Povprečna ženska feministka ipd.
Dokler bodo moški imeli gen, ki jih vzbuja željo po potomstvu, bodo vse naredili za ženske:). Oh, kolk je nam ženskam lepo:). Tisti neprilagodljivi bodo pač sami, koga to sploh zanima.
DYX; na tvojem mestu se islamizacije ne bi privoščljivo veseljil. Musliji že držijo babe na kratko, do takega stila življenja, kot bi ga ti rad zase, pa tudi niso navdušeni. Oni niso nagnjeni k priznavanju seksa izven zveze. V islamu je baba olastninjena in pravica do seksa tudi. V islamu ti ne boš nič kavsal, če s ene boš poročil, zdaj pa razmisli.
Ze od pamtiveka je tako.
Vraga je babam vsem po vrsti lepo. samskim, ki se tukaj dnevno pritožujejo na dmoško ponudbo, ločenim smaohranilkam…lepo vam je ja.
Drugače pa, za babe se mroajo truditi copatarji in odvisniki do kavsa. Eni s enič ne trudimo.:) Jaz sem si že zračunal, da je meni vsak mesec lajf bistveno cenejši, ker nič ne počnem za babe. Mogoče pa si kmalu kupim športni avto za svojo dušo, lol.
Recimo, da bo vse tako kot si napisal.
A ne bo zate pol pravzaprav bolje?
In prav fajn?
Zakaj sploh jamrat, saj gre za moške na boljš!
Iz postov pa zeva sovraštvo, grožnje, žuganje, strah.
Kje je navdušenje, veselje, zadovoljstvo ob ponovno prihajajočem patriarhatu?
Resno te sprašujem.
Saj si moški, ane?
I
In prav fajn?
Resno te sprašujem.
Saj si moški, ane?
I
[/quote]
Patriarhat v roku 200 let so le mokre sanje.
In prav fajn?
Resno te sprašujem.
Saj si moški, ane?
I
[/quote]
[/quote]
DXY bo rekel, da se motiš in da si verjetno še en od ta belih vitezov.. 🙂
Glede na to, da se Evropa veselo polni z islamisti moškega spola, ki zagotovo ne bodo nikoli prilagojeni evropskemu načinu življenja, je islamistični patriarhat velika verjetnost, le da vprašanje če bo naša generacija to dočakala, po moje ne. Sem pa prepričan, da bo Evropa čez 100 let islamska.
In prav fajn?
Resno te sprašujem.
Saj si moški, ane?
I
[/quote]
[/quote]
Take so velik lepše sanje:
:))
V Evropi je 50.000.000 muslimanov in oni v 50 letih “početverijo” svoje število, mi pa stojimo na istem ali manj. Čez 50 let jih skupaj z novimi priseljevanji vsaj 250.000.000 in čez 100 let bodo večina.
In patriarhat bo v Evropi prej kot v 200 letih.
Z vasim feministicnim avtobusom drvite v prepad. Za volanom zenske. Samozaverovane. Polne samih sebe. Zadaj beli vitezi. Vas cheerleader squad.
Jaz vas pa gledam od dalec stran. Ze davno sem z vasega avtobusa izstopil. Nasel svojo pot. Utemeljim vam zakaj sem izstopil. Povem vam, da ga serjete, da boste koncali v prepadu.
Poslusam zaljivke, omalovazevanja, …, da se pritozujem, da sem sovrazen, da vam grozim, da… 😀
Ja, samo dalje, dragi moji. Samo hrabro. Kot recemo, meni je prav lepo ze sedaj. Lepo pa mi bo tudi v prihodnosti. Ker sem sila prilagodljiv. Vi pa… No, saj boste videli. Sledi vam to, kar samozaverovani ignoramus vedno slej kot prej dozivijo.
Meni je lepo, za druge ženske me ne zanima. Najbrž tudi tebe ne zanima za druge moške, kako se imajo, razen če ste pirovski kolegi, samo dvomim da se pogovarjate o tem, kako so vaša življenja polna superlativov. Kako to, da si še nisi kupil športnega avtomobila? Nisem vedela, da si se zato moral odreči ženskam, da si lahko privežeš svojo dušo. S čudnimi si se družil v preteklosti. Očitno s takšnimi brez ficka, brez smisla, brez ciljev, samo z velikimi materialnimi apetiti. Hja glej, podobni ptiči letijo skupaj.
Seveda ga boste, garant, samo vedno bolj nesrečne boste ob njem, kot kažejo raziskave 🙂
Vedno večkrat ga boste prevarale
itd….
Ne deluješ prepričljivo, če vsak dan vsaj petkrat poveš enako in vsakič na morbiden način. Pazi, da se ne opehaš.
V Evropi je 50.000.000 muslimanov in oni v 50 letih “početverijo” svoje število, mi pa stojimo na istem ali manj. Čez 50 let jih skupaj z novimi priseljevanji vsaj 250.000.000 in čez 100 let bodo večina.
In patriarhat bo v Evropi prej kot v 200 letih.
[/quote]
Ni tako preprosto. Avtohtono prebivalstvo Evrope je ze nekaj casa v upadanju. Prisleki pa ne le da se hitro mnozijo, postopoma bo zacelo prihajati tudi do cross-cultural zvez. Upam pa ,da veste, da se Muslimani ne bodo “spreobrnili”. Ravno obrato bo. Med avtohtonimi Evropejkami bo vse vec muslimank. Poleg tega bo vecona novoprislih muslimanov slej ko prej pripeljala za sabo se cello falango ostalih druzinskih clanov.
S padcem socijalne varnosti, zivljenskega standarda in spoznanjem, da Evropa postaja vse bolj nevarna za zivljenje, pa bo hkrati prislo do pospesenega odliva najbolj produktivnega avtohtonega prebivalstva. Ja! Vse vec taksnih kot sem jaz se bo izselilo.
Vse to pomeni, da boste ze dosti prej zaceli cutiti mocan vplih muslimanske vere tudi v vasih privat zivljenjih. Prisli pa bodo casi, ko se bo za to kar pisem tu slo tudi v zapor. Muslimani so dominantna kultura, katera se po design-u lahko le siri.
Ne deluješ prepričljivo, če vsak dan vsaj petkrat poveš enako in vsakič na morbiden način. Pazi, da se ne opehaš.
[/quote]
Predstavljas vse to kar je z de-fakto matriarhatom narobe. Ko navadnim glupacam v glavo stopi, da se svet vrti okoli njih. Ne bo se vec prav dolgo. 😉
[/quote]
Predstavljas vse to kar je z de-fakto matriarhatom narobe. Ko navadnim glupacam v glavo stopi, da se svet vrti okoli njih. Ne bo se vec prav dolgo. 😉
[/quote]
Predstavljam ljubezen. Sem velik sonček,. Zakaj se pa ti režiš? 🙂
In prav fajn?
Resno te sprašujem.
Saj si moški, ane?
I
[/quote]
Glej. Jaz nisem solata, ki bo celo zivljenje tam kjer je pognala korenine. Jaz sem prilagodljiv. In po potrebi bom sel tam kjer bo zame v tistem trenutku najbolje.
Prpa. Mi bomo skočili z avtobusa tik pred prepadom. :))
In prav fajn?
Resno te sprašujem.
Saj si moški, ane?
I
[/quote]
Glej. Jaz nisem solata, ki bo celo zivljenje tam kjer je pognala korenine. Jaz sem prilagodljiv. In po potrebi bom sel tam kjer bo zame v tistem trenutku najbolje.
[/quote]
In od tam se boš še naprej pritoževal. Nekam slabo se prilagajaš. 🙂
[/quote]
DXY bo rekel, da se motiš in da si verjetno še en od ta belih vitezov.. 🙂
[/quote]
Nope. DXY že ve kako stvari stojijo.
Ob white knight manginas, kakor bi lahko poimenoval določene osebke v naši družbi, se bo stanje slabšalo v feministični smeri še kar lep čas. Do takrat pa bo tudi DXY poniknil v ilegalo, ker bo npr. čez 15 let preganjan vsakdo, ki bo samo omenil MGTOW. 😉
[/quote]
Take so velik lepše sanje:
:))
[/quote]
Perverznica!
Ko pridejo musliji na oblast te bodo na Kongresnem trgu javno bičali!
Prpa. Mi bomo skočili z avtobusa tik pred prepadom. :))
[/quote]
Zahodna civilizacija ze nekaj casa leti cez rob. Samo kaj ko vas toliko verjame, da boste pristali v nebesih. S tem, da vas vecina tako zivi na /off. Tisti, ki svoje razmisljanje obelodanimo, pa smo le nebodigatreba, ki vas zmoti v zimskem spancu
Forum je zaprt za komentiranje.