Povprečna ženska feministka ipd.
Kot prvo, jaz ne jamram. Zato pa lahko jamrece najdes za vsakim oglom okolja kjer ti zivis. Z njimi nimam nic skupnega. Imas pa ti.
Kot drugo, celo to sem ze napisal kar pravis da nisem. Samo kaj ko ste tako mocno indoktrinirani s komunajzarsko propagando, da ste zgubili sposobnost kako drugace odreagirati na predloge, ki se ne ujemajo z vasimi zablodami, kot s posmehovanjem. Ovce…
[/quote]
Ne, predlog “vse razf.ukat , pa pustit, da se uredi samo od sebe”, pa res ne vabi k kakšni pametni reakciji. In to,. da mi ni všeč pač ni plod “komunajzarske propagande”, ki jo ti vidiš že v vsakem grmu.
Pa jasno – komunisti in feministke, ti so zjebali svet…po tvoje.
Sam da je velika večina oblasti, moči, denarja in odločanja v rokah skupine, ki je točno kontra od tega, kar ti trdiš? Kakšen misterij,
Beden si. Znaš samo cvilit in lajat, ko je treba kaj konkretnega povedat, zasuješ sogovornika z žaljivkami in posmehovanjem, da mogoče ne bi opazil, kako zelo prazen si.
Ja, pejte v hosto. čim prej, po mojem je danes kar ta pravi cajt.
In ja – drugega načina, kot golo nasilje, da si ženske spet podredite, ne bo.
Torej lahko nehaš plesat okoli in demonizirat ženske, da bi opravičil svoje metode….vsi vemo, kaj misliš.
[/quote]
Ovca, ti kar lepo ostani v svojem hlevu, s svojimi prepricanji. Tako komuzarzerskimi, kot feministicnimi. Jaz sem se iz okolja, kjer tvoje zablode dominirajo, ze davno tega umaknil. In poskrbel zase. Vi pa… sami se boste razfukali. Druge variante NI. Prevec ste indoktrinirani, da bi bila alternativa mozna. Iz leta v leto globlje tonete. Pa le se bolj ste prepricani v svoje komunajzarske zablode. Jace, jace, udri,maniace. Jaz se vam od tu lahko le smejim. Komunajzarji zarukani. 😉
Seveda se dogaja novo… nataliteta pridno upada v EU… To se pred 100 leti ni dogajalo 🙂
[/quote]
Pa še kako se je.
Kaj prida zgodovinskih knjih pa ti nisi prebral, kaj?
[/quote]
Kokos, kaj se delas pametno, ce to nisi? Se manj si informirana. Zgolj se ena indoktrinirana dusa.
Avtohtono prebivalstvo Evrope je ze nekaj casa v upadanju. V preteklosti pa se vam je kljub vsem vojnam uspelo namnoziti.
Evrope, ko jo poznamo izpred par desetletij, cez 50 let vec ne bo.
Ne, predlog “vse razf.ukat , pa pustit, da se uredi samo od sebe”, pa res ne vabi k kakšni pametni reakciji. In to,. da mi ni všeč pač ni plod “komunajzarske propagande”, ki jo ti vidiš že v vsakem grmu.
Sam da je velika večina oblasti, moči, denarja in odločanja v rokah skupine, ki je točno kontra od tega, kar ti trdiš? Kakšen misterij,
Beden si. Znaš samo cvilit in lajat, ko je treba kaj konkretnega povedat, zasuješ sogovornika z žaljivkami in posmehovanjem, da mogoče ne bi opazil, kako zelo prazen si.
Torej lahko nehaš plesat okoli in demonizirat ženske, da bi opravičil svoje metode….vsi vemo, kaj misliš.
[/quote]
Ovca, ti kar lepo ostani v svojem hlevu, s svojimi prepricanji. Tako komuzarzerskimi, kot feministicnimi. Jaz sem se iz okolja, kjer tvoje zablode dominirajo, ze davno tega umaknil. In poskrbel zase. Vi pa… sami se boste razfukali. Druge variante NI. Prevec ste indoktrinirani, da bi bila alternativa mozna. Iz leta v leto globlje tonete. Pa le se bolj ste prepricani v svoje komunajzarske zablode. Jace, jace, udri,maniace. Jaz se vam od tu lahko le smejim. Komunajzarji zarukani. 😉
[/quote]
Ko bi se vsaj smejal, tako je brati bolj jezo in razocaranje. Kot, da si sel iz stale v kurnik. Ampak iz stale si pa sel, to pa drzi. 🙂
[/quote]
Ko bi se vsaj smejal, tako je brati bolj jezo in razocaranje. Kot, da si sel iz stale v kurnik. Ampak iz stale si pa sel, to pa drzi. 🙂
[/quote]
Saj ze sam ves kaj si mislim o tebi. Si vse iz mojega opisa manipulirane ovce za strizenje. Blazeno srecen ignoramus. Samo, da si koncno prisel do svoje zenskice. Kako malo je enim dovolj. Uzivaj dokler traja. Uzivaj.
[/quote]
[/quote]
Glih ni videt, da bi se kaj grozno smejal. V bistvu tlele (in še kje) nisem že dolg srečala bolj nezadovoljnega in zagrenjenega primerka…kar seka iz tebe…kar bruhaš neke nesmiselne žaljivke, še te so brez domišljije naštancane…bogi si.
[/quote]
Saj ze sam ves kaj si mislim o tebi. Si vse iz mojega opisa manipulirane ovce za strizenje. Blazeno srecen ignoramus. Samo, da si koncno prisel do svoje zenskice. Kako malo je enim dovolj. Uzivaj dokler traja. Uzivaj.
[/quote]
Enim je dovolj malo, drugim pa nikoli ni dovolj. Kateri si rajši? 🙂
Ze po MONu lahko vidis kako razmislja vecina. Ni jim pomoci. Navadne ovce za strizenje. Indoktrinirani ignoramusi. Kaj torej preostane posamezniku? Da poskrbi sam zase. Kot najbolje ve in zna.
Ignoramusi se iz MGTOW radi delajo norca. Pozabljajo pa, da je bila ravno moska hiperstorilnost skozi zgodovino vecinski generator napredka. Ne zavedajo se, da moski, ki mu je za zenske malo mar, ne cuti vec potrebe, da bi se za koga drugega gnal. Cemu? Kod da ne vidi kako ga druzba tretira. Ce ze, se zene zase, za svoje potrebe, za svoje cilje, za svojo varnost in svojo prihodnosti. Predvsem pa ima svobodo, da se v vsakem trenutku razbremeni. Gre za obcutek, ki nam ga zavida vsak navelican druzinski ata, ki zivi iz meseca v mesec, od place do place, s silno odgovornostjo v zakonu brez omembe vrednih neznosti.
Ja, druzbe se naj kar dela norca. Vendar na koncu bodo kratko potegnili ravno tisti, ki se nam sedaj najbolj posmehujejo. Poglej. Na eni strani levicarji, skupaj s feministkami in drugimi SJW, podpirajo migracijo neproduktivnih in neprilagodljivih muslimanov, dosmrtnih parazitov drzavnih proracunov. Da o vseh drugih problemih niti ne zacenjam. Na drugi strani pa s svojo davcno politiko in pro-zensko zakonodajo demotivirajo produktivne avtohtone moske, da bi se gnali v smeri hiperstorilnosti. Se pravi, tako proracun kot poraba se manjsa. Skratka, ignoramusi se na vseh frontah “trudijo” odzagati vejo na kateri sami sedijo. Samo kaj ko se tega sploh ne zavedajo. Zato pa se nam smejijo kot slaboumni bebci. Ni za verjeti. Ampak kaj drugaga pa lahko od bebcev pricakujes?
Tako da, kar se mene tice, vsak po svoje. Minimalisticno ali kako drugace. Samozadostno neodvisno ali kako drugace. Vsekakor pa z odprtimi ocmi. Ker tile ignoramu, ki nas obdajajo, so zgolj vodljive ovcice. In slepo sledenje njihovim idealom je tam nekje na nivoju samomora. Sedaj pa, tko voli nek izvoli. Haha…
[/quote]
[/quote]
Bebec kot si idealiziras cisto nekaj drugega od mene.
[/quote]
Bebec kot si idealiziras cisto nekaj drugega od mene.
[/quote]
A zato sem bebec? Ja, potem to pomeni, da si ti tud, ker ti pa nekaj drugega od mene. :)) Razen, če si hotel povedat, da bi vsi morali idealizirat isto kot ti. Pa si se ujel, hop. 😛
Glej, če se moraš gnati, potem ti že ni v veselje. O razlogih sploh ni treba. Če ti je pa v veselje, pa sploh ne govoriš o gnanju, ker je vsak napor poplačan na koncu dneva. Pomembno je le ugotoviti, kaj te veseli. Ko ugotoviš to, mogoče ugotoviš tudi, da koga drugega veseli nekaj drugega in zaradi tega še ni ovca in ne vem kaj vse. No, tega pa še nisi ugotovil.
[/quote]
Glih ni videt, da bi se kaj grozno smejal. V bistvu tlele (in še kje) nisem že dolg srečala bolj nezadovoljnega in zagrenjenega primerka…kar seka iz tebe…kar bruhaš neke nesmiselne žaljivke, še te so brez domišljije naštancane…bogi si.
[/quote]
Prav malo mi je mar kako me ti ali kdorkoli drug tu dozivlja. Na splosno pa ste mi mone, vsaj velika vecina, ze davno pokazali svoji nivo in domet razmisljanja. Se v casih, ko sem se omejil na lahkotne teme. Se kako ste mi demonstrirali svojo prepotentno domisljavost. Vi ste bili tisti, ki ste iskali zdraho. Ne jaz. In ostajate tisti, ki ne zmorete tolerirati nic drugega kot vase komunajzarsko enoumlje, eno in edino pot, s plasnicami na oceh. Strumno v prepad.
Cas pa je lepo pokazal kdo res nekaj ve, komu pa je domet ponavljanje knapovskih komunajzarskih in feministicnih porol s TV-a. Gre za odraz tega kaj je kdo iz sebe v zivljenju naredil, dosegel. Ravno zato ne stradam zenskega interesa. Ker nisem bedak. Ampak to vam tako ni nikoli potegnilo. Kot nerazgledani znate na svet gledali izkljucno iz svoje zaplankane perspektive.
Zato mi oprosti, ce te ne jemljem resno, ampak kot prepotentno slaboumno butaro. In temu primerno se do vecine tudi obnasam. Minili so casi, ko sem vas se resno jemal.
V realnem zivljenju sem cisto vljudna oseba. In, ce se le da, se bom konfliktom poskusal izogniti. Zal pa je v stikih s feministkami in komunajzarji to komaj mogoce, ker ne znate drugega kot posiljevati z vaso namisljeno moralno superiornostjo, s tem da vsebine tako nimate nobene. Slednje se ne najbolj pokaze, ko pogovor namese na ekonomijo, ki bi jo radi “upravljali”, pa nimate tri ciste. Zato se v realnem zivljenju v taksnih situacija, raje umaknem. Ta pa se ne mislim. Povem vam kaj vam gre. Indoktrinirani zablojenci. Mentalni bolniki.
Glej, če se moraš gnati, potem ti že ni v veselje. O razlogih sploh ni treba. Če ti je pa v veselje, pa sploh ne govoriš o gnanju, ker je vsak napor poplačan na koncu dneva. Pomembno je le ugotoviti, kaj te veseli. Ko ugotoviš to, mogoče ugotoviš tudi, da koga drugega veseli nekaj drugega in zaradi tega še ni ovca in ne vem kaj vse. No, tega pa še nisi ugotovil.
[/quote]
Hvala za zivljenske modrosti. Na trenutke pozabim kaj je belim vitezom smisel zivljenja.
Ko moški izgubi interes do f.uka, izgubi tudi interes do gnanja za denarjem. To je pa še en vidik, ki se ga pozablja. Feminizem in socialna država pa v glavnem temeljita na moških izumih in storilnosti. feministično petelinjenje lahko obstaja le, dokler obstajajo moški, ki jim ženska pozornost tolk pomeni, da so zaradi tega pripravljeni tudi materialistično se grebsti, ustanavljati pdojetja, odpirati delovna mesta.
MGTOW v najbolj ortodoksni obliki, monk, ne rabi ogromno denarja, v bistvu ga rabi malo. Sploh, če je stanovanje podedoval recimo. če ga mora šele kupiti, ga rabi precej več, a ko je to realizirano, ineter po materialnem pada, če ni hkrati interesa po babah.
To opažam, dost ločenih dedcev, starih čez 45, ki s ejim več ne da grebst za denar, ker ga imajo zase že dovolj, bab pa ne preganjajo več.
Sam jaz nisem dosti dosegel, gledano globalno, pa vseeno vem za kaj se gre…. ni boljšega kot gledat iz prve vrste v SLoveniji tale razpad vsega 🙂
Kdaj je nataliteta padla nazadnje, brez večjih katastrof, ala svetovne vojne, kuge, kolere ipd…
Kdaj je nazadnje Evropa imela takšno sestavo družbe po starosti kot danes? 🙂
[/quote]
Zakaj pa brez? Vedno se nekaj najde, kar zdesetka prebivalstvo.
Sicer pa malo primerjaj število prebivalcev Slovenije pred 100 leti in pa danes….pa mi govori o upadanju natalitete.
[/quote]
Tako je, v naslednji situaciji bo tole feminacizem 🙂
Upad natalitete se meri drugače kot ga prikazuješ ti… poglej starost prebivalstva in dodaj 50 let, ter uporabi trend trenutnega stanja navzdol…. boš vidla kako bo 😉
Zakaj pa brez? Vedno se nekaj najde, kar zdesetka prebivalstvo.
Sicer pa malo primerjaj število prebivalcev Slovenije pred 100 leti in pa danes….pa mi govori o upadanju natalitete.
[/quote]
Tako je, v naslednji situaciji bo tole feminacizem 🙂
Upad natalitete se meri drugače kot ga prikazuješ ti… poglej starost prebivalstva in dodaj 50 let, ter uporabi trend trenutnega stanja navzdol…. boš vidla kako bo 😉
[/quote]
Dečki, najte kje čoln-barko in pejte na kak hrib dokler je še cajt, da vas feministični cunami ne odnese…
[/quote]
Prav malo mi je mar kako me ti ali kdorkoli drug tu dozivlja. Na splosno pa ste mi mone, vsaj velika vecina, ze davno pokazali svoji nivo in domet razmisljanja. Se v casih, ko sem se omejil na lahkotne teme. Se kako ste mi demonstrirali svojo prepotentno domisljavost. Vi ste bili tisti, ki ste iskali zdraho. Ne jaz. In ostajate tisti, ki ne zmorete tolerirati nic drugega kot vase komunajzarsko enoumlje, eno in edino pot, s plasnicami na oceh. Strumno v prepad.
Cas pa je lepo pokazal kdo res nekaj ve, komu pa je domet ponavljanje knapovskih komunajzarskih in feministicnih porol s TV-a. Gre za odraz tega kaj je kdo iz sebe v zivljenju naredil, dosegel. Ravno zato ne stradam zenskega interesa. Ker nisem bedak. Ampak to vam tako ni nikoli potegnilo. Kot nerazgledani znate na svet gledali izkljucno iz svoje zaplankane perspektive.
Zato mi oprosti, ce te ne jemljem resno, ampak kot prepotentno slaboumno butaro. In temu primerno se do vecine tudi obnasam. Minili so casi, ko sem vas se resno jemal.
V realnem zivljenju sem cisto vljudna oseba. In, ce se le da, se bom konfliktom poskusal izogniti. Zal pa je v stikih s feministkami in komunajzarji to komaj mogoce, ker ne znate drugega kot posiljevati z vaso namisljeno moralno superiornostjo, s tem da vsebine tako nimate nobene. Slednje se ne najbolj pokaze, ko pogovor namese na ekonomijo, ki bi jo radi “upravljali”, pa nimate tri ciste. Zato se v realnem zivljenju v taksnih situacija, raje umaknem. Ta pa se ne mislim. Povem vam kaj vam gre. Indoktrinirani zablojenci. Mentalni bolniki.
[/quote]
Seveda se umakneš, ker bi v nasprotnem imel cel čas razbit rilček…
Značilno za dvoličneže.
Ves čas kar tu pišeš, kažeš svoj način razmišljanja (kot vsi ostali), ki je za moje pojme, gnil.
Kdor se s tabo druži ne rabi sovražnikov….
Preveč posplošuješ. Sploh tvoja prva točka je groteskni prikaz infantilnosti, ki ga v opisani obliki najdeš le pri predšolskih otrocih. V bistvu zavajaš, ampak to je pri tebi pričakovano. 😉
Lahko noč…
[/quote]
😀 😀
Žal ne zavajam, pa bi z veseljem. 🙂
Infantilnost “jaz se ne grem več” je še kako prisotna pri “wanna be” odraslih osebkih. Ne moreš verjet, koliko jih je! 🙂
[/quote]
Zavajaš, zavajaš… ker pač ne veš. No, misliš, da veš pa v resnici ne veš in svojo resnico cepiš na drugo osebo, ki ji je prav malo mar za tvojo resnico.
Človek, ki je nekaj življenja dal skozi, ugotovil, da ščije v veter in se je nato umaknil predvsem zato, da ne bi konstantno zaudarjal po urinu, pač ve nekaj, kar ti ne veš.
Morda pa veš pa te je strah tega, da on ve in da se je umaknil prav zaradi tega, ker ve, da veš.
Jaz sem tudi nehal scat v veter, ne ščijem pa z vetrom… se da tudi malo na levo scat pa nisi moker. 😉
Figurativno, a ne…
Nope. Značilno za ljudi, ki so se naučil na lastnih napakah. Pa jih pač ne počenjajo več.
Ali v stilu SV:
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/alberteins133991.html
Nope. Značilno za ljudi, ki so se naučil na lastnih napakah. Pa jih pač ne počenjajo več.
Ali v stilu SV:
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. Albert Einstein
Read more at: https://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/alberteins133991.html
[/quote]
Zapoznela vzgoja? Potem se človek nauči iz svojih napak.
Ampak infantino razmišljanje ostaja in ga hodi sproščat na razne forume kot je ta, kjer vsem po vrsti teži s svojo zagrenjenostjo kako ga nihče ne razume….
[/quote]
Značilno za dvoličneže.
Ves čas kar tu pišeš, kažeš svoj način razmišljanja (kot vsi ostali), ki je za moje pojme, gnil.
[/quote]
Lepo, da si nas spomnil kako zelo tolerantni ste komunajzarji. Kot da tega ze na forumu niste jasno dokazali… Drugace mislece, ki se ne strinjamo s komunajzarsko doktrino, na gobec, a ne? Komunjazarski domet pac… Pa tako zelo ste tolerantni do muslimanskih skrajnezev… Opranoglavi idioti.
Sicer pa ze pol leta svojo “toleranco” do drugace mislecih dokazujete sirom ZDA. In ne le ZDA. Skoraj kjerkoli po svetu. Clovek ne bi verjel kak netoleranten, domisljavi, poden od podna je povprecen levicar. Ena sama indoktrinacija vas je. Ponavljanje parol. Kar se vidi tudi po tem, da dlje casa ko se ljudje trajbajo po solskih klopeh, bolj indoktrinirani komunajzarji postanejo. V ZDA. Slovenije je tako 98% komunajzarska. Se grem stavit, da je 95% zahodnjakinj z magisterijem ali doktoratom netolerantnih levicark. Ma, tako dalec smo prisli, da je danes vecja verjetnost, da clovek naleti na samsko “izobrazenko”, ki je se vedno devica, kot na taksno, ki se ni indoktrinirana v komunajzarstvo idealogijo.
Ja, prav imas. Jaz drugace mislece v reali toleriram. Z nicemer jih ne posiljujem. Druzimo se na osnovi drugih skupnih interesov. Ti pa drugace mislece ne toleriras nikjer. Tako kot vecina gorecih komunajzarjev. Ste mi ze nickolikokrat dokazi s svojo agresivno neargumentacijo. Moski in zenske. Se ust ne rabim odpreti. Dovolj je, da ne tulim v vas komunajzarski rog. Tolerantni ste do iberja. Tolerirate le svoje komunajzarske zablode in prav nic drugega. Kdor se z njimi ne strinja… ga pa na gobec. Pa tako odrasli se sami sebi zdite. Infantilnezi.
Tako da, ja, ravno za skupaj ste. Jaz sem se vam umaknil. Pocnite kar vas je volja. Samo ne pricakujte, da vas bom podpiral, ko boste zajebali vse ostalo kar vam se ni uspelo.
Zmerjanje in ponizevanje ni enako toleriranje. Smesno, da sploh kaj takega napises. 🙂
LOL—jest se tako zabavam…
No, pa si dejmo pogledat družbo, kot si jo predstavlja MGTOW….(sam da se neham smejat)
Družba je razdeljena na dva tabora, na moške v hostah, okorele in trdne, s sekiro v eni roki in metalcem raket za lov na zajce v drugi…
Na drugi strani so obupane ženske, ki se stiskajo po mestih in vsake toliko časa pošljejo delegacijo v bližnji park pogledat, če se je že pojavil kakšen od moških….da ga milo preprosijo, naj se vrne…
Al kako?
Značilno za dvoličneže.
[/quote]
Lepo, da si nas spomnil kako zelo tolerantni ste komunajzarji. Kot da tega ze na forumu niste jasno dokazali… Drugace mislece, ki se ne strinjamo s komunajzarsko doktrino, na gobec, a ne? Komunjazarski domet pac… Pa tako zelo ste tolerantni do muslimanskih skrajnezev… Opranoglavi idioti.
Sicer pa ze pol leta svojo “toleranco” do drugace mislecih dokazujete sirom ZDA. In ne le ZDA. Skoraj kjerkoli po svetu. Clovek ne bi verjel kak netoleranten, domisljavi, poden od podna je povprecen levicar. Ena sama indoktrinacija vas je. Ponavljanje parol. Kar se vidi tudi po tem, da dlje casa ko se ljudje trajbajo po solskih klopeh, bolj indoktrinirani komunajzarji postanejo. V ZDA. Slovenije je tako 98% komunajzarska. Se grem stavit, da je 95% zahodnjakinj z magisterijem ali doktoratom netolerantnih levicark. Ma, tako dalec smo prisli, da je danes vecja verjetnost, da clovek naleti na samsko “izobrazenko”, ki je se vedno devica, kot na taksno, ki se ni indoktrinirana v komunajzarstvo idealogijo.
Ja, prav imas. Jaz drugace mislece v reali toleriram. Z nicemer jih ne posiljujem. Druzimo se na osnovi drugih skupnih interesov. Ti pa drugace mislece ne toleriras nikjer. Tako kot vecina gorecih komunajzarjev. Ste mi ze nickolikokrat dokazi s svojo agresivno neargumentacijo. Moski in zenske. Se ust ne rabim odpreti. Dovolj je, da ne tulim v vas komunajzarski rog. Tolerantni ste do iberja. Tolerirate le svoje komunajzarske zablode in prav nic drugega. Kdor se z njimi ne strinja… ga pa na gobec. Pa tako odrasli se sami sebi zdite. Infantilnezi.
Tako da, ja, ravno za skupaj ste. Jaz sem se vam umaknil. Pocnite kar vas je volja. Samo ne pricakujte, da vas bom podpiral, ko boste zajebali vse ostalo kar vam se ni uspelo.
[/quote]
In tvoj domet je vsakega, ki se ne strinja čisto s tabo, zmerjati s komunajzarjem?
No, dejmo pogledat…o , kar desetkrat uporabiš to besedo v enem sestavku?
Pa kar vsi smo ali komunajzarji ali pa feministke? Oh, seveda, ali pa kar oboje?
In pričakuješ, da te bomo jemali resno?
Forum je zaprt za komentiranje.