Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povprečna ženska feministka ipd.

Povprečna ženska feministka ipd.

Kaksna domisljava kokos… :rolleyes:

Kot sem ze napisal, za Mad Max scenarij se boris ti. ne jaz. Samo kaj ko si prevec kratkovidna kokos, da bi se zavedala kam vodi “se vec feminizma, se vec muslimanov, se vec…”. Dokler se ne boste med sabo potokli. Se prej pa osiromasili. Pametni, jaz!, smo se ze davno umaknili. In taksna domisljava kokos mi pa gre potem “razlagati” realnost. Ti o realnosti nimas blage veze.
[/quote]

Težko govoriš o realnosti, če nisi sredi dogajanja. Poleg tega je pa ključno osebno doživljanje sveta. V istem okolju lahko dva povsem različno doživljata svet, kar je sicer povezano z njuno preteklostjo, ampak ta itak malokoga zanima.
[/quote]
Velika vecina realnost gleda skozi svoje /ignore oci. In le ponavlja indoktrinirane parole. Mozganski domet pa vam je confirmation bias-a vasih zablod.

Jaz imam nek standard. In zame so se precej nadpovprecne zenske kokosi.
Toliko, da ti bo bolj jasno kako nisko kotiras v mojih oceh. 😉
[/quote]

Misliš nadpovprečno visoke? 🙂 Ti sploh ne ceniš žensk, v tem je bistvo problema. Zate so vse kokoši, perjad, ki bi morala biti baterijske reje. Tebi je to smešno? Ja, papir vse prenese. Pojdi jutri v medije in to povej na način, da boš viden. To mora svet videti.
[/quote]
Ti si pac po svoje razlagas. Po kurje, seveda. Odraz tvojega intelektualnega dometa.

Ce se z nekom ne strinjam, se ne pomeni, da ne cenim kaksne druge vrline te osebe. Kar vam komunajzarjem seveda ne potegne.

In samo zato, ker razumem zensko naravo, ker vas poznam v duso, se ne pomeni, da z zenskami ne morem shajati. Vem pa, kako zelo vam gre v nos, ker sem imun na vase manipulacije. Z vami pocnem tocno toliko kolikor ocenim, da ste vredne. Individualno. Ti pa si vredna le toliko, da ti povem, da si navadna glupa butara. Hkrati pa prepotentna, da glava boli.

Misliš nadpovprečno visoke? 🙂 Ti sploh ne ceniš žensk, v tem je bistvo problema. Zate so vse kokoši, perjad, ki bi morala biti baterijske reje. Tebi je to smešno? Ja, papir vse prenese. Pojdi jutri v medije in to povej na način, da boš viden. To mora svet videti.
[/quote]
Ti si pac po svoje razlagas. Po kurje, seveda. Odraz tvojega intelektualnega dometa.

Ce se z nekom ne strinjam, se ne pomeni, da ne cenim kaksne druge vrline te osebe. Kar vam komunajzarjem seveda ne potegne.

In samo zato, ker razumem zensko naravo, ker vas poznam v duso, se ne pomeni, da z zenskami ne morem shajati. Vem pa, kako zelo vam gre v nos, ker sem imun na vase manipulacije. Z vami pocnem tocno toliko kolikor ocenim, da ste vredne. Individualno. Ti pa si vredna le toliko, da ti povem, da si navadna glupa butara. Hkrati pa prepotentna, da glava boli.
[/quote]

Argumentacija, ki temelji na diskreditaciji sogovornika kot osebe, je ničvredna.
Vse skupaj kaže zgolj tvoj otročji način razmišljanja.

Težko govoriš o realnosti, če nisi sredi dogajanja. Poleg tega je pa ključno osebno doživljanje sveta. V istem okolju lahko dva povsem različno doživljata svet, kar je sicer povezano z njuno preteklostjo, ampak ta itak malokoga zanima.
[/quote]
Velika vecina realnost gleda skozi svoje /ignore oci. In le ponavlja indoktrinirane parole. Mozganski domet pa vam je confirmation bias-a vasih zablod.
[/quote]

Potem je pa velika verjetnost da sodis v to vecino.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Viš, tle te nese.
Ni finta v tem, da moramo, finta je v tem, da lahko.
Zame je korak od lastnine do subjekta kar pomemben.

Evolucija dela je pa druga pesem.
[/quote]

Hočeš, nočeš, moraš…. le da je vse skupaj lepo zavito v celofan in se kao sama odločiš, da greš delat, ker če ne greš je vse skup bolj ubogo. Hkrati postaneš “lastnina” delodajalca….je to svobodno življenje, bolj svobodno od nekoč, ko je bila ženska lastnina?
[/quote]
Oprosti, ampak pri najboljši volji ne razumem, kako smo ženske v odnosu do delodajalca drugačne (bolj ali manj svobodne) od moških?
In ja, tako življenje je bistveno bolj svobodno. V vseh ozirih. Delodajalca lahko pošlješ v tri krasne in greš k drugemu, ali se samozaposliš, ali podeduješ bogastvo, ali greš z ruzakom in 5$ na dan okoli sveta….ali – vstavi poljubno.
Medtem prej, ko so bile lastnina, ni bilo nobene drge opcije.

Sej razumem. Tebe žre, da je edini način, kako ženske spet spraviti v kletke, golo nasilje.
Kaos, vojna, anarhija. Mad Max.
In potem si v dvojni zagati – prvič, ker si prepiškav, da bi v takem svetu sploh obstal, kaj šele kaj naredil, in drugič, ker je realnost vsakič ko se zbudiš, še vedno drugačna od tvojih fantazij.
Jest ti predlagam igrice….sej grafika je zdaj že neverjetno realistična.
Realnost pa pusti nam, ki jo živimo.
[/quote]

Kot sem ze napisal, za Mad Max scenarij se boris ti. ne jaz. Samo kaj ko si prevec kratkovidna kokos, da bi se zavedala kam vodi “se vec feminizma, se vec muslimanov, se vec…”. Dokler se ne boste med sabo potokli. Se prej pa osiromasili. Pametni, jaz!, smo se ze davno umaknili. In taksna domisljava kokos mi pa gre potem “razlagati” realnost. Ti o realnosti nimas blage veze.
[/quote]
Ne, realnost je seveda to, da smo vsi, ki ne bluzimo istih kozlarij kot ti, komunajzarske feministke. Aja, pa kokoši. In to ti čisto resno prodajaš kot realo?
In seveda čisto resno pričakuješ, da bomo to jemali kot “pogovor na nivoju”? Dejstva? Argumente?
S kerga planeta si pa ti padu?

Ne vem no, kaj bi pa ti naredil?
[/quote]

…obstaja pa še druga opcija:
Šel kupit kondome in se k wetwetwet odpravil po obljubljeno zlato ribico.
[/quote]
Kondom, tudi če ga napihneš, ne bo dovolj velik kontejner za prenos zlate ribice.
Ne bi raje kupil steklene bučke?

[/quote]
Ne, realnost je seveda to, da smo vsi, ki ne bluzimo istih kozlarij kot ti, komunajzarske feministke. Aja, pa kokoši. In to ti čisto resno prodajaš kot realo?
In seveda čisto resno pričakuješ, da bomo to jemali kot “pogovor na nivoju”? Dejstva? Argumente?
[/quote]

In potem nam še hoče prodat, da on za razliko (od nas) ne “diktira” drugim kako mora živeti. :))
A vsak, ki razmišlja (in živi) drugače, je bebec. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In toleranten do drugače mislečih je, ter nima nobenih težav z njimi. 🙂

Če moraš nekoga žalit in poniževat, imaš kar veliko težavo z njim, da te razsvetlim.

…obstaja pa še druga opcija:
Šel kupit kondome in se k wetwetwet odpravil po obljubljeno zlato ribico.
[/quote]
Kondom, tudi če ga napihneš, ne bo dovolj velik kontejner za prenos zlate ribice.
Ne bi raje kupil steklene bučke?
[/quote]

Ah… raje ponev pripravi. 😉

[/quote]

Argumentacija, ki temelji na diskreditaciji sogovornika kot osebe, je ničvredna.
[/quote]

Govori tip ki je zadeve argumentiral “si na stopnji malega otroka, maminega sinkota” ipd…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

[/quote]

[/quote]
Ti se kar kurci. Vsem si ze dokazal, da je tvoj domet ponavljanje komunjazarskih parol noumlja. Ti se ves ne kaj je argumentacija, kaj sele da bi jo znal prepoznati. Enostavno si prebutast za kaj takega. 😉

[/quote]

[/quote]
Ves da. Zato pa razmisljam kot vecina. Koji si ti mentol…

[/quote]
[/quote]

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=W2ADcr9dNjk

[/quote]
[/quote]
Tako kot veliki vecini ostalih Slovencev, ti pac ni jasno, da enostavno STE komunajzarji. Vsestransko. Velika vecina Dejstvo je in prva in druga trditev. Sorry. Tako pac je. In komunajzarji, kjerkoli ze ste, pa ste skrajno netolerantni do vseh, ki z z vami ne tulijo v isti rog. Saj ni v ZDA ali kje ze nic drugace.

Kar se pa feminizma tice, pa ni tako, da je vecina Slovenk gorecih feminist. Zato pa je, sploh med “izobrazenkami”/indoktrinirankami sirom najbolj feminiziranih druzb ogromna vecina zensk v svojem bistvu tako komunajzak kot feminists.

Za argumentacijo je treba kaj vedeti. Ne le naivno gledati okoli sebe in ponavljati parole s TV-a, kar je domet vecine mon.

[/quote]
Tako kot veliki vecini ostalih Slovencev, ti pac ni jasno, da enostavno STE komunajzarji. Vsestransko. Velika vecina Dejstvo je in prva in druga trditev. Sorry. Tako pac je. In komunajzarji, kjerkoli ze ste, pa ste skrajno netolerantni do vseh, ki z z vami ne tulijo v isti rog. Saj ni v ZDA ali kje ze nic drugace.

Kar se pa feminizma tice, pa ni tako, da je vecina Slovenk gorecih feminist. Zato pa je, sploh med “izobrazenkami”/indoktrinirankami sirom najbolj feminiziranih druzb ogromna vecina zensk v svojem bistvu tako komunajzak kot feminists.

Za argumentacijo je treba kaj vedeti. Ne le naivno gledati okoli sebe in ponavljati parole s TV-a, kar je domet vecine mon.
[/quote]

Ti meni,da sem netolerantna?
Ti???
Ki tukajle stran za stranjo popolnoma nekritično in zgolj sebi v užitek bruhaš žaljivke in nas po vrsti tlačiš v neke svoje zblojene predalčke?
Ma lej….izvoli….nisi niti normalen, kaj šele kompetenten sogovornik, se nimava kej več pogovarjat.

[/quote]

Ti???
Ki tukajle stran za stranjo popolnoma nekritično in zgolj sebi v užitek bruhaš žaljivke in nas po vrsti tlačiš v neke svoje zblojene predalčke?
Ma lej….izvoli….nisi niti normalen, kaj šele kompetenten sogovornik, se nimava kej več pogovarjat.
[/quote]
Seveda se nimava kaj pogovarjati. Sploh ne vem cemu se kar naprej zaletavas vame. Pac se ne strinjas z mano. Okay. In? Kot da se je katera ovca z mano ze kdaj strinjala? Ce bi razmisljal tako kot razmisljas sama, bi bil ravno en tak luzer kot si sama. A ni logicno? Pa nisem. Torej? Kaj ti tu ni jasno? In, ne, ni vsak, ki se z mano ne strinja se ovca.

Ste pa to vecina MON. Ze davno tega ste mi DOKAZALI, da ne znate drugega kot POSILJEVATI s svojimi parolami. ENA IN EDINA “prava” pot, resna zveza, bla bla. Drugi smo pa nezreli mamini sincki, itd, itd.

Zato se z vecino tudi vec ne mislim pogovarjati. Z uzitkom vam le na nos nabijem kaksni ignorantni debili ste. Prepotentne indoktrinirane ovce z mozgani na /off. O, se kako sem vam vse to utemeljl. Seveda pa vam ni vsec. Namrec, sami sebi se zdite strasno pametni, razgledani, uspesni in kaj ze vse. Sorry. Cas za reality check. Niste ne eno, ne drugo, niti ne tretje. Sta navadne ovce za strizensje. In temu primerno se tisti pri koritu do vas tudi obnasajo. Strizejo vas. Bee-e-e-e

Ti???
[/quote]
Seveda se nimava kaj pogovarjati. Sploh ne vem cemu se kar naprej zaletavas vame. Pac se ne strinjas z mano. Okay. In? Kot da se je katera ovca z mano ze kdaj strinjala? Ce bi razmisljal tako kot razmisljas sama, bi bil ravno en tak luzer kot si sama. A ni logicno? Pa nisem. Torej? Kaj ti tu ni jasno? In, ne, ni vsak, ki se z mano ne strinja se ovca.

Ste pa to vecina MON. Ze davno tega ste mi DOKAZALI, da ne znate drugega kot POSILJEVATI s svojimi parolami. ENA IN EDINA “prava” pot, resna zveza, bla bla. Drugi smo pa nezreli mamini sincki, itd, itd.

Zato se z vecino tudi vec ne mislim pogovarjati. Z uzitkom vam le na nos nabijem kaksni ignorantni debili ste. Prepotentne indoktrinirane ovce z mozgani na /off. O, se kako sem vam vse to utemeljl. Seveda pa vam ni vsec. Namrec, sami sebi se zdite strasno pametni, razgledani, uspesni in kaj ze vse. Sorry. Cas za reality check. Niste ne eno, ne drugo, niti ne tretje. Sta navadne ovce za strizensje. In temu primerno se tisti pri koritu do vas tudi obnasajo. Strizejo vas. Bee-e-e-e
[/quote]

-;)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Zakaj se meni zdi, da smo nekdo ves čas ščije proti vetru…

Scanje z vetrom je modus operandi vecine clovestva, ovc za strzenje. Hkrati gre tudi za genetsko pogojeno obnasanje zensk. Tako ste si kot fizicno sibkejsi spol zagotovile prezivetje. Kar seveda tudi razlozi zakaj z lahkoto presedlate iz enega osla na drugega, cemur se drugace rece tudi serijska monogamija ali zenski pogled na svet.

Jaz nic ne scijem proti vetru. Vas problem, ce si me tako predstavljate. Kvecjemu scijem po vas, ovcah. In seveda tebi, naduvani butari. Mislim, kam je sel ta svet, da se ima ena taksna butara kot si ti za ne vem kaj. Kata-friking-strofa

Scanje z vetrom je modus operandi vecine clovestva, ovc za strzenje. Hkrati gre tudi za genetsko pogojeno obnasanje zensk. Tako ste si kot fizicno sibkejsi spol zagotovile prezivetje. Kar seveda tudi razlozi zakaj z lahkoto presedlate iz enega osla na drugega, cemur se drugace rece tudi serijska monogamija ali zenski pogled na svet.

Jaz nic ne scijem proti vetru. Vas problem, ce si me tako predstavljate. Kvecjemu scijem po vas, ovcah. In seveda tebi, naduvani butari. Mislim, kam je sel ta svet, da se ima ena taksna butara kot si ti za ne vem kaj. Kata-friking-strofa
[/quote]

Zakaj si tako razburjen? Začni delati na sebi, osebnostno mislim, ker si ne moreš privoščiti takšnih izpadov. To te, kot vidiš, ni še nikamor pripeljalo. V bistvu si zaraščena ovca, za katero se nihče več ne obrača. Saj lepo, da si podzavestno želiš nazaj v čredo, ampak to pomeni tudi kanček prilagajanja. Ne rabiš slediti čredi, lahko se družiš, vzameš kar rabiš in greš po svoji poti. Samo ne izgubi komunikacije in zdrave presoje, kar se ti ravnokar dogaja.
Če ti ženske predstavljamo takšen trn v peti in smo toliko osovražene s tvoje strani (aja, baje so izjeme, s specifičnimi, individualnimi lastnostmi, ki te še ganejo ahahahahaha)….potem nas spusti čisto blizu. Saj veš, da je dobro imeti sovražnika na očeh. Mogoče je še upanje zate.

Še eden bolnik, ki jih je forum poln in prihaja sem gor iz enega samega razloga – da lahko žali in se znaša na najbolj primitiven način, saj vidiš, kakšna verbalna driska lije ves čas iz njega, eno in
isto, isti izrazi, po utečeni bolestni liniji, histerično, hariplo in zadihano, pod krinko neke samozaverovane vzvišenosti nad vsemi….vsi smo bedaki, on je pa genij, samo on lahko zmerja, ponižuje, to rabi, brez tega se počuti še manjšega, kot je v resnici.
Pezdetek mali.

[/quote]
[/quote]

Torej skozi svoje/ignore oči. Da da, pa to ti pravim. 🙂

Če kdo, potem le pravi luzer lahko druge zmerja z luzerji. Misli, da bo tako prikril svoj položaj. Kako prozorno in naivno. :))

[/quote]

Ti???
[/quote]

Neglede na njegovo ostrino, si zelo netolerantna do drugače mislečih. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close