tudi Isaiah 4:1 zgovoren.
“In that day seven women will take hold of one man and say, “We will eat our own food and provide our own clothes; only let us be called by your name. Take away our disgrace!”
Iz tega si lahko razlagaš, da bo enkrat ali številčno dejansko manj tipov kot punc ali pa manj “oženljivih tipov”, ker bodo tisti, ki bodo ali (npr.):
– zaradi ginocentrizma brezdomci, klošarji
– MGTOW
– že zavzeti
– ipd.
Ker vlada ženskam ne more nuditi intimnosti, kar pa tipi lahko, vendar globalisti lahko tudi spodbudijo trg robotike, da izdela robote za ženske, ki jim bodo torbice nosili in poslušali njihovo jamranje. In mogoče zna biti to za njihovo površno naravo realno čisto dovolj. Ker A.I. kar napreduje.
Problem z BPS videom: https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw
Je ta, da bodo ženske v bistvu zamerile svojim avtohtonim moškim, če jih ne bodo “branili” pred migranti, ko njihovo pričakovanja in ideje ne bodo prinesel željenega učinka. Pač na Švedskem bi se lahko domači tipi postavili na stran žensk, vendar:
– https://www.vice.com/en_us/article/swedish-feminists-are-so-bored-theyre-telling-men-how-to-sit-on-the-bus
– http://www.huffingtonpost.com/2012/06/13/sweden-left-party-toilet-stand_n_1590572.html
ko se zganja takšen teror, bo še tako “beli vitez” realno (skrivoma) masturbiral, ko bodo tuji osvajalci posiljevali njihove ženske. Slednje se jim bodo pa realno tako maščevale, da se bodo spreobrnile v islam in bodo igrale na čustva svojih novih “možev” in bodo te tipe, ki jih niso branili ali kdajkoli šljivili v življenju, etiketirale kot krivoverce (tako kot primer “čarovnic iz Salema”). Novi osvajalci bodo pa neumno igrali na karte svojih novih žena in bodo pobili te avtohtone tipe.
To je pa backlash, ki ga tudi ghosting MGTOW-jevci (še) ne vidijo.
Švedi že sedaj naveliko ženijo Tajke, vendar s tem še bolj prispevajo h Klaergijevi agendi, katera mislim, da ne temelji samo in zgolj le na tem kar vemo. Mislim, da je feminizem in MGTOW ter MRA del tega.
Znanstvena fantastika me ne zanima. Ce bi se mene vprasalo, bi ze jutri odpustili komplet drzavno upravo, v celoti ukinili davke na delo, zakonodajo pa poenostavili do te mere, da bi se jo dalo zapisati na eno A4 stran. Ostalo bi se po zacetnem soku hitro samo po sebi resilo.
Ampak kumunjazarjem je to nekaj najbolj absurdnega. Zato pa imate kot imate in limitirate proti dnu. Kar je vredno pa vam iz drzave hitro spizdi.
Z napisanim, ce pustim Trumpa ob strani, ne bi mogel bolj strinjati.
Prilepljeni video je res vrhunski. Hvala. Ga bonm se tu izpostavil: https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw
Kot sem morda ze vceraj napisal, Evropi se obeta Islamizacija in tezki patriarat. Nastradilo pa bo kompletno avtohtono prebivalstvo. Pozenscene mone so se sicer norca delale iz rap-a, ki glorificira islamizacijo kot zensko osvoboditev. Samo to so zacetki subtilnih sporocil. Lokalne zenske, ki so danes polne samih sebe, bodo Markote, ipd pozenscene apologist-e zavrgle in iz inata presaltale na takrat dominantne muslimane, ki bodo v generaciji ali dveh v Evropi tako vecinsko prebivalstvo.
Ce bi Svedinjam domaci pozensceni zagovorniki fenimisticno levicarske agende ze sedaj zares ustrezali, ne bi mnozicno hodile na love tourism v drzave tretjega sveta, kjer se specajo z moskimi,ki nimajo ene same vrline, ki jih sicer rade izpostavljajo kot tako zelo pomembne.
Skratka, pusti zenskam, da komandirajo in ne bo dolgo trajalo, da gre cela civilizacija v franze.
Z napisanim, ce pustim Trumpa ob strani, ne bi mogel bolj strinjati.
Prilepljeni video je res vrhunski. Hvala. Ga bom se tu izpostavil:
Kot sem morda ze vceraj napisal, Evropi se obeta Islamizacija in tezki patriarat. Nastradilo pa bo kompletno avtohtono prebivalstvo. Pozenscene mone so se sicer norca delale iz rap-a, ki glorificira islamizacijo kot zensko osvoboditev. Samo to so zacetki subtilnih sporocil. Lokalne zenske, ki so danes polne samih sebe, bodo Markote, ipd pozenscene apologist-e zavrgle in iz inata presaltale na takrat dominantne muslimane, ki bodo v generaciji ali dveh v Evropi tako vecinsko prebivalstvo.
Ce bi Svedinjam domaci pozensceni zagovorniki fenimisticno levicarske agende ze sedaj zares ustrezali, ne bi mnozicno hodile na love tourism v drzave tretjega sveta, kjer se specajo z moskimi,ki nimajo ene same vrline, ki jih sicer rade izpostavljajo kot tako zelo pomembne.
Skratka, pusti zenskam, da komandirajo in ne bo dolgo trajalo, da gre cela civilizacija v franze.
Ja BPS (Black Pigeon Speaks) in Dave Cullen (Computing Forever) sta trenutno najboljša kar ju spremljam.
Sem pa prej zhebal post z značkami za citiranje.
Od BPS je prodora tista izjava, da je migrantska kriza med drugim tudi odgovor na vzdrževanje obstoječe FIAT ponzi sheme, ki se podira, ker je obstoječe zahodno prebivalstvo doseglo maksimum glede osebne zadolženosti (države in podjetja nasplošno se pa temu strmo približujejo).
Mislim da bo še za časa naše generacije preroška hiperinflacija (ki jo najdeš tudi v Razodetju 6:6). Takrat bodo pa punce edino kar bodo lahko punudile bo seks za zamenjavo za hrano, streho nad glavo in varnost. Takrat se bo pa videla “močnost in neodvisnost feministk”.
Kdor bo pa tako pameten, da ga bo direkt v gonorejo in sifilis namaku pa…
Poglej si še zanimivo teorijo od TFM: https://www.youtube.com/watch?v=RNUThlfQ2NE
in napiši kaj misliš, če se ti da.
Človek božji, čez 20 strani se buniš nad nezaupanjem in izkoriščanjem žensk nad moškimi, potem pa napišeš, da seksaš na zaupanje. In se pritožuješ naprej. Eni kadijo, drugi pijejo, ti pa se pritožuješ. 🙂
Nekoga imeti ali ga samo posedovati za spolne usluge ni enako. Razmišljaj!
[/quote]
Dobim kar potrebujem. Kaj vse to je, je pa moja stvar. Vsekakor I hudega ni. Kar si za tebe ne bi upal reci.
[/quote]
Ja no, kaj si postal tako sramežljiv. Dobiš luknjo, ki je voljna, da jo napolniš. Nič posebnega, dolgočasno in brezčutno.
Odlicno. Ceprav ni uporabil beside cikli, je to dejansko opisal. Patriarhat – matriarhat – patriarhat – … Svet gre iz ene skrajnosti v drugo. Na vseh podrocjih. Zato pa je lepo nakazal na pomemben razlog, da je skozi zgodovino ciklicno prihajalo do (ne)sorazmerjem med zensko in mosko populacijo, ki regulira mosko zenske odnose v druzbi. Ceprav se je sprva omejil na vojne, in slednje fenomenalno argumentiral, pa se tudi sam sprasuje, ce bi znal razvoj tehnologije odigrati podobno vlogo.
Sam bi dodal naslednje:
Razlogov za spremembe je precej vec kot tile, ki ji avtor videa izpostavi. Enega sem ze v preteklis postih napisal. Bolj ko je okolje nastrojeno proti moskemu, vecji bo odstotek populacije, ki se bo zacel deviantno obnasati. Razne vrste MGTOW smo dober primer tega. Ceprav gre za pestro srenjo, nam je vecini skupnega to, da ne tezimo k temu kar zadovoljuje vecino zensk, long-term commitment. In tezje ko bodo zenske do tega prisle, bolj bodo motivirane k razmisljanju kako moskega zadrzati.
Ni pa obnasanje MGTOW edino, ki do tega pripelje. Gre za cel specter za danasnje pojme deviantnega obnasanja in stilov zivljenja, iskanje zensk drugje, migracije, itd.
Dodatni factor je ekonomska situacija. Evropa je v zatonu, z ali brez te zadnje migrantske neumnosti. Slednje bo sprozilo oz. pospesilo kolaps t.i. socijalne (komunjazarsk.e) “drzave”, ki igra pomembno vlogo pri zagotavljanju privilegijev zenske populacije. Posredno se bo socioekonomski polozaj zensk poslabsal se bolj od polozaja moskih. In to ravno v casu, ko bo deficit moskih zainteresiranih za “resno” zvezo se toliko vecji. Delno zaradi lastnega ekonomskega polozaja in nezmoznosti osamosvojitve. Pa tudi vse vecjega razocaranja v moderne kao samozadostne zenske, ki so jim lepo demonstrarali, kako polne samih sebe na svet gledajo iz svoje “visine”. Kaksne so posledice pa je moc ze danes videti v bivsih drzavah nekdanje SSSR. Zenske so izobrazene. Kao samostojne. Ampak zaradi visine dohodkov v povprecju revice. Ker pa jih je precej vec kot za resno zvezo “primernih” domacinov, se se kako
V aktualnem druzbeno politicnem okolju pa lahko vse to skombiniramo tudi z blizajoco se islamizacijo Evrope. Zenske kot izrazite sledilke in komformistke aktualne agende, si bodo same zadale avtogol. Slednje nazorni vidim pri razmisljanju osebe, ki mi je blizu, hkrati pa pri koritu kreiranja modernih trendov. Njeno miselnost se najbolje ponazori plakat iz enega od pripetih videov na katerem pise nekaj takega: “Raje sem posiljena kot da bi bila rasist”. Drugace povedano, virtue signaling, comformizem z aktualno druzbeno agendo, je bolj pomemben od lastnega zivljenja. Ja, to je absurdna miselnost, ki nas danes obdaja. In ne le to, vsaka kritika tovrstnega razmisljanja je pospremljena z najbolj brutalnimi odzivi. Tovrstnih posnetkov je se pa se na YouTube, Pa ceprav platforma vlaga se pa se truda v utisanje nekomformistov, zacensi s obsezno demonetizacijo vsega kar ni v prid globalne agende.
Ni dalec dan, ko bo po Evropi hodilo vec zensk z rutami kot brez njih. Ker pa si nikakor ne bodo mogle priznati, da so za to same krive, bodo svoje sovrastvo naslovile na svoje moske kompatriote. Tako na nas, ki aktualnemu trendu nasprotujemo, kot na mase pozenscenih apologistov kot je npr. Marko. Od tu pa vec ni dalec neka vrsta kvazi drzavljanske vojne, ki pa bo predvidljivo, ravno zaradi argumentacije v videu, ki ga komentiram, dodatno utrdila patrijarhalno druzbo. Kjer bodo zenske ponovno drugorazredni drzavljani, pa se bodo kljub temu, oz. ravno zaradi tega, prisiljenje se kako udinjati godnih moskim.
Sej z večino tega, kar si v zadnjem sestavku opisal, bi se človek strinjal, samo ne strinjam pa se, da ženske še vedno iščejo dolgoročno razmerje. Po mojem mnenju ga mlade generacije vedno manj. Na načelni ravni je njihova feministična drža, da ga kao iščejo, drugače pa mislim, da je poza povprečne zahodne Evropejke bolj verižna hipergamija.
Sratka, moderne zenske, uzivajte dokler se lahko. Ker tega filma vse svoje zivljenje prav gotovo ne boste gledale. Moderni levicarski eksperiment prihaja je na samem vrhuncu. Od tu pa je pot samo se navzdol. Tudi za vas. Presli bomo v neke vrste diktaturo. V njej pa bo vase domisljavosti siom prilike hitro konec.
Bo pa zanimivo opazovati, kako se bo splošni trend padanja evropskega standarda odražal pri feminizmu na zahodu. Dobro plačanih služb družboslovnega značaja, kar so značilne ženske službe, je in bo vedno manj. Dedci so sami sposobni preživeti, če drugo ne, gredo kombi vozit ali kaj podobnega.
A slučajno groziš ženskemu rodu? A si upaš to izpostaviti svoji materi? Kdo si, da pripravljaš material za kres? Kako si upaš udrihati in napovedovati blesave teorije zarote? Ni čudno, da so ljudje apatični, ko poslušajo wannabe odrešitelje, ki vedo vse in znajo vse in so oh in sploh. Samo nekaj pozabljaš, brez žensk boš izumru, postal dinozaver!
Dolgorocno razmerje razumi po zensko pa ti bo vse jasno. Ne govorim o dosmrtnem razmerju. Gre za “resno” razmerje z omejenimrokom trajanja. Dokler sluzi zenski agendi. Slednje pa je serisjka monogamija. tem, da v vsaki vezi tezijo k hipergamiji, zelja biti s samcem, ki ji lahko “nudi” vec kot imajo same, je tako ali drugace od njih boljsi.
Kres ste si pripravile zenske same. Tudi kurite ga kar lepo. Jaz sem pri vsem tem le zunanji opazovalec. Pojedle boste tocno to kar si kuhate.
Ze veckrat semponovim, meni ne bo hudega tako ali drugace. Najhuje bo ravno tistim, ki se danes najbolj glasno delate norca iz mene. Kdo bi vamkar privoscil.
Odrazil se bo tako, kot se odraza v Rusiji. S to razliko, da bostve marsikje po Evropi imeli se dosti bolj gosto minestro. V njej ze danes plavajo horde na pol pismenih, nezaposljivih in vsekakor-ne-po-zahodnih-kriterijih-civiliziranih Muslimanov.
DX težko bi bolje povedal… samo ko bo ženskam to kapnilo bo že prepozno, ker je overall prenizek IQ… enako je bilo pri tipih z feminizmom 🙂
Ko smo se pred leti tukaj gor in še kje o podobnih zadevah pogovarjali bolj na splošno, sem bil označen kot vse živo, danes se marsikaj uresničuje… No pa še kdo….
Me prav zanima če se Marihuanci kaj smeji ob jointu 🙂 pa Fotrovem sinetu ipd…
Meni ob pivu se! Vsako leto opažam več obupanih žensk, pa jih nihče več noče, ker se moškim ne da s tem ukvarjat…
Uresničuje se samo v praznih glavah. Domišljija nima meja in to se čuti pri nasršenih moških. Zakaj bi bilo karkoli prepozno? Za vas je prepozno, ker mati in oča nista uporabila kondoma.
Vedno so iste sorte ptiči skup letali. Jaz, zanimivo, jih ne opažam. Sicer vem, da obstajajo. Saj, ko vas berem, mi je jasno, da so nekje tudi ženske podobnih nazorov.
V glavnem, vse imajo može, kot se spodobi. Le kje se vi potikate…. naravna selekcija, če se izrazim po tebi Matkič. 😉
Vedno so iste sorte ptiči skup letali. Jaz, zanimivo, jih ne opažam. Sicer vem, da obstajajo. Saj, ko vas berem, mi je jasno, da so nekje tudi ženske podobnih nazorov.
V glavnem, vse imajo može, kot se spodobi. Le kje se vi potikate…. naravna selekcija, če se izrazim po tebi Matkič. 😉
[/quote]
Se vedno si v vecini, Marko. Vem, da te zelo veseli. Sedi, odlicno.
Ti bi rad na petih straneh spisal zakone ene drzave, tule pa pises cele traktate samo o zensko moskih zadevah. Sklepam, da so to potem podcleni. 🙂
Petelinji boj, ki ne bi bil to, če ne bi bilo žensk. Kakorkoli obračamo, vedno pridemo do sklepa, da smo ženske nenadomestljive.
Ja lej, ne moreš nikogar prepričat z ničemer, če 20 strani na polno jamraš, stokaš, se pritožuješ, kot edino rešitev pa ponujaš “vse razf*kat, pa čakat, da se uredi samo po sebi”…
Genij, ni kej.
Dokler bo za oploditev 1000 žensk potreben en sam moški, so vse tvoje teorije brez veze.
Tistega enega bomo pa že našle, nč bat.
Forum je zaprt za komentiranje.