Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povprečna ženska feministka ipd.

Povprečna ženska feministka ipd.

Mja nič ne dobiš v zameno, samo leta zapravljaš z babo, ki te ne spoštuje in misli samo nase. Ona rabi to in ovo, ti ji pa strežeš, ko nek suženj.

Tako moske kot zenske “sili” v “drezanje” moskih ali zensk, odvisno od seksualne orientacije, predvsem nagon. Razlika pa je v tem, da je zenski nagon precej bolj razumski od moskega.

Namrec, ce se moski od cele zadeve malo distancira in vprasa kaj je v odnosu, ne glede na vrsto, dejansko pomembno, hitro spregleda zakaj smo moski pogosto jebena stranka, ki se razdaja. Sele ko moski razmislja _predvsem_ v smeri “kaj vse mi konkretna zenska dejansko lahko nudi”, skratka konkretne koristi, namesto fascinacije z videzom, ipd, bo v feminiziranem svetu v bolj enakovrednem polozaju z zensko, ki tako ze nagonsko razmislja.

Zal pa gre pri tem bolj za teorijo kot kaj drugega. Saj hitro pridemo do spoznanja, da je vecini zensk, katerim beli vitezi in drugi desperado fukfehtarji ze celo zivljenje sadijo rozice, lezejo v rit in obljubljajo gradove samo zato ker ima luknjo, razmisljanje v smeri ‘kaj one nudijo moskemu’ dokaj nepotrebno. Namrec, zenske moski od katerega si ne more obetati neto koristi niti pod razno ne zanima.

Torej kaj moskim v danasnjem svetu preostane?

1. Modificirana tradicionalna vloga z vsemi tveganji moderne feminizirane druzbe. Se pravi hiperprodukcija v neto korist agende partnerke. Dokler to slednji seveda sluzi. Temu danes recemo tudi resna zveza. Slednja pa se najbolje funkcionira dokler se moski svoje vloge in tveganj slabo zaveda. Nekateri pa so na svoje razdajanje celo ponosni. Sploh v fazi slepe zaljubljenosti. Faza blissful ignorance pa utegne trajati se precej dlje zaradi navade, drobcev ugodnja in strahu pred spremembami. Pa tudi, ko jim kapne, da so podpisali shitty deal si ne zelijo priznati. Kvecjemu se se globlje zakopljejo v ignoranco realnosti, kvazi racionalizriranje, ipd. Redki pa so tisti, ki se skozi partnerstvo priblizajo fair deal-u, kaj sele da bi v zvezi neto profitirali.

2. Bolj svobodnjasko, avanturisticno, zivljenje z zavedanjem, da ima vse svoj konec. Priznas si, da te zenske nagonsko privlacijo, hkrati pa ti je jasno, da te sledenje nagonu lahko tako in drugace pogubi. Ce resno zvezo razumemo kot nakup hise/stanovanja, bi v tem primeru lahko govorili o najemu. Nekateri se tega gredo celo proti placilu. Drugi skozi razne avanture. Tretji skozi nizanje zvez, neka vrsta zenske serijske monogamije. Kakor pac komu ustreza glede na potrebe, zmoznosti in okoliscine. Clovek na ta nacin manj tvega, manj izgubi, brez da nujno manj dobi. Namrec, polize smetano se ko je sladka. Ko se zacne kisati, pa novim zmagam naproti. Taksen nacin zivljenja ima tako pluse kot minuse. In ni za vsakega. Predvsem za tiste, ki si zelijo otrok, ni najbolj primeren. V osnovi pa gre za risk mitigation strategy dolgoletne “resne zveze”, ki je v oceh trenutne zakonodaje ekvivalentna poroki. Lahko pa se gres parnerstva on your own terms in to v obdobjih, ki so najlepsa, ze zato, ker imas poceni out brez hyper-loss strahu.

3. Reces jaz se z zenskami v romanticnem smislu vec ne mislim ukvarjati. Razlogi kot tudi izvedbe tega stila zivljenja so lahko sila razlicni. Od ljudi, ki bi “to ali ono” z zenskami, morda tudi bolj ali manj resno zvezo, pa so se po dolgih letih neuspelih poskusov “vdali v usodo”. Pa do taksnih, ki jim ne manjka razno-raznih priloznosti, da bi se z zenskami kaj sli, pa jim je minilo “veselje”. Morda zaradi raznih hormonskih sprememb, morda nakopicenih razocaranj, vse pogosteje pa gre za cisto premisljeno racionalno potezo, spoznanje, da ukvarjanje z zenskami v modernem svetu vec ni v tvojem najboljsem interesu.

Današnji svet je pa res krut do moških. Na srečo imamo še vzhodne dežele, da se lahko nekateri vrnejo v rajsko preteklost. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na to moznost pa niti pomislil nisem. Kakorkoli ze, ce komu do tega je, se naj raje kar sam preseli tam od koder je gospodicno pripeljal. To, da si dela visoke stroske in jo vodi v vse prej kot rajsko Slovenijo, se utegne cez par let, ce ne ze prej, pokazati kot hud strel mimo. Ko bo fracafeli dojela, da je v novi dezeli hot commodity, ker ji bo vsak pimpek zacel pihati na duso, in dobila overdozo feminizma, poleg “papirjev”, se bo nas potencijalni junak, poleg kulturnih razlik. kar naekrat spopadal s stvorom, ki ga vec ne bo mogel prepoznati, lol. Skratko ni problem v zenski. Problem je v feminizirani druzbi. Samo beli vitezi problema tako ne vidite. Kaj sele, da bi se ukvarjali z razlogi. 😀

https://www.youtube.com/watch?v=gBQ8_qS7Bkg

Super si povzel del “Torej kaj moskim v danasnjem svetu preostane? ”

Ona druga je še najbolj privlačna, čeprav z leti preidešna 3jko… verjetno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Par stavkov in sekund videa, ostalo je škoda mojega časa. (tudi vašega bi vam moralo bit)
Fantje, vi nimate pojma kaj so normalne punce, ženske.

Žalostno.

Za Matkiča, DXY in Nekulturnega, verjamem.

Normalne so točno take kot jih opisujemo. Vse kar odstopa od tega je nenormalno.

Normalni so se nenormalnim vedno zdeli nenormalni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Super si povzel del “Torej kaj moskim v danasnjem svetu preostane? ”

Ona druga je še najbolj privlačna, čeprav z leti preidešna 3jko… verjetno.[/quote]
Poskusil sem marsikaj. In iz izkusenj lahko povem, da ima vse svoje pluse in minuse.

Osebno sem negativno nastrojen proti prvi opciji, torej dolgoletni resni zvezi in druzinskemu zivljenju, predvsem zaradi izrazito pro-zenskega okolja v katerem zivimo. Drugace se v taksni situaciji cisto dobro znajdem. Vendar tveganja, ki bi jih v feministicnem svetu moral prevzeti, ne odtehtajo eventualnih koristi. Kaj takega bi se pod docenimi pogoji sel kvecjemu v Aziji. Po feminiziranem zahodu pa gre za ekonomski samomor. Stanje v Sloveniji pa je nekje vmes.

Poleg tega, ker je za mano precej pestro in malo posebno zivljenje, nisem pretirano kompatibilen z veliko vecino potencijalnih partnerk. Velike razlike v zivljenskih izkusnjah in svetonazoru pa ni lahko prebroditi. Za namecek je vecina potencijalnih partnerk se opranoglavih levicark, bleeding-hearth progressives, ipd semi-komunajzarskih politicnih ideologij. No, argumenti iz tega odstavka so hkrati tudi razlogi zakaj se vec nikoli ne bi vrnil v Slovenijo. Ne gre le za partnerstvo.

Temu dodajmo se hypergamy, ki v praksi pomeni naslednje. Moj zivljenski standard z vsako vezavo pade. In ne le to. Zgubim na fleksibilnosti, ki je osnova, da lahko zivim se bistveno bolje kot mi “narekuje” goli dohodek.
Ali, ce ponazorim s komentarjem 16 let mlajse gospodicne, ki se je pred dvema mesecema potegovala za moj interes. Sicer samostojna, z lastno kariero, itd, ki gotovo ne “potrebuje” moskega. Pa pravi… cisto teoreticen argument. Ce bi sel jaz na Maldive za mesec dni, ona pa ne more, bova pa ja sla skupaj za dva tedna. Ja, seveda. Great deal for her, shitty deal for me, lol. No, but NO, thank you dear! Bom sel raje kar sam. Placal bi naj, prilagodil se njenemu urniku, kar bi nedvomno vse skupaj dodano zakompliciralo in podrazilo. Potem pa naj bi se tam vse usklajevaj in se ji prilagajal. Pa ceprav bo moja denarnica dezurala. Ne, hvala! Gospod bo sel raje kar sam. In v nasprotju s prepricanji sirokih mas, ki si na morejo zamisiti solo dopusta, mi bo cudovito.
Tudi karierno me resna vezava krepko hendikepira. Kar naekrat vec nisem fleksibilen, da grem tam kjer lahko najvec iztrzim. Vse se zacne vrteti okoli partnerke, morebitnih otrok, ipd. Slednje je se posebno komicno zaradi konteksta, hipergamije. Ko partnerka s skromnejsim kariernim potencijalom pricakuje, da si bo uspesnejsi moski svojo kariero, od katere ima se najvec koristi prav ona, omejeval in jo postavil na kocko samo zato, da bo imela obcutek enakopravnosti. Sorry punca, upostevalo se te bo, ker gre za oba. Samo si pa malo delusional, ce pricakujes, da bom zivljenje podredil drobizu, ki ga ti prineses domov. Seveda pa ne manjka bebcev in raznih belih vitezov, ki to ze celo zivljenje pocno. Kar naj…
S tem da pri hipergamiji tako ne gre zgolj za denar ali materijalne zadeve. Zensko pritegne boljsi kolesar, smucar, sahist, kitarist, … karkoli, samo da je boljsi, nekaj, neto korist. Potem pa skupaj kolesari, sahiraj, smucaj, … karkoli ze, z njo. Ko objektivno pogledas, brez custev, si mirne duse reces, “loosing proposition!!”. To govorim kot nekdo, ki ima se pa se vsega tega za sabo. Ne kod sveze zaljubljen naivnez, ki je srecen samo da je zenska poleg. Sele, ko odmisljih vso to custveno navlako, spoznas kaksna neumnost se je rekreirati, sportati, skupaj z nekom, ki te dejansko niti fizicno ne more dohajati. In tako znova in znova. Cista neumnost.

Hudic pa je, da vecina moskih nima realne alternative klasicni “resni zvezi” z vsemi posledicami. S tem, da se raznoraznih posledic v svoji neskoncni neizkuseni naivnosti marsikdo tako ne zaveda. In kaj bo potem mlad potreben tip, nabiti s testosteronom, ki je do zensk vec ali manj nesposobni priti v vsakem drugem konstekstu. Se do tiste ene in edine s katero zivijo je s tezko muko prisel. In vstraja. Pa se srecen je, da jo ima! Naj ostane vecno sam? Tezka odlocitev!

Tako da jaz razumem zakaj toliko moskih resna zveza se vedno primami. Kaj primami, zdi se jim edina opcija h kateri je vredno teziti. Pa saj tako sploh ne vedo, kako je, ko imas vsak mesec novo 10, 15, 20 let mlajse dekle. Kot ti pride za vikend, da se malo valjata po postli, ipd. Vam pa povem, da 40 letnik, ki ne rabi ravno kri scati, da pride do zenska za seks, avanturo ali razne drugo ohlapne vrste vezave, niti pod razno ne bo hitel s poroko, skupnim zivljenjem, ipd. DiCaprio, anybody? 😀

Valjda, da zenske taksno razmisljanje zmoti. Pa nisem niti nacel vse domisljavosti danasnjih frutabel, ki ji fukfehtarji ze celo zivljenje obljubljajo oblake. Kaj ne bodo imele nerealna pricakovanja, kako bi se naj moski izkazoval, dokazoval, jim placeval, podrejal svoj prosti cas njenim interesom, ipd. Ma, lepse ko so, bolj znajo biti enostranske, polne samih sebe.
Pac, cela druzba je postala pro-zenska. Pro-zensko razmisljanje se spodbuja, moralno opravicuje in ponuja kot edino pravilno. Mosko, npr. kurbarijo, pa zakonsko sankcionira in vsestransko demonizira. In iz leta v leto je slabse. Ce je svoj cas moski za hiper-produktivnost, predanost druzini, monogamiji, se nekako bil “nagrajen”, da je imel motiv, je danes odkrito zavrgljiv kvazi-“enakovreden” vprezni osel, katerega druzbena vloga je sluziti zenskim interesom dokler “izbranki“ do tega pac je. Alternative pa se mu otezuje in demonizira. Ampak zenske, katerih ego sirom feminiziranega zahoda okolje ze celo zivljenje futra, so nezmozne uvideti kako enoistranska pro-zenska je postala moderna druzba.

Tako da, ce se mene vprasa, je kljuc do dobrega zivljenja danes opcija 2, dokler se ti da, potem pa 3. Res pa da je to lazje reci kot narediti.

No ja, Beckhama si pa zdaj kar pozabil. Se ti je nogomet zasral ali kaj drugega? Misliš, da je on moral kri scati, da je prišel do ženske? 🙂

Res ne vem, kakšne fukfehtarje imaš v mislih in kaj točno le ti ženskam obljubljajo. To bi prav slišal od tebe. Saj menda nisi hodil na zmenke s tipi. :))
Ker vem, da mene uvrščaš med tako imenovane bele viteze (nimam pojma, kaj ti ta izraz točno predstavlja), ti lahko povem, da nisem svoji nič posebnega obljubljal. Da pa nekomu s katerim si se odločil živeti, posvečaš tudi nekaj svojega časa, je pa ja nekaj normalnega. Ti sicer temu rečeš feminiziran svet. Ampak svet ni feminiziran, tvoja pričakovanja so popolnoma egoistično naravnana. Egoist pa vedno vidi in pozna najprej osebne koristi. Seveda kot napako pri drugih, ne pri sebi. 🙂

Sicer pa, meni se ženske smilijo, če jokajo za takimi playboji, kot je tale. 🙂

http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/foto-damjan-murko-utapljale-so-se-v-solzah-saj-so-me-za-vedno-izgubile

Marko, ti se v svoji blazeni zaljubljenosti, neiskusenosti in splosnem nepoznavanju dating scene, oz. scene parckanja, enostavno ne zavedas kako neskocno naiven in neinformiran si. Za namecek si, sem preprican!, ze od malih nog cistokrvni beli vitez. Taksna je pac tvoja narava, ceprav se je ne zavedas. Zato vprasanje, kaj sploh to pomeni biti beli vitez. Od tod nezavedanje, neprepoznavanje, feminiziranega sveta. Od tod cudenje, da te mnogi vidimo kot skrajno pozenscenega. Vsa tvoja prepricanja so pro-zenska. Izkoristis vsako priliko, da jih zagovarjas. Ce pa se slucajno pojavi kaj pro-men, bos hitro primaknil svoj loncek, da “uravnotezis”. Case in point… Moski, ki se mu zdi bedasto, da si drasticno omeji zivljenske opcije in zniza zivljenski standard, samo zato da bo z zensko, je egoist. Zenske narava, hipergamija, ki sistematicno tezi k neto koristi, okoriscanju, je pa kaj? Ne me basat! Samo nas beli vitez tega ni sposoben prepoznati.

V bistvu si le demonstriral feminizaranost danasnje druzbe. Moskega, ki tezi k enakopravnosti, druzba vidi za egoista. Pa ceprav je to “kao” doktrina feminizma. Ker jaz je sploh ne zahtevam. Le da se ne zelim levo desno razdajati. Medtem ko je nekaj najbolj normalnega, da na zmenkih placa moski, da ji placa dopust, da se pri rekreaciji prilagodi njenemu tempu, da… gre vedno znova na svojo skodo. In ko temu vec ni tako, je popolnoma druzbeno sprejemljivo, da zenska rece, partner ji “ni mogel slediti” in gre v lov za naslednjim, boljsim, od katerega bo spet imela neto korist.

Morda se ti zdi, da sem proti zenskam sovrazno nastrojen. Sploh ne. Le realno jih vidim. In z njimi cisto dobro shajam. Imam jasne meje. Ti pa povem kdo dejansko je sovraznik moske vrsti. Tebi podobni s ponotranjeno agendo feminizma, ki vec davno ni enakopravnost.

Ne bom vam razlagal kaj vse zaene neumnosti moski pocno v kontekstu parckanja. Ker se vrtimo v razlicnih krogih, vam bo prevec tega tako znanstvena fantastika. Tako da… priden bodi, cicaj tam kjer si in ostani v svojem baloncku. Beli vitezi sta tako idealni za zveze. Jebe vas bolj to, da ni “kemije”. Pa se tisti okonjcek, ki vam ga uspe zanetiti, zna scasoma splahneti. Tega se boj. Ker to te bo selulo. Le pazi, da tvoji krilca prevec ne zrastejo. 😉

No ja, Beckhama si pa zdaj kar pozabil. Se ti je nogomet zasral ali kaj drugega? Misliš, da je on moral kri scati, da je prišel do ženske? 🙂
[/quote]
Samo zato, ker je nekdo slaven in bogat, se ne izkljucuje, da ni tak kot si ti. Od punce, ki se je z njim ze srecala, mi je povedala, da je tip v privat zivljenju izredno zadrzan introvert. In kot tak seveda idealen za zenske. Po drugi strain pa je totalka pozenscena beta npr. Mario Lopez, sicer tezki extrovert. Tako da ni nekih univerzalnih pravil. Ljudje smo si razlicni. Svekakor mislim, da je bilo moje omenjanje Ronalda cisto na mestu.

Introverti so idealni za resno zvezo. Ker se ne znajo postavit zase, z vsakim predlogom se bo strinjal, skratka več kot primerna tarča za izkoriščanje. Tak se potem na forumu duva kako odrasel, zrel je, doma mu pa žena komandira in ga obrača, ko majhnega otroka.

Kot receno, taksne sorte so lahko tako inteverti kot extroverti. Mario Lopez je krasen primer izrazitega extrovert pa…. Skratka, gre bolj za tip osebnosti kot intro-extra..

Drug stos pa je v tem, da je izrazito “servilenemu tipu moskega” razdajanje za zensko nekaj najbolj normalnega. Ne pocuti se izkoriscan, niti “komandiran” oz. lepse receno ‘voden’ sluzabnik zenske agende. In, ce sodimo po Markotu, se sam sebi zdi sila odrasel, zrel, itd. Kot takega pa ga vidi tudi moderna druzba.

Se pa ne skodi zavedati, da gre pri zrelosti in odraslosti za sila subjektivne pojme. Namrec, danasnja feministicna druzba jih definira striktno po zensko. Bolj ko je moski primeren za sluzenje zenske agende, bolj bo v oceh druzbe odrasel in zrel. Vse to so indikatorji kako zelo pozenscenea je postala moderna druzbe. Vse se interpretira/vrednoti s stalisca funkcije potencijalnega sluzenja zenske agende. Ves focus je na tem kaksen bi naj bi moski, da bo zenski ustrezal. Obratno pa je danes ze prakticno tabu tema. Zenske si domisljajo, da gre za neko enakopravnost. Vsak bedak, ki je bil kdaj na zmenku pa ve, kdo pije in kdo placa.

Potem pa si ti zagotovo introvert.

Mimogrede, jaz se ne cutim sila odrasel. V svoji druzbi imam vecinoma ogromno sebi podobnih ljudi z zelo podobnim nacinom zivljenja in mnogo jih ima od mene vec izkusenj. Nekaj drugega pa je, kako me drugi dozivljajo, dozivljate.

Pises iz svoje perspektive, kjer spet pozabljas, da nimajo le zenske zelje ustvariti druzino ampak prav tako moski. Zato ne mores rect, da se moski prilagaja zenski (ceprav obstajajo tudi taksni), ampak se mora tudi zenska prilagoditi moskemu. Drugace zadeva pac ne funkcionira. Verjemi, tudi ce si moski zeli druzine, mu ni enostavno najti ustrezne partnerice. Kaj sele ustvariti in ziveti odnos, ki oba izpolnjuje. Pa ne si razlagat tega tako, da je meni tezko. Tezko je tistim, ki si tega zelijo, pa (se) nimajo.

Nekdo ki od jutra do večera replya po vseh mogočih temah, forumih, niti podrazno ne pozna ogromno ljudi. To se samo v tvoji glavi dogaja in nikjer drugje. Haluciniraš.

Pises iz svoje perspektive, kjer spet pozabljas, da nimajo le zenske zelje ustvariti druzino ampak prav tako moski. Zato ne mores rect, da se moski prilagaja zenski (ceprav obstajajo tudi taksni), ampak se mora tudi zenska prilagoditi moskemu. Drugace zadeva pac ne funkcionira. Verjemi, tudi ce si moski zeli druzine, mu ni enostavno najti ustrezne partnerice. Kaj sele ustvariti in ziveti odnos, ki oba izpolnjuje. Pa ne si razlagat tega tako, da je meni tezko. Tezko je tistim, ki si tega zelijo, pa (se) nimajo.
[/quote]
V vsakem odnosu nujno pride do prilagajanj. Vendar hipegamija, kot osnova zenske narave, pogojuje, da moski, zavestno ali ne, _suma_sumarum_ “prispeva” vec. Toliko pove ze Briffault’s law.

Pro-zenska druzba, ki nas ze od malih nog z vsemi sredstvi “usmerja” v pro-zensko razmisljanje, obnasanje, pa nas je pripeljala v situacijo, kjer vse vecji delez moske populacije vec ne vidi recunice za sodelovanje v cirkusu parjenja, vsaj ne po veljavnih pro-zenskih pravilih igre. To so dejstva. Ti, ki si slep za vse to, pa se obnasas, kot da je vse tipi topi. Pa ni. Niti zate ni. Le da tega se ne ves.

Kaj vam pove stavek skopiram iz clanka v reviji Forbes (1/2015)? “Women drive 70-80% of all consumer purchasing, through a combination of their buying power and influence.”
Razmislite malo. Kdo sluzi in kdo zapravlja? No, kdo? Equality? Ne me basat.

Če se samo v moji glavi dogaja, je zame to čist dovolj. Za tebe pa očitno preveč. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close