Povprečna ženska feministka ipd.
Si izgubil pravico do jamranja.
Lepo sem te vprašala, kaj bi bilo treba narediti, da bi se to spremenilo, pa vsi vemo, kaj je bil tvoj odgovor,
Nimaš ga.
Po pa tud jamrat nehaj. Če nisi rešitev, potem si del problema, vsaj to bi lahko vedel.
Kere prozorne fore, DX nič ne jamra, on samo analizira… je pa prikladno napisat da jamra ker tako kao zgubi bistvo napisanega pomen in lahko negirate 🙂
Rešitve pa ni… ker karkoli bi dali je nehumano in proti SJW agendi 🙂
Matkic, imaš prav. To jamranje je bolj podobno cviljenju in odraz vidnih posledic, kaj lahko naredi ena ženska moškemu za cel lajf.
Lepo sem te vprašala, kaj bi bilo treba narediti, da bi se to spremenilo, pa vsi vemo, kaj je bil tvoj odgovor,
Nimaš ga.
Po pa tud jamrat nehaj. Če nisi rešitev, potem si del problema, vsaj to bi lahko vedel.
[/quote]
Kot prvo, jaz ne jamram. Zato pa lahko jamrece najdes za vsakim oglom okolja kjer ti zivis. Z njimi nimam nic skupnega. Imas pa ti.
Kot drugo, celo to sem ze napisal kar pravis da nisem. Samo kaj ko ste tako mocno indoktrinirani s komunajzarsko propagando, da ste zgubili sposobnost kako drugace odreagirati na predloge, ki se ne ujemajo z vasimi zablodami, kot s posmehovanjem. Ovce…
Kaksna prepotentna domisljavka si samo ti. Odlicen odraz pozanscenih casov. Da si zenska brez vsake vsebine domislja kaksna frajla da je. Res zalostno. Se tega nisi uspela dojeti, da se eden redkih, ki drugim ne pravi kako bi morali ziveti. Vas pa velika vecina ostalih to pocne. Vsakodnevno.
Oh, sveta preproscina, kako si ti pametna. Le dokazujes kako prepotentno domisljava si. Se nisem srecal zenske, ki be se pol toliko razumela v to kar pisem. Ti, prazna glupaca, pa si tam nekje blizu dna.
[IMG]http://i68.tinypic.com/12478ue.jpg[/IMG]
Poslednje MGTOW opozorilo (to se že dogaja!), Majorité Opprimée:
https://m.youtube.com/watch?has_verified=1&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DV4UWxlVvT1A&v=V4UWxlVvT1A
Ja saj zato jim pa gre v nos “Mama Hotel”, ker tip, če je doma in ima službo, realno strada cel kup industrij, ki pisane na roko ženskam (razne večerjice, darilca,…). Če pa še zraven špara v zlatu ali srebru in ima minimalističen življenjski stil (Aaron Clarey – Enjoy The Decline) je pa zmagal. Seveda je treba vmes razvijat še te prepper-ske veščine (kak krompir posadit, kaj za ostružit, polotat, povarit,…) razvijat, pa vendar.
Tole slednje je vedno bilo del veščin slovenskih fantov. Večinoma so bili vsi “tausend künstler-ji”, dokler ni mestno lenuharjenje in računalniki prevladalo. Danes si smešen, če znaš sam popravit avto in če doma sam zamenjaš pipo, bojler, ali sam narediš pohištvo…
Aja… pa zakoni… malo delo pa ta jajca. Danes ne smeš praktično nič več delat čisto sam, zase in po svoje. Še za mojo garažo v gradbeni dokumentaciji piše, da ne smem v njej delat nič…
Kaksna prepotentna domisljavka si samo ti. Odlicen odraz pozanscenih casov. Da si zenska brez vsake vsebine domislja kaksna frajla da je. Res zalostno. Se tega nisi uspela dojeti, da se eden redkih, ki drugim ne pravi kako bi morali ziveti. Vas pa velika vecina ostalih to pocne. Vsakodnevno.
[/quote]
Kaj si tolk nervozen. Imidž se ti podira :).
Tako je, zato pa nas babnce pa beli vitezi imenujejo kao slabšalno, a to je dobro… mene nobena ne ožema 😀
Še vedno ostaja občutek, da si bolj zagrenjen od vseh nas neosveščenih budal..
Daj, napiši kaj lepega o sebi, da bomo vsaj neosveščene ovce, polne zavisti. 🙂
[/quote]
Človek si vedno želi vedeti več, vedno hlepi po znanju.
Ko tega doseže, se mu odpre nov pogled na svet, ki je z vsakim novim spoznanjem manj lep.
Ampak nekateri smo še vedno optimisti, le pokvarjenih iger se nočemo iti…. 😉
…zato pa nas potem označijo za zagrenjence in špilferdeberje.
Še vedno ostaja občutek, da si bolj zagrenjen od vseh nas neosveščenih budal..
Daj, napiši kaj lepega o sebi, da bomo vsaj neosveščene ovce, polne zavisti. 🙂
[/quote]
Ko tega doseže, se mu odpre nov pogled na svet, ki je z vsakim novim spoznanjem manj lep.
[/quote]
Vedno lahko vse obrneš tako kot ti najbolj tisti trenutek ustreza.
Se enako strinjam, kot sem že zapisala nekje zgoraj, že pri 17tih se mi je to “posvetilo”, sicer na najstniški način, a vseeno, zavedanje, da bi bilo res lepo bit iskreno neumen, tko mal bedast, da te nič kaj dosti ne zanima, ne bereš, ne komuniciraš, skratka racaš nad gladino.
A nekako ne gre, ker ugotoviš, da je to pusto in dolgočasno, ena sama revščina. Ne da se ti tako živet. 🙂
In potem je to, kar si napisal, ugotavljaš z leti, paradoksalno, kar si ugotovil že takrat; da je res cel kup enega sranja in pravtako enih posranih človečkov, ki gazijo naokrog.
In zdaj imaš dve izbiri:
1. Se umaknit in reč; jaz se ne grem več, se poveličat v “nedotakljivega” najboljšega (ves svet je itak pokvarjen oz.sama zagamana čreda ovc), samo jaz sem “najpametnejši”, najboljši, nespremenjljiv, najbolj pošten, najbolj iskren itn.itn.
2. Se še naprej igrat in hvatat krivine skozi vso to “pokvarjeno igro”, kot praviš in poskušat dejansko ostajat optimist (zase, ne za druge!) in prerast to, kar si mislijo drugi, kaj si in sprejet, ter DOJET, da Življenje NI črno-belo (niso VSE ženske pokvarjene, niso VSI moški bedni, niso VSI ljudje varalice, niso VSI budale, niso DRUGI KRIVI ZA VSE.).
Zmagovalci tega enega edinega Življenja, ki nam je dano, so pomoje tisti, ki se znajo prilagodit in hkrati ohranit notranjo svobodo.
Te pa definitivno ne moreš z umikom ter omejevanjem sebe ali drugih (ni važno kako, lahko fizično, psihično ali mentalno, ali pa vse troje).
[/quote]
Se enako strinjam, kot sem že zapisala nekje zgoraj, že pri 17tih se mi je to “posvetilo”, sicer na najstniški način, a vseeno, zavedanje, da bi bilo res lepo bit iskreno neumen, tko mal bedast, da te nič kaj dosti ne zanima, ne bereš, ne komuniciraš, skratka racaš nad gladino.
A nekako ne gre, ker ugotoviš, da je to pusto in dolgočasno, ena sama revščina. Ne da se ti tako živet. 🙂
In potem je to, kar si napisal, ugotavljaš z leti, paradoksalno, kar si ugotovil že takrat; da je res cel kup enega sranja in pravtako enih posranih človečkov, ki gazijo naokrog.
In zdaj imaš dve izbiri:
1. Se umaknit in reč; jaz se ne grem več, se poveličat v “nedotakljivega” najboljšega (ves svet je itak pokvarjen oz.sama zagamana čreda ovc), samo jaz sem “najpametnejši”, najboljši, nespremenjljiv, najbolj pošten, najbolj iskren itn.itn.
2. Se še naprej igrat in hvatat krivine skozi vso to “pokvarjeno igro”, kot praviš in poskušat dejansko ostajat optimist (zase, ne za druge!) in prerast to, kar si mislijo drugi, kaj si in sprejet, ter DOJET, da Življenje NI črno-belo (niso VSE ženske pokvarjene, niso VSI moški bedni, niso VSI ljudje varalice, niso VSI budale, niso DRUGI KRIVI ZA VSE.).
Zmagovalci tega enega edinega Življenja, ki nam je dano, so pomoje tisti, ki se znajo prilagodit in hkrati ohranit notranjo svobodo.
Te pa definitivno ne moreš z umikom ter omejevanjem sebe ali drugih (ni važno kako, lahko fizično, psihično ali mentalno, ali pa vse troje).
[/quote]
Preveč posplošuješ. Sploh tvoja prva točka je groteskni prikaz infantilnosti, ki ga v opisani obliki najdeš le pri predšolskih otrocih. V bistvu zavajaš, ampak to je pri tebi pričakovano. 😉
Lahko noč…
In zdaj imaš dve izbiri:
[/quote]
Preveč posplošuješ. Sploh tvoja prva točka je groteskni prikaz infantilnosti, ki ga v opisani obliki najdeš le pri predšolskih otrocih. V bistvu zavajaš, ampak to je pri tebi pričakovano. 😉
Lahko noč…
[/quote]
😀 😀
Žal ne zavajam, pa bi z veseljem. 🙂
Infantilnost “jaz se ne grem več” je še kako prisotna pri “wanna be” odraslih osebkih. Ne moreš verjet, koliko jih je! 🙂
Tole slednje je vedno bilo del veščin slovenskih fantov. Večinoma so bili vsi “tausend künstler-ji”, dokler ni mestno lenuharjenje in računalniki prevladalo. Danes si smešen, če znaš sam popravit avto in če doma sam zamenjaš pipo, bojler, ali sam narediš pohištvo…
Aja… pa zakoni… malo delo pa ta jajca. Danes ne smeš praktično nič več delat čisto sam, zase in po svoje. Še za mojo garažo v gradbeni dokumentaciji piše, da ne smem v njej delat nič…
[/quote]
Romantična predstava je, da smo nekoč znali “vse”. Milena Miklavčič je v knjigi: Ogenj, rit in kače niso za igrače, lepo zbrala pripovedi ljudi rojenih na začetku prejšnjega stoletja, kaj je in česa ni bilo.. resda bolj na njenem koncu Slovenije.
Dodatno, ta “vse” pred stoletjem ni vseboval ne avtomobilov (jih praktično ni bilo), ne radia, ne televizije, ne sodobnih komunikacijskih naprav in storitev. Šlo je bolj za mehanske, fizične stvari.. glede na to, da ženske niti niso nosile spodnjic (so imele morda dva para “za na boljše”), pa še za osnovne stvari ni bilo ravno treba, ne vem koliko skrbeti.
Cehovska razkosanost Slovenije je morda res nesmiselna.. toda, ko pogledaš svet, kjer predpisov ter standardov ni.. in ko se hiše same od sebe rušijo.. oz. Ko je potres, praktično vse.. je pa vseeno bolje, da upoštevamo zadnja dognanja varnostnih predpisov in varčne gradnje.
In tako, kot takrat ni nihče res znal vsega.. je danes to še toliko manj možno. Pa naj bodo MGTOW osamelci še tako brilijantno “samostojni”.
Post-industrijska družba pa gre zanimivo, v smeri MGTOW jamranja – kjer ni problem “feminiziranje”, temveč odsotnost klasičnih zaposlitev. Namesto fizičnih poklicev, se pojavljajo “storitvene dejavnosti”.
Na zahodu je normalno imeti najetega nekoga, da ti najde primerno družico.. nepremičninski agenti so tudi pri nas naenkrat standard.. brez pravnika se ni pametno ne poročiti, ne ločiti (pri nas samo slednje). Ustvarja se svet visoke medsebojne odvisnosti in s tem “novih zaposlitev”.
Odvzemi ljudem različne APPe.. in bodo čisto “živčni”. Ne sprašujemo več ljudi z znanjem, temveč Google. Ne sprašujemo več prijatelje, temveč nam svetujejo različni APPi.. od tega, kaj kupiti, do tega, kaj jesti.. kot seveda kje.
Tudi klasično lastništvo se spreminja.. z avtonomnostjo vozil, ne bo več smiselno imeti lastno vozilo.. temveč boš imel najet servis ala Uber, Lift.. ki te bo zapeljal tja, kamor potrebuješ. Samo s šoferji ne bo opravka, ker bo to itak prevzela informatika.
MGTOW tako je “resničen”, samo na kompletnem aspektu življenja.. kriviti zato polovico prebivalstva, ki ima poleg tega še majhno moč odločanja – feminizem.. je pa podobno infantilno, kot so ludisti šli razbijati stroje, da bi preprečili industrijsko revolucijo.
Zbudite se fantje, informacijska revolucija se je komaj začela. Ludizem pa ni pomagal takrat in tudi sedaj ne bo. Še toliko bolj, ko je usmerjen v sočloveka.
Nimaš ga.
[/quote]
Kot prvo, jaz ne jamram. Zato pa lahko jamrece najdes za vsakim oglom okolja kjer ti zivis. Z njimi nimam nic skupnega. Imas pa ti.
Kot drugo, celo to sem ze napisal kar pravis da nisem. Samo kaj ko ste tako mocno indoktrinirani s komunajzarsko propagando, da ste zgubili sposobnost kako drugace odreagirati na predloge, ki se ne ujemajo z vasimi zablodami, kot s posmehovanjem. Ovce…
[/quote]
Ne, predlog “vse razf.ukat , pa pustit, da se uredi samo od sebe”, pa res ne vabi k kakšni pametni reakciji. In to,. da mi ni všeč pač ni plod “komunajzarske propagande”, ki jo ti vidiš že v vsakem grmu.
Pa jasno – komunisti in feministke, ti so zjebali svet…po tvoje.
Sam da je velika večina oblasti, moči, denarja in odločanja v rokah skupine, ki je točno kontra od tega, kar ti trdiš? Kakšen misterij,
Beden si. Znaš samo cvilit in lajat, ko je treba kaj konkretnega povedat, zasuješ sogovornika z žaljivkami in posmehovanjem, da mogoče ne bi opazil, kako zelo prazen si.
Ja, pejte v hosto. čim prej, po mojem je danes kar ta pravi cajt.
In ja – drugega načina, kot golo nasilje, da si ženske spet podredite, ne bo.
Torej lahko nehaš plesat okoli in demonizirat ženske, da bi opravičil svoje metode….vsi vemo, kaj misliš.
[/quote]
Romantična predstava je, da smo nekoč znali “vse”. Milena Miklavčič je v knjigi: Ogenj, rit in kače niso za igrače, lepo zbrala pripovedi ljudi rojenih na začetku prejšnjega stoletja, kaj je in česa ni bilo.. resda bolj na njenem koncu Slovenije.
Dodatno, ta “vse” pred stoletjem ni vseboval ne avtomobilov (jih praktično ni bilo), ne radia, ne televizije, ne sodobnih komunikacijskih naprav in storitev. Šlo je bolj za mehanske, fizične stvari.. glede na to, da ženske niti niso nosile spodnjic (so imele morda dva para “za na boljše”), pa še za osnovne stvari ni bilo ravno treba, ne vem koliko skrbeti.
Cehovska razkosanost Slovenije je morda res nesmiselna.. toda, ko pogledaš svet, kjer predpisov ter standardov ni.. in ko se hiše same od sebe rušijo.. oz. Ko je potres, praktično vse.. je pa vseeno bolje, da upoštevamo zadnja dognanja varnostnih predpisov in varčne gradnje.
In tako, kot takrat ni nihče res znal vsega.. je danes to še toliko manj možno. Pa naj bodo MGTOW osamelci še tako brilijantno “samostojni”.
Post-industrijska družba pa gre zanimivo, v smeri MGTOW jamranja – kjer ni problem “feminiziranje”, temveč odsotnost klasičnih zaposlitev. Namesto fizičnih poklicev, se pojavljajo “storitvene dejavnosti”.
Na zahodu je normalno imeti najetega nekoga, da ti najde primerno družico.. nepremičninski agenti so tudi pri nas naenkrat standard.. brez pravnika se ni pametno ne poročiti, ne ločiti (pri nas samo slednje). Ustvarja se svet visoke medsebojne odvisnosti in s tem “novih zaposlitev”.
Odvzemi ljudem različne APPe.. in bodo čisto “živčni”. Ne sprašujemo več ljudi z znanjem, temveč Google. Ne sprašujemo več prijatelje, temveč nam svetujejo različni APPi.. od tega, kaj kupiti, do tega, kaj jesti.. kot seveda kje.
Tudi klasično lastništvo se spreminja.. z avtonomnostjo vozil, ne bo več smiselno imeti lastno vozilo.. temveč boš imel najet servis ala Uber, Lift.. ki te bo zapeljal tja, kamor potrebuješ. Samo s šoferji ne bo opravka, ker bo to itak prevzela informatika.
MGTOW tako je “resničen”, samo na kompletnem aspektu življenja.. kriviti zato polovico prebivalstva, ki ima poleg tega še majhno moč odločanja – feminizem.. je pa podobno infantilno, kot so ludisti šli razbijati stroje, da bi preprečili industrijsko revolucijo.
Zbudite se fantje, informacijska revolucija se je komaj začela. Ludizem pa ni pomagal takrat in tudi sedaj ne bo. Še toliko bolj, ko je usmerjen v sočloveka.
[/quote]
Jok in stok okoli omembe “tausend künstler-jev” :)))))
Človek, kje omenjam MGTOW? Aja… MGTOW je zate “tausend künstler”… Sorči. Z družino ali brez znam poskrbeti zase in za svoje. Dal sem skozi tudi trening preživljanja v naravi pa vem kako preživeti… samo okolja ne morem zamenjati…jbg. v snegu ali v puščavi bi verjetno podlegel. V mladih letih sem imel radio, TV, moped avto, računalnik in vse te reči sem znal popravit. Jbg… sem pač zvedav in zanima me 1001 stvar. A sem zato MGTOW? Ne bi rekel, bi pa rekel, da sem v svojem življenju spoznal kar nekaj ljudi, ki razmišljajo podobno kot jaz, zato me ni strah, da se bo tak način razmišljanja umaknil klasičnemu potrošništvu ljudi s plašnicami na glavi.
Mene samo čudi od kod ti to….paranoja?
Se opravičujem, sem moral napisat, ker me tisti tvoj Kalimero še vedno žge nekje globoko v podzavesti.
[/quote]
In zdaj imaš dve izbiri:
[/quote]
Ah Lea…. izbir imaš doooosti dosti več…. eni recimo vzamejo orožje in take primerke začnejo pokat, drugi se razstrelijo zaradi takih in drugačnih razlogov, eni se obesijo…. ti pa si napisala 2 izbiri…. vedno sta VSAJ 2 izbiri, tukaj jih je pač mnogo več kot le dve…
Če te dajo v ječo se težko prilagodiš in ohraniš notranjo svobodo, razen če greš na nivo duha, ampak to je brezveze na dolgi rok… notranja svoboda pride nujno iz zunanje svobode, na dolgi rok, ampak dokler oseba MORA delat nekaj kar je 100% ne veseli zato da preživi, ni noben zares svoboden… lahko pa si tako domišljamo, da lažje prebrodimo lajf.
Seveda se vse da zrelativizirat če je dovolj volje, ampak to je že delno off topic. Bistvo je da se v trenutnem Svetu tipom več ne ljubi vezat, producirat otroke, prvi razlogi so že itak službene narave, stanovanjskih težav in ostalega, piko na i, pa dodajo zakoni v prid ženskam in pro žensko okolje…
Seveda se bo to pokazalo šele čez leta, zametki so že danes… in spet bomo izpadli preroško.
Na srečo je med moškimi dovolj fukfehtarjev ki bodo rade volje hlapci za 10 min pic.ke… ženske bodo pa vedno bolj nesrečne spraševale v informacijski dobi po APPih kot praviš, kje so dobri moški…. jap, ne želijo živet več v tem Svetu…
Še v vsaki generaciji so se našli posamezniki (skupine), ki so tako razmišljali. Še vedno so samo posamezniki in skupine. In vedno so bile ženske, ki so bile nesrečne, ker niso našle pravega. Nič novega se ne dogaja danes.
Še v vsaki generaciji so se našli posamezniki (skupine), ki so tako razmišljali. Še vedno so samo posamezniki in skupine. In vedno so bile ženske, ki so bile nesrečne, ker niso našle pravega. Nič novega se ne dogaja danes.
[/quote]
Seveda se dogaja novo… nataliteta pridno upada v EU… To se pred 100 leti ni dogajalo 🙂
[/quote]
Seveda se dogaja novo… nataliteta pridno upada v EU… To se pred 100 leti ni dogajalo 🙂
[/quote]
Pa še kako se je.
Kaj prida zgodovinskih knjih pa ti nisi prebral, kaj?
[/quote]
Pa še kako se je.
[/quote]
Kdaj je nataliteta padla nazadnje, brez večjih katastrof, ala svetovne vojne, kuge, kolere ipd…
Kdaj je nazadnje Evropa imela takšno sestavo družbe po starosti kot danes? 🙂
Pa še kako se je.
[/quote]
Kdaj je nataliteta padla nazadnje, brez večjih katastrof, ala svetovne vojne, kuge, kolere ipd…
Kdaj je nazadnje Evropa imela takšno sestavo družbe po starosti kot danes? 🙂
[/quote]
Zakaj pa brez? Vedno se nekaj najde, kar zdesetka prebivalstvo.
Sicer pa malo primerjaj število prebivalcev Slovenije pred 100 leti in pa danes….pa mi govori o upadanju natalitete.
Forum je zaprt za komentiranje.